szokola Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Szuper, remélem normálisan megcsinálják! szétszedték tegnap és az egész alja rohad az ajtóknak, cserélik mind a 4-et, ez már tuti. megáll a víz az ajtó aljában. csak kérdés, hogy ha konstrukciós hiba is, mi lesz a megoldás, hogy ne ismétlődjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Valaki tud segíteni a hátsó lökös leszereléséhez utasítással, vagy tanáccsal? parkoló szenzort tennékbele, ha kész lesz a szervízben egyszer.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Valaki tud segíteni a hátsó lökös leszereléséhez utasítással, vagy tanáccsal? parkoló szenzort tennékbele, ha kész lesz a szervízben egyszer.. grátiszba nem teszik bele?fájdalomdíjként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Nem kell küzdened vele, ha nem akarod. Ennek a műanyag takaró lapnak nincs funkciója a csomagtartó felszerelése szempontjából. Ez a kis lap nem tart semmit, egy pillanat alatt le lehet törni (érzékeny jószág, simogatni, becézgetni szabad csak :D ), a lyukat takarja el. Csupán csak esztétikai funkciója van. Csak pótolnám a hiányosságot,csupán esztétikailag bántja a szemem,és ép darabbal szerettem volna éppen pótolni ezért is érdekelt volna 1 praktikus eltávolítási mód hogy ha beillesztem a megfelelő helyre akkor stabil maradjon Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 grátiszba nem teszik bele?fájdalomdíjként? sajnos nem, meg én szeretek vele időt tölteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Nem kell küzdened vele, ha nem akarod. Ennek a műanyag takaró lapnak nincs funkciója a csomagtartó felszerelése szempontjából. Ez a kis lap nem tart semmit, egy pillanat alatt le lehet törni (érzékeny jószág, simogatni, becézgetni szabad csak :D ), a lyukat takarja el. Csupán csak esztétikai funkciója van. Na elemeztem kicsit ezt a tetősin projectet addig piszkáltam a felnyíló kis lapocskát mire sikerült a gyufavastagságú rögzítését letörni.de már szárad a ragasztás. :D viszont leszedtem a tetősínt ami nem is macerás.tényleg csak úgy lehet sérülés nélkül pótolni cserélni a benne rejlő műanyag izét. viszont ha felnyitod azt a műanyag lapkát akkor elég egy pici rosszabb mozdulat és máris eltörik a rögzítés.kitalálhattak volna valami tartósabb megoldást is. mivel tetőcsomagtartóm nincs és nincs is tervbe ezért a hiányzó részt eltüntetem,kap egy szép mattfekete fóliát akkor nincs baj vele több max ha cserés lesz a fólia és még annyi hogy van front meg rear belőle vagyis első és hátsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Na elemeztem kicsit ezt a tetősin projectet addig piszkáltam a felnyíló kis lapocskát mire sikerült a gyufavastagságú rögzítését letörni.de már szárad a ragasztás. :D viszont leszedtem a tetősínt ami nem is macerás.tényleg csak úgy lehet sérülés nélkül pótolni cserélni a benne rejlő műanyag izét. viszont ha felnyitod azt a műanyag lapkát akkor elég egy pici rosszabb mozdulat és máris eltörik a rögzítés.kitalálhattak volna valami tartósabb megoldást is. mivel tetőcsomagtartóm nincs és nincs is tervbe ezért a hiányzó részt eltüntetem,kap egy szép mattfekete fóliát akkor nincs baj vele több max ha cserés lesz a fólia és még annyi hogy van front meg rear belőle vagyis első és hátsó Én szóltam :-), hogy nem szabad nyitogatni, meg birizgálni. Csak nézegetni szabad. :-) Nekem nem tűnt fel, hogy az első és a hátsó eltérne valamiben is, de most már tudom. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quattro79 Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Üdv Mindenkinek! Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet a problémám a következő: A múlt hét péntek óta az Astránk (H-2005Caravan, 1.7CDTI., 101LE - 150E Km.) nem a megszokott módon indul, több ideig kell indítani, fordult már olyan is elő, hogy csak harmadjára indult el. Aksi feltöltve, elvileg nem volt "kétes" tankolás sem, de elvittük egy közeli műhelybe, ott azt mondták hogy szoftvert kell frissíteni rajta. Én Budapesti vagyok a 13., 14. kerületben tud valaki egy jó szak szervizt, ahol el is végzik ezt a szoftver frissítést? Esetleg valakinek volt ilyen tapasztalata? q. Link to comment Megosztás: More sharing options...
obga Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Sziasztok, egy 1.8-as 2006-os kombi Astrában mennyibe kerül márkaszervizben mind a négy fékbetét cseréje? Az ismerős szerelő 32k-ért csinálta anyaggal együtt. Ez jó ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Május21, 2011 Megoszt Elküldve Május21, 2011 Sziasztok, egy 1.8-as 2006-os kombi Astrában mennyibe kerül márkaszervizben mind a négy fékbetét cseréje? Az ismerős szerelő 32k-ért csinálta anyaggal együtt. Ez jó ár? tavaly előtt 26000ft ot mondtak az ELSŐ fékbetétre.ez anyagár.persze nem kértem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 ha valakit érdekel van egy eladó fékbetét szettem h-s astrára olcsón. Bosch márkájú, új, de nincs doboza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 a gyári száma 0 986 424 677 az unix webshopban ez h astrához való Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 ha valakit érdekel van egy eladó fékbetét szettem h-s astrára olcsón. Bosch márkájú, új, de nincs doboza. forintosíthatnád a gondolataidat :D első vagy első hátsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Hát mondjuk, 7 ezer ( bolti ára 22000). szerintem első betét lucas-girling fékrendszerrel szerelt tipusokhoz. ennyit találtam róla az unix oldalán: http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=4168 Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Hát mondjuk, 7 ezer ( bolti ára 22000). szerintem első betét lucas-girling fékrendszerrel szerelt tipusokhoz. ennyit találtam róla az unix oldalán: http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Fo...mp;cMegnNr=4168 Nem akarok beleszólni, de "a gyári száma 0 986 424 677" ez ATE-hoz való, és 33e Ft a bolti ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 valóban! igazad van tehát ate fékrendszerhez való betét! elnéztem bocsi! 7 e a kikiáltási ára:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Kaptam négy új ajtót. A képek tanulsága szerint az összes ajtóm alja belülről kezdett rozsdásodni végig alul, ami ugye csak akkor vált láthatóvá, ha szétbontották teljesen. De kb 1 év és lyukas az egész. Nem sikerült a galvanizálás. Mondták. Most kapott az új ajtó alja még egy védőfestéket is. A régi kárpit lett átszerelve az új ajtókra. Néhol a gumik illesztése bánja a szerelést, de ez már csak kicsi esztétikai hiba. Összességében, ha határozottan lép fel az ember, törődnek a gondjával, másképp csak pacsmagolnak. Tanulságos volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Hátsó lökös leszerelésében senkinek semmi ötlete, hogy kellene? Link? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsombi01 Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 sajna ez az ami kell nekem.na de hogy ha csomagtartót akarok feltenni küzdjek vele rengeteget már ha el nem hajtogatom a tetősínt? jó kis találmány akkor ez. ja és köszi a segítséget Szia Krisztus! Nem tudom, túl vagy-e már a tetőcsomagtartó takarólemez mizérián, de nekem a Vatera segített. Vettem két komplett tetődíszlécet 5.000,-huf-ért és kicseréltem a törött lemezt. / Egyébként tényleg 5.900,- kis takaró lemez, utánna járam! / Most van tartalékom legalább, mert tényleg törik mint a ropi! Ha le akarod varázsolni a tetődíszlécet, nekem azt javasolták álljak ki a napra a kocsival, mert melegen könnyebben enged az erőszaknak. Nem is próbáltam meg a cserét télen, csak kb. 3 hete. Teljes a siker. Az igaz, én gyakran gyakran rakok fel tetőcsomagtartót, ezért inkább cseréltem, mint ragasztottam. A takaró lemez végén található műanyag csapokat, amin fordul, a csere óta néha szilikonnal befújom és azóta nem tört. / Csak el ne kiabáljam!!! / Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Szia Krisztus! Nem tudom, túl vagy-e már a tetőcsomagtartó takarólemez mizérián, de nekem a Vatera segített. Vettem két komplett tetődíszlécet 5.000,-huf-ért és kicseréltem a törött lemezt. / Egyébként tényleg 5.900,- kis takaró lemez, utánna járam! / Most van tartalékom legalább, mert tényleg törik mint a ropi! Ha le akarod varázsolni a tetődíszlécet, nekem azt javasolták álljak ki a napra a kocsival, mert melegen könnyebben enged az erőszaknak. Nem is próbáltam meg a cserét télen, csak kb. 3 hete. Teljes a siker. Az igaz, én gyakran gyakran rakok fel tetőcsomagtartót, ezért inkább cseréltem, mint ragasztottam. A takaró lemez végén található műanyag csapokat, amin fordul, a csere óta néha szilikonnal befújom és azóta nem tört. / Csak el ne kiabáljam!!! / a tetősín levétele gyerekjáték volt(éjszakás műszakban eső közben de tető alatt).viszont ami elveszett az nincs pótolva.fóliát kap a sín komplett csak az emberrel nem sikerült beszélni. 4-5000 pénzt mondtak kb rá az alkatrészes pultnál a szervízbe úgy hogy nem nézett bele a gépbe. addig nézegetem a helyét :Dés köszi az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 sziasztok 1000-1200 fordulat között klímával érdekes fémes rezgő hang kíséri a haladásom.pl 2.ban lassan kanyarodok be és gázadásra hallatszik.mióta nálam van hallani,és szervíz se tudott rá mit mondani anno. valamelyik nap hallottam hasonlót z16xep nél is és már 1.8 zafiránál is.enyém z16xer klima nélkül is rezonál valami de nem zavaró valaki ötlet? de ne az hogy ne menjek olyan kis fordulatszám közelében,vagy hogy ne klímázzak mert megfázok. :D hőterelő lemez??? levesszük a napokban és kiderül anélkül van e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
molgergo Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 (edited) egy hozzászólás egyszerre csak egy helyre írj be! Módosítva Június16, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Sziasztok, Polírozásban kérnék segítséget... Vettem egy Einhell BT-PO 1100-as polírozógépet. Van hozzá többfajta korong. A kérdésem, hogy melyik koronggal mit kell csinálni. Pontosabban aki már polírozta az autóját, légyszi írja le a pontos menetét. (sorban melyik koronggal mit csinálni milyen fordulaton, pasztát kocsira vagy a korongra kell nyomni, stb.) Köszi, N Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 sziasztok 1000-1200 fordulat között klímával érdekes fémes rezgő hang kíséri a haladásom.pl 2.ban lassan kanyarodok be és gázadásra hallatszik.mióta nálam van hallani,és szervíz se tudott rá mit mondani anno. valamelyik nap hallottam hasonlót z16xep nél is és már 1.8 zafiránál is.enyém z16xer klima nélkül is rezonál valami de nem zavaró valaki ötlet? de ne az hogy ne menjek olyan kis fordulatszám közelében,vagy hogy ne klímázzak mert megfázok. :D hőterelő lemez??? levesszük a napokban és kiderül anélkül van e. Na megoldódott a fémes hang forrása:ki kellett cserélni az ékszíjat!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas.petra33 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni mert az autómhoz keresnék alkatrészt és a szerelőm össze írt egy pár dolgot. A következőket írta: Ha valamit rosszul írnék akkor elnézést -műszercsoport -jobb első futómű -jobb első sárvédő -jobb első ajtó -jobb első fényszóró -írták hogy a küszöb is kellene jobb oldalra Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts