krisztus Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Helló Olvastam a bejegyzésedet én is így jártam a neten láttam egy oldalon , hogy kitakaritotta a rozsdátor és benyomta gépzsírral, én is ezt csinálam és belyött , a zsír elszeparálja a víztől és nem oxidálodik. Remélem nem haragszol , hogy írtam. :icon1: Szilikonzsírt említett valaki nemrég de még nem jutottam el a folyamatig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Üdv Mindenkinek! Tudnátok ajánlani olyan ragasztót amivel a tetőkárpitot fel lehet ragasztani? Előre is köszi! Frankie Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Sziasztok! Itt a fórumon írt valaki nemrég egy komfort modulról. Én vettem egyet, remekül működik. Közben felvettem a kapcsolatot a készítővel, és megcsináltam hozzá a magyarítást. Összeállt pár (B Zafirás) érdeklődő, ők rendelnek is maguknak. Ha valakit érdekelne, akkor hozzájuk csatlakozva lehet kedvezményesebb postaköltséggel beszerezni. A kezdőlap: http://www.pepas.cz/ A modulról: http://www.pepas.cz/projekty/opel-mkj-cz/ Ára: 120 euró (Astra H), 120+5 euró (Zafira B, kiemelő kerettel), alapesetben 7 euró a szállítási költség. Nekem semmi előnyöm nem származik ebből, csak azért írtam ide, mert kipróbáltam, működik, a készítő megbízható, és többeknek hiányoznak adatok, amiket ez a kütyü meg tud jeleníteni. Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Sziasztok! Esedékes az Astra-m műszakija. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy repedt ködlámpa búrával átmegy az autó, vagy szedjem inkább ki addig a két ködlámpát? Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Vajon ezeknél is kikapják majd a gyári CD30-at, és a helyére szerelik be a rendőrségi digitális rádiót meg egy szabvány 1 DIN-es fejegységet? Illetve kifúrják majd a tetőlemezt a külön antennához, mint a Focusokon? Ma láttam egyet teljes harci díszben, menet közben. Ha jól emlékszem, MFR-rel kezdődött a rendszáma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraz14xep Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Ma láttam egyet teljes harci díszben, menet közben. Ha jól emlékszem, MFR-rel kezdődött a rendszáma. Már megérkeztek az új rendőrautók Astra H! Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni, de gondolom semmivel nem különbözik a civil kocsiktól. Ha jól láttam akkor GID kijelző van benne és cd30mp3 lejátszó !!! A Fordokhoz képest nagyon kulturáltan oldották meg a belső kapcsolók elhelyezését semmi felesleges furkálás, csavarozás ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Ma láttam egyet teljes harci díszben, menet közben. Ha jól emlékszem, MFR-rel kezdődött a rendszáma. Úgy hírlik lesz civil is belőle,harci dísz nélkül de belül a technika ottlesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Már megérkeztek az új rendőrautók Astra H! Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni, de gondolom semmivel nem különbözik a civil kocsiktól. Ha jól láttam akkor GID kijelző van benne és cd30mp3 lejátszó !!! A Fordokhoz képest nagyon kulturáltan oldották meg a belső kapcsolók elhelyezését semmi felesleges furkálás, csavarozás ! GID van benne, de a BC megnyomása után a NO FUNCTION feliratot produkálja. :-) Viszont van benne tolatóradar, ami hasznos lehet. A fényhíd is teljesen új, van benne oldalt keresőfény, meg szerencsére ledes. A kapcsolók a kézifék alatti műanyagra kerültek, azt pár forintból lehet később cserélni eladáskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 GID van benne, de a BC megnyomása után a NO FUNCTION feliratot produkálja. :-) Viszont van benne tolatóradar, ami hasznos lehet. A fényhíd is teljesen új, van benne oldalt keresőfény, meg szerencsére ledes. A kapcsolók a kézifék alatti műanyagra kerültek, azt pár forintból lehet később cserélni eladáskor. Miskolc :) http://kep-feltoltes...2_50C09514.html MFR- A klíma érzékelőjének a helyén a szélvédő alján középen az nem tudom mi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraz14xep Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Miskolc :) http://kep-feltoltes...2_50C09514.html MFR- A klíma érzékelőjének a helyén a szélvédő alján középen az nem tudom mi Ma egész nap ezzel mentem, hát nem is tudom........., remélem ezekben még van valamilyen fojtás mert, mert ha nincs nem lesz egy erőgép! Pontosítok BID kijelző van benne és valóban nincs felprogramozva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Ma egész nap ezzel mentem, hát nem is tudom........., remélem ezekben még van valamilyen fojtás mert, mert ha nincs nem lesz egy erőgép! Pontosítok BID kijelző van benne és valóban nincs felprogramozva! Ami nekem fura még hogy nincs rajta felirat hogy 1.6,ami 1.4 nél szokás hogy nem írják rá.Vagy ilyen a classic III? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Hmm most kezdem észrevenni hogy itt a tél :icon1: mert nem nyillik a csomagtér ajto, befagyott a kapcsolo :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Miskolc :) http://kep-feltoltes...2_50C09514.html MFR- A klíma érzékelőjének a helyén a szélvédő alján középen az nem tudom mi Szerintem a mobil megkülönböztető fény, amit a szélvédő aljára szoktak tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 A normál verziónál se tudtam, mi az a bigyó ott középen. De már tudom, hála nektek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 És az mit érzékel? G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Hali! Érdeklődnék, hogy a gyerekülést hogy érzékeli? Van benne ez a gyerekülés felismerés, kijelzés funkció. Vagy valami speckó gyerekülés kell bele? Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanyalaci Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Udv. Mi lehet az oka, hogy nagyon parasodnak az ablakok? Ventilator megy, mfutes van, a szelvedore van iranyitva. Tobb mint tiz eve hasznalom, meg ijent nem tapasztaltam. Igaz nem OPEL-rol van szo, ott nincs forum (Dacia, 1998). Koszi a segitseget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Hali! Belső levegőkeringetést kapcsold ki, pollenszűrőt cseréld ki......:) Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December16, 2012 Megoszt Elküldve December16, 2012 Sziasztok! Tegnap valaki nekicsúszott az autómnak egy kivilágított parkolóban, ráadásul a parkfény is égett...nem jellemezném az idegállapotomat. "Szerencsére" csak a hátsó lökhárító bal oldalát húzta meg, a kis ütközővel együtt, ami nekem színrefújt! Szerintetek mennyi lenne újrafényeztetni a hátsó lökhárítót? Márkaszervizbe vigyem vagy máshol is meg tudják csinálni a megfelelő minőségben? Nem szeretném ha árnyalatban vagy színben eltérne a gyáritól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December16, 2012 Megoszt Elküldve December16, 2012 Sziasztok! Tegnap valaki nekicsúszott az autómnak egy kivilágított parkolóban, ráadásul a parkfény is égett...nem jellemezném az idegállapotomat. "Szerencsére" csak a hátsó lökhárító bal oldalát húzta meg, a kis ütközővel együtt, ami nekem színrefújt! Szerintetek mennyi lenne újrafényeztetni a hátsó lökhárítót? Márkaszervizbe vigyem vagy máshol is meg tudják csinálni a megfelelő minőségben? Nem szeretném ha árnyalatban vagy színben eltérne a gyáritól! Szia! Nekünk is volt ilyen, hogy a pár hónapos autónak valami barom nekitolta a bevásárlókocsit... Át tudom érezni... Azt hiszem 20ezer +/- párezer ft újrafényeztetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve December16, 2012 Megoszt Elküldve December16, 2012 Sziasztok! Tegnap valaki nekicsúszott az autómnak egy kivilágított parkolóban, ráadásul a parkfény is égett...nem jellemezném az idegállapotomat. "Szerencsére" csak a hátsó lökhárító bal oldalát húzta meg, a kis ütközővel együtt, ami nekem színrefújt! Szerintetek mennyi lenne újrafényeztetni a hátsó lökhárítót? Márkaszervizbe vigyem vagy máshol is meg tudják csinálni a megfelelő minőségben? Nem szeretném ha árnyalatban vagy színben eltérne a gyáritól! Nekem is volt ilyen..... (Tesco Parkoló, tettes ismeretlen) Az egész elemet lefújattam nem csak a hibánál. Hátsó lökhárító+ tolató radarok érzékelője + 2 széles látószögű tükör borítás fényezése + megmaradt festéket elhozhattam. Fizettem érte 39 000 Ft-ot borravalóval szakszervizben. Kép 1 Kép 2 Kép 3 Átérzem az idegállapotodat, engemet kétszer törtek össze. Az első volt a legfájóbb.... Az autó 10 napos volt, amikor egy motorost előztem,és ő e közbe úgy gondolta hogy megfordul. Jobb tükörtől végigszántotta az autót. ( Kép 1 Kép 2 ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December16, 2012 Megoszt Elküldve December16, 2012 Nekem is volt ilyen..... (Tesco Parkoló, tettes ismeretlen) Az egész elemet lefújattam nem csak a hibánál. Hátsó lökhárító+ tolató radarok érzékelője + 2 széles látószögű tükör borítás fényezése + megmaradt festéket elhozhattam. Fizettem érte 39 000 Ft-ot borravalóval szakszervizben. Kép 1 Kép 2 Kép 3 Átérzem az idegállapotodat, engemet kétszer törtek össze. Az első volt a legfájóbb.... Az autó 10 napos volt, amikor egy motorost előztem,és ő e közbe úgy gondolta hogy megfordul. Jobb tükörtől végigszántotta az autót. ( Kép 1 Kép 2) A sárvédőívet lakatolni kellett? Sajnos nekem is ott keletkezett horpadás de szerencsére a fényezés nem sérült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December16, 2012 Megoszt Elküldve December16, 2012 Nekem is volt ilyen..... (Tesco Parkoló, tettes ismeretlen) Az egész elemet lefújattam nem csak a hibánál. Hátsó lökhárító+ tolató radarok érzékelője + 2 széles látószögű tükör borítás fényezése + megmaradt festéket elhozhattam. Fizettem érte 39 000 Ft-ot borravalóval szakszervizben. Kép 1 Kép 2 Kép 3 Átérzem az idegállapotodat, engemet kétszer törtek össze. Az első volt a legfájóbb.... Az autó 10 napos volt, amikor egy motorost előztem,és ő e közbe úgy gondolta hogy megfordul. Jobb tükörtől végigszántotta az autót. ( Kép 1 Kép 2) Nekem is hasonló a helyzet a hátsó lökhárítón csak alul vannak a karcok nem felül, biztosan az egész lököst újrafényeztetem egy szakszervizben... Természetesen itt sincs tettes! Szerencsére nálam csak a műanyag lökhárító sérült és nem a karosszéria fém része...akkor nem tudom mi lett volna, mert eladásnál, stb. nem tudtam volna kimagyarázni, hogy mi volt pontosan! A tiédet szépen megcsinálták, remélem élőben is olyan szép, mint a képeken. Mondjuk 5 év alatt ez volt a legdurvább "baleset" az autóval, ami nem olyan rossz szerintem! Az idegesít, hogy az ember vigyáz rá, más meg nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December16, 2012 Megoszt Elküldve December16, 2012 A sárvédőívet lakatolni kellett? Sajnos nekem is ott keletkezett horpadás de szerencsére a fényezés nem sérült... Hogyan sérült meg neked ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December17, 2012 Megoszt Elküldve December17, 2012 Hogyan sérült meg neked ott? Kicsit szánalmas módon a saját kertünkben... Berohant a kutya elém, ezért elhúztam balra a kormányt, (persze az arrébb ment volna:)) de közel voltam a gerendához ami a garázsbeállót tartja, így megnyomorgatta azt az ívet...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts