uhuhu Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Lengyelországban elkészült az első Opel Astra H szedán. Az erről szóló hírt lásd: http://www.vezess.hu/hirek/kesz_elso_lengyel_astra/11197/ én már lattam élőben is egy előgyártott autót egy párhónapja... nagyon szép lesz szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Most gondoltam csak bele, hogy míg az Opel Astra F-nél és H-nál a szedán változat évekkel később jött a többi karosszériatípushoz képest, addig a Volkswagen Golfnál mindig a Variantot, azaz a kombi változatot tartogatták utolsónak. (A Jettát és a Borát szedánnak veszem.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Kiváncsi leszke én erre az astrara mert igazabol nekem egyik astra sedan se tetszett talán a G astraból az 5 ajtós na de az meg nem is olyan igazi sedan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5dl09t8ep28... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Érdekes... 1-2 havonta valaki mindig belöki ezt a videjóót :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Érdekes... 1-2 havonta valaki mindig belöki ezt a videjóót :wacko: Pedig visszanéztem, hogy volt e, de ezek szerint nem elég alaposan, bocsi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Szerintem másik topicba ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Megjött! Drukkolok, hogy sikere legyen! http://www.vezess.hu/hirek/kaphato_uj_csaladi_opel/11444/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 "Kibővül az Opel Astra kínálata, immár Magyarországon is elérhető az új szedán. Nem lesz belőle 1,4-es." :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 "Kibővül az Opel Astra kínálata, immár Magyarországon is elérhető az új szedán. Nem lesz belőle 1,4-es." :unsure: Jómagam egyáltalán nem bánom, noha ezt azt is jelenti, hogy feltehetőleg kevesebbet adnak majd el belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Lehet nem ide tartozna, de ilyeneket látok mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Lehet nem ide tartozna, de ilyeneket látok mostanában. Viszik délre zastavának? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Lehet nem ide tartozna, de ilyeneket látok mostanában. BP-n van valami építési forgalomnak elzárt útszakasz a Lurdytól az M5 kivezető felé. Mellette meg valami vasúti telep... Ott szoktam én is rendszeresen látni hasonlókat. (OPCt még nem láttam a vagonokon :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Jól láttad, ez a kép is ott készült, a Ferencvárosi Pályaudvaron. A háttérben látni lehet a Lurdit. Az út pedig Külső Mester utca névre halgat. Én eddig nem azt flegyeltem, hogy van-e köztük OPC, inkább azon bosszankodom, hogy kilómétereket kell gyalogolnom ha át akarok jutni a tuloldalára, és gyakran így is gyorsabb, mint a combo-val megkerülni mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Viszik délre zastavának? :unsure: :lol: Inkább keletre, és ürtechnikás Zaporozseceket hoznak cserébe. :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Hibrid Astra lesz? http://www.vezess.hu/hirek/hibrid_keszul_o...astrabol/11600/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Hibrid Astra lesz? http://www.vezess.hu/hirek/hibrid_keszul_o...astrabol/11600/ Nagyon sok autógyártó tornázik, hogy minél alacsonyabbra tudják letorázni a CO kibocsátást, de sztem a Toytota Priuson kívül nincs életképes hibrid.Az Opelnek is ez még csak tanulmány.Nagyon komoly eladási számokat kellene produkálni ahhoz, hogy megérje gyártásba vinni ezt a technológiát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Nagyon sok autógyártó tornázik, hogy minél alacsonyabbra tudják letorázni a CO kibocsátást, de sztem a Toytota Priuson kívül nincs életképes hibrid.Az Opelnek is ez még csak tanulmány.Nagyon komoly eladási számokat kellene produkálni ahhoz, hogy megérje gyártásba vinni ezt a technológiát. De valahol el kell kezdeni! és valahol itt kell keresni a dolgokat legalabb is jelen esetben ugy nézki hogy el kell kezdeni az alternativ üzemanyagok felé tekingetni mert most még nem olyan vészes az üzemanyag ár de lehet 5-10 év mulva mar inakbb mész lasabban egy kicsit de negyed anyit fogyaszt az autód :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 De valahol el kell kezdeni! és valahol itt kell keresni a dolgokat legalabb is jelen esetben ugy nézki hogy el kell kezdeni az alternativ üzemanyagok felé tekingetni mert most még nem olyan vészes az üzemanyag ár de lehet 5-10 év mulva mar inakbb mész lasabban egy kicsit de negyed anyit fogyaszt az autód :lol: Tévedés! :lol: ugyanannyival mész, és negyedannyit zabál a géped! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Tévedés! :lol: ugyanannyival mész, és negyedannyit zabál a géped! :lol: Na akkor kell egy ilyen meg mellé veszek egy 5000cm ferrarit az majd megiszi azt 100-on amit ez megsporol 1000-en :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Tévedés! :lol: ugyanannyival mész, és negyedannyit zabál a géped! :lol: Sőt, a bioetanolosoknál még jobban is megy a verda. A Saab-ról olvastam pl., hogy a 150 lóerős 185 lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Sőt, a bioetanolosoknál még jobban is megy a verda. A Saab-ról olvastam pl., hogy a 150 lóerős 185 lesz :lol: No igen, de a Bioetanol 'normál' autóban nem használható... No meg nem is annyira bio,mint amennyire mondják.... Lásd:http://index.hu/velemeny/jegyzet/biofuel6810/ de van ilyen cikk is,tanulmány... katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Talán valaki tud okosat mondani... tetetnék az autómba ezt-azt... péell Flowtec szívócsövet (1199Eur+szerelés), minőségi hifit...(az is lesz 150e legalább)... ezeket valami módon bele lehet később venni a Cascoba? Hiszen drága, az autó értékével összemérhető árú extrák és ha valami történik,akkor nem ártana,ha a kárszámításnál figyelembe vennék... Ki mit tud Casco témáról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 1.) Számla kell, amivel igazolod a termékek eredetiségét. 2.) Mivel CASCO nem szereti, ha "változik" az autó állapota, érdemes számlát szerezni hivatalos beszerelőműhelytől 3.) Biztosító -> ezek alapján kiegészítő CASCOra nyögnek egy árat, te meg majd fogod a fejed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts