Mc-elek Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 . milyen más oldalról közelítetted volna? A kipufogó felől? :) majd egyszer elmondom személyesen ;)
koco Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 A lendkerék 279-es ára milyen alkatrészeket, és milyen munkákat tartalmazott? Ezek szerint akkor ti próbáltatok GID-et opcom-mal BC-síteni? (De szép mondat)
dsteel Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 A lendkerék 279-es ára milyen alkatrészeket, és milyen munkákat tartalmazott? Ezek szerint akkor ti próbáltatok GID-et opcom-mal BC-síteni? (De szép mondat)
Mc-elek Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 A lendkerék 279-es ára milyen alkatrészeket, és milyen munkákat tartalmazott? Ezek szerint akkor ti próbáltatok GID-et opcom-mal BC-síteni? (De szép mondat) igen de nem volt a progiba kódindex
Cserenkov Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Hali.Mi lehet az a furcsa kattanás, amit az autó mindig első elinduláskor produkál, ahogy eléri a 20 km/h-t?Még szinte a pedálokon és érzem, mintha azokon is koppanna valami. Mintha lezárna, vagy bekapcsolna ilyenkor valami.Amíg nem veszem le a gyújtást, többet nem csinálja. Mi lehet ez? Más Astrákon még nem tapasztaltam, csak a sajátomon.
Astra555 Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Emiatt ne aggódj, mivel az összes autónk csinálja, pedig van néhány. :-) Hogy mitől van, fogalmam sincs. Bár a sajátomon én sem vettem még észre ilyet. 1
koco Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 A kezelési könyv szerint az ABS önellenőrzése. Normális jelenség. 1
Cserenkov Elküldve Április3, 2013 Elküldve Április3, 2013 Valaki magyarított már közületek navigációt, menüt Astrán? Tudom, hogy van sok ilyen hirdetés a neten, de ha valakinek itt lenne hozzá nyelvi CD-je, inkább fizetnék egy fórumtársnak, mint egy idegennek. :)
okynoa Elküldve Április5, 2013 Elküldve Április5, 2013 Sziasztok! Kombira keresek tetőcsomagtartót, de csak egy napra kellene, így megkérdezem: Valaki, akinek van tetőcsomagtartója, kölcsönadná nekem jövő hét szerdára? Debrecenben. (Nem kérem ingyen.) Üdv!
huggybear Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül, mennyit üzemanyagot jelent egy osztásköz a H Astránál? Köszi szépen! G.
Astra555 Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül, mennyit üzemanyagot jelent egy osztásköz a H Astránál? Köszi szépen! G.Ha 52 literrel számoljuk a teli tankot, akkor kb. 6,5 liter.
huggybear Elküldve Április6, 2013 Elküldve Április6, 2013 Oké, köszönöm szépen! Egy másik kérdésem közben, hogy néha elindulásnál iszonyatosan rázza a kocsit valami. Gyanítom, hogy a kuplunggal nem oké valami, de viszont a sebességet szépen veszi. Általában hosszabb út megtétele után jön ez elő, páldául Nyíregyháza-Pest, és pesti váltásoknál már rázza, de elég rendesen. Rossz lenne már a kuplungtárcsa? 110.000 km van az autóban. Csak szétszedéssel lehet ezt megállapítani? Ha cserélnem kell, melyik a gyári beszállító? Sachs, Luk, vagy más? Köszi előre is! G.
krisztus Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 Sziasztok Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni) Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél H Astrában van ilyen?
Pr0kxY Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 Sziaszok! Ez év ápr. 18-án csatlakoztam az Opelesek táborába egy 2007-es Astra H kombival. A csomagtartóba szeretnék szatyortartót, kis akasztókat. A gyárit kérdeztem, horror ára van. 2 db sín + 3-3 akasztó 51e. Honnan tudnám legolcsóbban beszerezni? A felszerelése az a két kis műanyag négyzet eltávolításával lehetséges? Pr0kxY
bomo Elküldve Április26, 2013 Elküldve Április26, 2013 Sziaszok! Ez év ápr. 18-án csatlakoztam az Opelesek táborába egy 2007-es Astra H kombival. A csomagtartóba szeretnék szatyortartót, kis akasztókat.A gyárit kérdeztem, horror ára van. 2 db sín + 3-3 akasztó 51e. Honnan tudnám legolcsóbban beszerezni? A felszerelése az a két kis műanyag négyzet eltávolításával lehetséges? Pr0kxYSzia!Én pár évvel ez előtt vettem csak felső sínt és két kampót. Szerintem most is lehet külön kapni. Igen a két négyzetet kell kivenni és oda lehet rögzíteni a sínt.Üdv.: bomo 1
brzoli Elküldve Május4, 2013 Elküldve Május4, 2013 Sziasztok! Ma (számomra) érdekes dolgot fedeztem fel a klíma működésében. Leállítás és kulcskivétel után megnyomtam a klíma AUTO gombját (elektronikus klíma) és elindult a ventilátor a kijelzőn pedig a "Nachklimatisierung ein" felirat jelent meg. Ez milyen opció? Előre is köszi, Zoli
Rockford Elküldve Május4, 2013 Elküldve Május4, 2013 Sziasztok! Ma (számomra) érdekes dolgot fedeztem fel a klíma működésében. Leállítás és kulcskivétel után megnyomtam a klíma AUTO gombját (elektronikus klíma) és elindult a ventilátor a kijelzőn pedig a "Nachklimatisierung ein" felirat jelent meg. Ez milyen opció? Előre is köszi, Zoli Álló fűtés-hűtés....maradék hőt használja fel. 1
brzoli Elküldve Május4, 2013 Elküldve Május4, 2013 Álló fűtés-hűtés....maradék hőt használja fel. Köszi az infót. Van még hasonló "rejtett" opció, amit hasonlóan lehet elérni?
vans Elküldve Május6, 2013 Elküldve Május6, 2013 Létezik, nem bőr multikormány? Igen, létezik! :) Essentia felszereltségű autóban láttam már.
Rockford Elküldve Május6, 2013 Elküldve Május6, 2013 Sziasztok Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni) Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél H Astrában van ilyen? Vaterán láttam egyszer, egy emberke árult valami ilyet (kb. mint egy rúd Herz szalámi :D ) . Amúgy nem tudom, hogy hol lenne ez.
Nandiee Elküldve Május6, 2013 Elküldve Május6, 2013 Igen, létezik! :) Essentia felszereltségű autóban láttam már. Hmm...Lehet, akkor érdemes kivárnom, amíg találok egy bőröset. Ma vettem volna egyet, de vasárnap eladta a bontós, miközben megbeszéltem vele, hogy megyek ma érte...
csaba66 Elküldve Május6, 2013 Elküldve Május6, 2013 Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni) Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél H Astrában van ilyen? Igen, de a csereje a szagon nem fog segiteni, mert a klima zart koreben van. En az ara miatt sem cserelgetnem csak ugy; km, vagy ido alapu cseret a gyar nem ir elo.
Rockford Elküldve Május6, 2013 Elküldve Május6, 2013 Igen, de a csereje a szagon nem fog segiteni, mert a klima zart koreben van. En az ara miatt sem cserelgetnem csak ugy; km, vagy ido alapu cseret a gyar nem ir elo. Azt se tudom, hova férne ez http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/motorikus_alkatresz/hutes_futes/szarito_szuro_opel_astra_h_zafira_b_eredeti_gyari_1743173108.html el!?????
okynoa Elküldve Május6, 2013 Elküldve Május6, 2013 Ha szembe àllsz a kocsival, akkor a klìma hűtőd jobb oldalàn van a szűrő helye. Motorháztetőt felnyitva lathatsz is egy kupakot felülről, elvileg az alatt van. A 20000 ft alatt is van màr, igaz nem gyàri szűrő. 1
Recommended Posts