Mc-elek Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 . milyen más oldalról közelítetted volna? A kipufogó felől? :) majd egyszer elmondom személyesen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 A lendkerék 279-es ára milyen alkatrészeket, és milyen munkákat tartalmazott? Ezek szerint akkor ti próbáltatok GID-et opcom-mal BC-síteni? (De szép mondat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 A lendkerék 279-es ára milyen alkatrészeket, és milyen munkákat tartalmazott? Ezek szerint akkor ti próbáltatok GID-et opcom-mal BC-síteni? (De szép mondat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 A lendkerék 279-es ára milyen alkatrészeket, és milyen munkákat tartalmazott? Ezek szerint akkor ti próbáltatok GID-et opcom-mal BC-síteni? (De szép mondat) igen de nem volt a progiba kódindex Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Hali.Mi lehet az a furcsa kattanás, amit az autó mindig első elinduláskor produkál, ahogy eléri a 20 km/h-t?Még szinte a pedálokon és érzem, mintha azokon is koppanna valami. Mintha lezárna, vagy bekapcsolna ilyenkor valami.Amíg nem veszem le a gyújtást, többet nem csinálja. Mi lehet ez? Más Astrákon még nem tapasztaltam, csak a sajátomon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Emiatt ne aggódj, mivel az összes autónk csinálja, pedig van néhány. :-) Hogy mitől van, fogalmam sincs. Bár a sajátomon én sem vettem még észre ilyet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 A kezelési könyv szerint az ABS önellenőrzése. Normális jelenség. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Valaki magyarított már közületek navigációt, menüt Astrán? Tudom, hogy van sok ilyen hirdetés a neten, de ha valakinek itt lenne hozzá nyelvi CD-je, inkább fizetnék egy fórumtársnak, mint egy idegennek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Sziasztok! Kombira keresek tetőcsomagtartót, de csak egy napra kellene, így megkérdezem: Valaki, akinek van tetőcsomagtartója, kölcsönadná nekem jövő hét szerdára? Debrecenben. (Nem kérem ingyen.) Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül, mennyit üzemanyagot jelent egy osztásköz a H Astránál? Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül, mennyit üzemanyagot jelent egy osztásköz a H Astránál? Köszi szépen! G.Ha 52 literrel számoljuk a teli tankot, akkor kb. 6,5 liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Oké, köszönöm szépen! Egy másik kérdésem közben, hogy néha elindulásnál iszonyatosan rázza a kocsit valami. Gyanítom, hogy a kuplunggal nem oké valami, de viszont a sebességet szépen veszi. Általában hosszabb út megtétele után jön ez elő, páldául Nyíregyháza-Pest, és pesti váltásoknál már rázza, de elég rendesen. Rossz lenne már a kuplungtárcsa? 110.000 km van az autóban. Csak szétszedéssel lehet ezt megállapítani? Ha cserélnem kell, melyik a gyári beszállító? Sachs, Luk, vagy más? Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Sziasztok Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni) Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél H Astrában van ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pr0kxY Elküldve Április26, 2013 Megoszt Elküldve Április26, 2013 Sziaszok! Ez év ápr. 18-án csatlakoztam az Opelesek táborába egy 2007-es Astra H kombival. A csomagtartóba szeretnék szatyortartót, kis akasztókat. A gyárit kérdeztem, horror ára van. 2 db sín + 3-3 akasztó 51e. Honnan tudnám legolcsóbban beszerezni? A felszerelése az a két kis műanyag négyzet eltávolításával lehetséges? Pr0kxY Link to comment Megosztás: More sharing options...
bomo Elküldve Április26, 2013 Megoszt Elküldve Április26, 2013 Sziaszok! Ez év ápr. 18-án csatlakoztam az Opelesek táborába egy 2007-es Astra H kombival. A csomagtartóba szeretnék szatyortartót, kis akasztókat.A gyárit kérdeztem, horror ára van. 2 db sín + 3-3 akasztó 51e. Honnan tudnám legolcsóbban beszerezni? A felszerelése az a két kis műanyag négyzet eltávolításával lehetséges? Pr0kxYSzia!Én pár évvel ez előtt vettem csak felső sínt és két kampót. Szerintem most is lehet külön kapni. Igen a két négyzetet kell kivenni és oda lehet rögzíteni a sínt.Üdv.: bomo 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Sziasztok! Ma (számomra) érdekes dolgot fedeztem fel a klíma működésében. Leállítás és kulcskivétel után megnyomtam a klíma AUTO gombját (elektronikus klíma) és elindult a ventilátor a kijelzőn pedig a "Nachklimatisierung ein" felirat jelent meg. Ez milyen opció? Előre is köszi, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Sziasztok! Ma (számomra) érdekes dolgot fedeztem fel a klíma működésében. Leállítás és kulcskivétel után megnyomtam a klíma AUTO gombját (elektronikus klíma) és elindult a ventilátor a kijelzőn pedig a "Nachklimatisierung ein" felirat jelent meg. Ez milyen opció? Előre is köszi, Zoli Álló fűtés-hűtés....maradék hőt használja fel. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Álló fűtés-hűtés....maradék hőt használja fel. Köszi az infót. Van még hasonló "rejtett" opció, amit hasonlóan lehet elérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandiee Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Létezik, nem bőr multikormány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Létezik, nem bőr multikormány? Igen, létezik! :) Essentia felszereltségű autóban láttam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Sziasztok Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni) Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél H Astrában van ilyen? Vaterán láttam egyszer, egy emberke árult valami ilyet (kb. mint egy rúd Herz szalámi :D ) . Amúgy nem tudom, hogy hol lenne ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandiee Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Igen, létezik! :) Essentia felszereltségű autóban láttam már. Hmm...Lehet, akkor érdemes kivárnom, amíg találok egy bőröset. Ma vettem volna egyet, de vasárnap eladta a bontós, miközben megbeszéltem vele, hogy megyek ma érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni) Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél H Astrában van ilyen? Igen, de a csereje a szagon nem fog segiteni, mert a klima zart koreben van. En az ara miatt sem cserelgetnem csak ugy; km, vagy ido alapu cseret a gyar nem ir elo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Igen, de a csereje a szagon nem fog segiteni, mert a klima zart koreben van. En az ara miatt sem cserelgetnem csak ugy; km, vagy ido alapu cseret a gyar nem ir elo. Azt se tudom, hova férne ez http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/motorikus_alkatresz/hutes_futes/szarito_szuro_opel_astra_h_zafira_b_eredeti_gyari_1743173108.html el!????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Ha szembe àllsz a kocsival, akkor a klìma hűtőd jobb oldalàn van a szűrő helye. Motorháztetőt felnyitva lathatsz is egy kupakot felülről, elvileg az alatt van. A 20000 ft alatt is van màr, igaz nem gyàri szűrő. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts