Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A lendkerék 279-es ára milyen alkatrészeket, és milyen munkákat tartalmazott?

Ezek szerint akkor ti próbáltatok GID-et opcom-mal BC-síteni? (De szép mondat)

Elküldve

On 2013. 03. 25. at 19:11, koco írta:

Elküldve
  On 2013. 03. 25. at 19:11, koco írta:

igen

de nem volt a progiba kódindex

Elküldve

Hali.

Mi lehet az a furcsa kattanás, amit az autó mindig első elinduláskor produkál, ahogy eléri a 20 km/h-t?

Még szinte a pedálokon és érzem, mintha azokon is koppanna valami. Mintha lezárna, vagy bekapcsolna ilyenkor valami.

Amíg nem veszem le a gyújtást, többet nem csinálja. Mi lehet ez? Más Astrákon még nem tapasztaltam, csak a sajátomon.

Elküldve
  On 2013. 03. 26. at 15:45, Cserenkov írta:

Emiatt ne aggódj, mivel az összes autónk csinálja, pedig van néhány. :-)

Hogy mitől van, fogalmam sincs. Bár a sajátomon én sem vettem még észre ilyet.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Elküldve

Valaki magyarított már közületek navigációt, menüt Astrán?

Tudom, hogy van sok ilyen hirdetés a neten, de ha valakinek itt lenne hozzá nyelvi CD-je, inkább fizetnék egy fórumtársnak, mint egy idegennek. :)

Elküldve

Sziasztok!

Kombira keresek tetőcsomagtartót, de csak egy napra kellene, így megkérdezem:

Valaki, akinek van tetőcsomagtartója, kölcsönadná nekem jövő hét szerdára?

Debrecenben.

(Nem kérem ingyen.)

Üdv!

Elküldve
  On 2013. 04. 06. at 6:52, huggybear írta:

Sziasztok!

Valaki nem tudja véletlenül, mennyit üzemanyagot jelent egy osztásköz a H Astránál? Köszi szépen! G.

Ha 52 literrel számoljuk a teli tankot, akkor kb. 6,5 liter.
Elküldve

Oké, köszönöm szépen! Egy másik kérdésem közben, hogy néha elindulásnál iszonyatosan rázza a kocsit valami. Gyanítom, hogy a kuplunggal nem oké valami, de viszont a sebességet szépen veszi. Általában hosszabb út megtétele után jön ez elő, páldául Nyíregyháza-Pest, és pesti váltásoknál már rázza, de elég rendesen. Rossz lenne már a kuplungtárcsa? 110.000 km van az autóban. Csak szétszedéssel lehet ezt megállapítani? Ha cserélnem kell, melyik a gyári beszállító? Sachs, Luk, vagy más? Köszi előre is! G.

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok

Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni)

Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél

H Astrában van ilyen?

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziaszok!

Ez év ápr. 18-án csatlakoztam az Opelesek táborába egy 2007-es Astra H kombival.

A csomagtartóba szeretnék szatyortartót, kis akasztókat.

A gyárit kérdeztem, horror ára van. 2 db sín + 3-3 akasztó 51e.

Honnan tudnám legolcsóbban beszerezni? A felszerelése az a két kis műanyag négyzet eltávolításával lehetséges?

Pr0kxY

Elküldve
  On 2013. 04. 26. at 6:31, Pr0kxY írta:

Sziaszok!

Ez év ápr. 18-án csatlakoztam az Opelesek táborába egy 2007-es Astra H kombival.

A csomagtartóba szeretnék szatyortartót, kis akasztókat.

A gyárit kérdeztem, horror ára van. 2 db sín + 3-3 akasztó 51e.

Honnan tudnám legolcsóbban beszerezni? A felszerelése az a két kis műanyag négyzet eltávolításával lehetséges?

Pr0kxY

Szia!

Én pár évvel ez előtt vettem csak felső sínt és két kampót. Szerintem most is lehet külön kapni. Igen a két négyzetet kell kivenni és oda lehet rögzíteni a sínt.

Üdv.: bomo

• Like 1
  • 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Ma (számomra) érdekes dolgot fedeztem fel a klíma működésében.

Leállítás és kulcskivétel után megnyomtam a klíma AUTO gombját (elektronikus klíma) és elindult a ventilátor a kijelzőn pedig a "Nachklimatisierung ein" felirat jelent meg.

Ez milyen opció?

Előre is köszi,

Zoli

Elküldve
  On 2013. 05. 04. at 18:39, brzoli írta:

Sziasztok!

Ma (számomra) érdekes dolgot fedeztem fel a klíma működésében.

Leállítás és kulcskivétel után megnyomtam a klíma AUTO gombját (elektronikus klíma) és elindult a ventilátor a kijelzőn pedig a "Nachklimatisierung ein" felirat jelent meg.

Ez milyen opció?

Előre is köszi,

Zoli

Álló fűtés-hűtés....maradék hőt használja fel.

• Like 1
Elküldve
  On 2013. 05. 04. at 18:46, Rockford írta:

Álló fűtés-hűtés....maradék hőt használja fel.

Köszi az infót.

Van még hasonló "rejtett" opció, amit hasonlóan lehet elérni?

Elküldve
  On 2013. 05. 06. at 15:54, Nandiee írta:

Létezik, nem bőr multikormány?

Igen, létezik! :)

Essentia felszereltségű autóban láttam már.

Elküldve
  On 2013. 04. 17. at 16:23, krisztus írta:

Sziasztok

Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni)

Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél

H Astrában van ilyen?

Vaterán láttam egyszer, egy emberke árult valami ilyet (kb. mint egy rúd Herz szalámi :D ) . Amúgy nem tudom, hogy hol lenne ez.

Elküldve
  On 2013. 05. 06. at 17:29, vans írta:

Igen, létezik! :)

Essentia felszereltségű autóban láttam már.

Hmm...Lehet, akkor érdemes kivárnom, amíg találok egy bőröset. Ma vettem volna egyet, de vasárnap eladta a bontós, miközben megbeszéltem vele, hogy megyek ma érte...

Elküldve
  On 2013. 04. 17. at 16:23, krisztus írta:

H Astrában van ilyen?

Igen, de a csereje a szagon nem fog segiteni, mert a klima zart koreben van.

En az ara miatt sem cserelgetnem csak ugy; km, vagy ido alapu cseret a gyar nem ir elo.

Elküldve

Ha szembe àllsz a kocsival, akkor a klìma hűtőd jobb oldalàn van a szűrő helye. Motorháztetőt felnyitva lathatsz is egy kupakot felülről, elvileg az alatt van.

A 20000 ft alatt is van màr, igaz nem gyàri szűrő.

• Like 1
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.