warwolf Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ez még nincs fent, mert a nyári gumikkal lesz csak... :blink: azért most is felismerhető (RUN FORREST RUN), leginkább a műkert cityben :)forrest Műkertileg is otthon vagyok egy kicsit, de Johnny pl. Csokor utcai vitéz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Műkertileg is otthon vagyok egy kicsit, de Johnny pl. Csokor utcai vitéz! akkó comcéééd :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 akkó comcéééd :) Nekem meg a szerelőm lakik ott a környéken....a Galagonya(?) utcában.... ....és hogy nehogy OFF legyek már...nem tudom H Astrát kellet -e szerelni neki! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nekem meg a szerelőm lakik ott a környéken....a Galagonya(?) utcában.... ....és hogy nehogy OFF legyek már...nem tudom H Astrát kellet -e szerelni neki! :blink: Nyilván a H astrákat még Attila Bácsiék szerelgetik gariban a JÁSZ uccccában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 akkó comcéééd :blink: Akkor tessenek integetni 1másnak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Akkor tessenek integetni 1másnak! :) Mindjárt viszem a garázsba a kicsikét, akkor majd felemelt kézzel,.... lassan.... megyek ki a lépcsőházból :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mindjárt viszem a garázsba a kicsikét, akkor majd felemelt kézzel,.... lassan.... megyek ki a lépcsőházból :) :blink: Aztán meg jön a beavatkozó alosztály! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Na mi van itt? :blink: Van itt egy opel comcéd? :) 14 szám alatt lakok Dio! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Na mi van itt? :blink: Van itt egy opel comcéd? :) 14 szám alatt lakok Dio! Én 6. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Akkor menjetek ki a ház elé és ott folytassátok a csevegést. Irgum-burgum. :blink: Itt a HASTRÁKRÓL beszélgetünk tovább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Akkor menjetek ki a ház elé és ott folytassátok a csevegést. Irgum-burgum. :blink: Itt a HASTRÁKRÓL beszélgetünk tovább :) Dionak van egy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Dionak van egy! :) Ez Így IGAZ! és megtekinthető a ház előtt :blink: ... esetleg beszélgetés közben is. ... ... nagyon szép, csak most kitsit motskos... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Én 6. :) Lassan minden topikban találok hasonló hozzászólást tőled,má majdnem Te offolsz Tomi! :blink: Dio milyen géped van pontosan? Eddigi tapasztalat? Valami negatívum? Belsőtér hogy műxik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Lassan minden topikban találok hasonló hozzászólást tőled,má majdnem Te offolsz Tomi! :blink: Dio milyen géped van pontosan? Eddigi tapasztalat? Valami negatívum? Belsőtér hogy műxik? 1.6 enjoy az első szériából, 2004. májusi. eddig kicseréltettem gariban: - kormányon lévő track váltó gombot, - cd30 mp3 player-t, - nyitható kulcsot (széthullott) - "B"oszlop tömítést (110-nél erős szélzaj volt, fel volt hullámosodva a dupla tömítés, itt kaptam tippet, KÖSSSZZI:-)) - akkumulátort (novemberben 10 perc helyzetjelző és vége) - hamutartó tetejét, - néhány zörgést javíttattam, - a levegő áramlást beállító zsalu (k) tengelyét kellett megzsírozni mert nyikorgott (igen hangosan), most hirtelen nem jut eszembe más, de ennyi is elég sztem... ezek sztem nem olyan nagy dolgok, csak inkább bosszantóak, de ennek ellenére abszolut meg vagyok az autóval elégedve. Most van benne 40.000 semmi komolyabb prob. egy dolgot viszont nem tudok megfejteni, mégpedig a már korábban boncolgatott brake light viddzajelzés időközönként a BC-ben... ha vmi még eszembe jut holnap pótolom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 1.6 enjoy az első szériából, 2004. májusi. eddig kicseréltettem gariban: - kormányon lévő track váltó gombot, - cd30 mp3 player-t, - nyitható kulcsot (széthullott) - "B"oszlop tömítést (110-nél erős szélzaj volt, fel volt hullámosodva a dupla tömítés, itt kaptam tippet, KÖSSSZZI:-)) - akkumulátort (novemberben 10 perc helyzetjelző és vége) - hamutartó tetejét, - néhány zörgést javíttattam, - a levegő áramlást beállító zsalu (k) tengelyét kellett megzsírozni mert nyikorgott (igen hangosan), most hirtelen nem jut eszembe más, de ennyi is elég sztem... ezek sztem nem olyan nagy dolgok, csak inkább bosszantóak, de ennek ellenére abszolut meg vagyok az autóval elégedve. Most van benne 40.000 semmi komolyabb prob. egy dolgot viszont nem tudok megfejteni, mégpedig a már korábban boncolgatott brake light viddzajelzés időközönként a BC-ben... ha vmi még eszembe jut holnap pótolom... Kérdezhetek? Akksi és a hifi hogy halt be?Mitől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Elöregedett... mindkettő :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Elöregedett... mindkettő :) Olcsó konstrukciók voltak! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Olcsó konstrukciók voltak! :blink: :) mindkét választ elfogadom :) de a szörnyű valóság, az, hogy a "hi-fi" -amibe most nem bírom bekötni a bluetooth kihangosítót...(a PORBLÉMA)- hangerő gombja nem akart halkítani, ill hangosítani, csak ha ííííírtózatosan lassan tekertem... a zzzakksi pedig eccerűen megadta magát. Szerviz véleménye: talán cellazárlat... vagy vmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Épp azon gondolkoztam, hogy ha a gyári rádiót 45 fokos szögben elindítom, és a helyére beugrik a szokásos Pioneer cucc, akkor mi történik pl. a BCvel? Az autórádió működik a gyári kormánytávvezérlőről és a gyári kijelzőt is működteti. Ilyennel próbálkozott már valaki? Csak ugye első lépésben kellene keríteni egy adapter, amivel a gyári rádió helyére be bírok rakni 2db 1DIN szabványú "fejegységet"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taxy Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Épp azon gondolkoztam, hogy ha a gyári rádiót 45 fokos szögben elindítom, és a helyére beugrik a szokásos Pioneer cucc, akkor mi történik pl. a BCvel? Az autórádió működik a gyári kormánytávvezérlőről és a gyári kijelzőt is működteti. Ilyennel próbálkozott már valaki? Csak ugye első lépésben kellene keríteni egy adapter, amivel a gyári rádió helyére be bírok rakni 2db 1DIN szabványú "fejegységet"... Utána kell kerítened még adaptert a távvezérlőhöz, és a kijelzőhöz szerintem. Már ha létezik. Találkoztam már vele valahol a neten, de nem biztos, h van Pioneer, és nem biztos, h van H Astrához. De most jól utánakeresek neked, úgyis nagyon ráérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taxy Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Utána kell kerítened még adaptert a távvezérlőhöz, és a kijelzőhöz szerintem. Már ha létezik. Találkoztam már vele valahol a neten, de nem biztos, h van Pioneer, és nem biztos, h van H Astrához. De most jól utánakeresek neked, úgyis nagyon ráérek. Pioneer CA-D-PI.150 Ennél nincs felsorolva a H, de sok más Opel igen. Necces, mert a tiedben már nem CAR300 lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Pioneer CA-D-PI.150 Ennél nincs felsorolva a H, de sok más Opel igen. Necces, mert a tiedben már nem CAR300 lesz... Pioneer CA-D-PI.150 Vauxhall Display Adaptor Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Egy szolídabb munka GTC-re: És egy nem annyira visszafogott az ötajtós verzióra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 A felsőn nagyon tetszik a lökősben a törés. Szerintem az a lökös nagyon ott van. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Utána kell kerítened még adaptert a távvezérlőhöz, és a kijelzőhöz szerintem. Már megvan... Beépítőkeretből viszont csak olyat találtam, ami 1DIN+ vmi rekesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts