benkoa Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Ez csak egy kedvcsináló lista a vásárláshoz. A program tudja az Astra H-t is kezelni. Win XP alatt biztosan elfut, ez a fenti talán már 32 bites Win7 alatt is, de 64 bitesnél gondok lehetnek az interfész driverével. Leírásról nem tudok, de körültekintéssel elég jól meg lehet ismerni a programot. Viszont bajt is lehet vele okozni, ezért tényleg figyelmesen kell nyomkorászni. Nézz még körül, mert szokott lenni ugyanez 12000 Ft körül is. Köszönöm. Ez a megnyugtató válasz a kérdéseimre. Így már meg merem kockáztatni a vásárlást. benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Ez csak egy kedvcsináló lista a vásárláshoz. A program tudja az Astra H-t is kezelni. Win XP alatt biztosan elfut, ez a fenti talán már 32 bites Win7 alatt is, de 64 bitesnél gondok lehetnek az interfész driverével. Leírásról nem tudok, de körültekintéssel elég jól meg lehet ismerni a programot. Viszont bajt is lehet vele okozni, ezért tényleg figyelmesen kell nyomkorászni. Nézz még körül, mert szokott lenni ugyanez 12000 Ft körül is. Hali! Személyes tapasztalat: Win XP-n vígan elmegy, nincs baj, lefagyás, semmi. A képernyő mérettel lehet baj, nekem el kellett tüntetni a tálcát, mert bizonyos opcióknál a "vissza" gombot nem lehetett látni. De a "tálca automatikus elrejtése" megoldotta.. ;) Ja, és teszteld le az USB kábelt ha megérkezik, mert az enyémhez zárlatos kábelt adtak, szerencsére nem tett tönkre semmit, de a laptop egyből leállt, ahogy bedugtam a kábelt. Kicsit becsokiztam, hogy ez a kínyai akció tönkrevágta a gépet. De hál Istennek nem. Úgyhogy csak óvatosan.... Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Opelbe ülnek a magyar rendőrök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Opelbe ülnek a magyar rendőrök jaja :) meg sok civil H astra LHG- rendszámmal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 jaja :) meg sok civil H astra LHG- rendszámmal :) A Nemzet őrök is civil H Astrával járnak, különös ismertető jelük a hosszabb tetőantenna. http://kepfeltoltes.hu/121015/54301586SNC00568_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Év elején voltak nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 A Nemzet őrök is civil H Astrával járnak, különös ismertető jelük a hosszabb tetőantenna. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Év elején voltak nálunk. De jól felszerelt gépezeted van,az enyém is enjoy + os de hiányzik néhány apróság :( Sminktükör lámpával,aux ,alsó motorburkolat,sportgomb,dombassziszetns... Miskolcon és környékén LHG van néhány még,de itt a golf a sláger ,és jó matt mind szinte a csudajó mosójuk miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Hát igen rendeléskor kértem bele még egy-két extrát. Majdnem 4 hónapot vártam rá mire összerakták. Viszont a tiedbe több az erő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Sziasztok! Találtam a neten egy színkódlistát: http://opel-niedersachsen.de/farbcode.html Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Hátha nem reménytelen a kérdésem: Pécsen melyik szervizbe érdemes vinni a H Astrámat az egy szem márkaszervizen kívül? Ahol értenek is hozzá, de kicsit olcsóbb, mint a márkaszerviz van ilyen? Gemenc, Bosch szerviz, stb...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/11/01/2600_embert_kuld_el_az_opel/ Anno az enyémet is itt rakták össze 2007-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 Astra H Easytronic a váltójához lehet kapni váltózárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Sziasztok! 1 kérdés, nektek is ilyen csavarral van felfogatva a tankajtó? http://kepfeltoltes.hu/view/121105/201211051365_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Sziasztok! 1 kérdés, nektek is ilyen csavarral van felfogatva a tankajtó? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Nem tűnik gyárinak! :D A gyári csavarok torx fejű csavarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Nem tűnik gyárinak! :D A gyári csavarok torx fejű csavarok. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ImI888 Elküldve November7, 2012 Megoszt Elküldve November7, 2012 sziasztok! ismer valaki nagyobb Opel bontót? Vagy olyan boltot, ahonnn "olcsóbban" lehet rendelni cuccot? H-astra oldalsó üvegeinek alsó részén fut egy díszléc, azt kellene cserélnem. Márkakereskedésben horror árat mondtak... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/11/09/utra_keszek_az_uj_magyar_rendorautok/ Szeretettel várom őket! :-) Fényezett kilincs és tükör. Valaki tudja milyen felszereltésggel jönnek, vagy mi a legalja felszereltsége az Astra H-nak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 http://totalcar.hu/m...ar_rendorautok/ Szeretettel várom őket! :-) Fényezett kilincs és tükör. Valaki tudja milyen felszereltésggel jönnek, vagy mi a legalja felszereltsége az Astra H-nak? Szerintem olyan felszereltséggel lesznek mit a most is használatos civil opelek! 1.6 benzin, 115 le, 4x el.balak, 5. manuális váltó, Bid kijelző, cd30, manuális klíma ezen kívül semmi más nem lesz benne! De már elvileg megkellet volna kapnunk, ha megjönnek kommentelem ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 Szerintem olyan felszereltséggel lesznek mit a most is használatos civil opelek! 1.6 benzin, 115 le, 4x el.balak, 5. manuális váltó, Bid kijelző, cd30, manuális klíma ezen kívül semmi más nem lesz benne! De már elvileg megkellet volna kapnunk, ha megjönnek kommentelem ! ;) Nekem november 15-öt mondtak az első átadásra. Elméletileg csak a motorszerelés van hátra, meg a matricázás, rádiók beszerelése, forgalomba helyezés. Az alapfelszereltésgben nincs ködlámpa, a képen meg van. Szintén színre van fújva a kilincs és a tükör, a mostani LHG-s szériának meg nincs. Ezért érdekel, de amikorra Te megtudod, akkorra már én is. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 Nekem november 15-öt mondtak az első átadásra. Elméletileg csak a motorszerelés van hátra, meg a matricázás, rádiók beszerelése, forgalomba helyezés. Az alapfelszereltésgben nincs ködlámpa, a képen meg van. Szintén színre van fújva a kilincs és a tükör, a mostani LHG-s szériának meg nincs. Ezért érdekel, de amikorra Te megtudod, akkorra már én is. :icon1: Vajon ezeknél is kikapják majd a gyári CD30-at, és a helyére szerelik be a rendőrségi digitális rádiót meg egy szabvány 1 DIN-es fejegységet? Illetve kifúrják majd a tetőlemezt a külön antennához, mint a Focusokon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
156er Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 üdv keresek astra h-hoz 16"-os acélfelnit gumi nélkül (5X110)! kösz üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba87 Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Sziasztok Ki lehet e szerelni gtc ajtó panelből és a hátsó oldalsó panelből a kárpitot? Gondolok én pl 2 csavarra a belső oldalon vagy "patentokra" Szeretném cserélni a kárpitot de szerintem az én műanyag elemeim jobb álapotúak. Előrre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Ez szerintetek GID display vagy csak BID ? http://www.ebay.co.uk/itm/2005-VAUXHALL-ASTRA-RADIO-DISPLAY-FREE-P-P-/121008886726?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item1c2cb113c6 és az az MK5 meg MK6 az mit jelent 2005 -s tipushoz melyik kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Sziasztok Tavaly volt hibakódom :ecn 01463 tavaszra eltűnt(kiolvastuk volna de tároltba se volt meg,igaz nem szervizben),nyáron előjött és már megint eltűnt. Valaki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Olajcsere közben felpattintottam az első teleszkóp tetején lévő kupakot hogy lássam mennyit romlott az állag tavaly óta.hát csavarig állt a víz benne :( Nem csoda hogy rozsdásodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kaluszto Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Olajcsere közben felpattintottam az első teleszkóp tetején lévő kupakot hogy lássam mennyit romlott az állag tavaly óta.hát csavarig állt a víz benne :( Nem csoda hogy rozsdásodik. Helló Olvastam a bejegyzésedet én is így jártam a neten láttam egy oldalon , hogy kitakaritotta a rozsdátor és benyomta gépzsírral, én is ezt csinálam és belyött , a zsír elszeparálja a víztől és nem oxidálodik. Remélem nem haragszol , hogy írtam. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts