FBalazs Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 :) á, dehogy... Úgy is mindig kitalálnak valamit... Azt mégsem mondhatják, hogy szállítás közben a Hödlmayer rárakta a tetejére a felső sort, így most még tetőt kell cserélnünk az autón... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Rakott már vki utólagos (pl Rati) kartámaszt a H Astrába innét vki??? Ha igen milyet, és hogy kell lerögzíteni? Én még csak gondolkodom rajta, a gyári, ami az ülésre szerelhető 24ezer lenne cakk-pakk. Csak azt gyengének találom, mert ha arra rátehénkedek, félek, letörik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Taxy kocsijában van gyári, és elég masszívnak tűnik - nem néztem, hogyan van rögzítve... Az egyéb Noname eszközöket viszonylag egyszerű beszerelni - 4db lemezcsavarral rögzíted a boxhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 De a box az nem csak a dízelekbe jóóó? Akkor benzinesbe nem is lehet kartámaszt rakni? :( :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Rakott már vki utólagos (pl Rati) kartámaszt a H Astrába innét vki??? Ha igen milyet, és hogy kell lerögzíteni? Én még csak gondolkodom rajta, a gyári, ami az ülésre szerelhető 24ezer lenne cakk-pakk. Csak azt gyengének találom, mert ha arra rátehénkedek, félek, letörik. :) Neked nincs benne???? Egyébként benzineshez is jók az utólagosak. A kardánalagút mindegyiknél u.a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Nem veszed észre, hogy Anti csak szivat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 a nagy opel próbára bejelöltem egy H astrát, remélem megkapom 3 napra, nagyon örülnék neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 a nagy opel próbára bejelöltem egy H astrát, remélem megkapom 3 napra, nagyon örülnék neki Ha van rá mód, akkor 1.7 CDTi-t válassz.Nagyon kellemes kis autóka volt, nekem nagyon tessett tavaly. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Ha van rá mód, akkor 1.7 CDTi-t válassz.Nagyon kellemes kis autóka volt, nekem nagyon tessett tavaly. :) kiváncsi vagyok megkapom-e, tavaly is jeletkeztem és semmi viszzajelzés nem volt :) ezek szerint a motort én választom ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGabor Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 kiváncsi vagyok megkapom-e, tavaly is jeletkeztem és semmi viszzajelzés nem volt :) ezek szerint a motort én választom ki? Menj be egy kereskedésbe, a netes regisztráció elég kamu, lesheted, hogy felhívnak... Könyöklő nekem is van, állítható magasságú. Szerintem jó. Egy baja van, hogy alapba is túl magas, ezért városban felhajtom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Tavaly én a neten jelentkeztem... igaz, 2x, mert elsőre még csak vissza se jeleztek. Másodszorra már 2 napon belül felhívtak... Ja, és sajna nem az van, hogy válogathatsz, hanem ez van, akarod? Nem minden kereskedésben van pl. kipróbálható Astra, Astra Caravan vagy GTC, meg 1.7 CDTi meg 1.9 CDTi.... stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 kiváncsi vagyok megkapom-e, tavaly is jeletkeztem és semmi viszzajelzés nem volt :) ezek szerint a motort én választom ki? Nem, de ha van rá lehetőséged, akkor............. Amúgy tényleg jobb személyesen bemenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taxy Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 A kartámasz király. Nem tudom hogyan van rögzítve, de nagyon stabilnak tűnik, ha nagyon rátámaszkodom, akkor sem hajlik. Utólag szintem nehéz ennyire stabilan rögzíteni. A próbára én is jelentkeztem. Tavaly hívtak, de nem volt még 2 éves a jogsim, úgyhogy ugrott a dolog. Most beneveztem a neten egy vectrára. Remélem ideadják. Majd megpróbálom megdumálni őket, gogy 1.9 CDTI-t. adjanak, olyan motorral, mint Balázsé, lehetőleg GTS kasznival. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Sziasztok. Megjött a GTC nem az a lényeg, a lényeg az hogy a hűtőmaszkon ott van az OPC felirat. Na ne máááááá hogy van ez? olyan messze van az tőle mint Makó Jeruzsálemtől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Hát nem tudom, de a gyári kartámaszt szeretném én is, csak ugye kérdés, hogy megéri-e ezértszétszedni az ülést, vagy kifizetni tizen egy-kétezer forintot és négy csavarral a kardánboxba fogatni a könyöklőt. Nekem viszont fontos lenne, mert ugyan a Vectrában nincs, de ott nem is hiányzik, viszont az Astrában fontos lenne, mert hosszabb távokon nem tudom hovatenni a jobb könyökömet. Nem leeht úgy beállítani az ülést, és kormányt, hogy jó legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Astra H, limuzin!Egész pofás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Jól látom, amit látok? Ebből is Daewoo lett? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Jól látom, amit látok? Ebből is Daewoo lett? :) Ez a Dél-amerikai verzió, itt nálunk is heteken belül lesz forgalmazva.Állítólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Na most akkor, hogy is van ez?? Érdekes cikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 gondolom a Bora konkurense akar lenni? Mert nagyon nem sikerült nekem a Bora sokkal jobban tetszik Ebben tényleg van egy olyan távol-keleti-dizájn beütés ami nem jön be......miért nem a Lexust utánozzák? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ez a Dél-amerikai verzió, itt nálunk is heteken belül lesz forgalmazva.Állítólag. a twintop lesz heteken belül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 a twintop lesz heteken belül... Benéztem.Asszem. De: Egyelőre Brazíliában árulják a típust Chevrolet Vectra néven, de az elnevezés senkit ne tévesszen meg: a lényegében az Európában forgalmazott Astra lépcsős hátú változatáról van szó. A zavart az okozza, hogy Brazíliában az Astra nevet a nálunk mostanság Classic II néven futó G jelű generáció egy átalakított változata viseli, és ezt a közeljövőben nem is tervezik más típussal felváltani, ezért az új szedánnak másik név kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Hello! A kerdesem a kövewtkező! Jelenleg az Acélfelnimen 205/55 gumi van (nyári) Tavaszra veszek alufelnit ugyhogy az acél felszabadul! Erre az acélfelnire fel lehet rani egy 225/55 téligumit? vagy ez mar tul nagy széleség beli különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Hello! A kerdesem a kövewtkező! Jelenleg az Acélfelnimen 205/55 gumi van (nyári) Tavaszra veszek alufelnit ugyhogy az acél felszabadul! Erre az acélfelnire fel lehet rani egy 225/55 téligumit? vagy ez mar tul nagy széleség beli különbség? 15"-nál az 21mm eltérés átmérőben (3,46%), 16"nál 22mm (3,48")... ezt az átmérőkülönbséget amúgy sem ajánlják már az okosok, azt olvastam, hogy +-2,5% -nál nagyobb eltérés az átmérőben nem ajánlott! Tudom, hogy a kérdésed ebben az esetben az, hogy rámegy-e a szélesebb gumi a felnire, de ez nem az előző gumi méretétől függ, hanem a felni szélességétől, ezt pedig én nem tudom megmondani, de már az átmérőben fellépő különbség miatt is biztos nem javasolt a méretváltás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 15"-nál az 21mm eltérés átmérőben (3,46%), 16"nál 22mm (3,48")... ezt az átmérőkülönbséget amúgy sem ajánlják már az okosok, azt olvastam, hogy +-2,5% -nál nagyobb eltérés az átmérőben nem ajánlott! Tudom, hogy a kérdésed ebben az esetben az, hogy rámegy-e a szélesebb gumi a felnire, de ez nem az előző gumi méretétől függ, hanem a felni szélességétől, ezt pedig én nem tudom megmondani, de már az átmérőben fellépő különbség miatt is biztos nem javasolt a méretváltás... Értem én azt tudom magasabb a gumi! de ez sok negatívummal nem jar max annyi hogy elmér a km óra de menetbiztonságilag elvileg nem valtozik semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts