Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

sznuni

Recommended Posts

Megallni nem fog tole, tehat ezen ne aggodj... A szintjelzo mutatja, hogy tele van? Az akku sarut egy orara vedd le, 1-2 perc nem okvetlenul eleg.

A szintjelzo szerint tele van meg tankoltam bele 41 litert. A saru kb 20 percet volt leveve, de akkor leveszem meg egy orara .

koszi a valaszt.

Megosztás:

Megallni nem fog tole, tehat ezen ne aggodj... A szintjelzo mutatja, hogy tele van? Az akku sarut egy orara vedd le, 1-2 perc nem okvetlenul eleg.

A szintjelzo szerint tele van meg tankoltam bele 41 litert. A saru kb 20 percet volt leveve, de akkor leveszem meg egy orara .

koszi a valaszt.

Megosztás:

Sziasztok!

Be lehet szerelni a jobbkormányos astra vezetőülését a balkormányos utasülésének a helyére?

Gondolom, a sín ugyanaz, csak az elektromos csatlakozó miatt aggódom, hogy esetleg zavart okozna.

Jó lenne oda is billenthető, deréktámaszos ülés...

Előre is köszi a válaszokat.

Zoli

Megosztás:

Sziasztok!

Szerintetek ez bepattintható a kombi csomagterében a flexorganizer helyére? (a lukba ahová a sínt is kéne rögzíteni)

13292056-11-001B2-7062_SIZE4_www.kepfelt

Catalog Number 01 68 105

Alkatrész-szám 13292056

Valakinek van esetleg más bevált megoldása száguldó bevásárlószatyrok ellen?

Köszi!

Megosztás:

Sziasztok!

Szerintetek ez bepattintható a kombi csomagterében a flexorganizer helyére? (a lukba ahová a sínt is kéne rögzíteni)

13292056-11-001B2-7062_SIZE4_www.kepfelt

Catalog Number 01 68 105

Alkatrész-szám 13292056

Valakinek van esetleg más bevált megoldása száguldó bevásárlószatyrok ellen?

Köszi!

Szia!

Én vettem a tescoban 4 kampós gumis hálót, az alá be tudok sokmindent pakolni. Kipróbáltam, a 10 kilós szerszámosláda is a helyén maradt.

http://kepfeltoltes.hu/view/140729/DSC_0524_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/140729/IMG_20140607_134234_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Módosítva : brzoli
Megosztás:

Sziasztok!

Be lehet szerelni a jobbkormányos astra vezetőülését a balkormányos utasülésének a helyére?

Gondolom, a sín ugyanaz, csak az elektromos csatlakozó miatt aggódom, hogy esetleg zavart okozna.

Jó lenne oda is billenthető, deréktámaszos ülés...

Előre is köszi a válaszokat.

Zoli

Igen, be lehet szerelni. Nekem is így lett deréktámaszos, billenthető, magasságállítós utasülésem (B Zafirába H Astra üléssel).

Módosítva : koco
  • Like 1
Megosztás:

Hali!

Aktiválták a szerviztörténetet a myopelservice-n. Csak annyit látok, amióta nálam van az autó, és amikor ebbe a szervizbe vittem. A korábbi dolgokról nem ad infót.

Azokért az infókért külön el kellene mennem a korábbi szervizekbe?

Nem. Hivatalból nem adhatják ki azokat az infókat, amik akkor keletkeztek, amikor még semmi közöd nem volt a kocsihoz. Valami adatvédelemre, személyiségi jogokra, vagy valami hasonlóra hivatkozva nem adhatják ki.

Hülyeség, de ez van a szabályzatukban központilag. Egyébként ők látják a gépben, bármelyik márkaszervizben is volt a kocsi.

Nem tudom, hogy nálam szándékosan akartak jófejek lenni vagy véletlenül mellékattintottak, de én látok mindent. Úgy gondoltam, hogy emiatt nem fogok reklamálni... :)

• Like 1
Megosztás:

Nem. Hivatalból nem adhatják ki azokat az infókat, amik akkor keletkeztek, amikor még semmi közöd nem volt a kocsihoz. Valami adatvédelemre, személyiségi jogokra, vagy valami hasonlóra hivatkozva nem adhatják ki.

Hülyeség, de ez van a szabályzatukban központilag. Egyébként ők látják a gépben, bármelyik márkaszervizben is volt a kocsi.

Nem tudom, hogy nálam szándékosan akartak jófejek lenni vagy véletlenül mellékattintottak, de én látok mindent. Úgy gondoltam, hogy emiatt nem fogok reklamálni... :)

Nekem meg annyi van benne, hogy anno Németországban mikor vizsgálták át az első forgalomba helyezés előtt. A másik már az, amikor ingyenes átvizsgáláson voltam.

Megosztás:

Sziasztok

Ajtócsere előtt állok

Összetörtek felnyaltam a nagy pézt ,most talàltam színben passzoló ajtót,igaz polírozni kell majd

Ügyeskezü szaki vagyok de üres ajtóba kéne minden àtpakolni ,majd ajtócsere.vagy fordítva

Merjek nekiàllni vagy hagyjam valami karosszériásra?

Megosztás:

Képzeljétek, az 5 ajtós Astra csomagterét pont raklapok szállítására méretezték! :D

Ma vittem vissza két üres raklapot a tüzép telepre. Pont bepasszolt az autóba. A hátsó üléstámlákat előre döntöttem (az enyémet mint kiderült nem lehet síkba hajtani, de nem baj, ez nem akadályozott semmit). A csomagtér ajtó pont megfelelő méretű a behelyezésre és a csomagtér szélessége is pont akkora hogy a raklap mellett két oldalt egy-egy ujjnyi hely maradt.

• Like 1
Megosztás:

Van itt valakinek rajtam kívül még a hátsó középső ülésre integrálható gyári Opel hűtődoboza (coolbox)?

Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem...

Erre a fajtára gondolok: http://i.ebayimg.com/t/Opel-Kuehlbox-Armlehne-Heiss-und-Kalt-Kuehlschrank-Getraenkekuehler-12-Volt-anschluss-/00/s/MTE5NVgxNjAw/z/Lj4AAOSwDk5T1OCe/$_57.JPG

Módosítva : Cserenkov
Megosztás:

Képzeljétek, az 5 ajtós Astra csomagterét pont raklapok szállítására méretezték! :D

Ma vittem vissza két üres raklapot a tüzép telepre. Pont bepasszolt az autóba. A hátsó üléstámlákat előre döntöttem (az enyémet mint kiderült nem lehet síkba hajtani, de nem baj, ez nem akadályozott semmit). A csomagtér ajtó pont megfelelő méretű a behelyezésre és a csomagtér szélessége is pont akkora hogy a raklap mellett két oldalt egy-egy ujjnyi hely maradt.

A 4 ajtós G Astrába is befér egy üres raklap.

Pont átfér a lyukon, ha előre van hajtva a támla. :-)

Megosztás:

Van itt valakinek rajtam kívül még a hátsó középső ülésre integrálható gyári Opel hűtődoboza (coolbox)?

Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem...

Erre a fajtára gondolok: http://i.ebayimg.com/t/Opel-Kuehlbox-Armlehne-Heiss-und-Kalt-Kuehlschrank-Getraenkekuehler-12-Volt-anschluss-/00/s/MTE5NVgxNjAw/z/Lj4AAOSwDk5T1OCe/$_57.JPG

Azt sem tudtam, hogy van ilyen :)))

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.