Taxy Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 (edited) Most beszéltem Balázzsal, fél órája átvette a kocsit, már azzal tart hazafelé. :) Módosítva Február6, 2006 : Taxy Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Most beszéltem Balázzsal, fél órája átvette a kocsit, már azzal tart hazafelé. ;) Ja, le is villantották az M3 bevezetőjén :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taxy Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Ja, le is villantották az M3 bevezetőjén :) :D ;) Biztos jól megy az új szekér. Én sem bírtam volna, hogy ne toljak neki egy kövéret azon az úton... Este lehet, h elnéz erre. Majd jól megnézem. Az enyém már megint csúszásnak indult. Azt mondták, addig nem kapom meg, még nem fizeti ki a casco önrészt a szarvas ügyben. Nem is lenne gond, fizetné is, ha meg tudnák mondani mennyit. De nem tudják. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 ;) Biztos jól megy az új szekér. Én sem bírtam volna, hogy ne toljak neki egy kövéret azon az úton... Este lehet, h elnéz erre. Majd jól megnézem. Az enyém már megint csúszásnak indult. Azt mondták, addig nem kapom meg, még nem fizeti ki a casco önrészt a szarvas ügyben. Nem is lenne gond, fizetné is, ha meg tudnák mondani mennyit. De nem tudják. :D Inkább kérted volna szarvassal az elején, megúsztad volna a csomó hercehurcát :) És legalább egyedi lett volna egyből ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Jamm... Milyen villanás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Jamm... Milyen villanás? :) jo akkor ezt ne feszegessük :D ;) ...inkább mesélj Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Mire vagy kíváncsi? Bejáratás folyamatban, két hét múlva olajcsere :) Egyenlőre szét van döntve az utastér, lógnak a kábelek mindenhol. hangszórók, erősítő beb@szva a csomagtartóba, alufelnik meg otthon pihennek a garázsban. Tankolni még csak 1x kellett... Eddig egy negatív tapasztalat volt - Sport üzemmódban nem kell CD-t hallgatni Amúgy lehet, hogy pont a másik topicban volt ilyen téma, az ablakok le-felhúzása működik a távirányítóról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGabor Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Mire vagy kíváncsi? Bejáratás folyamatban, két hét múlva olajcsere :) Egyenlőre szét van döntve az utastér, lógnak a kábelek mindenhol. hangszórók, erősítő beb@szva a csomagtartóba, alufelnik meg otthon pihennek a garázsban. Tankolni még csak 1x kellett... Eddig egy negatív tapasztalat volt - Sport üzemmódban nem kell CD-t hallgatni Amúgy lehet, hogy pont a másik topicban volt ilyen téma, az ablakok le-felhúzása működik a távirányítóról :D Akkor próbáld meg kulcsról bezárni az autót, me az nem megy:) két hét olajcsere? mennyit mész te 2 hét alatt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Akkor próbáld meg kulcsról bezárni az autót, me az nem megy:) két hét olajcsere? mennyit mész te 2 hét alatt?? Sztem most abban fog lakni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taxy Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Megvan a kocsi!!! :) Úgyhogy most örülés van. Az első 100 km-em idáig csak pozitív tapasztalataim vannak, remélem ez nem is fog változni! Holnaptól napi aktív használat, hétvégén nagyobb vidéki kanyar, aztután írok tapasztalatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Persze, aktív használat, este 7kor meg Lurdy :) Akkor próbáld meg kulcsról bezárni az autót, me az nem megy:) Nincs vele semmi probléma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Persze, aktív használat, este 7kor meg Lurdy :) Nincs vele semmi probléma... Azért egy vadriasztó sípot vegyél rá Balázs!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Azért egy vadriasztó sípot vegyél rá Balázs!!! :D vagy v.melyik vadásztáraságnál is lehetne jelentkezni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 vagy v.melyik vadásztáraságnál is lehetne jelentkezni! :) Miért? Szerinted az astrával akar mindig szarvasokra menni? Arra jobb a puska! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Balázska új avtója nagyon szép, gratula hozzá, sooooooooook balesetmentes kmet az kívánok neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Miért? Szerinted az astrával akar mindig szarvasokra menni? Arra jobb a puska! :) :D ;) Hidd el a Balázs jobb szereti a kocsit. Akkor nem kell a hidegbe kiszállni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Hidd el a Balázs jobb szereti a kocsit. Akkor nem kell a hidegbe kiszállni :) Viccet félretéve... Sok-sok Baleset-, defekt- és vadmentes km-t a kocsikáddal Balázs! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :) THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Sok sikert Balázsnak és Taxy-nak az új autóhoz. Még most is verem a fejem a falba,hogy azt a CDTI-t nem próbáltam ki. ;) Pedíg a kulcsa is a kezemben volt és ültem is benne. :rolleyes: Mert,ha kipróbáltam volna akkor lehet,hogy Balázska később indul és nem találkozik a Szarvassal mert nemtudott volna könnyen kirángatni a kormány mögül. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taxy Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Sok sikert Balázsnak és Taxy-nak az új autóhoz. Még most is verem a fejem a falba,hogy azt a CDTI-t nem próbáltam ki. ;) Pedíg a kulcsa is a kezemben volt és ültem is benne. :rolleyes: Mert,ha kipróbáltam volna akkor lehet,hogy Balázska később indul és nem találkozik a Szarvassal mert nemtudott volna könnyen kirángatni a kormány mögül. :blink: Köszi! Azért még nincs veszve semmi. A kipróbálásra szerintem még lesz lehetőséged, a kocsit meg kikalapálták. Az a lényeg, h nagy baj nem történt. Egyébként remekül funkcionál a kocsi. Az első tank gázolajat 6,5-ös átlaggal nyelte be a bc és az én számításaim szerint is. Szerintem nem rossz fogyi, főleg, h nyomtam neki rendesen. Megy is mint az állat, Orosháza-Békéscsaba (kb 40 km, közben egy várossal) 18 perc. :D Azért kideült, hogy nem sikerült nekik tökéletesen összerakni. Az első ködlámpa nem ég, valszeg valami kábelt nem/nem jól dugtak össze, és a szerizkönyv szerint nem cseréltek olajat benne. Jövő héten viszem vissza, hogy ezeket megcsinálják, és riasztó beszerelésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Az első ködlámpa nem ég, Csúnya is lenne,ha az égne. :blink: Elég,ha világít. :rolleyes: De tényleg csapj az asztalra mert nem volt ingyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rezso Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Sziasztok! Régebben már írtam a fórumba, csak miután összetörték az autómat. nem igazán tudtam róla mit írni. Most rendelném azonban az újat, csak van egy nagy dilemmám, az autó egy 1.6-os GTC lenne Enjoy+ csomaggal. Ehhez a felszereltséghez/motorhoz 4*100-as felni, és hátul dobfék tartozik. Ez engem nagyon zavar (van 5 lyukú alufelnim), és rangon alulinak érzek egy ilyen megoldást, illetve egy ismerős szerint kevésbé masszív a négy lyukú, mint az öt, és a dobfék is csökkenti a fékhatást. Szívesen venném, ha ebben a témában a segítségemre lennétek, illetve milyen extrát kellene rendelnem ehhez a kombinációhoz (GTC 1.6 Enjoy), hogy ezt elkerüljem (sport alváz vagy kell a komplett sport csomag). Előre is köszi a segítséget mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 rendelj 1.8 as motort. az legalább jó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGabor Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Rendelj sportcsomagot az enjoy plusz csomag helyett ahhoz 5lyukas van. Enjoy plusz csomagnak amúgy sincs sok értelme (külön rendelve olcsóbb) vagy 1.8-ast kérj, vagy dieselt. Bár az 1.8-al már szerintem érdemes megvárni a 140le-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rezso Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Kösz de az 1.8-at kihagynám, sok lenne a CASCO, meg én szinte csak városban használom, így a fogyi is jóval több lenne. Olcsóbb a plussz csomag, mintha külön-külön dobnád bele kb. 50-60 ezerrel. Lehet már rendelni a 140 lovast, kb. 80-nal drágább, mint a régi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts