Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

sznuni

Recommended Posts

Persze, sokféle szín volt (bőrből is meg cérnából is), csak én akartam ilyenre (egyébként a valóságban sötétebbnek hat ez a cérna), mert nekem jobban tetszik, ha látszik a varrásminta:)!

Anno még a G astra kormányomat náluk csináltattam 12ezerért. Neked mennyi volt?

Megosztás:

Én is gondolkodtam a koszolódás miatt, de inkább azt választottam ami jobban tetszik:)!

Köszi Robee! :D 4-5 év alatt kisebb foltokban kopott meg főleg a tetején, gondolom a napot nem bírta!:wacko: Aztán, hogy eltakarjam, tavaly vettem a homá-ban ezt a műbőr kormányvédőt (1300ft) de ilyen durva gumis a belső felülete (csúszásgátlás), így az még tovább rontott a helyzeten leradírozta teljesen, így lett olyan amilyen a képeken:S! Egyébként amit vettem még viszonylag nem nézett ki rosszul, de azért nem volt az igazi. Szóval, ha valaki azért venne ilyet, hogy védje a kormányát, az ne tegye!!!! :wacko:

13000 ft-ba került, szóval nem nagyon emelkedtek az árak:)! Az hogy milyen (perforált, sima, hupikék) azt hiszem nem változtat az áron!:wacko:

Anno még a G astra kormányomat náluk csináltattam 12ezerért. Neked mennyi volt?
Megosztás:

• 1 month later...

Sziasztok!

A képen körvonallal megjelölt panelt (?) keresem, ill. kérdezem, hogy hol kapok ilyet?

Nekem olyan van, ahol csak egy-egy gomb található a nyilaknál (csomagtér nyitó, centrálzár) és szeretnék ülésfűtést, tolatóradart az autóba, s ezeknek a kapcsolóit ide rakatnám.

Mi a ennek az alkatrésznek a neve, tudja valaki?

köszi

dashboardn.png

Megosztás:

Sziasztok!

A képen körvonallal megjelölt panelt (?) keresem, ill. kérdezem, hogy hol kapok ilyet?

Nekem olyan van, ahol csak egy-egy gomb található a nyilaknál (csomagtér nyitó, centrálzár) és szeretnék ülésfűtést, tolatóradart az autóba, s ezeknek a kapcsolóit ide rakatnám.

Mi a ennek az alkatrésznek a neve, tudja valaki?

köszi

A gombokat tartalmazo egyseg es a panel kulon vannak. Elofordulnak neha az ebayen, (Mittelkonsole neven erdemes keresgetni), de ha nem ersz ra evekig, akkor inkabb bonto, vagy markakereskedes <_< Panelt valoszinuleg nem erdemes venni, talan fel lehet boviteni rajta a lukakat, ha a gombsor rogzitesenel ez nem okoz gondot. Ilyen melysegig meg nem tanulmanyoztam...

Megosztás:

Bal oldali visszapillantó tükörnél már alacsony sebességnél is komoly zaj keletkezik, konkrétan sípol, mint egy őzriasztó.

Találkozott már ilyen problémával valaki?

Leszedtem a tükör burkolatát, nem látok rajta sem repedést, sem törést... nem tudom, mi tévő legyek.

Ha esetleg van valakinek tapasztalata, ossza meg velem, legyen kedves.

köszönöm előre.

Megosztás:

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok. Próbálkozott már valaki saját maga klímatisztítással? Vásároltam klímatisztító habot, és az útmutatója írja hogy a levegőbeszívó nyílásba kell belenyomni a habot. Nos, ha valaki csinálta már, pontosan hova dugta be a csövet, és fecskendezte a habot? Esetleg kiszedtétek a pollenszűrőt? Most cseréltem benne 1 hete...

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv!

Megosztás:

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok. Próbálkozott már valaki saját maga klímatisztítással? Vásároltam klímatisztító habot, és az útmutatója írja hogy a levegőbeszívó nyílásba kell belenyomni a habot. Nos, ha valaki csinálta már, pontosan hova dugta be a csövet, és fecskendezte a habot? Esetleg kiszedtétek a pollenszűrőt? Most cseréltem benne 1 hete...

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv!

Találkoztam már olyannal, hogy a középcső rostélyon kicsit többet sikerült fújni és a hab lefolyt a klímavezérlőbe ami nem szerette és cserélni kellett jó sok pénzért. Úgyhogy óvatosan a fújkálással.

Megosztás:

Találkoztam már olyannal, hogy a középcső rostélyon kicsit többet sikerült fújni és a hab lefolyt a klímavezérlőbe ami nem szerette és cserélni kellett jó sok pénzért. Úgyhogy óvatosan a fújkálással.

Szerintem erdemes elotte kiszedni a radiot es a klimavezerlot kilogatni a drotjaira... Ket perc az egesz, persze felteve, hogy van kihuzo a radiohoz.

Megosztás:

Igen, jó a szög is én is úgy szedtem ki már többször is! 4db 80-as szög, 2-3 centit betolod mindet a lyukakba, utána a szögeket befele feszítve közben finoman húzva kijön a rádió! A hangerőgombot ne húzd, csak a szögeket mert állítólag lejön:)!

Ezek szerint nem is olyan egyszerű a művelet? Rádió kihúzót lehet faragni, vagy inkább venni valahol?!
Megosztás:

astra H ba lehet csak kormányvezérlőt beleszerelni. ki lehet cserélni azt a részt ahol neked nincs gomb. de kell kábel, és ha jól emlékszem légzsákátvezető is. és még akkor közel sem biztos hogy a vezérlők fogják tudni kezelni, azaz fog müködni.....

Megosztás:

Sziasztok.

Átruccantam hozzátok egy kérdés erejéig?

Szerintetek át lehet rakni egy h astra kormányt egy f astra kocsiba különösebb átalakítás nélkül? Nem tudom, hogy stimmelnének e a dolgok. :)

A kormányvezérlés felejtős de ha talál a kormánymű végén a fogazat számban és méretben akkor okés bár a szürke kormány nem talál a fekete műszerfallal és az anyaga is más...de ez már ízlés kérdése. :D

Megosztás:

A kormányvezérlés felejtős de ha talál a kormánymű végén a fogazat számban és méretben akkor okés bár a szürke kormány nem talál a fekete műszerfallal és az anyaga is más...de ez már ízlés kérdése. :)

Értem. Köszönöm szépen az információt!

Megosztás:

Hali!

Tegnapelőtt vettünk át egy astra H caravan-t, és (a kocsi összeségében elég jó, bár a J astrához képest mintha minimum egy féllel gyengébb kategória lenne) az üléssel van problémám (nem a komfort ülés, ami a kereskedő elmondása szerint csak abban különbözik, hogy állítható a gerinctámasz).

Két órás út után úgy éreztem a hátam felső része (a lapockák vonalában) "ketté törik".

Ilyesmit még egy kocsiban sem tapasztaltam, és a kérdésem, hogy másnak nem volt ilyen problémája, vagy van-e valami más üléstípus amit be lehet rakni (nem sport ülés), mert úgy tűnik (akárhogy állítgatom fel-le, döntöm a támlát ide-oda, állítom a kormányt közelebb-távolabb-feljebb-lejjebb) a támla felső része túlságosan hátra hajlik, így nem támaszt, a hátam pedig fárad.

Üdv:

agabe

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.