makimano Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 :lol: ;) 60000... Jesszus... Könnyű kinevetni a kisebbet! :lol: Hát így jártam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Én azt hittem, hogy a gyári fekete az rugalmas. Vagy nem? Nekem nem gyári fekete volt, hanem más kialakítású gumis díszcsík, de az nem tetszett. Szerintem azt nem is lehetett volna lefesteni, meg bután is nézett volna ki, meg a fényezés is megtöredezett volna rajta. Az enyémen is sima fekete van, ilyen gumis és a végén astra felirat van...ezt szeretném gyárira cserélni! Kár hogy annak idején nem rendeltem díszcsíkot rá, pedig minden elem színre van fújva rajta... De nincs más választásom, megcsináltatom 50ezerért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Könnyű kinevetni a kisebbet! :lol: Hát így jártam. ;) Csak tudod ez olyan mint a belső műszerfaldíszcsík mikor mondtad, hogy a dizájnosabb fajta 25ezer vagy mennyi...:lol: Előtte kb. kevesebb mint a felére saccoltam... Amúgy a gyári fekete kemény anyagból van mint a kilincsek pl.!;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
boci86 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Ezzel az egészel csak az a baj hogy ha az a diszléc ami fent van most rajta és az nem a gyári helyén van,akkor ha az le lesz szedve akkor megfog látszani a helye mivel nem egyenletesen szivta ki a napfény,hiába poliroznak utána,akkor is látszani fog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Csak tudod ez olyan mint a belső műszerfaldíszcsík mikor mondtad, hogy a dizájnosabb fajta 25ezer vagy mennyi...:lol: Előtte kb. kevesebb mint a felére saccoltam... Amúgy a gyári fekete kemény anyagból van mint a kilincsek pl.!;) Csak viccelődtem ám. Általában én is mindig a felére szoktam saccolni, aztán rádöbbenek. Hát igen, amikor érdeklődök egy gyári vadi új alkatrész után, mindig le szokott esni az állam. A múltkor is leesett olyannyira, hogy lapáttal kellett összeszedni, amikor kérdeztem mennyibe kerül egy új kormánykapcsoló. Kapaszkodj meg! A két darab 52.000,- forint. Akciósan!!! Letettem róla. ;) Ja, más! Egy darab új, gyári világítós napellenző szintén 26.000 forint. Én 3.700-ér vettem darabját, ami olyan állapotban van, mint egy új. Szebbet, jobbat még új állapotában sem kaptam volna. :lol: Hát ilyen árak vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ezzel az egészel csak az a baj hogy ha az a diszléc ami fent van most rajta és az nem a gyári helyén van,akkor ha az le lesz szedve akkor megfog látszani a helye mivel nem egyenletesen szivta ki a napfény,hiába poliroznak utána,akkor is látszani fog! De a gyári helyén van a díszléc csak nem olyan alakú, mert kicsit vékonyabb, de hosszra megegyezik! Csak mivel gumis nem lehet festeni vagy megrepedezik rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
obga Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Hello, nem tudom ez mennyire tiltott/moderált téma itt, de mi a véleményetek a gyöngyösi Opel szervizről? Mert oda költöztünk és holnapra bejelentkeztem olajcserére és átvizsgálásra, kíváncsi lennék mire számíthatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabcsi Z19 Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Csak viccelődtem ám. Általában én is mindig a felére szoktam saccolni, aztán rádöbbenek. Hát igen, amikor érdeklődök egy gyári vadi új alkatrész után, mindig le szokott esni az állam. A múltkor is leesett olyannyira, hogy lapáttal kellett összeszedni, amikor kérdeztem mennyibe kerül egy új kormánykapcsoló. Kapaszkodj meg! A két darab 52.000,- forint. Akciósan!!! Letettem róla. ;) Ja, más! Egy darab új, gyári világítós napellenző szintén 26.000 forint. Én 3.700-ér vettem darabját, ami olyan állapotban van, mint egy új. Szebbet, jobbat még új állapotában sem kaptam volna. ;) Hát ilyen árak vannak. Hogy egy napellenzőn mi romlik el hogy cserélni kelljen nemtudom! De érdekelne..... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Hogy egy napellenzőn mi romlik el hogy cserélni kelljen nemtudom! De érdekelne..... :-) Nem romlott el rajta semmi sem, csak nem világítós volt az autóban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Hogy egy napellenzőn mi romlik el hogy cserélni kelljen nemtudom! De érdekelne..... :-) Pl. eloregszik, letorik a muanyag felfuggesztese... Bar ilyet csak regi autokon lattam, nem a "fogyasztoi tarsadalomnak" gyartottakon ;) Minden ellenkezo hiresztelessel szemben a muanyagok, gumik, olajok minosege altalaban javul, es a korrozios problemak is ritkabbak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atlantiszi Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Sziasztok! Hogy tudok képet csatolni a kommentemhez? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Pl. eloregszik, letorik a muanyag felfuggesztese... Bar ilyet csak regi autokon lattam, nem a "fogyasztoi tarsadalomnak" gyartottakon ;) Minden ellenkezo hiresztelessel szemben a muanyagok, gumik, olajok minosege altalaban javul, es a korrozios problemak is ritkabbak. Pl. Az Ignisekben állandóan tönkremegy és lóg...;)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Hello, nem tudom ez mennyire tiltott/moderált téma itt, de mi a véleményetek a gyöngyösi Opel szervizről? Mert oda költöztünk és holnapra bejelentkeztem olajcserére és átvizsgálásra, kíváncsi lennék mire számíthatok... Én csak Gyöngyösre viszem a kocsit a Herinhgez, pedig 60 km-re van. Szeretem a srácokat, segítőkészek.Ott lehetek, nézhetem, mi történik a kocsival. Egy olajcsere pl. 18 eFt, amit én sem csinálnék meg magamnak olcsóbban. Szóval csak ajánlani tudom őket!! Bár az ajtók rozsdásodásánál, elég messze el kellett mennem, hogy lecseréljék azokat újakra. De ez más történet már. Ott a Jászberényiek játszották a főszerepet. üdv a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
obga Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Én csak Gyöngyösre viszem a kocsit a Herinhgez, pedig 60 km-re van. Szeretem a srácokat, segítőkészek.Ott lehetek, nézhetem, mi történik a kocsival. Egy olajcsere pl. 18 eFt, amit én sem csinálnék meg magamnak olcsóbban. Szóval csak ajánlani tudom őket!! Bár az ajtók rozsdásodásánál, elég messze el kellett mennem, hogy lecseréljék azokat újakra. De ez más történet már. Ott a Jászberényiek játszották a főszerepet. üdv a. Ma ott voltam, korrektnek tűntek, a munkafelvevő srác jó fej. Remélem megcsináltak mindent amit kellett/kértem, nem tudtam ott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marci28 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Csak viccelődtem ám. Általában én is mindig a felére szoktam saccolni, aztán rádöbbenek. Hát igen, amikor érdeklődök egy gyári vadi új alkatrész után, mindig le szokott esni az állam. A múltkor is leesett olyannyira, hogy lapáttal kellett összeszedni, amikor kérdeztem mennyibe kerül egy új kormánykapcsoló. Kapaszkodj meg! A két darab 52.000,- forint. Akciósan!!! Letettem róla. ;) Ja, más! Egy darab új, gyári világítós napellenző szintén 26.000 forint. Én 3.700-ér vettem darabját, ami olyan állapotban van, mint egy új. Szebbet, jobbat még új állapotában sem kaptam volna. :lol: Hát ilyen árak vannak. Amúgy hol szerezted? Lehet engem is érdekelne a dolog, enyémben sem világítós ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Amúgy hol szerezted? Lehet engem is érdekelne a dolog, enyémben sem világítós ;) Szia, a Vaterán, "piranha66"-tól. De ez is véletlen volt, mert VectraB-hez volt egy aukciója és ott kérdeztem rá, hogy Astrához is lenne-e nekik. Esetleg érdeklődj rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Szia, a Vaterán, "piranha66"-tól. De ez is véletlen volt, mert VectraB-hez volt egy aukciója és ott kérdeztem rá, hogy Astrához is lenne-e nekik. Esetleg érdeklődj rá. én is vásároltam már tőle. mindenképpen megkell mondani hogy mit akarsz és 1héten belül felrakja aukcioba. nekem is igy volt. és gyors is nagyon. angliábol 4munkanap alatt jött meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Sziasztok Tudja sok mindenki hogy a H Astra hamus és szivargyújtó fedele nyílik és eltakarja a fűtésállító ... gombokat.Ma láttam H Astra Classicban olyat hogy nincs hamus csak valami pakolós kis rész , szivargyújtó aljzat van oldalra nyíló(utas felé)fedéllel.valaki tud e valami közelebbit erről(ár beszerelés)? pénteken ha el nem felejtem megérdeklődöm a szervízben és meg is nézem jobban Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Sziasztok Tudja sok mindenki hogy a H Astra hamus és szivargyújtó fedele nyílik és eltakarja a fűtésállító ... gombokat.Ma láttam H Astra Classicban olyat hogy nincs hamus csak valami pakolós kis rész , szivargyújtó aljzat van oldalra nyíló(utas felé)fedéllel.valaki tud e valami közelebbit erről(ár beszerelés)? pénteken ha el nem felejtem megérdeklődöm a szervízben és meg is nézem jobban Szia! Ő lenne az: http://kepfeltoltes.hu/110413/P1040283_www...ltoltes.hu_.jpg Én újonnan vettem és asszem 20.000,- volt az árája. Sajna azért vettem újat, mert egy bontóban sem találtam. Nagyon ritka. Én OPC kormányt keresek már 2 éve és sehol nem tudok hozzájutni. :lol: Ennek is az új ára a csillagos ég. Beszerelni könnyű. A váltó körüli műanyag borítást ki kell szerelni. Ezt két csavar tartja a kézifék felöl. A hamutartó rész csak be van pattintva, óvatosan kell kivenni, majd a másikat is pattintós módszerrel lehet a helyére rakni, majd műanyag borítás vissza, csavar be és kész. Ja, és a csatlakozót is a helyére kell rakni (12V). Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Szia! Ő lenne az: http://kepfeltoltes.hu/110413/P1040283_www...ltoltes.hu_.jpg Én újonnan vettem és asszem 20.000,- volt az árája. Sajna azért vettem újat, mert egy bontóban sem találtam. Nagyon ritka. Én OPC kormányt keresek már 2 éve és sehol nem tudok hozzájutni. :lol: Ennek is az új ára a csillagos ég. Beszerelni könnyű. A váltó körüli műanyag borítást ki kell szerelni. Ezt két csavar tartja a kézifék felöl. A hamutartó rész csak be van pattintva, óvatosan kell kivenni, majd a másikat is pattintós módszerrel lehet a helyére rakni, majd műanyag borítás vissza, csavar be és kész. Ja, és a csatlakozót is a helyére kell rakni (12V). Üdv. Húúúúú.vicces az ára.annyiért egyenlőre nincs nagy szükségem rá.de megérdeklődöm azért hátha drágább már azóta ;) és köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Húúúúú.vicces az ára.annyiért egyenlőre nincs nagy szükségem rá.de megérdeklődöm azért hátha drágább már azóta :lol: és köszi Van rá esély ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
modern Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Tudjátok van ez a viszahívós a kűrt miatt, én csak most vettem észre hogy kaptam ilyen levelet ! okt 26-án küldték ! meddig lehet evvel a problémával vissza menni opelékhez ?? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Tudjátok van ez a viszahívós a kűrt miatt, én csak most vettem észre hogy kaptam ilyen levelet ! okt 26-án küldték ! meddig lehet evvel a problémával vissza menni opelékhez ?? köszi Akármeddig:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 2012. december 31 ig lehet menni ugyemlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
modern Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Tudjátok van ez a viszahívós a kűrt miatt, én csak most vettem észre hogy kaptam ilyen levelet ! okt 26-án küldték ! meddig lehet evvel a problémával vissza menni opelékhez ?? köszi köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts