Boszi Elküldve Október9, 2005 Elküldve Október9, 2005 Dio! Nagyon szép az autód. Ez metálkék, vagy sima. Igazán büszke lehetsz rá. Jó lehet 105 lóerő.
Boszi Elküldve Október9, 2005 Elküldve Október9, 2005 Szia Calvados! Okt. 6-án írtam az autóm remegéséről. Neked is 1.4-es autód van. Érzékelted-e ezt a problémát. Köszi, ha van valami információd. Lehet utólag felszereltetni gyári sárvédő gumikat. Jól néz ki és tovább tiszta marad az autó.
Dio Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Köszi Boszi! 105 jobb mint a 82 LE volt... :wink: metálkék.
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 ....Mivel az ASTRA H elektronikák már le lett zárva.... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1022&start=30 :(
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 mélykék76 kérésére: most van a legközelebb :( szép, nem ? :roll: NEM ELADÓ!!!!! :smt018 Széphhhhhhhhhhh :D :D :D :D :D Köszi a képeket ! Miért pont ez a tábla hátulra ? :D
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Dio ! Most nézem, hogy kecskeméti vagy ! Ajánlom figyelmedbe ezen topic szemlélését is : http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=75 :wink:
Dio Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Miért pont ez a tábla hátulra ? Az éttermes linket nézted? A nyáron volt szerencsénk itt vacsizni egyszer. Yooo kis hely. Olyan Gump-os :( Minden asztalon van egy álványon két rendszámtábla, egy kék mint az enyém, és egy piros a következő felirattal: STOP FORREST STOP! amikor minden o.k. nem kell pincér ...... kék tábla Ha vmit szeretnél.......átfordítod pirosra és jön a pincér. :wink: Ott vettem. egyrészt emlék - jobb helye van itt mint a szekrény mélyén - másrészt meg a Forrest Gump egy alapmű... :usa2: ú.h. RUN FORREST RUN!
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Az éttermes linket nézted? A nyáron volt szerencsénk itt vacsizni egyszer. Yooo kis hely. Olyan Gump-os :D Minden asztalon van egy álványon két rendszámtábla, egy kék mint az enyém, és egy piros a következő felirattal: STOP FORREST STOP! amikor minden o.k. nem kell pincér ...... kék tábla Ha vmit szeretnél.......átfordítod pirosra és jön a pincér. :wink: Ott vettem. egyrészt emlék - jobb helye van itt mint a szekrény mélyén - másrészt meg a Forrest Gump egy alapmű... :usa2: ú.h. RUN FORREST RUN! Aham, mánnn értem :D Jópofa ez a táblás rendszer :(
Dio Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Jóóópofa. Kajcsi előtt a feka waitress tartott egy kis vetélkedőt Forrest Gumpból, úgy amúgy olyan amerikásan Hey Guys kiabálósan hangulatfokozósan a két szomszédos asztal között... meg ilyenek. Tudnak ezek, hiába... :(
calvados Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Boszinak: Klímával, alapjáraton valóban érezni remegést főleg a kormányon. Ahogy a Totalcar/Népítéletben is irták páran: a kormányon erősen érezni a nagyobb útegyenletlenségeket. Inkább konstrukciós hibának tűnik, hogy nincs eléggé elszigetelve a kormánymű, mintsem egyedi esetnek. Kíváncsi lennék egy pár hónapos autón is érezi ilyet, vagy csak az én 2004/06 évi modellemen....
Dio Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Boszinak: Klímával, alapjáraton valóban érezni remegést főleg a kormányon. Ahogy a Totalcar/Népítéletben is irták páran: a kormányon erősen érezni a nagyobb útegyenletlenségeket. Inkább konstrukciós hibának tűnik, hogy nincs eléggé elszigetelve a kormánymű, mintsem egyedi esetnek. Kíváncsi lennék egy pár hónapos autón is érezi ilyet, vagy csak az én 2004/06 évi modellemen.... De csak az 1.4-esnél?
calvados Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 De csak az 1.4-esnél? 1.4-es hozzászólásra emlékszem.
Teki Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 Hét végén kiprróbáltam a GTC-m autópályán is :( nagyon kellemes élmény volt rájönni hogy a gyári 198-as végsebesség nem állja meg a helyét, valójában 210-re volt képes az autó önerőből :D Nekem negyon tetszett
calvados Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 http://totalcar.hu/tesztek/zafirad!2 "Elkezdtem tolni neki, a Kadett 180-nál lemaradt. Bevártam, figyeltem, a vénség kilométereken át tartotta a 170-et. Mármint ennyit mutatott nálam az óra. A GPS-es ellenőrzés végül elmaradt, de igen kíváncsi lennék, hány százalék a csalás" Idézett cikk hatására Bp. felé M7-M1 közös szakasz előtti bal kanyarban lévő sebesség visszajelzőnél Astra 160-at mutatott a tábla csak 149-et. Illetve 110-nél 102-t. Ekkora eltérés (~7 %) normális? Ti is tapasztaltatok ilyet?
Teki Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 "Idézett cikk hatására Bp. felé M7-M1 közös szakasz előtti bal kanyarban lévő sebesség visszajelzőnél Astra 160-at mutatott a tábla csak 149-et. Illetve 110-nél 102-t. Ekkora eltérés (~7 %) normális? Ti is tapasztaltatok ilyet?" Én is néztem azt a táblát és úgy vettem észre, hogy megegyezett a mutatóval (129)
Dio Elküldve Október10, 2005 Elküldve Október10, 2005 1.4-es hozzászólásra emlékszem. Épp azért mondtam, mert nekem nem csinálta még soha.
telo Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Idézett cikk hatására Bp. felé M7-M1 közös szakasz előtti bal kanyarban lévő sebesség visszajelzőnél Astra 160-at mutatott a tábla csak 149-et. Illetve 110-nél 102-t. Ekkora eltérés (~7 %) normális? Ti is tapasztaltatok ilyet? Sztem kb ennyit szoktak felfele csalni a km órák. Nekem is kb ilyesmi lehet a G-n. Én 130-nál néztem igaz nem GPS-el, vagy külső mérőeszközzel: a központi kijelző a kis trükkel a (2 órabeállító gombe 5 mp-ig benyomása) csak 122-t mutatott.
telo Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Boszinak: Klímával, alapjáraton valóban érezni remegést főleg a kormányon. Ahogy a Totalcar/Népítéletben is irták páran: a kormányon erősen érezni a nagyobb útegyenletlenségeket. Inkább konstrukciós hibának tűnik, hogy nincs eléggé elszigetelve a kormánymű, mintsem egyedi esetnek. Kíváncsi lennék egy pár hónapos autón is érezi ilyet, vagy csak az én 2004/06 évi modellemen.... Klímával, nagy melegben alapjáraton sztem azért 1.6-on is érezni kéne kis remegést, főleg ha a rendes hűtőventi is bekapcsol nagyobb fokozatra.... Mindenesetre az 1.4-es G Astrán érezni ilyenkor remegést... Kb 20-25 foknál van az, hogy nem érezni már nagyon azt a kis plusz remegést, amit a klíma ad, de ugye ilyenkor már nincs terhelve annyira a hajtás a kompresszor által...
FBalazs Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Hülye kérdés: Ezeket mekkora/milyen generátorokkal szerelik? :wink: Csak, hogy mekkora zenét tervezzünk a kocsiba nagyobb átalakítás nélkül....
Dio Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Sziasztok, Utólag 15e volt, a kar, beszerelés, programozás. Kár, hogy nem lehet a gyorsfűtést belerakni. Na mindegy. Gondoltam, hogy nem egyszerű, bár ez az Astra H majdnem olyan, mint a legó. :D Utólag bővíthető. :( üdv. g. Szia Grep! Ha jól értem összesen volt 15 rugó a tempomat... ? Nekem pont a dupláját sikerült kikalkulálniuk... Hol kerül ennyibe? hátha megérné elvinni...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 persze. van autó, amibe kell beszerelni kapcsolót + kuplung kapcsolót, van amibe ki kell épiteni némi kábelt, és van ami nem hivatalos. a hivatalos mindig drágább, és van számlád, aminek örülhetsz, és van ami számla nélküli, amindek nincs számlája, és örülsz, hogy a felét fizetted :( :D
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Elküldve Október17, 2005 Hülye kérdés: Ezeket mekkora/milyen generátorokkal szerelik? :wink: Csak, hogy mekkora zenét tervezzünk a kocsiba nagyobb átalakítás nélkül.... 100A körülivel
Recommended Posts