Cserenkov Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Nem tud valaki véletlenül olyan bontót ahol jó felszereltségű angol, tehát jobb kormányos H Astrát bontanának? Gerinctámaszos vezetőülés egyes részei kellenének belőle, ha olcsón odaadják akkor akár az egész ülés, bár csak 1-2 részére lenne szükségem! Köszi a fúvókás hozzászólást. Már megrendeltem a két porlasztós fúvókát, elvileg jövő héten érkezik. A racing-bazaron vagy valamelyik apróhirdetési oldalon mindha láttam volna jobb kormányost bontáson. Sajnos nem emlékszem pontosan hol, de mostanában láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 racing-bazaron van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Hmm...érdekes. http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2013/01/30/vegyetek_traffipaxot_sokat/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok! jó minőségű méret pontos Gumiszőnyeget hol lehet vásárolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Szia! Pl Bárdi, vagy autoszonyeg.net! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Szia! Pl Bárdi, vagy autoszonyeg.net! G. Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Tudna valaki olyan helyet mondani, ahol valóban értenek a chiptuning-hoz és nem csak gányolnak? Esetleg tapasztalatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Talán ezek nem kóklerek: http://www.havassy-motorsport.hu/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Tudna valaki olyan helyet mondani, ahol valóban értenek a chiptuning-hoz és nem csak gányolnak? Esetleg tapasztalatok. Szerintem +10-15 lóerőért felesleges kidobni 60-70 ezret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Üdv! Elképzelhető, hogy a napi kilométer számláló 2000 km után magától nullázódik? Tegnap vettem észre menet közben, hogy már 4 km-rel ezelőtt nullázódott mikor hozzá se nyúltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Üdv! Elképzelhető, hogy a napi kilométer számláló 2000 km után magától nullázódik? Tegnap vettem észre menet közben, hogy már 4 km-rel ezelőtt nullázódott mikor hozzá se nyúltam. Így van. :-) Nekem is furcsa volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Muszáj neki nullázódni, mert 1999,9 km-ig mér a napi számláló. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Uh, köszi! Akkor megnyugodtam, hogy nem valami újabb rejtélyes hiba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Szerintem +10-15 lóerőért felesleges kidobni 60-70 ezret. Teljes kipufogórendszer, szívósor, vezérműtengely lesz cserélve rajta, csak még nem érkezett meg minden alkatrész... Ezekhez nem árt egy kis optimalizálás szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Teljes kipufogórendszer, szívósor, vezérműtengely lesz cserélve rajta, csak még nem érkezett meg minden alkatrész... Ezekhez nem árt egy kis optimalizálás szerintem :D Az mondjuk valóban ne árthat. Van egy ismerősöm, neki egy F Astrája van. Eredetileg 125 ló volt az autó. Az első beavatkozás kb. 250-300 Ft-ba került kb. 5-6 éve. Azóta folyamatosan megy a projekt, a lényeg, hogy az autó most kb. 150 LE körüli, és nem kevés pénzben van. Nyilván jobb a menetteljesítménye, bár kérdés, hogy jobb megoldás lett volna e egy C20 LET motor az autóba( alapból 204 LE). Viszont, ahol csináltatta: www.incontrol.hu Jártam már náluk, Opellel foglalkoznak, kérdezz rá, hogy szükséges e az optimalizálás. Előre megmondják a tutit, nem a lehúzásra mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Az mondjuk valóban ne árthat. Van egy ismerősöm, neki egy F Astrája van. Eredetileg 125 ló volt az autó. Az első beavatkozás kb. 250-300 Ft-ba került kb. 5-6 éve. Azóta folyamatosan megy a projekt, a lényeg, hogy az autó most kb. 150 LE körüli, és nem kevés pénzben van. Nyilván jobb a menetteljesítménye, bár kérdés, hogy jobb megoldás lett volna e egy C20 LET motor az autóba( alapból 204 LE). Viszont, ahol csináltatta: www.incontrol.hu Jártam már náluk, Opellel foglalkoznak, kérdezz rá, hogy szükséges e az optimalizálás. Előre megmondják a tutit, nem a lehúzásra mennek. Köszi az infót! Megkeresem őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanyalaci Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Box-tuning Mi a velemenyetek a Küberl tuningbox-rol? Azt olvastam, hogy 20% teljesitmeny novelest tud, nem irjak at az eredeti chippet, csak kozbe iktatnak ezt a box-ot. van valakinek ilyen? megeri az arat? eleg borsos, kb 2000 RON, durvan 450 euro Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanyalaci Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Magno-fuel Hasznal valaki magno-fuel fogyasztas csokkento magnesgyurut? mik a tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Magno-fuel Hasznal valaki magno-fuel fogyasztas csokkento magnesgyurut? mik a tapasztalatok? én tojást használok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 én tojást használok :D :D Én meg teljesítménynövelő rally matricát! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Segítségre lenne szükségem. Valaki tudja, hogy lehet kiszerelni a kilincseket (mind a 4-et)? Továbbá a tetősínt is le szeretném szerelni. Ezekhez van valamilyen útmutató, vagy aki csinált már ilyet megosztaná a tapasztalatát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Teljes kipufogórendszer, szívósor, vezérműtengely lesz cserélve rajta, csak még nem érkezett meg minden alkatrész... Ezekhez nem árt egy kis optimalizálás szerintem :D Nekem az autokorbel.hu-nál írták a chipet, ők tudnak eds motorsport (német, az egyik legjobb) phase1-phase3 chippet programozni. Nagyon jó. Az 1.8-as astra h vezérlőt csak ők tudták nekem írni. Z18XE 140-142LE, Z18XER 152-155LE. Most az 1.8-as szívóbenzin Z18Xe astrám 170le (125le gyárilag) felett jár, és eléggé megyeget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Nekem az autokorbel.hu-nál írták a chipet, ők tudnak eds motorsport (német, az egyik legjobb) phase1-phase3 chippet programozni. Nagyon jó. Az 1.8-as astra h vezérlőt csak ők tudták nekem írni. Z18XE 140-142LE, Z18XER 152-155LE. Most az 1.8-as szívóbenzin Z18Xe astrám 170le (125le gyárilag) felett jár, és eléggé megyeget. Szia! És mit csináltattál még rajta? A cég azt írja 125-ből 137LE-t (mint optimalizált) teljesítményt tudnak elérni. Hogy lett neked 170 (+)LE? Tetettél fel egy turbót is? Hajtókarokat, főtengelyt esetleg dugattyúkat nem kellett cserélned....és vezérlést? Ezek azért nem a 170LE-re lettek kifejlesztve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Segítségre lenne szükségem. Valaki tudja, hogy lehet kiszerelni a kilincseket (mind a 4-et)? Továbbá a tetősínt is le szeretném szerelni. Ezekhez van valamilyen útmutató, vagy aki csinált már ilyet megosztaná a tapasztalatát :) Az ajtó élében belülről a kilincs vonalában egy fekete takaró műanyag, azt kipattintod és egy torx csavart elkezdesz kifele tekerni, közben a másik kezeddel óvatosan húzod a kilincs mögötti kis műanyagot. Ahogy tekered kifele a csavart ezt a műanyagot ki tudod majd húzni a kilincs mögül, ezután a kilincset meghúzod hátrafelé és ki is akadt, ki tudod venni. A tetőlécet patentok fogják, ha lehet akkor meleg helyen csináld, mert eltörnek a patentok. Egy csavarhúzóra tekerj egy kis ragasztó szalagot, hogy ne sértse fel a festést, és óvatosan kezd el felfele feszíteni a tetősínt, amíg ki nem pattan a helyéről. Kb. 4-5 patent fogja oldalanként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Szia! És mit csináltattál még rajta? A cég azt írja 125-ből 137LE-t (mint optimalizált) teljesítményt tudnak elérni. Hogy lett neked 170 (+)LE? Tetettél fel egy turbót is? Hajtókarokat, főtengelyt esetleg dugattyúkat nem kellett cserélned....és vezérlést? Ezek azért nem a 170LE-re lettek kifejlesztve. A neten található infók szerint a Z18XE gyári motor (dugattyú-hajtókar) jó 170-180LE-ig, a Z18XER elvileg jobb kialakítású (már "zsebes" dugó, erősebb hajtókar), de ezt a motort még nem tuningolják annyira (annyian). Nekem van az autómban sportvezérműtengely, dbilas szívócső, EDS Motorsport Phase3 CHIP 7600-as fordulatig kitolt tiltással. Ekkor volt 162LE. Azóta kapott átdolgozott hengerfejet bővített csatornákkal és növelt kompresszióval, sportkatalizátort 4.1 leömlővel, nagyobb befecskendezőket. Valahol itt 170-180LE között a "vége" ennek a konstrukciónak utcai körülmények között. Most 8sec a 0-100, 5 másodperc a 80-120, és 6 másodperc a 80-130km/h. A Z18XER-ből előhozható az említett 152-155LE. http://www.eds-motorsport.de/shop/de/Opel/Astra-H/18L-Benzin-Z18XER/Opel-Astra-H-Z18XER-Phase1-Leistungssteigerung Szerintem ezzel a 10.1-es 0-100 9.2-9.5 másodper környékére csökkenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts