Astra555 Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Szia!Ezzel az automatikus ajtózárral mindenki bánjon óvatosan, mert elvileg akkor programozzák fel, ha megvan a másik fele is:ütközéskor nyilnak az ajtók automatikusan.Tehát városban jó dolog, de autópályán nem javaslom.Ezt így nem teljesen értem. Miért nem jó autópályán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Ezt így nem teljesen értem. Miért nem jó autópályán? Azert, mert elofordulhat olyan baleset (persze varosban is), ahol kivulrol kene nyitni az ajtot, es ilyenkor nem lehet. Valami relet emlegetnek, ami a legzsak inditasakor az ajtokat is nyitja, bar nem vilagos, minek ehhez rele, amikor eleg lenne a CAN buszra adni egy utasitast. Lehet, hogy a relet biztosabbank tartjak egy balesetben, mint az elektronikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Azert, mert elofordulhat olyan baleset (persze varosban is), ahol kivulrol kene nyitni az ajtot, es ilyenkor nem lehet. Valami relet emlegetnek, ami a legzsak inditasakor az ajtokat is nyitja, bar nem vilagos, minek ehhez rele, amikor eleg lenne a CAN buszra adni egy utasitast. Lehet, hogy a relet biztosabbank tartjak egy balesetben, mint az elektronikat?Azért egy ablak betörése nem hinném, hogy bárkinek meghaladná a képességeit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Azért egy ablak betörése nem hinném, hogy bárkinek meghaladná a képességeit.... Egy profinal valoban szinte mindegy, de a balesetekhez tobbnyire dilettansok ernek eloszor. Mindenkeppen idoveszteseg, amig rajon, hogy ablakot kell torni, talal hozza eszkozt, eldonti, melyiket torje be, es megcsinalja, ha egyaltalan kepes minderre. Raadasul meg a torott ablak mellett sem trivialis az ajtot kinyitni... Szoval tuz eseten mindenkeppen hatrany a reteszelt ajto, ugyhogy dizelesek elonyben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Sziasztok, megütötte a szemem ez a cikk, annak is a 11. sora.: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/09/22/miert_fustolnek_a_magyarok_autoi/ Namármost: az én kocsimban nincs DPF, gyárilag volt. Ha elmegyek egy ilyen műszer előtt, az nyilván kimutatja, hogy a 10pm-es részecskék aránya nem megfelelő. És elküldenek vizsgára, ahol megbukik. Vagy mégsem? Itt azt az infót kaptam, hogy DPF nélkül is átmegy a vizsgán. Akkor valami nem világos: ez a szerkezet kimutatja az apró részecskéket, elküldenek vizsgára, ott most akkor kimutatják, megbukik, vagy nem? Merthogy akkor sima vizsgán sem megy át gondolom. Vagy mitől függ ez? A matricám zöld színű, nem tudom, akiében nincs DPF annak nem zöld ezek szerint? Más: vajh összeveti ez a műszer a környeetvédelmi matrica színét a méréseredménnyel? Merthogy van olyan hasonló korú dízel, amiben gyárilag nincs DPF, tehát "rossz" a 10pm-es értéke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Sziasztok, megütötte a szemem ez a cikk, annak is a 11. sora.:http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/09/22/miert_fustolnek_a_magyarok_autoi/ Namármost: az én kocsimban nincs DPF, gyárilag volt. Ha elmegyek egy ilyen műszer előtt, az nyilván kimutatja, hogy a 10pm-es részecskék aránya nem megfelelő. És elküldenek vizsgára, ahol megbukik. Vagy mégsem? Itt azt az infót kaptam, hogy DPF nélkül is átmegy a vizsgán. Akkor valami nem világos: ez a szerkezet kimutatja az apró részecskéket, elküldenek vizsgára, ott most akkor kimutatják, megbukik, vagy nem? Merthogy akkor sima vizsgán sem megy át gondolom. Vagy mitől függ ez? A matricám zöld színű, nem tudom, akiében nincs DPF annak nem zöld ezek szerint? Más: vajh összeveti ez a műszer a környeetvédelmi matrica színét a méréseredménnyel? Merthogy van olyan hasonló korú dízel, amiben gyárilag nincs DPF, tehát "rossz" a 10pm-es értéke... Az enyémben gyárilag volt, most nincs. Műszakin gond nélkül átment. Itt megint tetten érhető a tipikus magyar következetlenség. Ha átmegy műszakin, másnap meg megbukik egy ugyanilyen teszten, akkor elküldenek újabb műszakira, ahol egyébként szintén át fog menni. :D Vagy csak azért fogják elhúzni a műszakin, mert már szerepel a rendszerben hogy a speckó vizsgálaton elhasalt a verda? Mert, ha az ismételt műszakin ismét ugyanazokat az eredményeket produkálja, akkor valaki a zsebébe fog nyúlni, de az nem én leszek, az szinte biztos. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Az enyémben gyárilag volt, most nincs. Műszakin gond nélkül átment. Itt megint tetten érhető a tipikus magyar következetlenség. Ha átmegy műszakin, másnap meg megbukik egy ugyanilyen teszten, akkor elküldenek újabb műszakira, ahol egyébként szintén át fog menni. :D Vagy csak azért fogják elhúzni a műszakin, mert már szerepel a rendszerben hogy a speckó vizsgálaton elhasalt a verda? Mert, ha az ismételt műszakin ismét ugyanazokat az eredményeket produkálja, akkor valaki a zsebébe fog nyúlni, de az nem én leszek, az szinte biztos. És Neked akkor zöld a matricád gondolom... Itt az a kérdés tulajdonképp, hogy a pm-et képesek-e szűrni a vizsgán. Ha igen, akkor bukta, ha nem, akkor nyilván nem. Alvázszám alapján gondolom vissza tudják keresni, volt-e benne gyárilag DPF. Bár csak jövő tavasszal lesz műszakim, de jó lenne ha átmenne. Nem én viszem műszakiztatni,hanem szerelő, nem tudom, mondjam-e neki, hogy nincs benne. Remélem, akkor addig a műszaki szabályai sem változnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Az enyémben nincs DPF, soha nem is volt. A matricám nekem is zöld. Műszakin a mért füstölés jóval az előírt határérték alatt volt.Ennek ellenére gyorsításkor sötétben a mögöttem lévő fényszóró fényében látok rendesen füstöt. Ha üresben nyomok egy nagyobb gázt, olyan koromfolt marad a betonon mint a cikkben lévő egyik képen. Ami szerintem nem lerakódás, mert 3000-es fordulaton megyek majdnem 2 órát heti kétszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Az enyémben nincs DPF, soha nem is volt. A matricám nekem is zöld. Műszakin a mért füstölés jóval az előírt határérték alatt volt. Ennek ellenére gyorsításkor sötétben a mögöttem lévő fényszóró fényében látok rendesen füstöt. Ha üresben nyomok egy nagyobb gázt, olyan koromfolt marad a betonon mint a cikkben lévő egyik képen. Ami szerintem nem lerakódás, mert 3000-es fordulaton megyek majdnem 2 órát heti kétszer. Zöld és nincs DPF? Ez érdekes... Mármint 2 módon derülhet ki akkor vizsgán, hogy az enyémben sincs: 1. arra alkalmas műszerrel mérik és úgy derül ki 2. szétszedik a DPF meglévő dobját és észreveszik, hogy üres a belseje. Az utóbbi nem valószínű. Már csak az a kérdés, hogy Nálad az előírt határértéknél belevették-e, hogy DPF nélküli, vagy egyszerűen csak a plakett színét nézik és az alapján mérnek. Ha az utóbbi, akkor sztem nincs mitől tartanom. Most nincs nálam a forgalmi, kérdés, hogy a környezetvédelmi osztályba sorolásnál nálam bele va-e írva, hogy DPF (illetve a kódból kiolvasható-e). Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Zöld és nincs DPF? Ez érdekes... Mármint 2 módon derülhet ki akkor vizsgán, hogy az enyémben sincs: 1. arra alkalmas műszerrel mérik és úgy derül ki 2. szétszedik a DPF meglévő dobját és észreveszik, hogy üres a belseje. Az utóbbi nem valószínű. EURO4-tol kezdve zold, vagyis a szinbol csak az latszik, hogy legalabb 4-es. A vizsgan azt hiszem, csak K-erteket mernek, abbol nem fog latszani, hogy nincs DPF. De mas meresbol kiderul, van-e, es az megfelel-e a motorkodnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 EURO4-tol kezdve zold, vagyis a szinbol csak az latszik, hogy legalabb 4-es. A vizsgan azt hiszem, csak K-erteket mernek, abbol nem fog latszani, hogy nincs DPF. De mas meresbol kiderul, van-e, es az megfelel-e a motorkodnak. Valóban. Viszont egy megfelelt minősítésű vizsga után pofátlanságnak tartom a szigorúbb vizsgálatot. Ez olyan, mintha pl. a sikeres alapfokú nyelvvizsga után még húzni kellene egy tételt felsőfokból. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Az Euro IV-et teljesíti DPF nélkül is. Arra pedig zöldet kap. Környezetvédelmi osztályba soroláshoz nekem az van írva, hogy 10. Ha érdekel, hétvégén megnézhetem, hogy milyen K értéket mértek és milyen határérték volt megállapítva az én filter nélküli autómra. De egyébként szerintem csak a plakett színét nézik. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Valóban. Viszont egy megfelelt minősítésű vizsga után pofátlanságnak tartom a szigorúbb vizsgálatot. Ez olyan, mintha pl. a sikeres alapfokú nyelvvizsga után még húzni kellene egy tételt felsőfokból. :icon1: Azert az autokat nem lehet tetszes szerint atalakitani, meg akkor sem, ha a vizsgan ez eppen nem derul ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Az Euro IV-et teljesíti DPF nélkül is. Arra pedig zöldet kap. Környezetvédelmi osztályba soroláshoz nekem az van írva, hogy 10. Ha érdekel, hétvégén megnézhetem, hogy milyen K értéket mértek és milyen határérték volt megállapítva az én filter nélküli autómra. De egyébként szerintem csak a plakett színét nézik. Nekem is 10-es, szóval akkor ez jó. Ha nincs tuti kütyüjük, meg az alvázszámot sem csekkolják akkor ez jó hír nekem. Hagyd, kösz, annyira nem érdekes, mondom, nagyon sokára lesz a vizsga, csak fel akarok én is készülni, mi várható. Végülis az a lényeg, hogy ne fussak bele ebbe a mérőbe, amiből 1 van az országban.... Illetve ott is, ha csak a plakett színét nézik, akkor elvileg ott sem akadhatok fenn, hiszen ránézésre ugyanolyan a kocsink (dízel, DPF nélkül és a plakett színe is azonos) Színrre isazonos a kocsink egyébként :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Azert az autokat nem lehet tetszes szerint atalakitani, meg akkor sem, ha a vizsgan ez eppen nem derul ki... Nem ez a lényeg, hanem az, hogy átment, vagy sem. Ha engedélyezték, hogy további 2 évig részt vegyek a közúti forgalomban-és erről közokiratot állítottak ki- akkor ne találjanak ki egy részletesebb vizsgálatot a műszakinál. Vagy bukjon az autó már a műszakin, vagy hagyjanak békén, ha átment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banatila Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 szia Magyarországon nincs jelentősége,hogy euro 4-esben van e dpf mert az euro 4-et anélkül is hozza,csak az euro 5-öt nem tudja dpf nélkül. Az újak már euro 5-ösek.Más országokba a dpf-el felszerelt autók kedvezményeket kapnak,kevesbbet kell utánuk fizetni,van aki beépíteti ezért...de itt nem tudok ilyenről... enyém 2009-es dpf-nek nyoma sincs benne,így vettem 3 évesen jövő hónapban megy műszakira Nekem is 10-es, szóval akkor ez jó. Ha nincs tuti kütyüjük, meg az alvázszámot sem csekkolják akkor ez jó hír nekem. Hagyd, kösz, annyira nem érdekes, mondom, nagyon sokára lesz a vizsga, csak fel akarok én is készülni, mi várható. Végülis az a lényeg, hogy ne fussak bele ebbe a mérőbe, amiből 1 van az országban.... Illetve ott is, ha csak a plakett színét nézik, akkor elvileg ott sem akadhatok fenn, hiszen ránézésre ugyanolyan a kocsink (dízel, DPF nélkül és a plakett színe is azonos) Színrre isazonos a kocsink egyébként :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Szeptember26, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2014 (edited) Sziasztok Van e valakinek ilyen gyári tetőcsomagtartója és ha igen akkor az érdekelne hogy 3,5 ajtós vagy kombin van a lényeg hogy a műanyag takaróelem alja egyenes. Nekem 5 ajtóson nem áll szépen és el akarom adni és jó lenne ha tudnám hogy pontosan melyikre való http://www.kephost.com/images/2014/09/26/DSCN0537.jpg Módosítva Szeptember26, 2014 : krisztus Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember27, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2014 Sziasztok! Akinek ramaty állapotban van a toronycsapágya az lassan szánja rá magát a cserére. Jó barátomnak a héten adta meg magát, átszakadt az egész és kissé el is nyomta a motorháztető zsanérját, de szerencsére maradandó kárt nem okozott. Ma mi is megnéztük, rövidesen cserélem én is. Ahogy néztem, kb. 15 ezer darabja, munkadíj, meg futóműállítás is szükséges utána. Kissé viccesnek tartom, hogy 7 év után teljesen megette a rozsda. Ami problémás, hogy az elrohadt rögzítőcsavart nagyon necces levenni, ha nem megy, akkor sajnos lengéscsillapító csere is előfordulhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember27, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2014 Akinek ramaty állapotban van a toronycsapágya az lassan szánja rá magát a cserére. Jó barátomnak a héten adta meg magát, átszakadt az egész és kissé el is nyomta a motorháztető zsanérját, de szerencsére maradandó kárt nem okozott. Ma mi is megnéztük, rövidesen cserélem én is. Ahogy néztem, kb. 15 ezer darabja, munkadíj, meg futóműállítás is szükséges utána. Azert annak eleg durvan kellett kopgnia szeteses elott, nem? Az anyak sokunknal rozsdasak, de nalam hang nincs semmi, es anno tettem bele egy adag zsirt is (es azota sem neztem ra :) ). A futomu allitast nem ertem, az uj csapagy kozepe pont ott lesz, mint a regie... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember27, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2014 (edited) Sziasztok! Akinek ramaty állapotban van a toronycsapágya az lassan szánja rá magát a cserére. Jó barátomnak a héten adta meg magát, átszakadt az egész és kissé el is nyomta a motorháztető zsanérját, de szerencsére maradandó kárt nem okozott. Ma mi is megnéztük, rövidesen cserélem én is. Ahogy néztem, kb. 15 ezer darabja, munkadíj, meg futóműállítás is szükséges utána. Kissé viccesnek tartom, hogy 7 év után teljesen megette a rozsda. Ami problémás, hogy az elrohadt rögzítőcsavart nagyon necces levenni, ha nem megy, akkor sajnos lengéscsillapító csere is előfordulhat.Szia!Én már tavaly gondoltam rá, mikor úgyis szervizben volt az autó. Kértem, hogy ezt is cseréljék. A pénzt nem sajnálnám rá. De Opel szervizben nem tudták volna roncsolásmentesen levenni, annyira rá van rohadva az anya.Úgyhogy végül az volt a javaslat, hogy várjuk meg, amíg lengéscsillapítót kell cserélni. Ez valószínűleg előbb fog eljönni, mint hogy szétesik a toronycsapágy. És ekkor majd kivésik. Feleslegesen ne dobjuk ki a jó lengéscsillapítókat, mert az IDS+ -osnak hat számjegyű összegbe kerül darabja. Megfogadtam a tanácsot. Módosítva Szeptember27, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 Azert annak eleg durvan kellett kopgnia szeteses elott, nem? Az anyak sokunknal rozsdasak, de nalam hang nincs semmi, es anno tettem bele egy adag zsirt is (es azota sem neztem ra :) ). A futomu allitast nem ertem, az uj csapagy kozepe pont ott lesz, mint a regie... Nem kopogott az semmit. Igaz, hogy egy kisebb kátyú után történt, de a másik oldali is a végét járta. Egy idő után egyszerűen átszakad, és ennyi. Futóművet azért kell állítani, mert ki kell venni az egészet (lengéscsillapító, rugó stb.). Nyilván patika állapotúnál lehet, hogy nem kell, de a rozsdás anyát valahogy le kell róla venni. Lengéscsillapítót meg nem akarok cserélni, mert egyrészt sokba kerül, másrészt meg a mostaniak teljesen jók. Egyébként egy szintén 2007-es autóról van szó. A zsírozós módszert csere után én is bevetem. :icon1: Cserenkov! Nekem a Vectrában 260 ezret és 12 évet futott a gyári lengéscsillapító és még tökéletes állapotban volt, szóval lehet, hogy kibír az még többet is mint a toronycsapágyak. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 Nem kopogott az semmit. Igaz, hogy egy kisebb kátyú után történt, de a másik oldali is a végét járta. Egy idő után egyszerűen átszakad, és ennyi. Futóművet azért kell állítani, mert ki kell venni az egészet (lengéscsillapító, rugó stb.). Nyilván patika állapotúnál lehet, hogy nem kell, de a rozsdás anyát valahogy le kell róla venni. Lengéscsillapítót meg nem akarok cserélni, mert egyrészt sokba kerül, másrészt meg a mostaniak teljesen jók. Hogy allapitjatok meg, hogy a veget jarja, ha nem lotyog? Ha lotyog, akkor pedig hangja is kene legyen... A futomu allitasbol baj nyilvan nem lesz, de azt tovabbra sem latom, hogy akar a teljes rugostag kivetele utan mi allhatna el rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 (edited) Hogy allapitjatok meg, hogy a veget jarja, ha nem lotyog? Ha lotyog, akkor pedig hangja is kene legyen... A futomu allitasbol baj nyilvan nem lesz, de azt tovabbra sem latom, hogy akar a teljes rugostag kivetele utan mi allhatna el rajta.Mivel már nagyon rozsdás, nem várom meg, amíg átszakad, ugyanilyen évjáratú autóval történt az eset, márpedig ez nem km, hanem idő dolga. Na jó, aki csak napos időben használja, annál kisebb az esélye.Vannak azok az alkatrészek, amelyek az egyik pillanatban még működnek, a másikban már nem. Ezek szerint ez pont az.Futóműállítás lengéscsillapító csere után is szükséges, márpedig azt is ki kell venni hozzá, ha rárohadt az anyja.:-) Módosítva Szeptember28, 2014 : Astra555 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember29, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2014 Ezek szerint előfordul, de azért tömeges jelenségnek nem mondanám ezt a toronycsapágy átszakadást. Nekem a csere alsó hangon is bő negyed millió forintba kerülne, úgyhogy ha úgy alakulna és áttépné a géptetőt, még az sem növelné ehhez képest jelentően a költséget. Amúgy önhibámon kívül most nyáron le lett tesztelve. :) Egy darabig még jók a tornyok. :D Egy rohadt nagy kátyút nem vettem észre a nyári esti szemből világító vakító napsütésben és 50-nel belerongyoltam. Szó szerint kitépte magát a kezemből a kormánykerék. Elsőre a felnit féltettem, de szerencsére kibírta. Az is, a felfüggesztés is. A másik ilyen eset még tavasszal volt. Az egyik kollégámnál voltam Érden. Visszafelé már sötétben indultam, ismeretlen úton, zuhogó esőben. Egy fekvőrendőrt későn vettem észre, fékeztem, de erre is majdnem 50-nel ugrattam rá. Kibírta a kocsi szerencsére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember29, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2014 Ezek szerint előfordul, de azért tömeges jelenségnek nem mondanám ezt a toronycsapágy átszakadást. Nekem a csere alsó hangon is bő negyed millió forintba kerülne, úgyhogy ha úgy alakulna és áttépné a géptetőt, még az sem növelné ehhez képest jelentően a költséget. Amúgy önhibámon kívül most nyáron le lett tesztelve. :) Egy darabig még jók a tornyok. :D Egy rohadt nagy kátyút nem vettem észre a nyári esti szemből világító vakító napsütésben és 50-nel belerongyoltam. Szó szerint kitépte magát a kezemből a kormánykerék. Elsőre a felnit féltettem, de szerencsére kibírta. Az is, a felfüggesztés is. A másik ilyen eset még tavasszal volt. Az egyik kollégámnál voltam Érden. Visszafelé már sötétben indultam, ismeretlen úton, zuhogó esőben. Egy fekvőrendőrt későn vettem észre, fékeztem, de erre is majdnem 50-nel ugrattam rá. Kibírta a kocsi szerencsére. Elmondása szerint neki is kb. a 3. nagyobb kátyú volt, amitől megadta magát. Ha elnyomja a motorháztetőt, akkor az is cserés lesz, meg a többi is, így az plusz költség lesz. Itt csak a zsanért tolta el egy picit, de szerencsére javítható volt. Ma-ha nem felejtem el- megnézem milyen állapotban van a céges autóké, azok azért mégis csak ridegtartásban vannak. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts