benkoa Elküldve December30, 2012 Megoszt Elküldve December30, 2012 Felszereltség függő. Igaz nekem csak 1.4-es van. Enjoy+ És csak azért lett hátul is tárcsám, mert Structure kerékkel rendeltem az autót. Üdvözöllek! Az enyém, pedig egy egyszerű 1.4-es Essentia+ kombi (2007-es) és elől-hátul tárcsafékes. benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve December30, 2012 Megoszt Elküldve December30, 2012 Üdvözöllek! Az enyém, pedig egy egyszerű 1.4-es Essentia+ kombi (2007-es) és elől-hátul tárcsafékes. benkoa A Caravanok közül mindegyik elöl-hátul tárcsafékes, a nagyobb hátsó terhelhetőség miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Múltkor futólag meg néztem egy Astrát, és mintha hátul dob lett volna. De Unix is hoz hozzá dobot. <_< A Caravanok közül mindegyik elöl-hátul tárcsafékes, a nagyobb hátsó terhelhetőség miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Meghibásodásokban szegény, élményekben gazdag, büntetés mentes boldog új évet kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Én is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Sziasztok! 4 ajtós H Astrára vonóhorgot keresek, sajnos Bosal nem gyárt hozzá. Lenne ötletetek honnan és milyet lehet szerezni? Mi a neve angolul? üdv Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Sziasztok! 4 ajtós H Astrára vonóhorgot keresek, sajnos Bosal nem gyárt hozzá. Lenne ötletetek honnan és milyet lehet szerezni? Mi a neve angolul? üdv Attila Towbar. http://www.enganchesaragon.com/eng/enganche/E4509BA01ENG/OPEL-ASTRA-H-SEDAN-4-TurenDoorsPortes-Nicht-furNot-forSauf-Cabrio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Vettem egy csomagtértálcát. Ha koszosabb dolgokat kell cimelnem, ne a kárpit legyen olyan. Valamiért én azt gondoltam, hogy azt csak simán rá kell tenni a kárpitra. De nem! Ki kell venni a kárpitit meg az alatta lévő két félből álló szürke hongarocell szerű merevítést és a helyére kell tenni. Így elég macerás cserélgetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Vettem egy csomagtértálcát. Ha koszosabb dolgokat kell cimelnem, ne a kárpit legyen olyan. Valamiért én azt gondoltam, hogy azt csak simán rá kell tenni a kárpitra. De nem! Ki kell venni a kárpitit meg az alatta lévő két félből álló szürke hongarocell szerű merevítést és a helyére kell tenni. Így elég macerás cserélgetni... :blink: ne mán, ilyenen én is gondolkodtam, de akkor le is teszek erről. Milyen hülyeség! Amúgy miért kell kivenni az eredeti kárpitot?? Mi indokolja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 :blink: ne mán, ilyenen én is gondolkodtam, de akkor le is teszek erről. Milyen hülyeség! Amúgy miért kell kivenni az eredeti kárpitot?? Mi indokolja? Mert ennek a tálcának ilyen alakja van: A kárpitos részt meg ha megnézed, közel téglalap. Az alatta lévő hungarocellnek ilyen pont az alakja. Tehát annak a helyére illik be. Persze rá lehet erőltetni a kárpitra is. Csak akkor kicsit defformálódik a tálca hátsó pereme, mert a hátsó ülések dőlnek hátrafel ezáltal felfelé szűköl a hely. Meg a tálca elején lévő kitüremkedés (elakadásjelző háromszög helye a hungarocellen) is benyomódik. Ha a tálca hátsó elkeskenyedő része is hülyén néz ki, hogy a csomagtér nem keskenyedik, a tálca meg igen. Egyszóval nem illeszkedik bele, ha az alatta lévő dolgokat nem pakolom ki. Hogy mért nem tudtak pont olyan alakút csinálni, amit simán csak be kell rakni rá a kárpira, azt nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Vettem egy csomagtértálcát. Ha koszosabb dolgokat kell cimelnem, ne a kárpit legyen olyan. Valamiért én azt gondoltam, hogy azt csak simán rá kell tenni a kárpitra. De nem! Ki kell venni a kárpitit meg az alatta lévő két félből álló szürke hongarocell szerű merevítést és a helyére kell tenni. Így elég macerás cserélgetni... :blink: ne mán, ilyenen én is gondolkodtam, de akkor le is teszek erről. Milyen hülyeség! Amúgy miért kell kivenni az eredeti kárpitot?? Mi indokolja? Nem kell kivenni csak rossz félét választottál, a legtöbb Astrában nem alapfelszereltség ez a kétszintű padló, így van olyan amit ahhoz illetve nem ahhoz gyártanak! http://www.argep.hu/trend/OPEL/Opel-astra-h-csomagtertalca.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Sikerült lefényeztetnem a hátsó lökhárítót(márkaszervizben), teljes mértékben meg vagyok elégedve, nem látszik semmi... Mellesleg nem is volt annyira drága, de azért jobb lett volna ha nem jönnek nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Towbar. http://www.enganches...-forSauf-Cabrio köszönöm szépen. üdv a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Nem kell kivenni csak rossz félét választottál, a legtöbb Astrában nem alapfelszereltség ez a kétszintű padló, így van olyan amit ahhoz illetve nem ahhoz gyártanak! http://www.argep.hu/...agtertalca.html Na, ezt nem tudtam... :( Akkor akinek nem ilyen kétszintű rendezős a padlója és szüksége van olcsón egy a fenti kép szerinti csomagtértálcára, az keressen meg privátban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Beindítás után mit szokott még jelezni a kocsi 1 pittyegő hanggal? mert ma jelzett de nem tom hogy mit. (kb olyan hang mint mikor nyitva marad a csomagtér ajtó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Mit takar pontosan a Sight & light (kilátás és világítás) csomag 1 és a Téli csomag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Mit takar pontosan a Sight & light (kilátás és világítás) csomag 1 és a Téli csomag? Kilátás és Világítás csomag 1 Automatikus világítás vezérlés Belső világítás a tetőn az első és hátsó utastérben Belső világítás csomag Belső világítás elől, olvasólámpákkal Esőérzékelő Fényérzékeny belső visszapillantó tükör Sminktükrök a napellenzőkben világítással Téli csomag Fűthető első ülések Lábtér fűtés/hűtés a hátsó utastérben, második üléssor Nagy nyomású fényszórómosó berendezésLegalábbis a mostani katalógus szerint. Egyébként stimmel a felszereltésg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 ... Legalábbis a mostani katalógus szerint. Egyébként stimmel a felszereltésg? Igen. A lábtér fűtést/hűtést hátul még nem tapasztaltam, nem ültem még hátul. De a többi tényleg van benne. Fényszórómosó a xenon miatt egyébként is kell hogy legyen benne. Ma néztem a myopelservice-n hogy miket rendeltek annak idején az autómhoz. A többi világos, csak ezeket nem tudtam hogy mik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Sziasztok! Megnéztem az autómat a myopelservice-n. A csomagokhoz azt írja: Helyi csomag. Ez mit jelent? Tudnátok segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Nekem is ezt írja, f...gom sincs mit jelent. Lehet, ez valami összvér csomag, tulaj állította össze, mikor rendelte. A korábbi bejegyzéseket olvasva, a Cserenkov márkatársunk csomagjai nekem csak félig vannak meg. Pl a világítás csomagom megvan, kivéve a Esőérzékelő, Fényérzékeny belső visszapillantó tükör, Sminktükrök a napellenzőkben világítással. A téli csomagból meg csak ez: Lábtér fűtés/hűtés a hátsó utastérben, második üléssor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Nekem is ezt írja, f...gom sincs mit jelent. Lehet, ez valami összvér csomag, tulaj állította össze, mikor rendelte. A korábbi bejegyzéseket olvasva, a Cserenkov márkatársunk csomagjai nekem csak félig vannak meg. Pl a világítás csomagom megvan, kivéve a Esőérzékelő, Fényérzékeny belső visszapillantó tükör, Sminktükrök a napellenzőkben világítással. A téli csomagból meg csak ez: Lábtér fűtés/hűtés a hátsó utastérben, második üléssor. A lábtér fűtés/hűtés mit jelent? Azt, hogy van levegő kifúvó nyílás az első ülések alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Így van. A nyílások az első ülések alatt vannak, és a hátul ülőkhöz nyomja a meleget/hideget(tél/nyár). Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Így van. A nyílások az első ülések alatt vannak, és a hátul ülőkhöz nyomja a meleget/hideget(tél/nyár). Akkor olyanom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Éljen az 5hozzászólás/24óra! :sick: Na, max. nem pofázok annyit és meggondolom, hogy kinek és mikor válaszolok.....nyilván nem fogok csak ezért 5K-s tagságot váltani. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Éljen az 5hozzászólás/24óra! :sick: Na, max. nem pofázok annyit és meggondolom, hogy kinek és mikor válaszolok.....nyilván nem fogok csak ezért 5K-s tagságot váltani. :huh: Szerintem ez így korrekt, nekem eszembe sem jutott, hogy kiakadjak ezen! 5 hozzászólás alatt is elég sok dolgot meg lehet oldani naponta, ha többet akarsz fizetsz és támogatod az oldal fennmaradását, neked is jó mert van hova írnod, illetve te is kaphatsz hasznos tanácsokat! Ráadásul a klubtagság sok helyen kedvezményekre jogosít fel, így vissza is hozhatja az árát:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts