zolinho Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 GM-es (GM Genuine) hűtőfolyadékot csapvízzel vagy desztillált vízel lehet hígítani? köszi. Kellemes ünnepeket Mindenkinek!
FPeter Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Nagyon koszonom Mindotoknek - az eddigit, az ezutanit is. Lacse lehet, hogy kikerul. Ha a H hozza azt a hatso labteret, amit egyszer (az elso ulesrol) lattam a Lacsebe, akkor boven megeri a nehany szaze. tobbletet. (Persze ehhez meg el kell adni a G-t... es nem tolonganak a nepek.) Kerdesek meg: - A H-ban ez a tologahato hatso ules milyen felszereltseghez jart? - A H vezetoules kornyeki pakolhatatlansaga (kis rekeszek, stb) nem orvosolhato valahogy? (Mondjuk egy ismeros ezen az alapon vett 307est, na mara banja!) - Vezetoules kenyelme milyen? Focusrol nem irtok... koszonom az infokat es szep Karacsonyt! édesapámnak 5 ajtós G 1.4-e van, nekem szintén 5 ajtós H 1.7CDTI-m. kívülről: a G-se rossz, elmegy, a H sztem mutatósabb. belülről: ég és föld, a G teszkó gazdaságos ablakemelő kapcsolói és hasonló megoldásai számomra elég kiábrándítóak. amikor ezt a műszerfalat berakták az F-be 91-ben, akkor modern, dizájnos volt. 99-ben amikor megjelent a G akkor már kicsit ósdi. további 10 évvel később, mostanra sztem vicc hogy nem voltak képesek egy kicsit ráncfelvarrni belülről félidőtájt. teljesen más a minőségérzete a H-nak... viszont a hátsó lábtér a G-ben elég tűrhető, a H-ban nagyon kevés. majdnem olyan rossz, mint a 2000 előtti octavia-ban (bordás lámpás). csomagtartó ügyben is a G nyer, ha 5 ajtósról van szó... motor szempontjából az 1.4 elég kevés. ha huzatod, állandóan 3e felett pörgeted akkor húz, de eszik is rendesen, ha meg nagy melegben bekapcsolod a légkondit akkor eléggé lefogja. magas páratartalom mellett (tengerpart melegben - ahol a legjobban hiányzik) kész életveszély légkondizni annyira meg se mozdul vele. a 10 lóval gyengébb H-m sokkal könnyebben megbírkózik a klímával... röviden ennyi jutott eszembe, remélem segítettem
warwolf Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 GM-es (GM Genuine) hűtőfolyadékot csapvízzel vagy desztillált vízel lehet hígítani? köszi. Kellemes ünnepeket Mindenkinek! Elvileg csapvízzel is lehet, mert lekezeli a vízkövet.De fő a béke, én a desztvízre szavaznék.Vagyis tuti azt tennék bele.
uhuhu Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 A szelepcserével együtt ez is meglett csináltatva.Gond nélkül.Viszont azt nem tudom, hogy ugye elvileg 2009.03.03.-án járna le a gari, a szelepcsere ezt kitolja-e?Mert arról nem esett szó. nem tolja ki...
warwolf Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 nem tolja ki... Értem.Köszönöm. :rolleyes:
NeedForSpeed Elküldve Április22, 2009 Elküldve Április22, 2009 Hybrid Astra a jövő! WOÁÁÁ!!! A stuttgarti egyetemmel közösen fejlesztették és a 35KW elektromos motor már önmagában is képes városban mozgatni a gépet. Az egy literes háromhengeres turbós mocira, azért kiváncsi lennék.
ZoPa Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 szijjasztok! érdeklődnék, hogy rajtam kívül van e köztetek xer motorkóddal rendelkező hintót hajtó ember? üdv. ZoPa
Jampec Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 szijjasztok! érdeklődnék, hogy rajtam kívül van e köztetek xer motorkóddal rendelkező hintót hajtó ember? üdv. ZoPa Hali! Z18XER - ha minden igaz :rolleyes:
ZoPa Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Hali! Z18XER - ha minden igaz :rolleyes: enyém csak z16xer-es (kicsit kiugortt a fejemből, hogy az 1.8ban is van xer... azért megkérdem mennyit mentél a vassal?
aces Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Sziasztok! Amit vezetek az is xer-es ha jol emlekszem.:rolleyes: De azt kerdeznem, hogy ismertek e olyan valakit aki tudja a H-s astra memoriat torolni? Nem csak az aktualis hiba kijelzest hanem az ugymond tukor memoriat is vagy mit. Koszike.
ZoPa Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Sziasztok! Amit vezetek az is xer-es ha jol emlekszem.:rolleyes: De azt kerdeznem, hogy ismertek e olyan valakit aki tudja a H-s astra memoriat torolni? Nem csak az aktualis hiba kijelzest hanem az ugymond tukor memoriat is vagy mit. Koszike. Más ötletem nincs csak a szerviz, ha úgy van kérd meg okosba a munkafelvevőt a segítésére ha érted mire gondolok <_<
Reeckatee Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 ment válasz :-) (a nagyonprivre <_< ) Már a képek is ott vannak :rolleyes:
ZoPa Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Már a képek is ott vannak :rolleyes: már arra is válaszoltam <_<
ZoPa Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de nekem elég sok helyen lejött a festék kavicsok meg egyéb dolgok miatt. Ti milyen javítót használtok ilyen helyeken? üdv. ZoPa
Reeckatee Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de nekem elég sok helyen lejött a festék kavicsok meg egyéb dolgok miatt. Ti milyen javítót használtok ilyen helyeken? üdv. ZoPa Nekem is van már egy néhány....na meg a szélvédőm is kapott egy kavicsot. :rolleyes: Nyomtalanul csak gittel lehet kidolgozni de minden kavicsfelverődés miatt nem lehet újrafesteni a lököst ugyebár, anno az F Astrámhoz volt gyári festék "körömlakk" kiszerelésben és a nem szembetűnőbb részeken egész jól lehetett javítgatni a fényezést. Színkód szerint kevertesd ki a festéket és egy kis ecsettel szépen ki lehet javítani.
uhuhu Elküldve Október9, 2009 Elküldve Október9, 2009 Sziasztok! Amit vezetek az is xer-es ha jol emlekszem.:rolleyes: De azt kerdeznem, hogy ismertek e olyan valakit aki tudja a H-s astra memoriat torolni? Nem csak az aktualis hiba kijelzest hanem az ugymond tukor memoriat is vagy mit. Koszike. tükör memóriát? az mi?
Jampec Elküldve Október9, 2009 Elküldve Október9, 2009 enyém csak z16xer-es (kicsit kiugortt a fejemből, hogy az 1.8ban is van xer... azért megkérdem mennyit mentél a vassal? 180 fölött mentem picivel óra szerint...nem hajtom igazán, nem is szeretném még kb 2 évig... Amúgy számítások alapján a váltóáttétek a 226-ot tennék lehetővé végsebességben A kavicsfelverődések nekem is szereztek 1-2 kellemetlen pillanatot...vettem javítostiftet Opeléknél (max 1800 pénz - Cassablanca weiss - fehér, és kész), és én azzal kezeltem le a problémás területeket...mindezt Blitz elött 2 nappal... :rolleyes:
ZoPa Elküldve Október9, 2009 Elküldve Október9, 2009 180 fölött mentem picivel óra szerint...nem hajtom igazán, nem is szeretném még kb 2 évig... Amúgy számítások alapján a váltóáttétek a 226-ot tennék lehetővé végsebességben A kavicsfelverődések nekem is szereztek 1-2 kellemetlen pillanatot...vettem javítostiftet Opeléknél (max 1800 pénz - Cassablanca weiss - fehér, és kész), és én azzal kezeltem le a problémás területeket...mindezt Blitz elött 2 nappal... <_< köszönöm a tippet, megyek majd opelba és veszek javítót :-) hát akkor tényleg nem taposod a verdának, nekem dombon lefele sikerült 205.öt óra szerint kivasalnom belőle :rolleyes: hány km van a szekeredben?
Jampec Elküldve Október9, 2009 Elküldve Október9, 2009 köszönöm a tippet, megyek majd opelba és veszek javítót :-) hát akkor tényleg nem taposod a verdának, nekem dombon lefele sikerült 205.öt óra szerint kivasalnom belőle :rolleyes: hány km van a szekeredben? Lassan belecsúszok a 17e-be. Annó 1.6 Se-re otthonilag átalakított Astra F-emmel 180-at mentem (igaz rövid váltóval), tehát ennek azért még bőven kell mennie (csak 5000 köröl forgott 180 felett picivel)...Igazából autópálya közelében sem járok sokat...De a 7,1-es átlagfogyasztás azért vegyesben megvan...(volt hosszútáv is, az 6,4 lett 110-es tempóval)
ZoPa Elküldve Október10, 2009 Elküldve Október10, 2009 Lassan belecsúszok a 17e-be. Annó 1.6 Se-re otthonilag átalakított Astra F-emmel 180-at mentem (igaz rövid váltóval), tehát ennek azért még bőven kell mennie (csak 5000 köröl forgott 180 felett picivel)...Igazából autópálya közelében sem járok sokat...De a 7,1-es átlagfogyasztás azért vegyesben megvan...(volt hosszútáv is, az 6,4 lett 110-es tempóval) a vegyes fogyasztásom nekem is 7.0-7.2 körül van (majd megint kiszámolom pontosan egyszer mondjuk 30ezer km körül) pályán 100km/h nál csak 6,0ot eszik :rolleyes: <_< szóval annyit még érdemes lehet lassítanod ha spórolásra játszol. (amúgy ha már pályára szabadulsz kicsit nyomd meg neki!! nagyon fogja szeretni a motor! Kormold ki)
Reeckatee Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 a vegyes fogyasztásom nekem is 7.0-7.2 körül van (majd megint kiszámolom pontosan egyszer mondjuk 30ezer km körül) pályán 100km/h nál csak 6,0ot eszik <_< :D szóval annyit még érdemes lehet lassítanod ha spórolásra játszol. (amúgy ha már pályára szabadulsz kicsit nyomd meg neki!! nagyon fogja szeretni a motor! Kormold ki) 7.88 átlag jött ki városi fogyinak. Ezt kicsit sokallom...vajon azért ennyi mert bejáratós? :rolleyes:
ZoPa Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 7.88 átlag jött ki városi fogyinak. Ezt kicsit sokallom...vajon azért ennyi mert bejáratós? :rolleyes: hány km van benne? mennyire nyomod neki? a város neked mit jelent? mekkora a forgalom mennyi a lámpa? milyen hosszúak a távok amiket mész? mekkora milyen kerék van a kocsin? mennyi cuccot szállítasz vele? klimázol? nincs több kérdésem <_< ha ezekről tudok valamit akkor merek véleményt nyilvánítani
Recommended Posts