grep Elküldve Július10, 2014 Elküldve Július10, 2014 Szia! Hol vetted? Még 2008-ban vettem. Csergő. 1
Cserenkov Elküldve Július11, 2014 Elküldve Július11, 2014 Szia ilyen van Neked is?https://www.opel-accessories.com/de-DE/Astra_H_Caravan/Styling_&_OPC_Line/Innendesign/13243521Igen-igen! Ez az, pont ilyen van nekem is.Köszi vans neked is a választ.
vans Elküldve Július11, 2014 Elküldve Július11, 2014 Szia ilyen van Neked is? https://www.opel-accessories.com/de-DE/Astra_H_Caravan/Styling_&_OPC_Line/Innendesign/13243521 Nekem is ilyen :D
Cserenkov Elküldve Július11, 2014 Elküldve Július11, 2014 Ez egyébként megint felszereltség függő lehet hogy melyiken van ilyen és melyiken nincs?
grep Elküldve Július11, 2014 Elküldve Július11, 2014 Ez egyébként megint felszereltség függő lehet hogy melyiken van ilyen és melyiken nincs? Én úgy emlékszem, hogy 2004-2005 környékén a Cosmohoz járt. 1
Bat83 Elküldve Július11, 2014 Elküldve Július11, 2014 (edited) Egy másik témánál kisp113 rakott be egy képet a küszöbről. A tiétek is ilyen? (Már úgy értem nem a víz a lényeg. Azzal, vagy anélkül, mindegy.) Csak mert nekem mindkét oldalon van ott egy fém betét, végig a küszöb hosszában, Astra felirattal. Ez gyári, vagy valami utólagos cucc lenne? Szia! Nekem is van ilyen Astra feliratú küszöb védőm és gyárilag tették annó rá :) De olx.en láttam már bontatlan csomagolásban ilyen. Elképzelhető,hogy a Cosmo felszereltségű modellekhez alapból jár :) ;) Módosítva Július11, 2014 : Bat83 1
Robee Elküldve Július13, 2014 Elküldve Július13, 2014 (edited) üdv a hátsó ajtón úgy tűnik mintha kijjebb jött volna a zsanér, mert a többiben nem úgy áll, és még az alsó részről hiányozna az a védő műanyag kupak Igy néz most ki: csak simán üssem vissza, vagy csavarni kell? Módosítva Július13, 2014 : Robee
Astra555 Elküldve Július14, 2014 Elküldve Július14, 2014 üdv a hátsó ajtón úgy tűnik mintha kijjebb jött volna a zsanér, mert a többiben nem úgy áll, és még az alsó részről hiányozna az a védő műanyag kupak Igy néz most ki: csak simán üssem vissza, vagy csavarni kell? Óvatosan vissza kell ütni. A rendőrségi Astráknak is ez volt a baja, volt amelyiknél egy idő után majdnem leesett az ajtó. 1
brzoli Elküldve Július14, 2014 Elküldve Július14, 2014 Sziasztok! A kárpitot hogyan tudom leszedni a bal első ajtöról, ha az ablak fel van húzva? Nem működik az ablakemelő... A kapcsoló biztosan jó, ki lett próbálva másik autóban. Lehet itt is kábelszakadás, mint a hátsó ajtónál? Köszi előre is. Zoli
Cserenkov Elküldve Július15, 2014 Elküldve Július15, 2014 Sziasztok!A kárpitot hogyan tudom leszedni a bal első ajtöról, ha az ablak fel van húzva? Nem működik az ablakemelő...A kapcsoló biztosan jó, ki lett próbálva másik autóban.Lehet itt is kábelszakadás, mint a hátsó ajtónál?Köszi előre is.ZoliYoutube-on van egy Opelpediás videó, ahol leveszik a kárpitot. Azt hiszem, a kilincsvilágítás beépítéséről szól a film, de bemutatja rajta hogy kell levenni pontosan a kárpitot.Azt nézted már?
brzoli Elküldve Július15, 2014 Elküldve Július15, 2014 Youtube-on van egy Opelpediás videó, ahol leveszik a kárpitot. Azt hiszem, a kilincsvilágítás beépítéséről szól a film, de bemutatja rajta hogy kell levenni pontosan a kárpitot. Azt nézted már? Szia! Néztem, csak ott le van húzva az ablak szereléskor.
juve60 Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 üdv mindig amikor gyújtást bekapcsolom akkor bekapcsol a rádió is,ezt hol tudom állitani hogy ne kapcsoljon be ??? thx
Cserenkov Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 (edited) üdv mindig amikor gyújtást bekapcsolom akkor bekapcsol a rádió is,ezt hol tudom állitani hogy ne kapcsoljon be ??? thxKapcsold ki a rádiót, mielőtt leveszed a gyújtást! Akkor ezt a beállítást jegyzi meg.Vagy:A beállításoknál van valami olyasmi hogy "gyújtás logika" (vagy hogy is hívják...) ennél vedd ki az X-et a jelölőnégyzetből!Szerk.:Most látom már a másik témánál meg is válaszolták, nagyjából ugyan így. :) Módosítva Július18, 2014 : Cserenkov
Cserenkov Elküldve Július20, 2014 Elküldve Július20, 2014 (edited) Egy kép, még péntek reggelről, csak úgy. Már majdnem két éve megvan a kocsi, de az Astra kinézetébe még mindig szerelmes vagyok kívül-belül egyaránt: Módosítva Július20, 2014 : Cserenkov
Robee Elküldve Július22, 2014 Elküldve Július22, 2014 üdv mindig amikor gyújtást bekapcsolom akkor bekapcsol a rádió is,ezt hol tudom állitani hogy ne kapcsoljon be ??? thx A rádio beállitásoknál van egy funkcio az "Ignition logic" vagy esetleg igy : ign logic azt állitsd OFF ra, akkor már nem kellene neki gyújtás ráadás után bekapcsolnia
Frankie64 Elküldve Július24, 2014 Elküldve Július24, 2014 Üdv Mindenkinek! Ma két szép új matrica került fel a rendszámtáblára az opelkán :D Két év :D A két éve, szintén műszaki előtt cserélt lengéscsillapítóktól megváltunk, mert a jobb hátsó megadta magát <_< Szóval nem ajánlom a KYB-t kombiba, hátulra. Más nem volt, sima vizsga :D Amióta kicseréltem a jeladót azóta nincsen leállás sem, talán jó lesz :D Szép Napot mindenkinek :D
Cserenkov Elküldve Július25, 2014 Elküldve Július25, 2014 Amióta kicseréltem a jeladót azóta nincsen leállás sem, talán jó lesz :DBiztos jó lesz. Nekem sem volt vele gondom a csere, kb 18.000km óta. Milyet raktál bele végül? A Bosch-t?
Frankie64 Elküldve Július25, 2014 Elküldve Július25, 2014 Biztos jó lesz. Nekem sem volt vele gondom a csere, kb 18.000km óta. Milyet raktál bele végül? A Bosch-t? Szia! Igen a bosch ment bele, mert két fajta létezik, és nem mertem reckírozni, mert az olcsóbb az a másik fajtával kompatibilis egy táblázat alapján. 19-ért kaptam, beszereltem, kb 15 perc volt mert nincs aknám. Azóta nem volt vele leállás, de nem is sokat ment még, csak 20-30 km-t. Jó hétvégét!
Pali982 Elküldve Július26, 2014 Elküldve Július26, 2014 Sziasztok! Lassan kéne első fékbetéteket cserélnem, érdekelne a véleményetek hogy az "eredeti Opel" néven fémjelzett betétek jók-e,mik a tapasztalataitok,vagy egyáltalán mit ajánlanátok?A tárcsák vastagsága még jó,de fel lesznek szabályozva mert van már váluk és új betéthez abszolút nem hátrány.Van a közelemben egy idős szaki aki nagyon profi ebben,remélem még sok évig jó egészségnek és fizikumnak örvend majd! :) Pali 1
Astra555 Elküldve Július27, 2014 Elküldve Július27, 2014 Sziasztok! Lassan kéne első fékbetéteket cserélnem, érdekelne a véleményetek hogy az "eredeti Opel" néven fémjelzett betétek jók-e,mik a tapasztalataitok,vagy egyáltalán mit ajánlanátok?A tárcsák vastagsága még jó,de fel lesznek szabályozva mert van már váluk és új betéthez abszolút nem hátrány.Van a közelemben egy idős szaki aki nagyon profi ebben,remélem még sok évig jó egészségnek és fizikumnak örvend majd! :) Pali Szia! Én úgy tudom, hogy hűtött tárcsát nem szabad szabályozni, így az első sajnos zsebbe nyúlós lesz. A betét meg gyorsan hozzákopik, tehát az sem lesz gond. 1
Pyte Elküldve Július27, 2014 Elküldve Július27, 2014 Sziasztok! Az autóm érdekes dolgot produkál mégledig azt, hogy tegnap előtt tankoltam és a range nem akar felmenni már 11 km-en mutat pedig tele a tank. Ha lemegy nullára akkor mi történik? Próbálkoztam az aksi sarut levételével, de semmi nem történt. Valakinek valami ötlet?
csaba66 Elküldve Július27, 2014 Elküldve Július27, 2014 Az autóm érdekes dolgot produkál mégledig azt, hogy tegnap előtt tankoltam és a range nem akar felmenni már 11 km-en mutat pedig tele a tank. Ha lemegy nullára akkor mi történik? Próbálkoztam az aksi sarut levételével, de semmi nem történt. Valakinek valami ötlet? Megallni nem fog tole, tehat ezen ne aggodj... A szintjelzo mutatja, hogy tele van? Az akku sarut egy orara vedd le, 1-2 perc nem okvetlenul eleg.
White07 Elküldve Július27, 2014 Elküldve Július27, 2014 Szia! En par honapja cseréltem első fékeket kompletten. Brembo került bele meg vagyok vele elégedve, olcsóbb volt mint a Bosch és sztem semmivel sem rosszabb.
grep Elküldve Július27, 2014 Elküldve Július27, 2014 Szia! Én úgy tudom, hogy hűtött tárcsát nem szabad szabályozni, így az első sajnos zsebbe nyúlós lesz. A betét meg gyorsan hozzákopik, tehát az sem lesz gond. De fellehet. Egyszer. Az Opel által kiadott szervízprogram egyszer engedélyezi a felszabályozást. 1
Pali982 Elküldve Július27, 2014 Elküldve Július27, 2014 Szia! Én úgy tudom, hogy hűtött tárcsát nem szabad szabályozni, így az első sajnos zsebbe nyúlós lesz. A betét meg gyorsan hozzákopik, tehát az sem lesz gond. Csak ésszel szabályoztatom a tárcsákat,már más autómnál is megcsináltattam,semmi baj nem volt vele.A tárcsát nem szabad minimum méret alá koptatni és nem lesz gond.
Recommended Posts