Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

sznuni

Recommended Posts

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni Astra H GTC (OPC) recaro (szövet) sport ülést?

Csak beszambázok a kereskedésbe és kérek egy árajánlatot???

Tudatlan vagyok ilyen témákban...

Igen, majd közlik, hogy 300ezer forint és te ugyanazzal a lendülettel ki is szambázol!:lol:

Megosztás:

Szia!

És a nálad az hol található?

Elek-bót:D! Amúgy gyárilag nem csak komplett lapátot lehet venni? Mondjuk én a homából (értsd: Homasita :lol:) vettem gumit öccázé (kerestem hasonlót a bennelévő gyárihoz aztán "belefaragtam" és jó lett, de kicsit sz*rrágó voltam:D...

Megosztás:

Elek-bót:D! Amúgy gyárilag nem csak komplett lapátot lehet venni? Mondjuk én a homából (értsd: Homasita :lol:) vettem gumit öccázé (kerestem hasonlót a bennelévő gyárihoz aztán "belefaragtam" és jó lett, de kicsit sz*rrágó voltam:D...

Na jó, jó, de hó van ez a bót?

Megosztás:

Sziasztok,

Egyszerű lehet, de nem tudta rájönni.

Hogy kell kiszedni a hátsó ülés ülő részét egy H astrából?

Elöl a két műanyag fület meghúzod, ki kell pattanjon a rögzítőből, hogy lötyögjön az ülés eleje (mind2 oldalon), majd benyúlsz az ülés és a háttámla között ezekkel a műanyag fülekkel egy vonalban (szintén a jobb és a baloldalon is), itt megfogod az ülőlap peremét, elkezded hátra és kicsit felfele húzni jó erősen és ki fog akadni... Közben figyelj, hogy ne akadjon vissza az első része a rögzítőkbe... Ennyi, remélem 5 ajtósod van :rolleyes:!

Megosztás:

• 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.