uhuhu Elküldve Augusztus25, 2007 Elküldve Augusztus25, 2007 Lengyelországban elkészült az első Opel Astra H szedán. Az erről szóló hírt lásd: http://www.vezess.hu/hirek/kesz_elso_lengyel_astra/11197/ én már lattam élőben is egy előgyártott autót egy párhónapja... nagyon szép lesz szerintem.
opelastras Elküldve Augusztus26, 2007 Elküldve Augusztus26, 2007 Most gondoltam csak bele, hogy míg az Opel Astra F-nél és H-nál a szedán változat évekkel később jött a többi karosszériatípushoz képest, addig a Volkswagen Golfnál mindig a Variantot, azaz a kombi változatot tartogatták utolsónak. (A Jettát és a Borát szedánnak veszem.)
Dini Elküldve Augusztus26, 2007 Elküldve Augusztus26, 2007 Kiváncsi leszke én erre az astrara mert igazabol nekem egyik astra sedan se tetszett talán a G astraból az 5 ajtós na de az meg nem is olyan igazi sedan :unsure:
Stefan Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5dl09t8ep28... :unsure:
FBalazs Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Érdekes... 1-2 havonta valaki mindig belöki ezt a videjóót :unsure:
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Érdekes... 1-2 havonta valaki mindig belöki ezt a videjóót :wacko: Pedig visszanéztem, hogy volt e, de ezek szerint nem elég alaposan, bocsi :unsure:
opelastras Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Megjött! Drukkolok, hogy sikere legyen! http://www.vezess.hu/hirek/kaphato_uj_csaladi_opel/11444/
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 "Kibővül az Opel Astra kínálata, immár Magyarországon is elérhető az új szedán. Nem lesz belőle 1,4-es." :unsure:
opelastras Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 "Kibővül az Opel Astra kínálata, immár Magyarországon is elérhető az új szedán. Nem lesz belőle 1,4-es." :unsure: Jómagam egyáltalán nem bánom, noha ezt azt is jelenti, hogy feltehetőleg kevesebbet adnak majd el belőle.
afonya Elküldve Szeptember18, 2007 Elküldve Szeptember18, 2007 Lehet nem ide tartozna, de ilyeneket látok mostanában.
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2007 Elküldve Szeptember18, 2007 Lehet nem ide tartozna, de ilyeneket látok mostanában. Viszik délre zastavának? :unsure: :wacko:
FBalazs Elküldve Szeptember19, 2007 Elküldve Szeptember19, 2007 Lehet nem ide tartozna, de ilyeneket látok mostanában. BP-n van valami építési forgalomnak elzárt útszakasz a Lurdytól az M5 kivezető felé. Mellette meg valami vasúti telep... Ott szoktam én is rendszeresen látni hasonlókat. (OPCt még nem láttam a vagonokon :unsure:)
afonya Elküldve Szeptember19, 2007 Elküldve Szeptember19, 2007 Jól láttad, ez a kép is ott készült, a Ferencvárosi Pályaudvaron. A háttérben látni lehet a Lurdit. Az út pedig Külső Mester utca névre halgat. Én eddig nem azt flegyeltem, hogy van-e köztük OPC, inkább azon bosszankodom, hogy kilómétereket kell gyalogolnom ha át akarok jutni a tuloldalára, és gyakran így is gyorsabb, mint a combo-val megkerülni mindent.
afonya Elküldve Szeptember19, 2007 Elküldve Szeptember19, 2007 Viszik délre zastavának? :unsure: :lol: Inkább keletre, és ürtechnikás Zaporozseceket hoznak cserébe. :lol: :wacko:
opelastras Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Hibrid Astra lesz? http://www.vezess.hu/hirek/hibrid_keszul_o...astrabol/11600/
warwolf Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Hibrid Astra lesz? http://www.vezess.hu/hirek/hibrid_keszul_o...astrabol/11600/ Nagyon sok autógyártó tornázik, hogy minél alacsonyabbra tudják letorázni a CO kibocsátást, de sztem a Toytota Priuson kívül nincs életképes hibrid.Az Opelnek is ez még csak tanulmány.Nagyon komoly eladási számokat kellene produkálni ahhoz, hogy megérje gyártásba vinni ezt a technológiát.
Dini Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Nagyon sok autógyártó tornázik, hogy minél alacsonyabbra tudják letorázni a CO kibocsátást, de sztem a Toytota Priuson kívül nincs életképes hibrid.Az Opelnek is ez még csak tanulmány.Nagyon komoly eladási számokat kellene produkálni ahhoz, hogy megérje gyártásba vinni ezt a technológiát. De valahol el kell kezdeni! és valahol itt kell keresni a dolgokat legalabb is jelen esetben ugy nézki hogy el kell kezdeni az alternativ üzemanyagok felé tekingetni mert most még nem olyan vészes az üzemanyag ár de lehet 5-10 év mulva mar inakbb mész lasabban egy kicsit de negyed anyit fogyaszt az autód :lol:
warwolf Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 De valahol el kell kezdeni! és valahol itt kell keresni a dolgokat legalabb is jelen esetben ugy nézki hogy el kell kezdeni az alternativ üzemanyagok felé tekingetni mert most még nem olyan vészes az üzemanyag ár de lehet 5-10 év mulva mar inakbb mész lasabban egy kicsit de negyed anyit fogyaszt az autód :lol: Tévedés! :lol: ugyanannyival mész, és negyedannyit zabál a géped! :lol:
Dini Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Tévedés! :lol: ugyanannyival mész, és negyedannyit zabál a géped! :lol: Na akkor kell egy ilyen meg mellé veszek egy 5000cm ferrarit az majd megiszi azt 100-on amit ez megsporol 1000-en :lol:
Stefan Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Tévedés! :lol: ugyanannyival mész, és negyedannyit zabál a géped! :lol: Sőt, a bioetanolosoknál még jobban is megy a verda. A Saab-ról olvastam pl., hogy a 150 lóerős 185 lesz :lol:
akzo Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Sőt, a bioetanolosoknál még jobban is megy a verda. A Saab-ról olvastam pl., hogy a 150 lóerős 185 lesz :lol: No igen, de a Bioetanol 'normál' autóban nem használható... No meg nem is annyira bio,mint amennyire mondják.... Lásd:http://index.hu/velemeny/jegyzet/biofuel6810/ de van ilyen cikk is,tanulmány... katt
akzo Elküldve Szeptember28, 2007 Elküldve Szeptember28, 2007 Talán valaki tud okosat mondani... tetetnék az autómba ezt-azt... péell Flowtec szívócsövet (1199Eur+szerelés), minőségi hifit...(az is lesz 150e legalább)... ezeket valami módon bele lehet később venni a Cascoba? Hiszen drága, az autó értékével összemérhető árú extrák és ha valami történik,akkor nem ártana,ha a kárszámításnál figyelembe vennék... Ki mit tud Casco témáról?
FBalazs Elküldve Szeptember28, 2007 Elküldve Szeptember28, 2007 1.) Számla kell, amivel igazolod a termékek eredetiségét. 2.) Mivel CASCO nem szereti, ha "változik" az autó állapota, érdemes számlát szerezni hivatalos beszerelőműhelytől 3.) Biztosító -> ezek alapján kiegészítő CASCOra nyögnek egy árat, te meg majd fogod a fejed :lol:
Recommended Posts