Geopake Elküldve Augusztus28, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2016 Sziasztok! Átugrottam egy kicsit a G szekcióból:) Anyósomnak van egy H caravanja. Harmadszorra szedik le neki az ablaktörlő lapátokat.Nem nagy élmény 8-9 ezerért megvenni rá a Valeo vagy a Bosch lapátokat.Állítólag létezik a Bosokonak is olyan ami jó rá.Tud erről valaki valami infót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Augusztus29, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2016 19 órája, Geopake írta: Sziasztok! Átugrottam egy kicsit a G szekcióból:) Anyósomnak van egy H caravanja. Harmadszorra szedik le neki az ablaktörlő lapátokat.Nem nagy élmény 8-9 ezerért megvenni rá a Valeo vagy a Bosch lapátokat.Állítólag létezik a Bosokonak is olyan ami jó rá.Tud erről valaki valami infót? Azokkal az átalakítókkal rá lehet ekkenteni szerintem bármit. Nekem se a gyári van rajta, és olyan adapter izéval van feltéve. Csinálok róla fotót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus29, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2016 3 órája, Maybal írta: Azokkal az átalakítókkal rá lehet ekkenteni szerintem bármit. Nekem se a gyári van rajta, és olyan adapter izéval van feltéve. Csinálok róla fotót. Oké köszi szépen.Valamit rá kell nekem is mókolni,mert a panelparkolóban lelopják állandóan.Arra is gondoltam,hogy teszek rá hagyományos kampós végű karokat.Bár nem tudom létezett-e olyan H astrához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Augusztus29, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2016 23 órája, Geopake írta: Sziasztok! Átugrottam egy kicsit a G szekcióból:) Anyósomnak van egy H caravanja. Harmadszorra szedik le neki az ablaktörlő lapátokat.Nem nagy élmény 8-9 ezerért megvenni rá a Valeo vagy a Bosch lapátokat.Állítólag létezik a Bosokonak is olyan ami jó rá.Tud erről valaki valami infót? És mi a gond a Bosch-al? Nekem több, mint 4 éve van fent és még mindig rendesen töröl. Ott inkább helytelen használati gond lesz, ha sűrűn kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus29, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2016 2 perce, grep írta: És mi a gond a Bosch-al? Nekem több, mint 4 éve van fent és még mindig rendesen töröl. Ott inkább helytelen használati gond lesz, ha sűrűn kell cserélni. Semmi gond vele.Lelopják a parkolóban,így tényleg sűrűn kell cserélni:)Már 3-at elvittek.Ezért keresnék olcsóbb megoldást.A Bosoko 1500 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Augusztus29, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2016 21 perce, Geopake írta: Semmi gond vele.Lelopják a parkolóban,így tényleg sűrűn kell cserélni:)Már 3-at elvittek.Ezért keresnék olcsóbb megoldást.A Bosoko 1500 Ft. Akkor nincs más megoldás, minden este Te leveszed, és elrakod a csomagtartóba....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus29, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2016 23 perce, Maybal írta: Akkor nincs más megoldás, minden este Te leveszed, és elrakod a csomagtartóba....... Az sem lenne jó megoldás,mert akkor minden nap le kellene mennem Pestről Gyöngyösre:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Augusztus30, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2016 10 órája, Geopake írta: Az sem lenne jó megoldás,mert akkor minden nap le kellene mennem Pestről Gyöngyösre:) Akkor anyósod vegye le mindig.....Képezd ki, hogy kell levenni/felrakni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus30, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2016 3 órája, Maybal írta: Akkor anyósod vegye le mindig.....Képezd ki, hogy kell levenni/felrakni..... Nem foglakozik vele.Vetet velem másik lapátot..Régen mentem a kocsijával.Beállítottam magamnak a tükröket.Pár héttel később megint mentem .A tükröket nem kellett beállítanom.Mondom neki nem állítottad vissza?Azt mondja nem foglakozik ő ilyenekkel.Előre megy:) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus30, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2016 (edited) 15 órája, Geopake írta: Az sem lenne jó megoldás,mert akkor minden nap le kellene mennem Pestről Gyöngyösre:) Off: szintén g szekció, szintén Gyöngyös- kétszer lopták ugyanarról az egyetlen kerékről a gyári dísztárcsámat. Mióta alufelnim van kerékőrrel, megszűnt a probléma. Nincs kamerázott terület a közelében, ahová parkolhatna? Módosítva Augusztus30, 2016 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Augusztus30, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2016 (edited) 17 órája, Geopake írta: Semmi gond vele.Lelopják a parkolóban,így tényleg sűrűn kell cserélni:)Már 3-at elvittek.Ezért keresnék olcsóbb megoldást.A Bosoko 1500 Ft. Óóóó. Na erre nem gondoltam. És merre parkol az a verda? Hol nem szabad megállni? Most olvasom, hogy Gyöngyös. Hát ez nem jó hír, nekem is van ott közeli rokonság. Módosítva Augusztus30, 2016 : grep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus30, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2016 6 órája, Cs. Zoltán írta: Off: szintén g szekció, szintén Gyöngyös- kétszer lopták ugyanarról az egyetlen kerékről a gyári dísztárcsámat. Mióta alufelnim van kerékőrrel, megszűnt a probléma. Nincs kamerázott terület a közelében, ahová parkolhatna? Egyszer aludtunk anyósnál a párommal.Éjjel lelopták a szelepsapkákat meg a heko légterelőket.Akkor még A vectrám volt.Azóta csak 1 napra megyünk:) Nincs ott kamera sehol.10 emeletes panelek közötti parkoló.Jeruzsálem utca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus30, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2016 Akkor nem messze van tőle a Mol kút, sokan ott parkolnak a kamerázottság miatt. Valamiért bajos az a környék, volt kolléganőm párjának törték is már fel ott az autóját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus30, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2016 1 órával ezelőtt, Cs. Zoltán írta: Akkor nem messze van tőle a Mol kút, sokan ott parkolnak a kamerázottság miatt. Valamiért bajos az a környék, volt kolléganőm párjának törték is már fel ott az autóját. Ott van a sarkon a Mol kút.Nem tudom örülnek-e a kúton ha mindenki odaáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember1, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2016 (edited) On 2016. 08. 30. at 23:42, Geopake írta: Ott van a sarkon a Mol kút.Nem tudom örülnek-e a kúton ha mindenki odaáll. Buszpályaudvar mellett is sokan parkolnak, kérdés, van-e ott még hely reggelente. Módosítva Szeptember1, 2016 : Astra555 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember1, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2016 13 órája, Astra555 írta: Buszpályaudvar mellett is sokan parkolnak, kérdés, van-e ott még hely reggelente. Az is a baj,hogy anyós nem jár a kocsival.Gyalog megy dolgozni.Hetente egyszer elmegy vele ide-oda.Bárhol leszedhetik neki a dolgokat róla,ott is ahol van kamera.Lehet 3 nap múlva veszi észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október26, 2016 Megoszt Elküldve Október26, 2016 Üdv Kiegyenlítő tartályom akarom levenni.némi koszolódás van benne ,zavarja a szemem. Z16xer,oldalt fogja fül ami alulról beleakadt a fül alatti részen még hátul is tartja egy rész. Valaki tudja hogy kell leszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október27, 2016 Megoszt Elküldve Október27, 2016 13 órája, krisztus írta: Üdv Kiegyenlítő tartályom akarom levenni.némi koszolódás van benne ,zavarja a szemem. Z16xer,oldalt fogja fül ami alulról beleakadt a fül alatti részen még hátul is tartja egy rész. Valaki tudja hogy kell leszedni? Akkut ki kell venni, a sínen amire fel van tolva általában a végén van egy fekete biztosító kupak, a torony felől felülről benyúlsz csavarhúzóval kifeszíted és le tudod pattintani, utána már csak le kell húzni magad felé, tehát az autó orra felé a tartályt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október27, 2016 Megoszt Elküldve Október27, 2016 7 órája, Davee írta: Akkut ki kell venni, a sínen amire fel van tolva általában a végén van egy fekete biztosító kupak, a torony felől felülről benyúlsz csavarhúzóval kifeszíted és le tudod pattintani, utána már csak le kell húzni magad felé, tehát az autó orra felé a tartályt. Köszi,akkor egyenlőre marad ,akksit nem piszkálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kishenceg Elküldve November14, 2016 Megoszt Elküldve November14, 2016 Nem találtam karosszéria topicot, ezért itt tennék fel két kérdést: - Gyárilag nincs rajta, de talán nem ártana, ha lenne: http://autotuningshop.hu/termekegy/11186/OPEL-ASTRA-H-DISZLEC-feliratos.html A kérdés, hogy ezt ragasztani kell? Ha igen, mivel érdemes? - A másik tetőcsomagtartóra vonatkozik: Szeretnék bringát szállítani, korábban a G-n is a tetőn oldottam meg. Thule csomagtartóm volt (van) hozzá, nem volt vele gond, de a H-ra nem passzol. Néztem helyette ezt, mivel fixpontos a szentem: http://www.csomagtartoaruhaz.hu/csomagtarto-tetocsomagtarto-tetobox-kerekpartarto-silectarto-aruhaz.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5429&category_id=3337 Na, ez nagyon macerásnak tűnik, illetve a gumi harmónika, vajon mennyi nyomot hagyna a fekete fényezésen? Valakinek van esetleg tapasztalata vele? Szívesen venném az esetleges más típusra vonatkozó javaslatot is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ImI888 Elküldve November14, 2016 Megoszt Elküldve November14, 2016 Sziasztok! Hol tudok robbantott ábrát nézni H-s Astráról, alkatrészekkel-cikkszámmal? Egy 2011-es H-astra 1,7, sedan, ablakok alatt futó krómozott díszléceinek a cikkszámai kellenének. (4db) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kishenceg Elküldve November14, 2016 Megoszt Elküldve November14, 2016 1 órával ezelőtt, ImI888 írta: Sziasztok! Hol tudok robbantott ábrát nézni H-s Astráról, alkatrészekkel-cikkszámmal? Egy 2011-es H-astra 1,7, sedan, ablakok alatt futó krómozott díszléceinek a cikkszámai kellenének. (4db) http://ecat24.com/opel/catalog/types/1/9/ 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve November15, 2016 Megoszt Elküldve November15, 2016 23 órája, Kishenceg írta: Nem találtam karosszéria topicot, ezért itt tennék fel két kérdést: - Gyárilag nincs rajta, de talán nem ártana, ha lenne: http://autotuningshop.hu/termekegy/11186/OPEL-ASTRA-H-DISZLEC-feliratos.html A kérdés, hogy ezt ragasztani kell? Ha igen, mivel érdemes? - A másik tetőcsomagtartóra vonatkozik: Szeretnék bringát szállítani, korábban a G-n is a tetőn oldottam meg. Thule csomagtartóm volt (van) hozzá, nem volt vele gond, de a H-ra nem passzol. Néztem helyette ezt, mivel fixpontos a szentem: http://www.csomagtartoaruhaz.hu/csomagtarto-tetocsomagtarto-tetobox-kerekpartarto-silectarto-aruhaz.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5429&category_id=3337 Na, ez nagyon macerásnak tűnik, illetve a gumi harmónika, vajon mennyi nyomot hagyna a fekete fényezésen? Valakinek van esetleg tapasztalata vele? Szívesen venném az esetleges más típusra vonatkozó javaslatot is! Nekem gyári van azon nincs az a gumis rész csak az oldalsó takaró műanyag ami kulcsolható.12000 ért ajándék volt használtan Ha 5ajtósod van és gyárit vennél arra figyelj hogy a kulcsos műanyag kétféle van :egyiknek egyenes az alja (tetősin nélküli kombihoz való) másik még követi a tető vonalát Még még annyi hogy a fixpontot takarja egy(4)fedél.a forgórésze nem sima felületű ezért nyitásra könnyen törik.5-6000 darabja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve November15, 2016 Megoszt Elküldve November15, 2016 On 2016. 11. 14. at 15:34, Kishenceg írta: Nem találtam karosszéria topicot, ezért itt tennék fel két kérdést: - Gyárilag nincs rajta, de talán nem ártana, ha lenne: http://autotuningshop.hu/termekegy/11186/OPEL-ASTRA-H-DISZLEC-feliratos.html A kérdés, hogy ezt ragasztani kell? Ha igen, mivel érdemes? - A másik tetőcsomagtartóra vonatkozik: Szeretnék bringát szállítani, korábban a G-n is a tetőn oldottam meg. Thule csomagtartóm volt (van) hozzá, nem volt vele gond, de a H-ra nem passzol. Néztem helyette ezt, mivel fixpontos a szentem: http://www.csomagtartoaruhaz.hu/csomagtarto-tetocsomagtarto-tetobox-kerekpartarto-silectarto-aruhaz.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5429&category_id=3337 Na, ez nagyon macerásnak tűnik, illetve a gumi harmónika, vajon mennyi nyomot hagyna a fekete fényezésen? Valakinek van esetleg tapasztalata vele? Szívesen venném az esetleges más típusra vonatkozó javaslatot is! Szia. Az oldal diszléc 3M , vagy valami hasonló 2 oldalú ragacs. Neked csak le kell tisztítani a helyét, a nem gyári verziós abban van tisztítószerrel átitatott zsepi, és csak leveszed a védőfóliát, és felragasztod. A hátsó ajtóknál számítsd bele a fordulást, nehogy felakadjon az első ajtónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November16, 2016 Megoszt Elküldve November16, 2016 (edited) Csomitartó krómdiszléc szélessége(magassága) ugyanaz lehet kombi és 5 ajtós esetén is?a felirat miatt kérdezem,kombin lévő felirat jó lehet-e 5 ajtósra is? Módosítva November16, 2016 : csicsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts