fzalan Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hali! Tegnapelőtt vettünk át egy astra H caravan-t, és (a kocsi összeségében elég jó, bár a J astrához képest mintha minimum egy féllel gyengébb kategória lenne) az üléssel van problémám (nem a komfort ülés, ami a kereskedő elmondása szerint csak abban különbözik, hogy állítható a gerinctámasz). Két órás út után úgy éreztem a hátam felső része (a lapockák vonalában) "ketté törik". Ilyesmit még egy kocsiban sem tapasztaltam, és a kérdésem, hogy másnak nem volt ilyen problémája, vagy van-e valami más üléstípus amit be lehet rakni (nem sport ülés), mert úgy tűnik (akárhogy állítgatom fel-le, döntöm a támlát ide-oda, állítom a kormányt közelebb-távolabb-feljebb-lejjebb) a támla felső része túlságosan hátra hajlik, így nem támaszt, a hátam pedig fárad. Üdv: agabe Nekem az állítható gerinctámaszos ülés van, de nincs vele ilyen gondom! Lehet nem egyforma a hátunk! :o Én inkább a szinte 0 oldaltartása és a szerintem gyenge anyagú kárpit miatt panaszkodnék! Szerintem amúgy összességében jó kis autó. Gratulálok hozzá és használd egészséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nekem az állítható gerinctámaszos ülés van, de nincs vele ilyen gondom! Lehet nem egyforma a hátunk! :o Én inkább a szinte 0 oldaltartása és a szerintem gyenge anyagú kárpit miatt panaszkodnék! Szerintem amúgy összességében jó kis autó. Gratulálok hozzá és használd egészséggel. A vezetőülés kényelmével én sem vagyok kibékülve... ("alap ülések", 1.4 Essentia, vékonyabb testalkat, 175 cm, 68 kg) Hasonló a probléma: úgy érzem, túlságosan "hátraível" a támla, nem ad rendes megtámasztást. Kb. 200 km után megfájdul a derekam ill. a hátam alsó része. Más autóban nincs ilyen problémám. Sajnálom, mert egyébként minden mást szeretek az autómban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marczeeee Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 A vezetőülés kényelmével én sem vagyok kibékülve... ("alap ülések", 1.4 Essentia, vékonyabb testalkat, 175 cm, 68 kg) Hasonló a probléma: úgy érzem, túlságosan "hátraível" a támla, nem ad rendes megtámasztást. Kb. 200 km után megfájdul a derekam ill. a hátam alsó része. Más autóban nincs ilyen problémám. Sajnálom, mert egyébként minden mást szeretek az autómban. Én ezért raktam az autóba utólag "gerinctámaszt". :D Gyógyászati segédeszközös boltokban lehet kapni, kifejezetten autóülésbe szánt párnaszerűség. Nekem ezt használva semmi bajom nincs, szépen egyenesen tartja a hátamat. Egyetlen hátránya a ronda kék színe, de hát vezetés közben úgy sem látom... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 LHG-842 Piros.... kié????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.4 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 az astra h autók LHG rendszámmal rendőrautók ha jól tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 az astra h autók LHG rendszámmal rendőrautók ha jól tudom remélem nem az volt.... mert toltuk egymást az M30 -on Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 remélem nem az volt.... mert toltuk egymást az M30 -on Pedig de. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Pedig de. :o LHG rendszámos astra az szinte elég sok rendőr,főleg borsodban láttam már sok lhg-s astrát. kérdés ki tolt kit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 LHG rendszámos astra az szinte elég sok rendőr,főleg borsodban láttam már sok lhg-s astrát. kérdés ki tolt kit. :o nem hiszem ... remélem :D 130nál rám villog 500 méterrel a hátam mögött.... simám befértem volna , de neki erősködni kellet.... epc szerint nem rendőr autó..ha még bele irják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.4 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 még ha rendőr autó volt is, neked akkor sem lesz belőle problémád mit tudna rád verni? jobbra tartási kötelezettség? meg sem állított, és ha rendőr volt, szerintem jobb dolga is volt annál, hogy egy ilyen piti valami miatt megállítson egy kérdés: mi az az epc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 még ha rendőr autó volt is, neked akkor sem lesz belőle problémád mit tudna rád verni? jobbra tartási kötelezettség? meg sem állított, és ha rendőr volt, szerintem jobb dolga is volt annál, hogy egy ilyen piti valami miatt megállítson egy kérdés: mi az az epc gyári alkatrészprogram és egyéb okosságok :o http://epc3.dvrdns.org:1682/Epc3/fog.fve?w...Notifications=T én nem ezt használom...csak ez simán elérhető... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.4 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 van neked egy új hírem: az LHG-843 az ezer százalék hogy rendőrautó, elképzelhető, hogy a 842 is az de nincs ebből probléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 van neked egy új hírem: az LHG-843 az ezer százalék hogy rendőrautó, elképzelhető, hogy a 842 is az de nincs ebből probléma úgy legyen :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Szükségem lenne egy alkatrész cikkszámára! Honnét tudhatom meg ezt? A Csergő lerázott! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Szükségem lenne egy alkatrész cikkszámára! Honnét tudhatom meg ezt? A Csergő lerázott! :( Közben megoldottam! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hy Valakinek van a kesztyűtartójában közepén polc? Mert nekem nincs és érdekelnének a polc méretei! Ahogy elnéztem mintha az egyik oldala szélesebb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gpxlala Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Hy Valakinek van a kesztyűtartójában közepén polc? Mert nekem nincs és érdekelnének a polc méretei! Ahogy elnéztem mintha az egyik oldala szélesebb lenne. Szia! Nekem megvan valahol, megkeresem és megmérem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Szia! Nekem megvan valahol, megkeresem és megmérem. Előre is köszönöm :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 utoljárA 2.000 FT ért vewttem egy ismerősömnek ilyet.... igaz az astra G be kellett, de szerintem a H ba se drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 1600ft, nemrég vettem!:excl:... utoljárA 2.000 FT ért vewttem egy ismerősömnek ilyet.... igaz az astra G be kellett, de szerintem a H ba se drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gpxlala Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Előre is köszönöm :excl: Bocs, nem felejtettem el, de nem találom egyelőre, még 3 éve kivettem, de meg lesz valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Hy Valakinek van a kesztyűtartójában közepén polc? Mert nekem nincs és érdekelnének a polc méretei! Ahogy elnéztem mintha az egyik oldala szélesebb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Tök véletlenül találtam! :excl: Talán érdekes lehet valakinak! POLC Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Tök véletlenül találtam! :excl: Talán érdekes lehet valakinak! POLC Itthon 1300Ft-ba keül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Itthon 1300Ft-ba keül! Akkor ott kell megvenni! :excl: Lehet ez az egyetlen alakatrész ami itthon olcsóbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts