Robee Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 http://kep.psharing.com/463954.jpg Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, most már mindent megtudtam a "polc"-rol :excl: THX :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Hy Az érdekelne hogy a hátsó fékdobban lévő fékbetétek kopását jelzi esetleg valami szenzor úgy mint az elsőket? Mert elvileg az elsőket kell neki jeleznie ugye ha már kellően elkoptak?? (Astra H Z14XEP) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 nem jelzi semmi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 nem jelzi semmi.... Az elsőket sem ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 de ott egy akusztikus kopásjelző van, nyikorog amikor elkopik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 de ott egy akusztikus kopásjelző van, nyikorog amikor elkopik. :excl: :( :lol: CAN-bus-os az is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 nem teljesen, egy fémdarab ami zenél ha hozzáér a tárcsához :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 nem teljesen, egy fémdarab ami zenél ha hozzáér a tárcsához :excl: Azt láttam én is azt a fém darabot, az also szélén van a fékpofának :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Sziasztok! Valaki tudja, hogy lehet leszedni a hátsó lökhárítót vagy hol kezdjek neki a bontásnak? Utána simán vissza lehet rakni, nem törik el semmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Sziasztok! Valaki tudja, hogy lehet leszedni a hátsó lökhárítót vagy hol kezdjek neki a bontásnak? Utána simán vissza lehet rakni, nem törik el semmi? Hi! ITT találsz hasznos infót! Igaz ez egy vonóhorog leírás, de a végén van pár ábra hogy hogyan lehet leszedni a hátsó lököst! Remélem segít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Ma voltam szervizben, mivel az irányjelzőm balra csak egyet villant! Azt mondták CIM modult cserélni kell, amire nekem 40-50ezret mondtak árban...az nem sok kicsit?! Garanciában meg nem cserélik! Mennyi garancia van az autóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 nem sok érte, ennyibe kerül. 2 év garancia van rá. illetve ha keveset futott az autód, akkor a 3. évben van rá költségmegosztás. de au autód szerintem elmult már 3 éves .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 nem sok érte, ennyibe kerül. 2 év garancia van rá. illetve ha keveset futott az autód, akkor a 3. évben van rá költségmegosztás. de au autód szerintem elmult már 3 éves .... köszi a gyors választ! igen, most múlt el 3 éves! akkor nincs más megoldás, ki kell fizetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Az előbb elfelejtettem megkérdezni: A kocsimban gyárilag nincs a kormányon rádió,BC vezérlő! Szereztem egy olyan kormányt amin van! A kérdésem a következő lenne, ha belerakom azt a kormányt a kocsiba, akkor az fog működni? Természetesen kábelezés is szükséges hozzá. Valaki meg tudná mondani, hogy milyen kábelre vagy mire lenne még szükségem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusztulat Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Ma voltam szervizben, mivel az irányjelzőm balra csak egyet villant! Azt mondták CIM modult cserélni kell, amire nekem 40-50ezret mondtak árban...az nem sok kicsit?! Garanciában meg nem cserélik! Mennyi garancia van az autóra? bontóbol probáld meg hátha találsz. szakszervizben meg csak jól leveszik az embert!szerintem én inkább kiraknám a kezem a kanyarba.mint 50 ezer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Sziasztok! Gondolkodom mostanában gáz beszereltetésén az autómba, van valakinek esetleg akinek már gázos az autója és vannak tapasztalatok? Nekem 1,6 benzines kombi h astra van! Ilyen apróságok érdekelnének hogy ki milyen szettet ajánl hol szereltette be? A másik hogy a bc fogyasztásmérőjét ilyenkor gondolom felejtsem el? a válaszokat előre is köszi:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Sziasztok! Gondolkodom mostanában gáz beszereltetésén az autómba, van valakinek esetleg akinek már gázos az autója és vannak tapasztalatok? Nekem 1,6 benzines kombi h astra van! Ilyen apróságok érdekelnének hogy ki milyen szettet ajánl hol szereltette be? A másik hogy a bc fogyasztásmérőjét ilyenkor gondolom felejtsem el? a válaszokat előre is köszi:-) Gyere át "G" be ott van egy srácnak z16xep-be lpg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janika86 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Sziasztok! nem tudom tapasztal e valaki hasonlót, de mikor fekvőrendőrön vagy egyéb hasonlón átmegyek elég hangos nyöszörgő,susogó hangot hallok az első kerekektől, pár km után viszont egyre halkabb a dolog. van ötlete valakinek? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Sziasztok! nem tudom tapasztal e valaki hasonlót, de mikor fekvőrendőrön vagy egyéb hasonlón átmegyek elég hangos nyöszörgő,susogó hangot hallok az első kerekektől, pár km után viszont egyre halkabb a dolog. van ötlete valakinek? köszi Gondolom tél van nálatok is így könnyen meglehet, hogy fel van fagyva a sárvédő és hozzáer a kerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janika86 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Gondolom tél van nálatok is így könnyen meglehet, hogy fel van fagyva a sárvédő és hozzáer a kerék. nyáron is csinálta, sőt faterom vectrája is dettó ezt csinálja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Nekem is csinálja, nem egyedi az eseted, gáz az nincs vele, csak zavaró, talán valamit be lehetne zsírozni, de nem hiszem, hogy tartós lenne, úgyhogy elfogadjuk... nyáron is csinálta, sőt faterom vectrája is dettó ezt csinálja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Nekem is csinálja, nem egyedi az eseted, gáz az nincs vele, csak zavaró, talán valamit be lehetne zsírozni, de nem hiszem, hogy tartós lenne, úgyhogy elfogadjuk... Biztos, hogy elölről hallatja magát? Típushiba a hátsó lengőkar-szilentjének a nyavalygása. Itt a megoldás: http://astra-h.ru/rear_skrip.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janika86 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Biztos, hogy elölről hallatja magát? Típushiba a hátsó lengőkar-szilentjének a nyavalygása. Itt a megoldás: http://astra-h.ru/rear_skrip.html tuti, hogy elölről jön a hang! de akkor megpróbálom befújni valamivel, hátha segít rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 tuti, hogy elölről jön a hang! de akkor megpróbálom befújni valamivel, hátha segít rajta. Azért kérdem, mert a kasztni jól vezeti a hangokat. Jó példa erre mikor apró kavicsok csapódnak a kasztnihoz. Olyan mintha az öledben landolnának vagy akár az autó tetején holott valahol alól érik az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, h valaki meg tudná mondani h az 1.8 140Le Astra mennyit megy végsebességre? Mert én úgy vettem észre, h 220-nál le van tíltva, vagy ez a vége és nem lehet tovább pirosba pörgetni? Csak azért kérdezem, mert egyik ismerősöm állítja h neki a golf V többet megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts