S.D.I. Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 http://www.opel.hu/c...H_model_9.0.pdf 40 és a 45 oldalon van róla kép. Ne a gyerekzárnál keresd, hanem a zár felet, az ajtó élénél. Mindegyiket külön-külön kell bezárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusztulat Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 köszi szépen már értem.esetleg tudnál segiteni hogy mi lehet az hogy elinditás után 1 másodpercig jár a motor majd leáll,és villog a sárga lámpa nem inditozik.ha kiveszem a kulcsot és ujra probálom indul rendesen.már elég sürün csinálja mind a 2 kulcsal.mi lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stephan01 Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 sziasztok, szeretném én is felprogramoztatni az astrámat hogy zárás után felhúzza az ablakokat. azt honnan tudom hogy van-e REC modul, és ha van a megfelelő-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 sziasztok, szeretném én is felprogramoztatni az astrámat hogy zárás után felhúzza az ablakokat. azt honnan tudom hogy van-e REC modul, és ha van a megfelelő-e? Hali, A csomagtérben a bal oldali kárpiton van egy "ablak", két hornyolt műanyag zár elfordításával nyílik. Nyisd ki, és nézz be mögé. Ha látsz egy kb. 20 x 15 cm-es elektromos kapcsolótáblát biztosítékokkal, relékkel, csatlakozókkal, akkor az a REC modul. A komfortzár Op-Com szoftverrel is felprogramozható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Ha ilyet találsz a kárpit mögött akkor örülhetsz mert lehet programozni :D REC modul >> http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Ha ilyet találsz a kárpit mögött akkor örülhetsz mert lehet programozni :D REC modul >> http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Azt hittem, hogy az enyémben nincs, de most néztem meg, és láttam van benne...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Sziasztok! Navigációs fejegységet keresek. Tud valaki ahol be is szerelik ? És mindez mennyibe kerül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Infidel Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Sziasztok! Nekem egy 2004.12. -i Astra h 1.6-os sw-m (combi) van. A kézikönyv szerint az autósziluettes sárga lámpának a gyújtás ráadása után pár másodperccel el kellene aludnia, nálam csak a motor beindítása után alszik el. A szerelő szerint ez így is jó! Szerintetek? A másik gondom, hogy nagyon meleg időben az autósziluettes sárga lámpa menet közben sem alszik el. Elvittem szervizbe, ahol kiolvasták a "vízgomba" hibájának hibakódját, kicserélték. De most hogy megint meleg van, megint világít a lámpa menet közben. Mi lehet a gond? A harmadik gond, hogy 1-2 napos eső után a kocsi elsőre nem akar indulni. Elfordítom a kulcsot aztán el kezd villogni a sárga autós lámpa. Kiveszem a kulcsot, újra ráadom a gyújtást és minden gond nélkül indul. A segítséget előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wildpig Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Sziasztok! Nekem egy z19dth 2005-s astram van, és a mai napon egy ecn04005A hibakóddal jelentkezett. Sajnos semmit nem találok róla, és a kocsin semmi változást nem veszek észre. Ha valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma(mennyire súlyos), azt elóre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Sziasztok! Nekem egy 2004.12. -i Astra h 1.6-os sw-m (combi) van. A kézikönyv szerint az autósziluettes sárga lámpának a gyújtás ráadása után pár másodperccel el kellene aludnia, nálam csak a motor beindítása után alszik el. A szerelő szerint ez így is jó! Szerintetek? A másik gondom, hogy nagyon meleg időben az autósziluettes sárga lámpa menet közben sem alszik el. Elvittem szervizbe, ahol kiolvasták a "vízgomba" hibájának hibakódját, kicserélték. De most hogy megint meleg van, megint világít a lámpa menet közben. Mi lehet a gond? A harmadik gond, hogy 1-2 napos eső után a kocsi elsőre nem akar indulni. Elfordítom a kulcsot aztán el kezd villogni a sárga autós lámpa. Kiveszem a kulcsot, újra ráadom a gyújtást és minden gond nélkül indul. A segítséget előre is köszönöm! Szia! A kulcsos kisautónak gyújás ráadása után pár másodpercel ki kell aludnia, ha nem így van az azt jelenti, hogy eltárolt hibakódod van. Ha ezt kiolvastatod, vagy kivillogtatod, akkor talán kiderül az is, hogy miért világít néha menet közben is. Nem ismeri fel az autó indításgátlója a kulcsodat, azért villog indítózás közben. CIM modul hibája okozza ezt a gondot. Van szervizes visszahívás rá, mert kontakthibás a csatlakozója, ezt egy tartó lemez felszerelésével oldják meg ingyen. Ha ez nem segít, van rá frissebb szoftver a CIM modulra (nekem ez oldotta meg a problémát 2 éve), vagy CIM modul csere, ami kb 40ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Sziasztok! Nekem egy z19dth 2005-s astram van, és a mai napon egy ecn04005A hibakóddal jelentkezett. Sajnos semmit nem találok róla, és a kocsin semmi változást nem veszek észre. Ha valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma(mennyire súlyos), azt elóre is köszönöm. EGR hiba! Mostanában nem volt túl sok város, dugó, stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Infidel Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Szia! Köszönöm a gyors választ! Megnéztem, hogy az autó milyen hibakódokat ír ki, a következőket írta ki sorrendben: 111601, 161450, 161600, 000000. Próbáltam megnézni az interneten, de nem találtam. Esetleg nem tudnád megmondani, hogy mik lehetnek? Előre is köszönöm! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
chrismis72 Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Sziasztok! Remélem tudtok segíteni... Egy 2005-ös Astra H (1.7 cdti) autóm van, és a következő a hibajelenség: amint ráteszem a gyújtást, folyamatosan világít a féklámpa. Gyújtás nélkül normálisan működik. A fékpedál kapcsoló frissen cserélve,és beállítva... Ha van ötletetek légyszi írjatok... Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
karvezeto Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Sziasztok! 2006.04. havi Astra 1,4-es autóm újabban elindítás után leáll, hibaüzenetet ad (ságra kulcs), majd nem fogadja el a következő indítási kísérletet kb. 5-10 mp-ig, maajd gond nélkül indul másodikra. Elektronika/indításgátló/CIM modul? A hozzászólásokat ill. véleményeket előre is köszönöm. Gyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Sziasztok ! Nekem egy 2009 10 havi 1.7 Cdti H Astrám van ami VAN ;-) Szóval a kérdésem a következő lenne ,hogy van benne egy BID kíjelző és szeretnék bele CID kíjelzőt. Lehetséges ez a csere és fel lehet programozni az autóhoz ? Előre is köszi a válaszolkat ! ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Sziasztok ! Nekem egy 2009 10 havi 1.7 Cdti H Astrám van ami VAN ;-) Szóval a kérdésem a következő lenne ,hogy van benne egy BID kíjelző és szeretnék bele CID kíjelzőt. Lehetséges ez a csere és fel lehet programozni az autóhoz ? Előre is köszi a válaszolkat ! ;-) Hali, A válasz igen. Ha nem tévedek, a folyamat a következő: - Jelenlegi fejegység a BID-ről letanít - BID és keret kiszerel - CID és új keret beszerel - Fejegység vissza - Fejegység CID-re feltanít - CID kód index beállít Ja, és ha gyári navis fejegységgel használnád a CID-et, és szeretnél rajta térképet nézni, akkor szükség lesz egy RGB-kábelre is a fejegység és a kijelző között (kb. 100 EUR). Link to comment Megosztás: More sharing options...
stephan01 Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Hali, A csomagtérben a bal oldali kárpiton van egy "ablak", két hornyolt műanyag zár elfordításával nyílik. Nyisd ki, és nézz be mögé. Ha látsz egy kb. 20 x 15 cm-es elektromos kapcsolótáblát biztosítékokkal, relékkel, csatlakozókkal, akkor az a REC modul. A komfortzár Op-Com szoftverrel is felprogramozható. köszi a választ! megnéztem és van REC modul. egy ilyennel akkor fel lehet rá programozni? vagy ez csak valami gagyi? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/autovillamossagi_alkatresz/autodiagnosztika/opel_auto_diagnosztika_legujabb_2012_1608296123.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyo82 Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Hali, A válasz igen. Ha nem tévedek, a folyamat a következő: - Jelenlegi fejegység a BID-ről letanít - BID és keret kiszerel - CID és új keret beszerel - Fejegység vissza - Fejegység CID-re feltanít - CID kód index beállít Ja, és ha gyári navis fejegységgel használnád a CID-et, és szeretnél rajta térképet nézni, akkor szükség lesz egy RGB-kábelre is a fejegység és a kijelző között (kb. 100 EUR). Szia és köszi a választ akkor elkezdek kutatni a neten egy CID kíjelőért remélem szakembert is találok aki nekem le és fel programozza még 1x köszi a segítséget ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Hali! Van valakinek OP-Com kábel+progi Veszprémben? Használja is? Tapasztalat? Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
stephan01 Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Hali! Van valakinek OP-Com kábel+progi Veszprémben? Használja is? Tapasztalat? Üdv, ha kapok válasz a 2442-es hsz.-re akkor nekem nemsokára lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Ez a 2442 hibakód akar lenni? Ha az, akkor P2442:másodlagos levegő-befecskendező rendszer kapcsoló szelep beragadt nyitott bank2 (gugli fordítás) P2442:secondary air injection system switching valve stuck open bank2 Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
stephan01 Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Ez a 2442 hibakód akar lenni? Ha az, akkor P2442:másodlagos levegő-befecskendező rendszer kapcsoló szelep beragadt nyitott bank2 (gugli fordítás) P2442:secondary air injection system switching valve stuck open bank2 Üdv, nem, ez a hozzászólásom száma :) (jobb felső sarokban van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Aha. Engem is érdekel az a motyó, amit belinkeltél. Elvileg azzal fel lehet programozni, ha nem csak diagnosztikára jó. Azt írja, lehet a vezérlőkkel is kommunikálni...Ha vettél, oszd meg a tapasztalatokat. ;) Üdv, UI: Válaszolt a vaterás fickó: "Opcom programmal működik ami magyar nyelvű. Tech2-eshez nagyon hasonló, ez talán 306 műveletet tud míg a tech2 330 körül, otthoni felhasználásra azonban nincs olyan ami ennél többet tudna." Úgyhogy rendelek én is egyet...;) Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
stephan01 Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 azt esetleg nem tudja valaki hogy ez mi? az ablakmosó tartályánál lógott: http://kepfeltoltes.hu/120703/20120609435_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/120703/20120609436_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 azt esetleg nem tudja valaki hogy ez mi? az ablakmosó tartályánál lógott: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Úgy vélem hogy ez a külső hőmérséklet érzékelője, aminek elvileg elől a hűtőrácsban kell lenni, nekem legalábbis oda van pattintva. De javítsatok ki ha tévednék :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts