peterruzs Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Sziasztok, Segítségeteket kérném abban, hogyan tudom kivenni a kilométer órát??? Nem szeretném szétbarmolni, segítségeteket köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Sziasztok, Segítségeteket kérném abban, hogyan tudom kivenni a kilométer órát??? Nem szeretném szétbarmolni, segítségeteket köszi előre is! Szia! Hátha ez segít egy kicsit: http://kepfeltoltes.hu/111201/Astra_MK5_Re...ltoltes.hu_.jpg Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peterruzs Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Igen így már képben vagyok, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Igen így már képben vagyok, köszi! Szívesen, sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabcsi Z19 Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Igen így már képben vagyok, köszi! A motor szereléséhez is van segítség..... mondjuk egy dogócsere??? :-))) csak vicceltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Sziasztok! Tudna esetleg valaki eladósorba került jó állapotú téli gumit? 195/65/R15 kellene garnitúrában. Köszönöm. Már nem aktuális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
modern Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Hali !! Hogy lehet használni a hátsó ablaktörlőt ?? mert én még nem jöttem rá, csak akkor tudok törölni ha nyomatom a vizet is rá ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
boci86 Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Hali !! Hogy lehet használni a hátsó ablaktörlőt ?? mert én még nem jöttem rá, csak akkor tudok törölni ha nyomatom a vizet is rá ! :lol: Egyszer simán megnyomod hátra felé a kart és úgy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Hali !! Hogy lehet használni a hátsó ablaktörlőt ?? mert én még nem jöttem rá, csak akkor tudok törölni ha nyomatom a vizet is rá ! :lol: Heló! Még talán annyi, hogy a hátsó ablaktörlő csak akkor töröl folyamatosan, ha a vizet is nyomatod rá. Bekapcsolás, ahogy "boci86" írja, ekkor néhány mp időközönként töröl (ha jól tudom ennél nem lehet időközöket állítani, csak az elsőnél) és úgy kell kikapcsolni, hogy újra megnyomod a kart és egy kattanást fogsz hallani. Bekapcsoláskor nincs "katt" hang. Ha nálad nem így működik, akkor lehet, valami bibi van vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
boci86 Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Aki volt ezen az őszi átvvizsgáláson valamelyik opel márka szervízbe azok közül megkapta már valaki az ajándék jégkaparót? Nekem még nem postázták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arató Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Szevasztok ! Astra H Caravanomba szeretnék függőleges csomagtér elválasztó hálót beépíteni. A kocsim tetőkárpitján viszont nincs meg a háló csatlakozására szolgáló műanyag elem. :lol: Minden ötletet szivesen fogadok . Köszönettel . Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Aki volt ezen az őszi átvvizsgáláson valamelyik opel márka szervízbe azok közül megkapta már valaki az ajándék jégkaparót? Nekem még nem postázták... Az ingyenes átvizsgálásért nem kapsz, főleg nem postán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
boci86 Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Mert miért ne kapnál?Olvastad azt hirdetést,benne volt,akkor meg tudnád hogy ajándék jégkapar volt hozzá!És az Opel magyarország is irt ez miatt email-t,csak érdeklődtem hogy valaki kapott-e már itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Mert miért ne kapnál?Olvastad azt hirdetést,benne volt,akkor meg tudnád hogy ajándék jégkapar volt hozzá!És az Opel magyarország is irt ez miatt email-t,csak érdeklődtem hogy valaki kapott-e már itt! Ha kereket cseréltetsz vagy egyéb fizetős szolgáltatást igénybe veszel... Az ingyenes átvizsgálásra ez nem vonatkozik.. Ott a helyszínen kapsz egy jégkaparót... Eddig mindig így volt, nem hiszem, hogy postázzák... Amúgy egy 300 ft-os kaparó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
boci86 Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Ezt irták! Aggodalomra semmi ok, a jégkaparót nem felejtettük el, csupán egy kis türelmet kérnénk, hiszen a kereskedések folyamatosan dolgozzák fel az adatokat és azon ügyfelek nevét, akiknek a jégkaparót kiküldjük. A teljes adatbázis birtokában a csomagok egyszerre kerülnek postára, ezért van, hogy ha Mikulásra még nem is, Karácsonyra mindenképpen megérkezik! Addig is minden jót és biztonságos autózást kíván, az Opel Magyarország csapata Lehet 300ft-os,de opel-es,és ha igy volt hirdetve akkor jár,szóval ne húzzák már le az emberről! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Ezt irták! Aggodalomra semmi ok, a jégkaparót nem felejtettük el, csupán egy kis türelmet kérnénk, hiszen a kereskedések folyamatosan dolgozzák fel az adatokat és azon ügyfelek nevét, akiknek a jégkaparót kiküldjük. A teljes adatbázis birtokában a csomagok egyszerre kerülnek postára, ezért van, hogy ha Mikulásra még nem is, Karácsonyra mindenképpen megérkezik! Addig is minden jót és biztonságos autózást kíván, az Opel Magyarország csapata Lehet 300ft-os,de opel-es,és ha igy volt hirdetve akkor jár,szóval ne húzzák már le az emberről! :lol: Ha így van, akkor így van, eddig viszont nem így volt ;)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 no, az ajándék jégkaparó az járt most az ingyens átvizsgáláshoz is.... a postázásról nem hallottam, nálunk kézbe adtuk, mert a Gm kiszállitott egy adagot,és azt lehetett osztogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi28 Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Hello Mindenkinek! Remélem ez a legmegfelelőbb topic ahol tanácsot tudnátok adni a következőben: Hogyan kell leszerelni a tetőkárpitot teljes egészében 1 gtc-ben?? Ki akarom cserélni valami pöpecebbre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Üdv! Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a gyári CD lejátszók előlapja cserélhető-e? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Üdv! Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a gyári CD lejátszók előlapja cserélhető-e? Köszönöm! Igen, cserélhető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Igen, cserélhető! Vegulis barmilyen alkatresz cserelheto :lol: A Blaupunkt (6 gombos) elolap csereje valoban sima ugy, a 9 gombose mar nem annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Vegulis barmilyen alkatresz cserelheto :lol: A Blaupunkt (6 gombos) elolap csereje valoban sima ugy, a 9 gombose mar nem annyira. Köszönöm a gyors válaszokat !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Vegulis barmilyen alkatresz cserelheto :lol: A Blaupunkt (6 gombos) elolap csereje valoban sima ugy, a 9 gombose mar nem annyira. Ott mi a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Ott mi a gond? Nem negy oldalso csavar fogja az elolapot, igy szet kell szedni az egeszet. Ennel melyebben nem bonyolodtam bele, mert nem kellett meg cserelnem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Nem negy oldalso csavar fogja az elolapot, igy szet kell szedni az egeszet. Ennel melyebben nem bonyolodtam bele, mert nem kellett meg cserelnem :lol: Ja értem, azt hittem eddig, hogy ugyanolyan! Köszi!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts