harmlevi Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 http://www.autonavigator.hu/hasznaltauto/o...t_page1#newkomm Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemlac Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Hello, Egy olyan kérdésem lenne, hogy milye ablaktörtlő lapátot kellene beszereznem? Eléggé foltosan törtöl a mostani, és le szeretném cserélni. Köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 bocsánat, de hülye kérdésre hülye válasz. :lol: Astrára valót :devlish: :devlish: :D mire gondolsz? olcsót, vagy jót? én gyárit tennék rá, márkaszervizbe szerviz 4+ ba olcsóbb, cserébe évekig jóóóóóó nincshari ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 én nem mertem írni ...mert megint én vagyok a hülye... :lol: végig próbáltam a noname-t a bosch-ig... a gyári bírja a legtovább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 én nem mertem írni ...mert megint én vagyok a hülye... :lol: végig próbáltam a noname-t a bosch-ig... a gyári bírja a legtovább :D Mennyit bír a gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Mennyit bír a gyári? 2éve van fent a gyári.. a többi nem bírt ennyit nálam, másnál lehet hogy jobb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 2éve van fent a gyári.. a többi nem bírt ennyit nálam, másnál lehet hogy jobb :lol: Nálam most ünnepli a 2. szülinapját a Bosch, de még szépen töröl. A Valeo 1 évet bírt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Mennyit bír a gyári? Nekem még a gyári van fent, de mostanában gondolkozom a cserén, mert elég foltosan kezd törölni...mondjuk majdnem 5 évet kibírt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 udv Ma megjelent neke az InSp 0 felirat, ezt szerettem volna eltuntetni és mikor hosszan nyomvatartottam a km nullázo gombot akkor ez jelent meg a számlálo helyén.: 1,7 001 05 mit jelent ez valami hibakod ...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Sziasztok! Tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni Astra H GTC (OPC) recaro (szövet) sport ülést? Csak beszambázok a kereskedésbe és kérek egy árajánlatot??? Tudatlan vagyok ilyen témákban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Sziasztok! Tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni Astra H GTC (OPC) recaro (szövet) sport ülést? Csak beszambázok a kereskedésbe és kérek egy árajánlatot??? Tudatlan vagyok ilyen témákban... Igen, majd közlik, hogy 300ezer forint és te ugyanazzal a lendülettel ki is szambázol!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Igen, majd közlik, hogy 300ezer forint és te ugyanazzal a lendülettel ki is szambázol!:devlish: :D Én szeretem a szambát :lol: Darabja 300 ezer forint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 :D Én szeretem a szambát :lol: Darabja 300 ezer forint? Annyi biztosan megvan 200-300 között... Itt van egy Ebay-es angliából (ott ugye sokminden olcsóbb:) is...)! Itt a komplett szett majdnem négyszáz és nem új... http://www.ebay.de/itm/2008-VAUXHALL-ASTRA...=item3a6cbbd53f Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Annyi biztosan megvan 200-300 között... Itt van egy Ebay-es angliából (ott ugye sokminden olcsóbb:) is...)! Itt a komplett szett majdnem négyszáz és nem új... http://www.ebay.de/itm/2008-VAUXHALL-ASTRA...=item3a6cbbd53f Levente! Hol lehet kapni a hátsó ablaktörlőbe való gumit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Levente! Hol lehet kapni a hátsó ablaktörlőbe való gumit? hát nálam :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 hát nálam :lol: :D Szia! És a nálad az hol található? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Szia! És a nálad az hol található? Elek-bót:D! Amúgy gyárilag nem csak komplett lapátot lehet venni? Mondjuk én a homából (értsd: Homasita :lol:) vettem gumit öccázé (kerestem hasonlót a bennelévő gyárihoz aztán "belefaragtam" és jó lett, de kicsit sz*rrágó voltam:D... Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Elek-bót:D! Amúgy gyárilag nem csak komplett lapátot lehet venni? Mondjuk én a homából (értsd: Homasita :lol:) vettem gumit öccázé (kerestem hasonlót a bennelévő gyárihoz aztán "belefaragtam" és jó lett, de kicsit sz*rrágó voltam:D... Na jó, jó, de hó van ez a bót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Na jó, jó, de hó van ez a bót? Dobj neki üzit:)! Be ne írd Google-be csak vicc vót:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Igen, majd közlik, hogy 300ezer forint és te ugyanazzal a lendülettel ki is szambázol!:huh: Aztak*rva :rolleyes: Én azt hittem kb 200-ból meg is van a kettő :lol: Úgy tűnik el vagyok tévedve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve.n Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Sziasztok, Egyszerű lehet, de nem tudta rájönni. Hogy kell kiszedni a hátsó ülés ülő részét egy H astrából? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Sziasztok, Egyszerű lehet, de nem tudta rájönni. Hogy kell kiszedni a hátsó ülés ülő részét egy H astrából? Elöl a két műanyag fület meghúzod, ki kell pattanjon a rögzítőből, hogy lötyögjön az ülés eleje (mind2 oldalon), majd benyúlsz az ülés és a háttámla között ezekkel a műanyag fülekkel egy vonalban (szintén a jobb és a baloldalon is), itt megfogod az ülőlap peremét, elkezded hátra és kicsit felfele húzni jó erősen és ki fog akadni... Közben figyelj, hogy ne akadjon vissza az első része a rögzítőkbe... Ennyi, remélem 5 ajtósod van :rolleyes:! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 létezhet hogy van 4*4 H Astra?? vagy csak benéztem ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 benézted.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 benézted.... akkor jó anyag volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts