Zsolti25 Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Szerintem itt a melegedés lesz a fő probléma (nyáron 40 fokban főleg). Iszonyat nagy az áramfelvétele a ventinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janika86 Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Üdv! egyik nap figyelmes lettem a GID kijelzőmön egy kis zavaró pixelhibának, vagy nem tudom minek... találkozott már valaki ilyennel? ha igen van valami mód a hiba kijavítására? http://kephost.hu/share-ABF3_4FB2B73B.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Hali! A következőben kérnék segítséget. A rádió háttérvilágítása ugyebár csak akkor műkszik, ha a világítást felkapcsolom. Megoldható valahogy( szerelés, mókolás nélkül), hogy a rádió háttérvilágítása a világítás lekapcsolása után is megmaradjon? Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veszedelem Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy az 1,4-es 2005-ös astrámba na ventilátor néha teljesen meghülyül. Bekapcsolom, akkor megy, 1-esen, aztán hiába tekerem feljebb, nem megy, se le sem fel. Viszont leállítani sem tudom. Aztán reggelre mindig szépen leszívja az aksit. találkozott már valaki ilyen problémával? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ano69 Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Sziasztok! Kérdésem lenne hozzátok. Folyamatos hibakódot az az autóm (z14xep, 2006 kombi), ami az EGR szelepre vonatkozik. A hiba mutatkozik vezetés közben is, 1500-2500 fordulat között rángatva megy az autó (egyenletes gáz mellett). Kétszeri EGR tisztítás után is ugyanez a helyzet. Az x-edik autószerelő ismerősöm lehúzta az EGR-hez vezető kábelsarut, így viszont nem rángat az autó,de a műszerfalon kijelzi a hibát. Ez most azt jelenti, hogy a szelep benne van és működik csatlakozás nélkül is és a fedélzeti computer (ha rá van kötve a szelepre) felülbírálja a vezérlését? Mit lehet tenni? Vegyek új szelepet? Kérnék szépen tanácsot, volt-e már valakinek hasonló baja. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Sziasztok! Kérdésem lenne hozzátok. Folyamatos hibakódot az az autóm (z14xep, 2006 kombi), ami az EGR szelepre vonatkozik. A hiba mutatkozik vezetés közben is, 1500-2500 fordulat között rángatva megy az autó (egyenletes gáz mellett). Kétszeri EGR tisztítás után is ugyanez a helyzet. Az x-edik autószerelő ismerősöm lehúzta az EGR-hez vezető kábelsarut, így viszont nem rángat az autó,de a műszerfalon kijelzi a hibát. Ez most azt jelenti, hogy a szelep benne van és működik csatlakozás nélkül is és a fedélzeti computer (ha rá van kötve a szelepre) felülbírálja a vezérlését? Mit lehet tenni? Vegyek új szelepet? Kérnék szépen tanácsot, volt-e már valakinek hasonló baja. Köszönöm Úgy tudom, ha nincs rajta a kábelsaru, nem működik (nem nyit ki, azaz nem vezet vissza semennyi kipufogógázt) - ez környezetvédelmi szempontból nem optimális, de a menetteljesítményeket érdemben nem befolyásolja (a fogyasztást viszont valószínűleg igen). A benzinmotoroknál egyébként is csak egy viszonylag szűk üzemi tartományban és viszonylag kevés (~15%) kipufogógázt vezet vissza az EGR-szelep. Nálam (szintén Z14XEP) csak a villáskulcsos visszajelző égett, rángatás nem volt, és egy tisztítás plusz kb. 500 km autópályázás megoldotta a dolgot, azóta is rendben van (kop-kop). Valószínűleg nálad már a szelepcsere lesz a megoldás (beszerzési forrástól függően egy új szelep 25-50e Ft körül van). Link to comment Megosztás: More sharing options...
joma Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Üdv! Az egyik javítási könyv szerint az ellenállat a ventillátor bal felső oldalánál található, két drót megy rá (fekete és narancs)és cserélhető. Meg tudná mondani valaki ennek mennyi az ellenállása? Esetleg azt is, hogy az egyes fokozatokban mennyi áram megy át rajta és ekkor mennyi feszültség esik rajta? Vagy inkább mérjem meg én :blush: ! Egyébként össze lehetne pakolni nagyteljesítményű ellenállásokból, csak a mérete és a melegedés lehet a gond. Első nekifutásra nekem nem tűnik megoldhatatlannak a csere. Közben megnéztem a rajzot és ha jól látom, akkor 4 db ellenállat van sorba kötve és közéjük jön 4 db 4 mm2-es drót, a venti fokozatainak megfelelően. A ventire megy a fekete-narancs kábel. Az ellenállatokat egyenként ki lehet mérni és egy-egy darabbal lehet helyettesíteni. Végeztem néhány mérést, a venti áramfelvétele 1-es fokozatban 2,8A, 4-esben 17A (álló motor mellett). Az előtétellenállat 1-esben 3,1 ohm, 4-esben direktben küldi a kakaót. Ez a példány huzalos, lemezburkolatos, kiszerelhető és cserélhető (vagy jó eséllyel javítható). Ha jól láttam "belelóg" a levegő útjába, a hűtés így biztosítva van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Üdv! Megtudjátok mondani milyen elven méri a komputer a beletöltött üzemenyag mennyiséget ? Átfolyásmérő vagy tankban van valami érzékelő ? Lehet ezt kalibrálni ? Sajnos legutóbb nagy különbséget tapasztaltam a beletöltött és az elhasznált mennyiség között. (MOL-nál tankoltam, az arány 24 liter - 20,4 liter). Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Üdv! Megtudjátok mondani milyen elven méri a komputer a beletöltött üzemenyag mennyiséget ? Átfolyásmérő vagy tankban van valami érzékelő ? Lehet ezt kalibrálni ? Sajnos legutóbb nagy különbséget tapasztaltam a beletöltött és az elhasznált mennyiség között. (MOL-nál tankoltam, az arány 24 liter - 20,4 liter). A tankban van szintérzékelő, évjárattól függően feszültség v. ellenállás típusú. Ez alapján mutatja a műszerfali óra az üzemanyagszintet, és számítja a komputer a "Range" (hatótávolság) értéket. Van átfolyásmérő is. Ez kell a pillanatnyi fogyasztás kijelzéséhez, és a mért értékekből ebből számítódik az átlagfogyasztás és az elfogyasztott üa, mennyisége a BC-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 A tankban van szintérzékelő, évjárattól függően feszültség v. ellenállás típusú. Ez alapján mutatja a műszerfali óra az üzemanyagszintet, és számítja a komputer a "Range" (hatótávolság) értéket. Van átfolyásmérő is. Ez kell a pillanatnyi fogyasztás kijelzéséhez, és a mért értékekből ebből számítódik az átlagfogyasztás és az elfogyasztott üa, mennyisége a BC-ben. Köszönöm. Akkor ugy néz ki egy 4 literes tankolassal behülyitettem a rendszert. Mert a mutato feljebb ment de a "range" nem változott és azota hiaba tankolok nem stimmel. Lehet ezt reset-elni ? Esetleg aksi saru le-fel ? (2006-os évjárat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Köszönöm. Akkor ugy néz ki egy 4 literes tankolassal behülyitettem a rendszert. Mert a mutato feljebb ment de a "range" nem változott és azota hiaba tankolok nem stimmel. Lehet ezt reset-elni ? Esetleg aksi saru le-fel ? (2006-os évjárat) Egy teletank sem hatja meg? Nekem is gyakran előfordul, ha 5-8liter alatt tankolok, nem emeli meg a "range"-t, utána addig 0 km-t ír ki ameddig nem nyomsz bele többet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Egy teletank sem hatja meg? Nekem is gyakran előfordul, ha 5-8liter alatt tankolok, nem emeli meg a "range"-t, utána addig 0 km-t ír ki ameddig nem nyomsz bele többet... Kipróbálom, köszönöm !!! De egy kicsit spórolnom kell hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Egy teletank sem hatja meg? Nekem is gyakran előfordul, ha 5-8liter alatt tankolok, nem emeli meg a "range"-t, utána addig 0 km-t ír ki ameddig nem nyomsz bele többet... A tervezok nem gondoltak arra, hogy akinek van 1-2 millioja arra, hogy az autoban alljon, annak nincs 10-20 ezre, hogy a tankban alljon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 A tankban van szintérzékelő, évjárattól függően feszültség v. ellenállás típusú. Ez alapján mutatja a műszerfali óra az üzemanyagszintet, és számítja a komputer a "Range" (hatótávolság) értéket. Van átfolyásmérő is. Ez kell a pillanatnyi fogyasztás kijelzéséhez, és a mért értékekből ebből számítódik az átlagfogyasztás és az elfogyasztott üa, mennyisége a BC-ben. A trabantban volt átfolyásmérő! A mai autók modern motorvezérlői pontosan ki tudják számolni a befecskendezett mennyiséget az üzemanyag nyomásból, a befecskendezési időből és a fordulatszámból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom59 Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Sziasztok Próbált már valaki ilyet beszerelni? Nagyon macerás? Terméknév: DECTANE LGX-02 (chrom) Nappali menetfény Rövid leírás: 1 pár! E-jelű, R87mínősítésű! 28 ledes, vékony design, ködlámpa szerűen a díszrácshoz szerelhető! 200 x 22 x 32 mm Ár: 14 800 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Sziasztok Próbált már valaki ilyet beszerelni? Nagyon macerás? Terméknév: DECTANE LGX-02 (chrom) Nappali menetfény Rövid leírás: 1 pár! E-jelű, R87mínősítésű! 28 ledes, vékony design, ködlámpa szerűen a díszrácshoz szerelhető! 200 x 22 x 32 mm Ár: 14 800 Ft Szia! Én szereltem már be hasonló drl, az enyémben a fényszóró alá tettem be egy hajlítható led csíkot! De nemrég nézegettem a ködlámpa helyére hasonló dolgot, csak nekem egyszerű fekete kellene... Nem olyan nagy munka betenni, kb. 1 óra alatt meg volt, nekem a szivargyújtóra van kötve és külön a ködlámpa kapcsoló működteti, mivel nincs ködlámpám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Sziasztok Próbált már valaki ilyet beszerelni? Nagyon macerás? Terméknév: DECTANE LGX-02 (chrom) Nappali menetfény Rövid leírás: 1 pár! E-jelű, R87mínősítésű! 28 ledes, vékony design, ködlámpa szerűen a díszrácshoz szerelhető! 200 x 22 x 32 mm Ár: 14 800 Ft Udv ! én is szereltem fel hasonlo LED-es világitást, én a kodlámpa mellé tettem, viszonylag egyszeru volt, ki lehet pattintani a kodlámpa borítását és oda szereled fel. Majd helyre teszed, behuzod a kábeleket, ehhez a tipushoz volt kulon 1 box ami csak akkor engedi hogy bekapcsoljon, ha már töltés van az akksin, tehát csak gyujtás után, igy rá van kötve közvetlen az akksi 2 pólusára! Igy néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom59 Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Udv ! én is szereltem fel hasonlo LED-es világitást, én a kodlámpa mellé tettem, viszonylag egyszeru volt, ki lehet pattintani a kodlámpa borítását és oda szereled fel. Majd helyre teszed, behuzod a kábeleket, ehhez a tipushoz volt kulon 1 box ami csak akkor engedi hogy bekapcsoljon, ha már töltés van az akksin, tehát csak gyujtás után, igy rá van kötve közvetlen az akksi 2 pólusára! Igy néz ki Köszönöm:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom59 Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Szia! Én szereltem már be hasonló drl, az enyémben a fényszóró alá tettem be egy hajlítható led csíkot! De nemrég nézegettem a ködlámpa helyére hasonló dolgot, csak nekem egyszerű fekete kellene... Nem olyan nagy munka betenni, kb. 1 óra alatt meg volt, nekem a szivargyújtóra van kötve és külön a ködlámpa kapcsoló működteti, mivel nincs ködlámpám... Van ködlámpa nélküli is de rohadt drága:( http://viewitem.eim.ebay.hu/LED-Tagfahrlicht-Opel-Astra-H-Tagfahrleuchten-in-Chrom--TV-Frei-Bj0407/260854507380/item Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2012 az astra H nál nagyvalószinüséggel be lehet programoztatni hogy a gyujtás ráadása után felkapcsolja a helyzetjelzőt, a motor beinditása után felkapcsolja a tompitottat. én a zafirámba megcsináltam, és müködik. a DRL kész :) a másikba meg vettem egy elektronikát ami 15-30 % os ( állitható ) fényerővel felkapcsolja a távfényt. ( amerikai autókon müködik hasolnóan ) az 10.000 Ft volt, és még 10 körül van a beszerelés. ( ez nem teljesen szabályos, de van amerikai Honda amin így müködik, igaz opel nincs az usában :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öregbuci Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Szerbusztok! Az a kérdésem, hogy a műszerfalon egy sárga "vízcsap" világít. Volt már valakinek ilyen üzenete, mit jelent. Előre is köszönöm a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 T öregbuci! Kezelés, biztonság, karbantartás 111. , 193. oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Udv ! én is szereltem fel hasonlo LED-es világitást, én a kodlámpa mellé tettem, viszonylag egyszeru volt, ki lehet pattintani a kodlámpa borítását és oda szereled fel. Majd helyre teszed, behuzod a kábeleket, ehhez a tipushoz volt kulon 1 box ami csak akkor engedi hogy bekapcsoljon, ha már töltés van az akksin, tehát csak gyujtás után, igy rá van kötve közvetlen az akksi 2 pólusára! Igy néz ki Én is néztem ki ilyet, csak nekem 2007 utáni szekerem van és azon már nem ilyen a műanyag rész. Most ezen gondolkozom : http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/TUNING-SHOP/VILAGITAS/NAPPALI-MENETFENY-VILAGITASOK/OPEL/ASTRA-H/InPro_99130-R19-Opel-Astra-H-Kodlampa-Nappali-Menetfennyel-Evj.-2004-2009.html Most lesz 5 éves a szekér, lehet meglepem egy ilyennel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Ha valakit érdekel, ködlámpáshoz is van: http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat=168&termek=110275 Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Ha valakit érdekel, ködlámpáshoz is van: http://www.deviltuni...8;termek=110275 Ezt megnéztem személyesen, sajnos az enyémre nem való. Faceliftes Xeonos vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts