warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Visszatértem vidékről. Szóval az enyém egy 1.7-es 100 lovas CDTI, ötajtós lesz. Enjoy felszereltség+enjoy plus csomag, valamint pár apró extra. A klubtagok szerintem már elég sokan látták is, ez volt FBalázsnál, amíg nem jött a szarvas, meg az árok. Jelenleg a szervizben pihen, vár arra, hogy rendbetegyék, de ott is sok a meló mostanában, úgyhogy csúszik a dolog. Január első-második hetére mondták, remélem addigra meg is lesz. Legalább tudod, hogy Balázs kipróbálta, és OKÉS a verda! :blink: :) :) Sziasztok! Nekem is van egy 1.6-os Enjoy 2005 október óta. Leírnám nektek, hogy miket cseréltek eddig gariba: - bal hátsó lengéscsillapító - csomagtartó zár - jobb oldali elektromos tükör motor - gyújtáskapcsoló - műszercsoport - mp3 rádió 11000km van benne, fogyasztását tekintve meg sem tudom közelíteni a megadottakat, nem megy le 7l alá hosszú távon sem. Most már van benne BC is, még nem régóta, most is 7,5l-t mutat. Elég hosszú ez a lista, egy új autóhoz mérve.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Sziasztok! Nekem is van egy 1.6-os Enjoy 2005 október óta. Leírnám nektek, hogy miket cseréltek eddig gariba: - bal hátsó lengéscsillapító - csomagtartó zár - jobb oldali elektromos tükör motor - gyújtáskapcsoló - műszercsoport - mp3 rádió 11000km van benne, fogyasztását tekintve meg sem tudom közelíteni a megadottakat, nem megy le 7l alá hosszú távon sem. Most már van benne BC is, még nem régóta, most is 7,5l-t mutat. Szia aptic! Akkor Téged is "nagyon szeretnek" az Opelnél... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 A Garancia :blink: Itt van pár kép az "enyémről": Most már legalább Mo-n van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taxy Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 A Garancia :blink: Itt van pár kép az "enyémről": Most már legalább Mo-n van... :) Szép, szép, de rendszámmal szebb lenne. :) Szerintem mi kb egyszerre kapjuk meg. Idegölő ez a várakozás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 A Garancia :blink: Itt van pár kép az "enyémről": http://img.tar.hu/fbalazs/size2/18494202.jpg http://img.tar.hu/fbalazs/size2/18494183.jpg Most már legalább Mo-n van... :) Szép! Gratula! Nekem kicsi lenne... 3 gyerekhez. :) De rendszámmal, meg a tulajjal tényleg jobban mutatna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 hö...höhö...állat :blink: az ültetés mikor lesz megoldva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 hö...höhö...állat :) az ültetés mikor lesz megoldva? :) Tényleg félelmetesen magasan van... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Tényleg félelmetesen magasan van... :blink: Váááááááááááááááááááááá de megijedtem :) Te nem ülhetsz be Balázska kocsijába, nehogy elszédülj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Magasan van nektek az eszetek tokája!!! :) :) Úgy szép az ahogy van!! Ilyen szép kerékkel?! ...nanná... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Váááááááááááááááááááááá de megijedtem :) Te nem ülhetsz be Balázska kocsijába, nehogy elszédülj :) Én szóltam! :lol: Jó akkor idén már nem ülök bele, megigérem! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Érdekes de nem rossz szvsz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 naah végre valaaaamiii tudtam, hogy ki lehet hozni mégiscsak használhatót a h astra nem túl szép formájából (oks a visszapillantó elég muhahhah de semmi sem lehet tökéletes) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 naah végre valaaaamiii tudtam, hogy ki lehet hozni mégiscsak használhatót a h astra nem túl szép formájából (oks a visszapillantó elég muhahhah de semmi sem lehet tökéletes) A viszapillantót nem is vettem észre!! :) :) ...télleg nem sámli! Amúgy meg mi bajod a H Astrával mikor az egy szép ótó??? :blink: ...na jó a kombi (sajna) télleg nem valami szépség... de a GTC..... meg az 5 ajtós sem rossz..... szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ...na jó a kombi (sajna) télleg nem valami szépség... Nem kombi Sanyibáá!! hanem: CARAVAN!!! :) :) :lol: És széép az :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Érdekes de nem rossz szvsz: http://www.kepfeltoltes.hu/060102/opel_ast...ltoltes.hu_.jpg Szerintem nagyon állatul néz ki. Persze nyomokban azért még lehetne rajta javítani (visszapillantó, kicsit letisztultabb vonalak, kevesebb sallang), de nekem tetszik. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Tényleg szép! Eltekintve egy két apróságtól, nekem nagyon bejön! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Tényleg szép! Eltekintve egy két apróságtól, nekem nagyon bejön! :blink: Gondolom bejönnek a felnik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 irmscher Irmscher2 Nos! ez az enyém :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 irmscher Irmscher2 Nos! ez az enyém :blink: Na innentől kezdve majd jóóól figyelem az ótódat!Hátha összefutunk 1X! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ilyen van nekem is a Kadetten :blink: 16x6.5" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Gondolom bejönnek a felnik. :) Nem kicsit...:-) Akkora mint egy centrifuga... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ilyen van nekem is a Kadetten :blink: 16x6.5" Na mikor lesz GTC bemutató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nem kicsit...:-) Akkora mint egy centrifuga... :blink: Anti! Van a szomszédak egy régi Hajdu centrifugája!! Megbizniszeljem neked?? :) :lol: Ez a tuningolt jószág ugye valami péintsoppos őrület!?? Mert ekkora szoknyákkal nem hiszem, hogy közúron közlekedni lehet.... :) De azért széééép, csak az a tükör.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Haga! Légyszi! Légyszi! Légyszi! .... :blink: Aztán polír, és kész...:-) Csak találjak rá gumit...Na meg veszek majd hozzá, egy H-t, hogy ne legyek OFF...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Na innentől kezdve majd jóóól figyelem az ótódat!Hátha összefutunk 1X! :blink: ez még nincs fent, mert a nyári gumikkal lesz csak... :) azért most is felismerhető (RUN FORREST RUN), leginkább a műkert cityben :)forrest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts