gabb Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Persze, sokféle szín volt (bőrből is meg cérnából is), csak én akartam ilyenre (egyébként a valóságban sötétebbnek hat ez a cérna), mert nekem jobban tetszik, ha látszik a varrásminta:)! Anno még a G astra kormányomat náluk csináltattam 12ezerért. Neked mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Én is gondolkodtam a koszolódás miatt, de inkább azt választottam ami jobban tetszik:)! Köszi Robee! :D 4-5 év alatt kisebb foltokban kopott meg főleg a tetején, gondolom a napot nem bírta!:wacko: Aztán, hogy eltakarjam, tavaly vettem a homá-ban ezt a műbőr kormányvédőt (1300ft) de ilyen durva gumis a belső felülete (csúszásgátlás), így az még tovább rontott a helyzeten leradírozta teljesen, így lett olyan amilyen a képeken:S! Egyébként amit vettem még viszonylag nem nézett ki rosszul, de azért nem volt az igazi. Szóval, ha valaki azért venne ilyet, hogy védje a kormányát, az ne tegye!!!! :wacko: 13000 ft-ba került, szóval nem nagyon emelkedtek az árak:)! Az hogy milyen (perforált, sima, hupikék) azt hiszem nem változtat az áron!:wacko: Anno még a G astra kormányomat náluk csináltattam 12ezerért. Neked mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Villám kérdés: ez melyik Remus kipuff lehet? Hátha valaki tud segíteni... Szerelmes lettem a hangjába ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Scaevola Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Sziasztok! A képen körvonallal megjelölt panelt (?) keresem, ill. kérdezem, hogy hol kapok ilyet? Nekem olyan van, ahol csak egy-egy gomb található a nyilaknál (csomagtér nyitó, centrálzár) és szeretnék ülésfűtést, tolatóradart az autóba, s ezeknek a kapcsolóit ide rakatnám. Mi a ennek az alkatrésznek a neve, tudja valaki? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Sziasztok! A képen körvonallal megjelölt panelt (?) keresem, ill. kérdezem, hogy hol kapok ilyet? Nekem olyan van, ahol csak egy-egy gomb található a nyilaknál (csomagtér nyitó, centrálzár) és szeretnék ülésfűtést, tolatóradart az autóba, s ezeknek a kapcsolóit ide rakatnám. Mi a ennek az alkatrésznek a neve, tudja valaki? köszi A gombokat tartalmazo egyseg es a panel kulon vannak. Elofordulnak neha az ebayen, (Mittelkonsole neven erdemes keresgetni), de ha nem ersz ra evekig, akkor inkabb bonto, vagy markakereskedes <_< Panelt valoszinuleg nem erdemes venni, talan fel lehet boviteni rajta a lukakat, ha a gombsor rogzitesenel ez nem okoz gondot. Ilyen melysegig meg nem tanulmanyoztam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Scaevola Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Scaevola Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Bal oldali visszapillantó tükörnél már alacsony sebességnél is komoly zaj keletkezik, konkrétan sípol, mint egy őzriasztó. Találkozott már ilyen problémával valaki? Leszedtem a tükör burkolatát, nem látok rajta sem repedést, sem törést... nem tudom, mi tévő legyek. Ha esetleg van valakinek tapasztalata, ossza meg velem, legyen kedves. köszönöm előre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocipocok Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Próbálkozott már valaki saját maga klímatisztítással? Vásároltam klímatisztító habot, és az útmutatója írja hogy a levegőbeszívó nyílásba kell belenyomni a habot. Nos, ha valaki csinálta már, pontosan hova dugta be a csövet, és fecskendezte a habot? Esetleg kiszedtétek a pollenszűrőt? Most cseréltem benne 1 hete... Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Próbálkozott már valaki saját maga klímatisztítással? Vásároltam klímatisztító habot, és az útmutatója írja hogy a levegőbeszívó nyílásba kell belenyomni a habot. Nos, ha valaki csinálta már, pontosan hova dugta be a csövet, és fecskendezte a habot? Esetleg kiszedtétek a pollenszűrőt? Most cseréltem benne 1 hete... Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv! Találkoztam már olyannal, hogy a középcső rostélyon kicsit többet sikerült fújni és a hab lefolyt a klímavezérlőbe ami nem szerette és cserélni kellett jó sok pénzért. Úgyhogy óvatosan a fújkálással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Találkoztam már olyannal, hogy a középcső rostélyon kicsit többet sikerült fújni és a hab lefolyt a klímavezérlőbe ami nem szerette és cserélni kellett jó sok pénzért. Úgyhogy óvatosan a fújkálással. Szerintem erdemes elotte kiszedni a radiot es a klimavezerlot kilogatni a drotjaira... Ket perc az egesz, persze felteve, hogy van kihuzo a radiohoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocipocok Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Szerintem erdemes elotte kiszedni a radiot es a klimavezerlot kilogatni a drotjaira... Ket perc az egesz, persze felteve, hogy van kihuzo a radiohoz. Ezek szerint nem is olyan egyszerű a művelet? Rádió kihúzót lehet faragni, vagy inkább venni valahol?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ezek szerint nem is olyan egyszerű a művelet? Rádió kihúzót lehet faragni, vagy inkább venni valahol?! Elvileg megteszi egy szög is legalábbis itt azt írják www.astra-h.ru ha nem értenéd akkor használd a Google fordito-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Igen, jó a szög is én is úgy szedtem ki már többször is! 4db 80-as szög, 2-3 centit betolod mindet a lyukakba, utána a szögeket befele feszítve közben finoman húzva kijön a rádió! A hangerőgombot ne húzd, csak a szögeket mert állítólag lejön:)! Ezek szerint nem is olyan egyszerű a művelet? Rádió kihúzót lehet faragni, vagy inkább venni valahol?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoolee10 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Sziasztok. Van 4 eladó 15 colos lemezkerekem 195/65 Debica téligumival. Nekem zafirán volt. 2 db gyári oplel disztárcsát is adok hozzá, a másik kettőt ellopták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Sziasztok! Valakinek esetleg nincs eladó multikormánya(légzsák nélkül), vagy honnan lehetne hozzájutni méltányos áron? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 astra H ba lehet csak kormányvezérlőt beleszerelni. ki lehet cserélni azt a részt ahol neked nincs gomb. de kell kábel, és ha jól emlékszem légzsákátvezető is. és még akkor közel sem biztos hogy a vezérlők fogják tudni kezelni, azaz fog müködni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Sziasztok. Átruccantam hozzátok egy kérdés erejéig? Szerintetek át lehet rakni egy h astra kormányt egy f astra kocsiba különösebb átalakítás nélkül? Nem tudom, hogy stimmelnének e a dolgok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Sziasztok. Átruccantam hozzátok egy kérdés erejéig? Szerintetek át lehet rakni egy h astra kormányt egy f astra kocsiba különösebb átalakítás nélkül? Nem tudom, hogy stimmelnének e a dolgok. :) A kormányvezérlés felejtős de ha talál a kormánymű végén a fogazat számban és méretben akkor okés bár a szürke kormány nem talál a fekete műszerfallal és az anyaga is más...de ez már ízlés kérdése. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 A kormányvezérlés felejtős de ha talál a kormánymű végén a fogazat számban és méretben akkor okés bár a szürke kormány nem talál a fekete műszerfallal és az anyaga is más...de ez már ízlés kérdése. :) Értem. Köszönöm szépen az információt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Értem. Köszönöm szépen az információt! Majd várjuk a képeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Sziasztok! Szerintetek C Vectra kormányát be lehet rakni H Astrába? cikkszám ha segít: 13 208 853 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Szerintetek C Vectra kormányát be lehet rakni H Astrába? cikkszám ha segít: 13 208 853 begin_of_the_skype_highlighting 13 208 853 end_of_the_skype_highlighting köszi Szerintem simán be lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Sziasztok! Nem tudjátok honnan lehet szerezni olyan gombsort vagy gombot középkonzolba, amin rajta van a SPORT gomb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Sziasztok, nem tudom pontosan még mennyire lehet hinni ebben, de egy próbát megér..... http://ingyenuzemanyag.aegondirekt.hu/?ref=uo4aq7 a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
agabe Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hali! Tegnapelőtt vettünk át egy astra H caravan-t, és (a kocsi összeségében elég jó, bár a J astrához képest mintha minimum egy féllel gyengébb kategória lenne) az üléssel van problémám (nem a komfort ülés, ami a kereskedő elmondása szerint csak abban különbözik, hogy állítható a gerinctámasz). Két órás út után úgy éreztem a hátam felső része (a lapockák vonalában) "ketté törik". Ilyesmit még egy kocsiban sem tapasztaltam, és a kérdésem, hogy másnak nem volt ilyen problémája, vagy van-e valami más üléstípus amit be lehet rakni (nem sport ülés), mert úgy tűnik (akárhogy állítgatom fel-le, döntöm a támlát ide-oda, állítom a kormányt közelebb-távolabb-feljebb-lejjebb) a támla felső része túlságosan hátra hajlik, így nem támaszt, a hátam pedig fárad. Üdv: agabe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts