Pyte Elküldve Július27, 2014 Megoszt Elküldve Július27, 2014 Megallni nem fog tole, tehat ezen ne aggodj... A szintjelzo mutatja, hogy tele van? Az akku sarut egy orara vedd le, 1-2 perc nem okvetlenul eleg. A szintjelzo szerint tele van meg tankoltam bele 41 litert. A saru kb 20 percet volt leveve, de akkor leveszem meg egy orara . koszi a valaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve Július27, 2014 Megoszt Elküldve Július27, 2014 Megallni nem fog tole, tehat ezen ne aggodj... A szintjelzo mutatja, hogy tele van? Az akku sarut egy orara vedd le, 1-2 perc nem okvetlenul eleg. A szintjelzo szerint tele van meg tankoltam bele 41 litert. A saru kb 20 percet volt leveve, de akkor leveszem meg egy orara . koszi a valaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Sziasztok! Be lehet szerelni a jobbkormányos astra vezetőülését a balkormányos utasülésének a helyére? Gondolom, a sín ugyanaz, csak az elektromos csatlakozó miatt aggódom, hogy esetleg zavart okozna. Jó lenne oda is billenthető, deréktámaszos ülés... Előre is köszi a válaszokat. Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Sziasztok! Ha minden igaz, pénteken lecserélik a mostani G Astrámat egy H-ra. Olvasgatok serényen, de ha kérdésem lenne, fel fogom tenni. Senki ne hurrogjon le, hogy már volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Sziasztok! Magától megoldódott a range probléma, lement nullára azon kivül, hogy kiírta, hogy nincs benzin semmi nem történt. Ma reggel már 758 km-t mutatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Sziasztok! Szerintetek ez bepattintható a kombi csomagterében a flexorganizer helyére? (a lukba ahová a sínt is kéne rögzíteni) Catalog Number 01 68 105 Alkatrész-szám 13292056 Valakinek van esetleg más bevált megoldása száguldó bevásárlószatyrok ellen? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 (edited) Sziasztok! Szerintetek ez bepattintható a kombi csomagterében a flexorganizer helyére? (a lukba ahová a sínt is kéne rögzíteni) Catalog Number 01 68 105 Alkatrész-szám 13292056 Valakinek van esetleg más bevált megoldása száguldó bevásárlószatyrok ellen? Köszi! Szia! Én vettem a tescoban 4 kampós gumis hálót, az alá be tudok sokmindent pakolni. Kipróbáltam, a 10 kilós szerszámosláda is a helyén maradt.http://kepfeltoltes.hu/view/140729/DSC_0524_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/140729/IMG_20140607_134234_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosítva Július29, 2014 : brzoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 (edited) Sziasztok! Be lehet szerelni a jobbkormányos astra vezetőülését a balkormányos utasülésének a helyére? Gondolom, a sín ugyanaz, csak az elektromos csatlakozó miatt aggódom, hogy esetleg zavart okozna. Jó lenne oda is billenthető, deréktámaszos ülés... Előre is köszi a válaszokat. Zoli Igen, be lehet szerelni. Nekem is így lett deréktámaszos, billenthető, magasságállítós utasülésem (B Zafirába H Astra üléssel). Módosítva Július29, 2014 : koco 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 Hali! Aktiválták a szerviztörténetet a myopelservice-n. Csak annyit látok, amióta nálam van az autó, és amikor ebbe a szervizbe vittem. A korábbi dolgokról nem ad infót. Azokért az infókért külön el kellene mennem a korábbi szervizekbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 Hali! Aktiválták a szerviztörténetet a myopelservice-n. Csak annyit látok, amióta nálam van az autó, és amikor ebbe a szervizbe vittem. A korábbi dolgokról nem ad infót. Azokért az infókért külön el kellene mennem a korábbi szervizekbe? Nem. Hivatalból nem adhatják ki azokat az infókat, amik akkor keletkeztek, amikor még semmi közöd nem volt a kocsihoz. Valami adatvédelemre, személyiségi jogokra, vagy valami hasonlóra hivatkozva nem adhatják ki. Hülyeség, de ez van a szabályzatukban központilag. Egyébként ők látják a gépben, bármelyik márkaszervizben is volt a kocsi. Nem tudom, hogy nálam szándékosan akartak jófejek lenni vagy véletlenül mellékattintottak, de én látok mindent. Úgy gondoltam, hogy emiatt nem fogok reklamálni... :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 Nem. Hivatalból nem adhatják ki azokat az infókat, amik akkor keletkeztek, amikor még semmi közöd nem volt a kocsihoz. Valami adatvédelemre, személyiségi jogokra, vagy valami hasonlóra hivatkozva nem adhatják ki. Hülyeség, de ez van a szabályzatukban központilag. Egyébként ők látják a gépben, bármelyik márkaszervizben is volt a kocsi. Nem tudom, hogy nálam szándékosan akartak jófejek lenni vagy véletlenül mellékattintottak, de én látok mindent. Úgy gondoltam, hogy emiatt nem fogok reklamálni... :) Nekem meg annyi van benne, hogy anno Németországban mikor vizsgálták át az első forgalomba helyezés előtt. A másik már az, amikor ingyenes átvizsgáláson voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 Sziasztok Ajtócsere előtt állok Összetörtek felnyaltam a nagy pézt ,most talàltam színben passzoló ajtót,igaz polírozni kell majd Ügyeskezü szaki vagyok de üres ajtóba kéne minden àtpakolni ,majd ajtócsere.vagy fordítva Merjek nekiàllni vagy hagyjam valami karosszériásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Augusztus2, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2014 Képzeljétek, az 5 ajtós Astra csomagterét pont raklapok szállítására méretezték! :DMa vittem vissza két üres raklapot a tüzép telepre. Pont bepasszolt az autóba. A hátsó üléstámlákat előre döntöttem (az enyémet mint kiderült nem lehet síkba hajtani, de nem baj, ez nem akadályozott semmit). A csomagtér ajtó pont megfelelő méretű a behelyezésre és a csomagtér szélessége is pont akkora hogy a raklap mellett két oldalt egy-egy ujjnyi hely maradt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Augusztus6, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2014 (edited) Van itt valakinek rajtam kívül még a hátsó középső ülésre integrálható gyári Opel hűtődoboza (coolbox)?Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem...Erre a fajtára gondolok: http://i.ebayimg.com/t/Opel-Kuehlbox-Armlehne-Heiss-und-Kalt-Kuehlschrank-Getraenkekuehler-12-Volt-anschluss-/00/s/MTE5NVgxNjAw/z/Lj4AAOSwDk5T1OCe/$_57.JPG Módosítva Augusztus6, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Augusztus6, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2014 Képzeljétek, az 5 ajtós Astra csomagterét pont raklapok szállítására méretezték! :D Ma vittem vissza két üres raklapot a tüzép telepre. Pont bepasszolt az autóba. A hátsó üléstámlákat előre döntöttem (az enyémet mint kiderült nem lehet síkba hajtani, de nem baj, ez nem akadályozott semmit). A csomagtér ajtó pont megfelelő méretű a behelyezésre és a csomagtér szélessége is pont akkora hogy a raklap mellett két oldalt egy-egy ujjnyi hely maradt. A 4 ajtós G Astrába is befér egy üres raklap. Pont átfér a lyukon, ha előre van hajtva a támla. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hendo Elküldve Augusztus6, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2014 hello!Valaki tud esetleg Vas megyében Opel bontót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus6, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2014 hello!Valaki tud esetleg Vas megyében Opel bontót? Igen, keress meg privátban, adok telefonszámot, igaz nem mindig elérhető, de elég sok minden van nála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Van itt valakinek rajtam kívül még a hátsó középső ülésre integrálható gyári Opel hűtődoboza (coolbox)? Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem... Erre a fajtára gondolok: http://i.ebayimg.com/t/Opel-Kuehlbox-Armlehne-Heiss-und-Kalt-Kuehlschrank-Getraenkekuehler-12-Volt-anschluss-/00/s/MTE5NVgxNjAw/z/Lj4AAOSwDk5T1OCe/$_57.JPG Azt sem tudtam, hogy van ilyen :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Azt sem tudtam, hogy van ilyen :))) Nekem még középső ülésem sincs hátul :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Nekem még középső ülésem sincs hátul :omg:Hogyhogy? Ez nem értem... Csak a két széle van, középen meg luk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Hogyhogy? Ez nem értem... Csak a két széle van, középen meg luk? Dehogy :D Az enyém kombi, 1/3-2/3 arányban osztott az ülés alja, támlája :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 http://www.kephost.com/image/C76 http://www.kephost.com/image/C7M http://www.kephost.com/image/C7q Alakul a kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 http://www.kephost.com/image/C76 http://www.kephost.com/image/C7M http://www.kephost.com/image/C7q Alakul a kocsi :) A kólatartó mindent visz :) Ez amúgy a J-astra féle lemezfelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 A kólatartó mindent visz :) Ez amúgy a J-astra féle lemezfelni? J-n is van ilyen de ez még zafirás verzió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 (edited) J-n is van ilyen de ez még zafirás verzió.Nálunk az egyik kocsin, gyárilag van ilyen könnyűfém hatású, szellős lemezfelni. Nem hiszem, hogy bárki is utólag vette volna rá.A sárvédő elem mögötti fekete doboz micsoda? Módosítva Augusztus11, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts