kezdőkabriós Elküldve Február10, 2017 Megoszt Elküldve Február10, 2017 On 2017.01.01. at 20:46, Cs. Zoltán írta: A gyöngyösi Opel Heringben 6000+ ÁFA óradíjon dolgoznak. Akkor ezek szerint ez olcsónak számít. Ma kaptam tőlük írásos ajánlatot, ebben már 7.918 Ft+ÁFA a rezsióradíj mértéke, úgy tűnik haladnak a kórral... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Február10, 2017 Megoszt Elküldve Február10, 2017 10 órája, kezdőkabriós írta: Ma kaptam tőlük írásos ajánlatot, ebben már 7.918 Ft+ÁFA a rezsióradíj mértéke, úgy tűnik haladnak a kórral... Valószínű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kezdőkabriós Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 On 2017.02.02. at 11:12, kezdőkabriós írta: Ma kiderült, hogy a "24 órás akció" semmilyen plusz kedvezményt nem tartalmaz a korábban "készleten lévő autók" áraihoz képest. Még egy pofon a szarnak... http://hvg.hu/cegauto/20170214_Eladjak_az_Opelt A baj nem jár egyedül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 1 órával ezelőtt, kezdőkabriós írta: http://hvg.hu/cegauto/20170214_Eladjak_az_Opelt A baj nem jár egyedül... Es ez mennyiben befolyasol barmit, foleg a meglevo autoinkkal kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 1 órával ezelőtt, csaba66 írta: Es ez mennyiben befolyasol barmit, foleg a meglevo autoinkkal kapcsolatban? Elég a "tudat" nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 38 perce, zotya975 írta: Elég a "tudat" nem? Engem nem zavar... A masik autonk egy Citroen Saxo, igy legfeljebb egy cegtol lesz a ketto, nagy ugy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 1 óra, csaba66 írta: Engem nem zavar... A masik autonk egy Citroen Saxo, igy legfeljebb egy cegtol lesz a ketto, nagy ugy Engem sem, visszamenőlegesen amúgy se érvényes. Meg amúgy is volt a kezeim között Pözsó Boxer, ( gyakorlailag ilyen kisbusszal tanultam vezetni)Citroen BX, bár az utóbbiban csak nézegettem azt a sok csövet, de csak a pénzhiány tartott attól vissza hogy megvegyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gola Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 Sziasztok! A jövőben kellene nekem valaki aki rendelkezik OP-COM-al tempomat felprogramozás miatt. A következő helyszínek jöhetnek szóba: Veszprém, Tapolca, Keszthely, Nagykanizsa. Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 56 perce, zotya975 írta: Engem sem, visszamenőlegesen amúgy se érvényes. Meg amúgy is volt a kezeim között Pözsó Boxer, ( gyakorlailag ilyen kisbusszal tanultam vezetni)Citroen BX, bár az utóbbiban csak nézegettem azt a sok csövet, de csak a pénzhiány tartott attól vissza hogy megvegyem. 9 even at volt BX-em 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 5 órája, csaba66 írta: Engem nem zavar... A masik autonk egy Citroen Saxo, igy legfeljebb egy cegtol lesz a ketto, nagy ugy Na, Te sem ismered a 3F szabályt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 11 órája, csaba66 írta: 9 even at volt BX-em Na hát ha tudtam volna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kishenceg Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 11 órája, Astra555 írta: Na, Te sem ismered a 3F szabályt. ".os .ranciát .elejtsd el" ? ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kezdőkabriós Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 2 órája, Kishenceg írta: ".os .ranciát .elejtsd el" ? ilyesmi? Fiatot, Fordot, Franciát kerüld! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kezdőkabriós Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 (edited) Engem csupán az zavar, hogy a nyilvánvaló problémák ellenére a leendő vásárlók felé még mindig a hurráoptimista szózatokat nyomja az Opel. Én a februári akciót is úgy hirdettem volna: Tisztelt Leendő Partnerünk, van egy csomó legyártott autónk raktáron, amit el szeretnénk adni, jelentős kedvezménnyel. Ha ráér jöjjön be és nézzen körül nálunk! Tavaly veszteséggel zártunk, idén kellene legalább a nullszakdó, hogy ne kelljen becsuknunk a szentgotthárdi gyárat. Módosítva Február15, 2017 : kezdőkabriós Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 2 órája, kezdőkabriós írta: Fiatot, Fordot, Franciát kerüld! Es mi a helyzet az Opelekben is hasznalt Fiat motorokkal? 2 órája, kezdőkabriós írta: Engem csupán az zavar, hogy a nyilvánvaló problémák ellenére a leendő vásárlók felé még mindig a hurráoptimista szózatokat nyomja az Opel. Én a februári akciót is úgy hirdettem volna: Tisztelt Leendő Partnerünk, van egy csomó legyártott autónk raktáron, amit el szeretnénk adni, jelentős kedvezménnyel. Ha ráér jöjjön be és nézzen körül nálunk! Tavaly veszteséggel zártunk, idén kellene legalább a nullszakdó, hogy ne kelljen becsuknunk a szentgotthárdi gyárat. Az akciokat nem szoktak megindokolni (illetve de: egyebet sem akarnak, mint a vasarlok kedvere tenni). Nem realis elvaras annak kozlese a hirdetesekben, hogy eladhatatlan keszletek vagy milyen egyeb megfontolasok miatt adnak eppen kedvezmenyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 4 órája, csaba66 írta: Es mi a helyzet az Opelekben is hasznalt Fiat motorokkal? Az mégis csak a mi kutyánk kölyke. Meg remélem,hogy szerdán gyártották. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kezdőkabriós Elküldve Február16, 2017 Megoszt Elküldve Február16, 2017 11 órája, Astra555 írta: Az mégis csak a mi kutyánk kölyke. Meg remélem,hogy szerdán gyártották. Az valójában GM motor, amit a Fiatba és az Opelbe is beletesznek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kezdőkabriós Elküldve Február20, 2017 Megoszt Elküldve Február20, 2017 Elköltöztem de nem tudom módosítani itt a fórumon a korábban megadott lakcímemet. Tud valaki segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sasa58 Elküldve Február20, 2017 Megoszt Elküldve Február20, 2017 1 óra, kezdőkabriós írta: Elköltöztem de nem tudom módosítani itt a fórumon a korábban megadott lakcímemet. Tud valaki segíteni? Nagyon egyszerű, rámész a jobb felső sarokban a felhasználó nevedre, lenyitod -> profilom -> profil módosítása. Most próbáltam ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 Agyam megall... Nezegettem, hogy a DPF trukkozo eszkozt arulo emberke mit kinal meg, ime: http://www.ebay.com/itm/331756234464 Ez egy km szamlalo ELOREtekero... Es hogy miert jo? Gondolom, ceges autonal lehet vele plusz uzemanyaghoz jutni... Belorusz gogyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 (edited) 25 perce, csaba66 írta: Ez egy km szamlalo ELOREtekero... Es hogy miert jo? Gondolom, ceges autonal lehet vele plusz uzemanyaghoz jutni... Belorusz gogyi Haverom vett egy Pajerot még a Ferihegyi reptérről. Kb 10E lehetett a kocsiban, 150E-re előretekerve. Természetesen üzemanyag-elszámolás miatt volt ez. Nagyon jó vétel egy ilyen kocsi, ha biztos vagy benne, mennyit ment. Konkurencia nem sok volt a vételkor, az biztos. Módosítva Február21, 2017 : dsteel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február23, 2017 Megoszt Elküldve Február23, 2017 Sziasztok! Illet volna ezzel kezdenem, de most jutottam el idáig. Falun élek, városon vagyok jó munkás ember, a 30-at már elhagytam egy ideje. 2011 óta vagyok G Astra tulajdonos, és Opel Fórum tag. Most úgy alakult a helyzet, hogy szükség lett egy nagyobb, erősebb autóra. Ezért esett a választásom egy 2006 februári H Astra Z18XER Caravan modellre. Szemre való autóhoz első ránézésre jó áron jutottam, de van vele bőven munka. Amin eddig túlvagyok: Hátsó féknyereg csere, tárcsák, betétek, kézifék kötél csere. Torony szilentek, csapágyak, anyák, kupakok cseréje. Futómű beállítás, gumicsere, belső levegő keringető zsalu összetákolás, levehető vonóhoroghoz kulcsszerzés, távirányító javítás. Automata ajtózár bekapcsolása, rádió szoftver frissítés, 2014-es Kelet-Európa térkép szerzés. Ami még hátravan: belső keringető motor áramkorlátozó beépítés, klíma rendbe hozatal, karosszéria rozsdátlanítás :S, DRL, lámpa polír, és kb még végeláthatatlan sok terv van..... Remélem a jövőben kapott sok segítséget majd én is tovább tudom adni, hogy a H fórumon is hasznos tag válhasson belőlem, mint talán a G-n is voltam. Első ránézésre az elektronika témakör ami nagyon kényes ennél az autónál a G-hez képest. Valószínűleg abban a topikban fogom zaklatni a közösséget leggyakrabban! További szép estét mindenkinek! Stofl (Kristóf) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Február24, 2017 Megoszt Elküldve Február24, 2017 22 órája, Stofl írta: Sziasztok! Illet volna ezzel kezdenem, de most jutottam el idáig. Falun élek, városon vagyok jó munkás ember, a 30-at már elhagytam egy ideje. 2011 óta vagyok G Astra tulajdonos, és Opel Fórum tag. Most úgy alakult a helyzet, hogy szükség lett egy nagyobb, erősebb autóra. Ezért esett a választásom egy 2006 februári H Astra Z18XER Caravan modellre. Szemre való autóhoz első ránézésre jó áron jutottam, de van vele bőven munka. Amin eddig túlvagyok: Hátsó féknyereg csere, tárcsák, betétek, kézifék kötél csere. Torony szilentek, csapágyak, anyák, kupakok cseréje. Futómű beállítás, gumicsere, belső levegő keringető zsalu összetákolás, levehető vonóhoroghoz kulcsszerzés, távirányító javítás. Automata ajtózár bekapcsolása, rádió szoftver frissítés, 2014-es Kelet-Európa térkép szerzés. Ami még hátravan: belső keringető motor áramkorlátozó beépítés, klíma rendbe hozatal, karosszéria rozsdátlanítás :S, DRL, lámpa polír, és kb még végeláthatatlan sok terv van..... Remélem a jövőben kapott sok segítséget majd én is tovább tudom adni, hogy a H fórumon is hasznos tag válhasson belőlem, mint talán a G-n is voltam. Első ránézésre az elektronika témakör ami nagyon kényes ennél az autónál a G-hez képest. Valószínűleg abban a topikban fogom zaklatni a közösséget leggyakrabban! További szép estét mindenkinek! Stofl (Kristóf) Üdv itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február25, 2017 Megoszt Elküldve Február25, 2017 On 2017. 02. 23. at 19:05, Stofl írta: Sziasztok! Illet volna ezzel kezdenem, de most jutottam el idáig. Falun élek, városon vagyok jó munkás ember, a 30-at már elhagytam egy ideje. 2011 óta vagyok G Astra tulajdonos, és Opel Fórum tag. Most úgy alakult a helyzet, hogy szükség lett egy nagyobb, erősebb autóra. Ezért esett a választásom egy 2006 februári H Astra Z18XER Caravan modellre. Szemre való autóhoz első ránézésre jó áron jutottam, de van vele bőven munka. Amin eddig túlvagyok: Hátsó féknyereg csere, tárcsák, betétek, kézifék kötél csere. Torony szilentek, csapágyak, anyák, kupakok cseréje. Futómű beállítás, gumicsere, belső levegő keringető zsalu összetákolás, levehető vonóhoroghoz kulcsszerzés, távirányító javítás. Automata ajtózár bekapcsolása, rádió szoftver frissítés, 2014-es Kelet-Európa térkép szerzés. Ami még hátravan: belső keringető motor áramkorlátozó beépítés, klíma rendbe hozatal, karosszéria rozsdátlanítás :S, DRL, lámpa polír, és kb még végeláthatatlan sok terv van..... Remélem a jövőben kapott sok segítséget majd én is tovább tudom adni, hogy a H fórumon is hasznos tag válhasson belőlem, mint talán a G-n is voltam. Első ránézésre az elektronika témakör ami nagyon kényes ennél az autónál a G-hez képest. Valószínűleg abban a topikban fogom zaklatni a közösséget leggyakrabban! További szép estét mindenkinek! Stofl (Kristóf) Szia! Remélem nem az easytronic váltóval vetted. Milyen navid van? DVD90, vagy CD70? Utóbbihoz befejezték a frissítéseket. A DVD90-hez viszont van idei is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február25, 2017 Megoszt Elküldve Február25, 2017 1 órával ezelőtt, Astra555 írta: Szia! Remélem nem az easytronic váltóval vetted. Milyen navid van? DVD90, vagy CD70? Utóbbihoz befejezték a frissítéseket. A DVD90-hez viszont van idei is. Szia! 5-os kezi valto van hozza. Cd70 navi. 2005-os szoftvert frissitettem 2007.10.10-re. Van ujabb is? Erdemes vele foglalkozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts