huggybear Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Rendben! Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Hi! Tudja valaki esetleg hogy mennyibe fáj egy első szélvédő? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Hi! Tudja valaki esetleg hogy mennyibe fáj egy első szélvédő? thx Ha van cascod akkor 10% ha nincs akkor szakszervizben keszulj fel egy olyan 60-70 ezerre Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Helló! H-s Astraban kell benzinszűrőt cserélni? Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Helló! H-s Astraban kell benzinszűrőt cserélni? Köszi! G. Gázolaj szürőt kell, vélemény szerint benzin szüröt is ildomos cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Helló! H-s Astraban kell benzinszűrőt cserélni? Köszi! G. Nem,ez már olyan okos,hogy kitakarítja...persze hogy kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 És hol kapok hozzá benzinszűrőt? Mert a neten azt írják, hogy ezt nem kell cserélni és autósboltok webshopjaiban sincs ilyen! Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 És hol kapok hozzá benzinszűrőt? Mert a neten azt írják, hogy ezt nem kell cserélni és autósboltok webshopjaiban sincs ilyen! Köszi! G. Jó lenne tudni milyen motor is van a gépsasban,benga vagy olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Z16XEP! 2006-os a drága! Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 nincs benne benzinszürő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 nincs benne benzinszürő. Ez komoly? :P :D Már ezen is spórolnak? :D A pofám leszakad! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 áááááá. éreztem hogy lesz itt fikázás :D be is akartam írni hogy fikagépek figyeljetek!, de aztán elmaradt. mindegy, legközelebb jobban figyelek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 áááááá. éreztem hogy lesz itt fikázás :D be is akartam írni hogy fikagépek figyeljetek!, de aztán elmaradt. mindegy, legközelebb jobban figyelek :D Akármit is mondasz,a H astra egy @ä*Ł$;}@ä*Ł! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Akármit is mondasz,a H astra egy @ä*Ł$;}@ä*Ł! :D OFF peugeot 307 ben sincs szürő ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 OFF peugeot 307 ben sincs szürő ON Hááát,az sem álmaim autója! :D Nem is azzal van a bajom,hogy nincs benne,(mondjuk elég nagy hülyeség szerintem az elhagyása),leginkább az opel arculata és minősége nem szimpatikus. Nem akarok vitát indítani,de nem vagyok elfogult a márkával kapcsolatban,ha tehetném már más márkájú gépben ülnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mit és hány km után kell a kocsiban kicserélni? (gyertya, vezérműszíj, stb...) Z16XEP a drága! Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hy! Szeretnék üléshuzatot tenni a kocsiba, és a fejtámla hején muszáj kivágni a huzatot de úgy szeretném megoldani hogy majd lehessen kivenni a fejtámlát utána! tehát a műanyag alá szeretném tenni az anyagot! Ki lehet-e venni azt a műanyagot ami tartja a fejtámlát? (amin van a kis pöcök a kivevéshez) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hy! Szeretnék üléshuzatot tenni a kocsiba, és a fejtámla hején muszáj kivágni a huzatot de úgy szeretném megoldani hogy majd lehessen kivenni a fejtámlát utána! tehát a műanyag alá szeretném tenni az anyagot! Ki lehet-e venni azt a műanyagot ami tartja a fejtámlát? (amin van a kis pöcök a kivevéshez) :lol: Igazabol lehet venni gyari üllés huzatot mert gyakorlatilag most iaz van rajta varás nélkül le lehet venin be a mosgépbe és lehet mosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Hy! Szeretném tudni hogy hogy lehet kivenni a hátsó ülőlapot, mert huzatot tennék rá, de valahogy ne tudok vele megbirkozni!! Van elől 2 kis pöcök azt meghúzva kienged az eleje de még a hátsó részen valami tart és nem engedi fel! HOGY KELL KIVENNI légyszi irja meg valaki Köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Hy! Szeretném tudni hogy hogy lehet kivenni a hátsó ülőlapot, mert huzatot tennék rá, de valahogy ne tudok vele megbirkozni!! Van elől 2 kis pöcök azt meghúzva kienged az eleje de még a hátsó részen valami tart és nem engedi fel! HOGY KELL KIVENNI légyszi irja meg valaki Köszi szépen Elvielg az két pöcök van semmi mas, legalabb is nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Elvielg az két pöcök van semmi mas, legalabb is nekem :lol: De hiába húzom meg alól, még mindig nem engedi valami! Valami még tart de nem tudom hogy mi? Legalábbis próbáltam felemelni, húzni, tolni mindent de NEM JÖN KI :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 De hiába húzom meg alól, még mindig nem engedi valami! Valami még tart de nem tudom hogy mi? Legalábbis próbáltam felemelni, húzni, tolni mindent de NEM JÖN KI :-) Azt hozza kell teni hogy azt a két valamit amit huzni kell én fogoval fogtam meg csak ugy tudtam anyira meghuzni hogy kipattanjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Azt hozza kell teni hogy azt a két valamit amit huzni kell én fogoval fogtam meg csak ugy tudtam anyira meghuzni hogy kipattanjon. Én simán kézzel húztam meg és kipattant! De neked ha kipattan fel is jön az egész egyben, mármint kilehetett venni ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Én simán kézzel húztam meg és kipattant! De neked ha kipattan fel is jön az egész egyben, mármint kilehetett venni ?? Igen, de holnap meg fogom nézni ha lesz időm hogy fogja e még valami, de nekem nem rémlik semmi más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts