Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A lendkerék 279-es ára milyen alkatrészeket, és milyen munkákat tartalmazott?

Ezek szerint akkor ti próbáltatok GID-et opcom-mal BC-síteni? (De szép mondat)

Elküldve

Elküldve

igen

de nem volt a progiba kódindex

Elküldve

Hali.

Mi lehet az a furcsa kattanás, amit az autó mindig első elinduláskor produkál, ahogy eléri a 20 km/h-t?

Még szinte a pedálokon és érzem, mintha azokon is koppanna valami. Mintha lezárna, vagy bekapcsolna ilyenkor valami.

Amíg nem veszem le a gyújtást, többet nem csinálja. Mi lehet ez? Más Astrákon még nem tapasztaltam, csak a sajátomon.

Elküldve

Emiatt ne aggódj, mivel az összes autónk csinálja, pedig van néhány. :-)

Hogy mitől van, fogalmam sincs. Bár a sajátomon én sem vettem még észre ilyet.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Elküldve

Valaki magyarított már közületek navigációt, menüt Astrán?

Tudom, hogy van sok ilyen hirdetés a neten, de ha valakinek itt lenne hozzá nyelvi CD-je, inkább fizetnék egy fórumtársnak, mint egy idegennek. :)

Elküldve

Sziasztok!

Kombira keresek tetőcsomagtartót, de csak egy napra kellene, így megkérdezem:

Valaki, akinek van tetőcsomagtartója, kölcsönadná nekem jövő hét szerdára?

Debrecenben.

(Nem kérem ingyen.)

Üdv!

Elküldve

Sziasztok!

Valaki nem tudja véletlenül, mennyit üzemanyagot jelent egy osztásköz a H Astránál? Köszi szépen! G.

Ha 52 literrel számoljuk a teli tankot, akkor kb. 6,5 liter.
Elküldve

Oké, köszönöm szépen! Egy másik kérdésem közben, hogy néha elindulásnál iszonyatosan rázza a kocsit valami. Gyanítom, hogy a kuplunggal nem oké valami, de viszont a sebességet szépen veszi. Általában hosszabb út megtétele után jön ez elő, páldául Nyíregyháza-Pest, és pesti váltásoknál már rázza, de elég rendesen. Rossz lenne már a kuplungtárcsa? 110.000 km van az autóban. Csak szétszedéssel lehet ezt megállapítani? Ha cserélnem kell, melyik a gyári beszállító? Sachs, Luk, vagy más? Köszi előre is! G.

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok

Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni)

Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél

H Astrában van ilyen?

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziaszok!

Ez év ápr. 18-án csatlakoztam az Opelesek táborába egy 2007-es Astra H kombival.

A csomagtartóba szeretnék szatyortartót, kis akasztókat.

A gyárit kérdeztem, horror ára van. 2 db sín + 3-3 akasztó 51e.

Honnan tudnám legolcsóbban beszerezni? A felszerelése az a két kis műanyag négyzet eltávolításával lehetséges?

Pr0kxY

Elküldve

Sziaszok!

Ez év ápr. 18-án csatlakoztam az Opelesek táborába egy 2007-es Astra H kombival.

A csomagtartóba szeretnék szatyortartót, kis akasztókat.

A gyárit kérdeztem, horror ára van. 2 db sín + 3-3 akasztó 51e.

Honnan tudnám legolcsóbban beszerezni? A felszerelése az a két kis műanyag négyzet eltávolításával lehetséges?

Pr0kxY

Szia!

Én pár évvel ez előtt vettem csak felső sínt és két kampót. Szerintem most is lehet külön kapni. Igen a két négyzetet kell kivenni és oda lehet rögzíteni a sínt.

Üdv.: bomo

• Like 1
  • 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Ma (számomra) érdekes dolgot fedeztem fel a klíma működésében.

Leállítás és kulcskivétel után megnyomtam a klíma AUTO gombját (elektronikus klíma) és elindult a ventilátor a kijelzőn pedig a "Nachklimatisierung ein" felirat jelent meg.

Ez milyen opció?

Előre is köszi,

Zoli

Elküldve

Sziasztok!

Ma (számomra) érdekes dolgot fedeztem fel a klíma működésében.

Leállítás és kulcskivétel után megnyomtam a klíma AUTO gombját (elektronikus klíma) és elindult a ventilátor a kijelzőn pedig a "Nachklimatisierung ein" felirat jelent meg.

Ez milyen opció?

Előre is köszi,

Zoli

Álló fűtés-hűtés....maradék hőt használja fel.

• Like 1
Elküldve

Álló fűtés-hűtés....maradék hőt használja fel.

Köszi az infót.

Van még hasonló "rejtett" opció, amit hasonlóan lehet elérni?

Elküldve

Sziasztok

Klímámat akarom töltetni,tisztíttatni(kikapcsolás után dohos szagot nyomat érezni)

Olvastam valami szárítószűrőről amit ajánlott cserélni 4 évente vagy 60-70000 km -nél

H Astrában van ilyen?

Vaterán láttam egyszer, egy emberke árult valami ilyet (kb. mint egy rúd Herz szalámi :D ) . Amúgy nem tudom, hogy hol lenne ez.

Elküldve

Igen, létezik! :)

Essentia felszereltségű autóban láttam már.

Hmm...Lehet, akkor érdemes kivárnom, amíg találok egy bőröset. Ma vettem volna egyet, de vasárnap eladta a bontós, miközben megbeszéltem vele, hogy megyek ma érte...

Elküldve

H Astrában van ilyen?

Igen, de a csereje a szagon nem fog segiteni, mert a klima zart koreben van.

En az ara miatt sem cserelgetnem csak ugy; km, vagy ido alapu cseret a gyar nem ir elo.

Elküldve

Ha szembe àllsz a kocsival, akkor a klìma hűtőd jobb oldalàn van a szűrő helye. Motorháztetőt felnyitva lathatsz is egy kupakot felülről, elvileg az alatt van.

A 20000 ft alatt is van màr, igaz nem gyàri szűrő.

• Like 1
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.