Robee Elküldve Szeptember3, 2008 Elküldve Szeptember3, 2008 Igen, de holnap meg fogom nézni ha lesz időm hogy fogja e még valami, de nekem nem rémlik semmi más. OK köszi előre is
Robee Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Hello! Még mindig nem tudtam megbirkózni ezzel az ülőlappal ! Hogy a francba kell kivenni a helyéről???? Sehogyan se lehet
Dini Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 Hello! Még mindig nem tudtam megbirkózni ezzel az ülőlappal ! Hogy a francba kell kivenni a helyéről???? Sehogyan se lehet JO hogy irsz ki is ment a fejemből multkor takaritotam az auto és kivettem le is fényképeztem. nekem ugy jött ki hogy meghuztak a kis füleket majd felhuztam az elejet és az első ülés fele mozdittoam és kiugtott a hátsó fülből is . remélem a kép segitani fog kép1 kép2
Robee Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 JO hogy irsz ki is ment a fejemből multkor takaritotam az auto és kivettem le is fényképeztem. nekem ugy jött ki hogy meghuztak a kis füleket majd felhuztam az elejet és az első ülés fele mozdittoam és kiugtott a hátsó fülből is . remélem a kép segitani fog kép1 kép2 O köszi szépen így legalábbis valami elképzelésem van hogy mégis mi tartja, és remélem hogy holnap ki fogom tudni venni <_< Még egyszer nagyon szépen köszönöm ja és a tollat remélem hogy nem felejtetted ott a visszarakásnál :huh:
Lev Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Sziasztok! Vater H astrájának alvászámának 11 karakterét akartam értelmezni hogy hol a bánatba gyártották 8 szám van irva a 11dik helyre és érdeklődnék hogy ezeknél a modelleknél is működik a blitz opel oldalon közzé tett alvázszám értelmezési lista vagy nem, mert e szerint ez egy angol gyármány és nem tudom elhinni? Hogy is van ez?
szdada Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Szia! 11. karakter lehetséges megfejtései: 1 Rüsselsheim, Németország, 2 Bochum, Németország, 3 Azambuja, Portugália, 4 Zaragoza, Spanyolország, 5 Antwerpen II., Belgium, 6 Eisenach, Németország, 7 Luton, Anglia, 8 Ellesmere Port, Anglia, 9 Uusikaupunki, Finnország, B Bertone, J Bekasi, Indonesia, P Warszawa, Lengyelország, G Gliwice, Lengyelország, S Szentgotthárd, Magyarország, Z Torbali-Izmir, Törökország, N Norwich, Anglia Angliában gyártanak H Astrákat méghozzá, ha jól tudom akkor elsősorban GTC-ket.
Lev Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Szia! 11. karakter lehetséges megfejtései: 1 Rüsselsheim, Németország, 2 Bochum, Németország, 3 Azambuja, Portugália, 4 Zaragoza, Spanyolország, 5 Antwerpen II., Belgium, 6 Eisenach, Németország, 7 Luton, Anglia, 8 Ellesmere Port, Anglia, Angliában gyártanak H Astrákat méghozzá, ha jól tudom akkor elsősorban GTC-ket. Szóval nincs más értelmezés! Akkor ezek szerint jól olvastam ki de ez egy 2007-es Astra Essentia Plus 1.4 twinport 5 ajtós!
uhuhu Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 no, akkor mindenki jól beszélt :huh: EPC ből ollóztam, ami nem hazudik <_< W0L = General Motors 0 = NEM SAJÁTOS JÁRMű A = Astra Platform H = 2004 Platform Generation L48 = 5 AJTóS FERDEHáTú 7 = 2007 8 = Ellesmere Port 123456 = SZÉRIASZÁM
Lev Elküldve Szeptember17, 2008 Elküldve Szeptember17, 2008 no, akkor mindenki jól beszélt :huh: EPC ből ollóztam, ami nem hazudik <_< W0L = General Motors 0 = NEM SAJÁTOS JÁRMű A = Astra Platform H = 2004 Platform Generation L48 = 5 AJTóS FERDEHáTú 7 = 2007 8 = Ellesmere Port 123456 = SZÉRIASZÁM Köszönöm benned bíztam :D
Vizsgyi Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Rakott már valaki H astrára sport dobot? Mert nem tudom hogy rá fog e menni, a lököst meg nem akarom bántani :S
kanye Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy milyen szőnyeget adnak egy új H Astra vásárlásakor alapban az autóhoz? Szövetet v gumit? Ha szövetet, akkor melyiket a sokféléből? És a G Astrához?
Robee Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy milyen szőnyeget adnak egy új H Astra vásárlásakor alapban az autóhoz? Szövetet v gumit? Ha szövetet, akkor melyiket a sokféléből? És a G Astrához? Hy ! Hát azt külön lehet megvenni bele, legalábbis mikor én vettem a kocsit nekem nem adtak hozzá semmilyent ! :lol:
kanye Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 elméletileg jár hozzá szövetszőnyeg... Én is így tudom. Én (a G Astrámhoz) is szövetet kaptam alapban.
Ernie Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy milyen szőnyeget adnak egy új H Astra vásárlásakor alapban az autóhoz? Szövetet v gumit? Ha szövetet, akkor melyiket a sokféléből? És a G Astrához? Hy! Ha nem jár hozzá ki kell alkudni! Tapasztalatból mondom.
atv72 Elküldve December23, 2008 Elküldve December23, 2008 Sziasztok, ket kerdesem lenne: - 2-3 eves kombit keresek. szobajott tipusok: H Astra, Focus, Lacetti, esetleg Octavia 2. Igazabol az elso ketto jo torese es realis ara dominal, de a velemenyetekre kivancsi lennek. Magam G astrat vezetek es nagyon elegedett vagyok a megbizhatosagaval, de olyan keves a nem nepper elado auto, hogy esetleg bovitenem a kort a H Astra mellett. Erdemes? Hatso sor tagassaga pl milyen a fenti tipusoknal? - adozas (cegauto) miatt 1,6-ig kellene motort valasztani. Az 1.6 100LEs G ugyan nem egy varosi versenylo, de megszoktam es autopalyan megnyugtato a produkcioja. Elmegy a H ezzel a motorral? Fogyasztasi adatok nagyon szetesnek itt. A G nekem varosi: 9, orszaguti: 6,8, autopalya (140): 8,1 fogyaszt. Az autoszerelom nagyon ellene van a dizelnek - szerinte egy rossz tankolas es 100e alatt nem all meg a javitas. Milyen tapasztalataitok vannak? A benzines G tenyleg csak koporesz csereket igenyelt az elmult 150e km alatt, szoval ez a jo opel elmeny nekem, ilyen kellene. Mondjuk dizelbol csak a kicsi lenne 1.6 alatt... elore is koszonom a velemenyeket!
Dini Elküldve December23, 2008 Elküldve December23, 2008 Sziasztok, ket kerdesem lenne: - 2-3 eves kombit keresek. szobajott tipusok: H Astra, Focus, Lacetti, esetleg Octavia 2. Igazabol az elso ketto jo torese es realis ara dominal, de a velemenyetekre kivancsi lennek. Magam G astrat vezetek es nagyon elegedett vagyok a megbizhatosagaval, de olyan keves a nem nepper elado auto, hogy esetleg bovitenem a kort a H Astra mellett. Erdemes? Hatso sor tagassaga pl milyen a fenti tipusoknal? - adozas (cegauto) miatt 1,6-ig kellene motort valasztani. Az 1.6 100LEs G ugyan nem egy varosi versenylo, de megszoktam es autopalyan megnyugtato a produkcioja. Elmegy a H ezzel a motorral? Fogyasztasi adatok nagyon szetesnek itt. A G nekem varosi: 9, orszaguti: 6,8, autopalya (140): 8,1 fogyaszt. Az autoszerelom nagyon ellene van a dizelnek - szerinte egy rossz tankolas es 100e alatt nem all meg a javitas. Milyen tapasztalataitok vannak? A benzines G tenyleg csak koporesz csereket igenyelt az elmult 150e km alatt, szoval ez a jo opel elmeny nekem, ilyen kellene. Mondjuk dizelbol csak a kicsi lenne 1.6 alatt... elore is koszonom a velemenyeket! Hello! Hat én személy szerint 100.000km után csak ajánlani tudom a Hastrat helyileg sajnosn me tudom össze hasonlitani a G-vel. Mondjuk nekem 1.7 CDTI csak ajánlani tudom!
uhuhu Elküldve December23, 2008 Elküldve December23, 2008 - 2-3 eves kombit keresek. szobajott tipusok: H Astra, Focus, Lacetti, esetleg Octavia 2. Igazabol az elso ketto jo torese es realis ara dominal, de a velemenyetekre kivancsi lennek. Magam G astrat vezetek es nagyon elegedett vagyok a megbizhatosagaval, de olyan keves a nem nepper elado auto, hogy esetleg bovitenem a kort a H Astra mellett. Erdemes? Hatso sor tagassaga pl milyen a fenti tipusoknal? ezt ne...
ha4nz Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 ezt ne... Miért is? Én még csak ültem ilyenben de úgy nem tűnt rossznak. Szerelői szemmel milyen? H astra: nem rossz autók de én megmaradnék a G-nél. Nekem picit összetetttebbnek tűnik és a megyünk aztán útközben leáll című műsornál szerintem nehezebb a továbbhaladás lehetősége. Can bus rendszer: nem rossz gondolat de emiatt szinte csak szervízben tudnak bármit is mondani ha elromlott az autó. De a felsoroltak közül a legjobb szerintem a H-Astra!
warwolf Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Miért is? Én még csak ültem ilyenben de úgy nem tűnt rossznak. Szerelői szemmel milyen? Olcsó kidolgozási minőség, és a korai példányoknak van egy olyan hibája, hogy rossz minőségű szelepekkel rakták össze, ezért ha nem pörgetősen használod, a korom lerakódik a kipufogószelepek szélére, a szelep nem zár rendesen vissza, és rendellenes motorműködést okoz. Ezért az 5-6e.km-t futott autók motorjait meg kell bontani, hengerfej le, és szelepcsere.Ha mázlid van, akkor még gariban előjön.Ha nem, akkor alsó hangon is 60e.ft a kaland. Amúgy az 5 ajtós futóműve eléggé feszes, jól autózható, a kormány lehetne informatívabb.A kilincsek tövénél lejön a festék, mert gatyán csinálták meg, a beltér pedig eléggé tele van könnyen karcolódó műanygokkal.Viszont kellően tágas 4 felnőttnek.Az ülések fotelszerűek, oldaltartásuk csekély, de hosszú távon is kényelmesek.A csomagtartó mérete és pakolhatósága tűrhető.Kb. mint egy Astra F-é. A motort pörgetni kell, hogy tegye a dolgát mert alsóbb tartományokban eléggé lomha de ha pörgeted, akkor elég jó étvágya van.Rövid, városi távokon ez akár 9L-s fogyasztást is eredményezhet.Ami azért sztem eléggé sok, hiszen ennyiből már egy 2L-s motor is eljár, normál használat mellett.Hosszú távon beéri 6L-rel, 100km/h-ig. A klíma elengedheti a nyomást a rezonancia miatt sérülő klímahűtőnél, szal ........Vannak a típusnak gyerekbetegségei. Öszeségében szvsz nem rossz autó, de ezek a hibák eléggé bosszantóak.Főleg ha újonan vetted meg. Elég konkrét az értékvesztése, ezért célszerű nem újonan, hanem 3 évesen megvenni, mert adiggra a fentebbi hibák előjöttek, jó eséllyel ki is lettek javítva. Amúgy ez anyumék autója.Életük első ÚJautója, a fentebbi hibák ellenére is szeretik.Amint lejár a gari a gépről, lesz egy motorvezérlő optimalizálás, amitől Lacettis körökben elég jókat mondanak. A másik autóknál előforduló hibákról Uhuhu tudna mesélni, hiszen Ő közelebb van a tűzhöz, munkaköréből adódóan.Nálunk ennyi jött elő a 32e.km alatt. Feltételezem, hogy a H Astránál is vannak típushibák.......pl. 1.7DTi, 1.3CDTi, Z14XEP, miegymás......
uhuhu Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 ennyi. leírtál mindent. aki Lacettit vesz annak meg kell tanulni együtt élni azzal, hogy nagy Családi ( Astra méretü) autót vett Corsa áráért, és nem mercedest. ennyi. Amugy minden autónak megvan a maga baja, ez igaz az opelre, a saabra, a hondára, a toyotára. csak mivel ez opel fórum, így ezekről hall-tud többet az ember nem más tipusról... megvehető autó, de én nem vennék, mert nekem az opel minősége jó, ez pedig gyengébb... Amugy a lacetti kilincsét gariba újrafényezik 3 éves korig...
warwolf Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Amugy a lacetti kilincsét gariba újrafényezik 3 éves korig... A szelepcserével együtt ez is meglett csináltatva.Gond nélkül.Viszont azt nem tudom, hogy ugye elvileg 2009.03.03.-án járna le a gari, a szelepcsere ezt kitolja-e?Mert arról nem esett szó.
atv72 Elküldve December24, 2008 Elküldve December24, 2008 Nagyon koszonom Mindotoknek - az eddigit, az ezutanit is. Lacse lehet, hogy kikerul. Ha a H hozza azt a hatso labteret, amit egyszer (az elso ulesrol) lattam a Lacsebe, akkor boven megeri a nehany szaze. tobbletet. (Persze ehhez meg el kell adni a G-t... es nem tolonganak a nepek.) Kerdesek meg: - A H-ban ez a tologahato hatso ules milyen felszereltseghez jart? - A H vezetoules kornyeki pakolhatatlansaga (kis rekeszek, stb) nem orvosolhato valahogy? (Mondjuk egy ismeros ezen az alapon vett 307est, na mara banja!) - Vezetoules kenyelme milyen? Focusrol nem irtok... koszonom az infokat es szep Karacsonyt!
Recommended Posts