Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

sznuni

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Sziasztok!

Valaki tudja, hogy lehet leszedni a hátsó lökhárítót vagy hol kezdjek neki a bontásnak?

Utána simán vissza lehet rakni, nem törik el semmi?

Hi!

ITT találsz hasznos infót!

Igaz ez egy vonóhorog leírás, de a végén van pár ábra hogy hogyan lehet leszedni a hátsó lököst!

Remélem segít!

Megosztás:

• 3 weeks later...
nem sok érte, ennyibe kerül.

2 év garancia van rá.

illetve ha keveset futott az autód, akkor a 3. évben van rá költségmegosztás. de au autód szerintem elmult már 3 éves ....

köszi a gyors választ!

igen, most múlt el 3 éves!

akkor nincs más megoldás, ki kell fizetni!

Megosztás:

Az előbb elfelejtettem megkérdezni:

A kocsimban gyárilag nincs a kormányon rádió,BC vezérlő! Szereztem egy olyan kormányt amin van!

A kérdésem a következő lenne, ha belerakom azt a kormányt a kocsiba, akkor az fog működni?

Természetesen kábelezés is szükséges hozzá.

Valaki meg tudná mondani, hogy milyen kábelre vagy mire lenne még szükségem?

Megosztás:

Ma voltam szervizben, mivel az irányjelzőm balra csak egyet villant!

Azt mondták CIM modult cserélni kell, amire nekem 40-50ezret mondtak árban...az nem sok kicsit?!

Garanciában meg nem cserélik! Mennyi garancia van az autóra?

bontóbol probáld meg hátha találsz. szakszervizben meg csak jól leveszik az embert!szerintem én inkább kiraknám a kezem a kanyarba.mint 50 ezer

Megosztás:

Sziasztok!

Gondolkodom mostanában gáz beszereltetésén az autómba, van valakinek esetleg akinek már gázos az autója és vannak tapasztalatok?

Nekem 1,6 benzines kombi h astra van!

Ilyen apróságok érdekelnének hogy ki milyen szettet ajánl hol szereltette be?

A másik hogy a bc fogyasztásmérőjét ilyenkor gondolom felejtsem el?

a válaszokat előre is köszi:-)

Megosztás:

Sziasztok!

Gondolkodom mostanában gáz beszereltetésén az autómba, van valakinek esetleg akinek már gázos az autója és vannak tapasztalatok?

Nekem 1,6 benzines kombi h astra van!

Ilyen apróságok érdekelnének hogy ki milyen szettet ajánl hol szereltette be?

A másik hogy a bc fogyasztásmérőjét ilyenkor gondolom felejtsem el?

a válaszokat előre is köszi:-)

Gyere át "G" be ott van egy srácnak z16xep-be lpg :D

Megosztás:

Sziasztok!

nem tudom tapasztal e valaki hasonlót, de mikor fekvőrendőrön vagy egyéb hasonlón átmegyek elég hangos nyöszörgő,susogó hangot hallok az első kerekektől, pár km után viszont egyre halkabb a dolog. van ötlete valakinek?

köszi

Gondolom tél van nálatok is így könnyen meglehet, hogy fel van fagyva a sárvédő és hozzáer a kerék.

Megosztás:

tuti, hogy elölről jön a hang!

de akkor megpróbálom befújni valamivel, hátha segít rajta.

Azért kérdem, mert a kasztni jól vezeti a hangokat. Jó példa erre mikor apró kavicsok csapódnak a kasztnihoz. Olyan mintha az öledben landolnának vagy akár az autó tetején holott valahol alól érik az autót.

Megosztás:

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, h valaki meg tudná mondani h az 1.8 140Le Astra mennyit megy végsebességre?

Mert én úgy vettem észre, h 220-nál le van tíltva, vagy ez a vége és nem lehet tovább pirosba pörgetni?

Csak azért kérdezem, mert egyik ismerősöm állítja h neki a golf V többet megy!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.