FBalazs Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 majd jelezni fog, ha szervízre van szüksége :twisted: A hétvégi kiállítás látogatás egy szempontból volt jó... Rájöttem, hogy _kell_ a 18"-os felni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 neeem. az asztra H szervizintervalluma akkor jelez, mikor szervizre van szüksége. vagyis elötte 5.000 km-rel, majd 1.000 majd 0 km rel. a Vectra C olyan, hogy megnyomod, és megmondja, mennyi van még hátra. ez nem olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
calvados Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 majd jelezni fog, ha szervízre van szüksége :twisted: A hétvégi kiállítás látogatás egy szempontból volt jó... Rájöttem, hogy _kell_ a 18"-os felni :twisted: Ne is mond, már jelzett szegényke: hidegebb időben kezd újra traktor alapjárat lenni, pedig már cseréltek vezérműszíjat ugyanezen ok miatt!! :D Héten megyek szervízbe, azt tudósítok.... És aztán gombhoz kabát? :P Inkább OPC kelljen felnistől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 pedig már cseréltek vezérműszíjat ugyanezen ok miatt!! vagyí inkább lánccot.... nézd meg az olajszintet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
calvados Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Végre egy hazai honlap, ahol elérhető némi Opel tartozék árral együtt. Van pár Astra H tétel is: Tartozék: http://www.opelgombos.hu/content.php?section=7&idx=191 Gyári felni: http://www.opelgombos.hu/content.php?section=7&idx=189 Röhej, h opel.hu-n még mindig csak Astra G tartozék .pdf van fönt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nem akarok vitatkozni egy szakértővel, de az Astra H is megmondja mennyi van még hátra a szervízig. Legalábbis 1000km-ben ki lehet íratni vele a az általa a számolt szervízidőt. A napi km nullázó gombot 3 sec-ig tartva kiír valami olyasmit, hogy: InSP 15000 Persze a szám csökken megfelelő ütemben, használattól függően. üdv. g. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Doki Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Hk USP Compactból nincs is .44... :oops: :oops: Nem a kaliberen van a hangsúly, hanem, hogy legyen tárcsafékem hátul! Tényleg nem találtam .44-es HK-t... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Végre egy hazai honlap, ahol elérhető némi Opel tartozék árral együtt. Van pár Astra H tétel is: Tartozék: http://www.opelgombos.hu/content.php?section=7&idx=191 Gyári felni: http://www.opelgombos.hu/content.php?section=7&idx=189 Röhej, h opel.hu-n még mindig csak Astra G tartozék .pdf van fönt! Szerintetek az Astra sárfogógumija per stückre vonatkozik a 4300, vagy párra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 párra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 neeem. az asztra H szervizintervalluma akkor jelez, mikor szervizre van szüksége. vagyis elötte 5.000 km-rel, majd 1.000 majd 0 km rel. a Vectra C olyan, hogy megnyomod, és megmondja, mennyi van még hátra. ez nem olyan. De a Veciben még rajzol egy szép kulcsot is :P Vagy azt nem mindegyik Veci tudja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 párra. Nemá :P Akkor hátra+előre az egy-egy pár tizesből kijön? :D Most kellemesen csalódtam az Opelben :D Végre vmi ami a H Astrához jó, és nem kerül aranyárba :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 szóval előre is 1 pár négyezerért, és hátra is 1 pár négyezerért. ócsó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 na erre kiváncsi leszek. én még a tanfolyamon oktatták, hogy kelet europába az 1.4 es és az 1.6 os dobfékkel jön. németországba csak tárcsa van... az ablakfelhuzás szerintem nem fog menni. azt csak a 4 ablakhoz csinálják. de lehet hogy módositottak rajta, csak én még nem tudok róla :P Sziasztok! a Kolegámnak két el. ablak és műxik... :D Az enyém még sajna nem tudja.. ..de rajta vagyok az ügyön :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Nem a kaliberen van a hangsúly, hanem, hogy legyen tárcsafékem hátul! Tényleg nem találtam .44-es HK-t... :P :D :D :P :D nem hinném, h. lesz az 1.6-oson hátul tárcsafék, ha csak nem külön kéred... nézz csak a bal oldali képre :idea: 1.6 enjoy és hátul DOB :!: sajna. (a kereskedésben azt mondták, h. 1.6 dob, 1.7 D tárcsa...) viszont nekem nem volt beleszólásom ebbe, mivel használtan vettem... azért kívánom, hogy legyen szerencséd!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boszi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Dio! Légyszíves, kérdezd meg a kollégát, mikor vette (gyártották) az autóját. Nekem is két el. ablak és nem működik. A jövő héten megyek szervízbe, ráteszik tech 2-vel a legújabb szoftvert, hátha akkor lehetne valamit variálni. Talán az automatikus központi zárt is be tudják kapcsolni. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Dio! Légyszíves, kérdezd meg a kollégát, mikor vette (gyártották) az autóját. Nekem is két el. ablak és nem működik. A jövő héten megyek szervízbe, ráteszik tech 2-vel a legújabb szoftvert, hátha akkor lehetne valamit variálni. Talán az automatikus központi zárt is be tudják kapcsolni. Köszi! Szia Boszi! A kolléga kb. két hónapja kapta meg. miért teszik rá a legújabb szoftvert? (ez most hülye kérdés?) :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boszi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Dio! Nekem van az alapjárati remegés. mindenhonnan elhajtottak. Reklamáltam az Opel ügyfészolgálatnál és ők egyeztettek az egyik szervízzel. Megigérték, hogy mindent megoldanak (egy év után), és előszőr a szoftvert futtatják végig. Valami olyat mondtak, hogy jött több szoftverfrissítés már, pl: alapjáratról gyorsítás, gyakori klima ki-be kapcsolás miatt. Uhuhu biztos tudja ezeket, én csak fülelek amikor a szervízben egymás közt beszélnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Boszi! Ezt csak azért kérdeztem, mert először amikor bevittem vmi kis zörgés miatt, rögtön lecsaptak a kocsira, hogy szoftvert kell frissíteni, mert beleesik egy visszahívásba... mondom, ha kell , hát kell.. aztán délután meg amikor értementem, kaptam a seggem alá egy DAEWO KALOS-t, mert a kis frissítés olyan jól sikerült, hogy be sem indult. másnap reggel megoldották, kb egy hétig jártam vele mire rászántam magam, hogy mégis csak felhívom őket, mert nem nagyon akar menni a kocsi... még egy szoftver fiss és tényleg jobban húz azóta (vagy csak placebo..:-)) szóval mittomén, de ez a szofver sok mindenre képes, de vigyázni kell vele! csak ennyit akartam Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Számítógép, mindig mindenhol... Most már picit kezd elegem lenni belőlük :twisted: Mé nem menten inkább kőművesnek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 az nem jó azok méterben mérnek :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Számítógép, mindig mindenhol... Most már picit kezd elegem lenni belőlük :twisted: Mé nem menten inkább kőművesnek??? Vigasztaljon az a tudat, hogy tegnap láttam 1 fekete GTC-t és úgy gondolom, hogy nagyon dögös kis H Astra-d lesz :wink: :P :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boszi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Dio! Nekem is szokatlan a régi Astra után, hogy az indulásnál kicsit visszafogott a motor. Nálunk minden lámpánál vagy emelkedik, vagy lejt az út. mellettem szépen gyorsulnak, nekem meg nagyobb gázzal, csúsztatott kuplunggal kell indulnom. Egyébként olyan, mintha egy pillanatra elfogyna a benzin. A kispolszkinál ilyenkor azt mondta a szerelő, hogy nagy az előgyújtás. Állítólag a twinport alapjáraton annyira visszavezeti a kipuffogó gázt, hogy nagyon szegény a keverék. Ezen módosítottak egy kicsit. Nem értek hozzá, én csak egy buta építész vagyok. Épp most hívtak a szervízvezető, nov. 7-re adtak időpontot, addig reménykedek. Azt mondták eőszőr szoftver, majd a mechanikus átvizsgálás. Legalább már van valaki, aki komolyan veszi a problémámat és hajlandó az autó alá is menni, nem csak az udvaron az autótól öt méterre azt mondani: nincs ennek semmi baja, szokni kell, ő csak tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Boszi, ezt a lámpás dolgot kicsit mintha tapasztalnám én is :P (néha) vagy neem tudom :-) egyebeth... nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki! :D ..és akkor mi a teendő ha szeretném, hogy jobban pörögjön? (persze a régi 1.4-esemnél azért jóval jobban pörög) CHIP? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Boszi, ezt a lámpás dolgot kicsit mintha tapasztalnám én is :P (néha) vagy neem tudom :-) egyebeth... nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki! :D ..és akkor mi a teendő ha szeretném, hogy jobban pörögjön? (persze a régi 1.4-esemnél azért jóval jobban pörög) CHIP? Elektromos gázpedál rulez. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 A változatosság kedvéért most visszaszóltak, hogy nem stimmel a kiválasztott kárpit. Ami a színes katalógusban alap, illetve az Opel.Hu szerint is alap, az a márkakereskedő szerint nem rendelhető ehhez a modellhez... Most akkor hogy is van ez? :twisted: Kinek van igaza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts