owdar Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Sziasztok! Tudnátok nekem, abban segíteni, hogy nem rég vettem egy h astrát ( 1.4 benzin 2004.12.03 ), na már most 76.238 km van benne, és a szerviz könyv szerint 74.113 km-nél volt szervizelve, de amikor beindítom a kocsit kiírja a kijelzője, hogy INSP, INSP 2. A gombot pedig hiába nyomkodom nem írja ki a következő szervizig megtehető km, csak annyit ír a km számláló: :rolleyes: 1.7 002 02 Valamint két soros kijelző van benne, és BC azt írja ki, hogy no function, ha esetleg kiüttetem mit fog tudni kiírni. <_< Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Sziasztok! Tudnátok nekem, abban segíteni, hogy nem rég vettem egy h astrát ( 1.4 benzin 2004.12.03 ), na már most 76.238 km van benne, és a szerviz könyv szerint 74.113 km-nél volt szervizelve, de amikor beindítom a kocsit kiírja a kijelzője, hogy INSP, INSP 2. A gombot pedig hiába nyomkodom nem írja ki a következő szervizig megtehető km, csak annyit ír a km számláló: :rolleyes: 1.7 002 02 Valamint két soros kijelző van benne, és BC azt írja ki, hogy no function, ha esetleg kiüttetem mit fog tudni kiírni. <_< Előre is köszi a segítséget! Szerintem amikor szervizen volt még nem írta az Inspekciót ezért nem törölték akkor. Magyarul hamarabb lett megcsinálva rajta a szerviz. Ha két soros kijelződ van, akkor nem lehet BC-t programozni, de lehet hogy tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Hali ! Az van szervízkönyvben, hogy állítólag vissza állították az INSP-t, de amúgy szervizkönyv szerint 71000 km-l lett szervizelve. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Hali ! Az van szervízkönyvben, hogy állítólag vissza állították az INSP-t, de amúgy szervizkönyv szerint 71000 km-l lett szervizelve. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Hali ! Az van szervízkönyvben, hogy állítólag vissza állították az INSP-t, de amúgy szervizkönyv szerint 71000 km-l lett szervizelve. :rolleyes: Az előző hozzászólásodban 74ezernél volt a szerviz, most meg 71ezer. Hogy is van ez? Dátum szerint mikor volt szervizben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Az előző hozzászólásodban 74ezernél volt a szerviz, most meg 71ezer. Hogy is van ez? Dátum szerint mikor volt szervizben? Na akkor pontosítok utoljára 2010.01.13-án 71.150 km-el volt szervizelve a kocsi, és 74.000 km-rel vásároltam, és most 76.820 km van benne. A szervízkönyvben pedig azt írják, hogy a Szerviz-intervallum számlálót vissza állították, de mégis mikor ráadom a gyújtást, vagy beindítom, kiírja, hogy INSP, INSP2. :rolleyes: Na akkor most, mi van ezzel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Na akkor pontosítok utoljára 2010.01.13-án 71.150 km-el volt szervizelve a kocsi, és 74.000 km-rel vásároltam, és most 76.820 km van benne. A szervízkönyvben pedig azt írják, hogy a Szerviz-intervallum számlálót vissza állították, de mégis mikor ráadom a gyújtást, vagy beindítom, kiírja, hogy INSP, INSP2. :rolleyes: Na akkor most, mi van ezzel? Akkor nem törölték, csak beírták másképp nem írná. Vagy törlöd most és jársz az autóval tovább, vagy megvárod a következő esedékes szervizt és miután meg lett csinálva akkor törlöd. Olyat nem is feltételezek, hogy tekerve lett az óra! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Na akkor pontosítok utoljára 2010.01.13-án 71.150 km-el volt szervizelve a kocsi, és 74.000 km-rel vásároltam, és most 76.820 km van benne. A szervízkönyvben pedig azt írják, hogy a Szerviz-intervallum számlálót vissza állították, de mégis mikor ráadom a gyújtást, vagy beindítom, kiírja, hogy INSP, INSP2. :rolleyes: Na akkor most, mi van ezzel? Az INSP az az igen hogy szervizbe kéne vinni mert már lejárt a 30000km amire általába teszik , de az INSP2 az azt jelenti hogy ki van égve az valamelyik izzod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Az INSP az az igen hogy szervizbe kéne vinni mert már lejárt a 30000km amire általába teszik , de az INSP2 az azt jelenti hogy ki van égve az valamelyik izzod! Na ellenőriztem az izzókat gyakorlatilag mindegyik működik, és világit. De a kijelző mégis kiírja, hogy INSP2. Most már végkép nem értem. :rolleyes: Ja és a 30000 km , hogy járhatott le mikor 71.150 km volt szervizelve, most meg 76.820 km van benne. <_< A BC-s kérdésemre tudja valaki a választ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Na ellenőriztem az izzókat gyakorlatilag mindegyik működik, és világit. De a kijelző mégis kiírja, hogy INSP2. Most már végkép nem értem. :rolleyes: Ja és a 30000 km , hogy járhatott le mikor 71.150 km volt szervizelve, most meg 76.820 km van benne. <_< A BC-s kérdésemre tudja valaki a választ? Te nem olvasol vissza? Ami kérdést feltettél mindenre megkaptad a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Te nem olvasol vissza? Ami kérdést feltettél mindenre megkaptad a választ! De szoktam, csak mindenki mást ír! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Tud valaki olyan helyet Budapesten, ahol 5 ajtós H Astrára lehet tetőcsomagtartót/box-ot bérelni? Köszi: Zsolesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 www.csomagtarto.com on asszem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Szevasztok! Mondja már meg nekem valaki, hogy hogyan lehet megszüntetni az ajtókon a berezonálást? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Üdv A csomagtartó ajtón van két oldalt egy-egy kis gumi pöcök azt hogyan lehet állítani, mert az egyik kissé kijjebb van mint a másik és az ajtót van amikor nem lehet csak 4x-re lezárni! Mintha ez nem engedné lejjebb az ajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czupok Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Üdv! Segítség kellene a gyári haspáncél felrakásához Astra H 1.7 cdti-hez. Esetleg valaki betudna linkelni egy szerelési útmutatót azt megköszönném! Mert csak 4 csavart meg 4 anyát kaptam hozzá ez kevésnek tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 elég oda. ennyi fogja Link to comment Megosztás: More sharing options...
czupok Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 elég oda. ennyi fogja Esetleg rajz a felrakásról? Melyik hova megy. Megpróbáltuk felrakni,de a lyukakba nem áll meg sehogy,sem a csavar sem az anya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nem tudom, mennyire szabad ilyen dolgokat itt a fórumon, de ha valaki kormánybőrözés en vagy egyéb bőröztetésen töri a fejét szívesen ajánlom figyelmébe A fell-ser kft-t Kadafalván (Kecskemét mellett) ma voltam lent bőröztetni a full-műanyag, kapcsolók nélküli kormányomat!:wacko: Gyorsan (2-2,5 óra alatt), kedvező árban dolgoznak ellenben gyönyörű munkát végeznek! :D Kedvességük és munkájuk megér nekem ennyi reklámozást számukra!:wacko: Üdv: Levente Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nem tudom, mennyire szabad ilyen dolgokat itt a fórumon, de ha valaki kormánybőrözés en vagy egyéb bőröztetésen töri a fejét szívesen ajánlom figyelmébe A fell-ser kft-t Kadafalván (Kecskemét mellett) ma voltam lent bőröztetni a full-műanyag, kapcsolók nélküli kormányomat!:wacko: Gyorsan (2-2,5 óra alatt), kedvező árban dolgoznak ellenben gyönyörű munkát végeznek! :D Kedvességük és munkájuk megér nekem ennyi reklámozást számukra!:wacko: Üdv: Levente Hallottunk már róluk :wacko: Képeket azért prezentálhatnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 (edited) Akkor íme néhány fotó. A műanyag kormány bevonata nálam meg is kopott, majd vettem rá egy ilyen 1300 ft-os kormányvédőt ami még jobban leradírozta róla ezt a lakkot és nem is lett igazi a fogása, ekkor döntöttem úgy, hogy megcsináltatom, szerintem megérte úgy, hogy még a küllőket is bebőrözte (a bevágás során kicsit megrepedezett így fedte el)! :) A cérna ezüst színű. Nekem nagyon tetszik:) Ilyen volt: Ilyen lett: Üdv: Levente Azért, picit csalóka, de bőrözetlen képek telefonnal, a bőrözöttek pedig fényképezővel készültek! ^_^ Hallottunk már róluk :) Képeket azért prezentálhatnál. Módosítva Január8, 2015 : harmlevi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Akkor íme néhány fotó. A műanyag kormány bevonata nálam meg is kopott, majd vettem rá egy ilyen 1300 ft-os kormányvédőt ami még jobban leradírozta róla ezt a lakkot és nem is lett igazi a fogása, ekkor döntöttem úgy, hogy megcsináltatom, szerintem megérte úgy, hogy még a küllőket is bebőrözte (a bevágás során kicsit megrepedezett így fedte el)!:wacko: A cérna ezüst színű. Nekem nagyon tetszik:) Levente Azért, picit csalóka, de bőrözetlen képek telefonnal, a bőrözöttek pedig fényképezővel készültek! :D Szép,munka. Lehetett volna,sötétebb cérnával is varrni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Persze, sokféle szín volt (bőrből is meg cérnából is), csak én akartam ilyenre (egyébként a valóságban sötétebbnek hat ez a cérna), mert nekem jobban tetszik, ha látszik a varrásminta:)! Szép,munka. Lehetett volna,sötétebb cérnával is varrni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Persze, sokféle szín volt (bőrből is meg cérnából is), csak én akartam ilyenre (egyébként a valóságban sötétebbnek hat ez a cérna), mert nekem jobban tetszik, ha látszik a varrásminta:)! csak a koszolódás miatt kérdeztem,de tényleg szép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 és hány év alatt kopott le ilyenre a kormányod? egyébként tényleg szép lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts