K. Norbi Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 Nem tudom milyen oknäl fogva, de hirtelen megjavult!!! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peterruzs Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 Sziasztok! Astra H gyári CD30-as rádió helyett be lett rakva egy Pioneer fejegység, a rádión lévő piros +12v vezetéket mire kell kötni, hogy kikapcsoljon a rádió ha kiveszem a kulcsot a gyújtáskapcsolóból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
K. Norbi Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 Sziasztok! Astra H gyári CD30-as rádió helyett be lett rakva egy Pioneer fejegység, a rádión lévő piros +12v vezetéket mire kell kötni, hogy kikapcsoljon a rádió ha kiveszem a kulcsot a gyújtáskapcsolóból? Az enyembe is masik került es a szakember azt mondta, hogy ez leves! Sajna nem lehet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 Az enyembe is masik került es a szakember azt mondta, hogy ez leves! Sajna nem lehet! :unsure: Lehetni eppen lehet, csak a egy kulon ketyere kell hozza, mert a gyari radio vezerlese a CAN buszon megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peterruzs Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 Lehetni eppen lehet, csak a egy kulon ketyere kell hozza, mert a gyari radio vezerlese a CAN buszon megy. Miféle "ketyere" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 Miféle "ketyere" ? http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=410&termek=19028 http://www.blue16.hu/hun/products/can_bus_interface.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Az elakadásjelző paneljében van gyújtáskapcsolt 12V (tudom, nem a kulcs kivételére kapcsol ki, csak hátha valakinek így is jó lenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Hali! Írja meg valaki, legyen olyan kedves, a tompított és a távolsági izzó milyen típusú? Valamelyik H7, de nem tudom, melyik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Hali! Írja meg valaki, legyen olyan kedves, a tompított és a távolsági izzó milyen típusú? Valamelyik H7, de nem tudom, melyik.... Tompított H7, távolsági H1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donwusz Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok!Új vagyok itt és egyből egy kérdéssel fordulok Hozzátok!A kocsimba lévő GID kijelző el van törve.Most tudnák venni jutányosan egy BID-et.Az lenne a kérdésem,hogy a BID kijelzőjét át tudom szerelni a GID helyére?Nekem csak maga az lcd panel a törött.A nyáklapnak nincs semmi gondja.Tudna esetleg valaki felrakni képet a BID lcd paneljéről és a nyáklapjáról?Köszönöm előre is a helpet!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok!Új vagyok itt és egyből egy kérdéssel fordulok Hozzátok!A kocsimba lévő GID kijelző el van törve.Most tudnák venni jutányosan egy BID-et.Az lenne a kérdésem,hogy a BID kijelzőjét át tudom szerelni a GID helyére?Nekem csak maga az lcd panel a törött.A nyáklapnak nincs semmi gondja.Tudna esetleg valaki felrakni képet a BID lcd paneljéről és a nyáklapjáról?Köszönöm előre is a helpet!!! Nem, teljesen más a kettő képpontmérete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi28 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Sziasztok! Menet közben egyszer csak leállt az autó, mondom ez meg mi... Félrehúzodtam, levettem a gyújtást újból beinditottam 100m múlva ismét leállt. Félre álltam 1 benzinkútnál, ha csak járatom az autót akkor nincs semmi baja, viszont ha gázt adok pl.3000-ig újból bedobja a hibát és léállítja a gépet.... Szerintetek ez mi lehet?? Az alábbi hibákat dobja ki a rendszer: 000175, 000156. Előre is köszönöm a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
macs12 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Meg tudjátok mondani, hogy mi ez? A kézifék alatt van, gondolom a fix a Tech 2 csatlakozója, de a másik csatlakozó 1-6 ig számozvafogalmam sincs, hogy mi. Eredetileg aux csatlakozót kerestem,de az nekem nincs. :( http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
modern Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Sziasztok !! Egy elektromos gázpedál modul, vagy nem tudom hogy hívják az mennyibe kerül dúrván ??jah és ha lehúzom a EGR szelepet, lesz valami baja a kocsinak, azon kívűl hogy a MIL lámpa világítani fog ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Valaki? Valahol olvastam: Talán a szöggyorsulás mérő ketyere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Sziasztok! Van valakinek ötlete, hogy mi lehet az ábrán látható zöld csatlakozó? A jobb oldali D-oszlop tövében, az antennavezetékhez kötegelve akadtam rá. Két vékony vezeték csatlakozik hozzá (szürke, szürke/barna). Az autó: Astra H Caravan Essentia Plus, 2005/7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Sziasztok! Van valakinek ötlete, hogy mi lehet az ábrán látható zöld csatlakozó? A jobb oldali D-oszlop tövében, az antennavezetékhez kötegelve akadtam rá. Két vékony vezeték csatlakozik hozzá (szürke, szürke/barna). Az autó: Astra H Caravan Essentia Plus, 2005/7 Helló! Az a függönylégzsák csatija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Helló! Az a függönylégzsák csatija. Hali, köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Üdvözlök Mindenkit! Az egyik barátomnak a 2004-es Astra H Essentia autóján elromlott a hűtőventillátor. A tünet az, (amit elmesélt), hogy bekapcsolt légkondinál a ventillátor folyamatosan és nagyon gyorsan pörög. Elvitte egy szervízbe, ahol megállapították, hogy a ventillátor előtét ellenállása ment tönkre, aminek a GM száma 13126354. Az ára pedig 140 ezer és 90 ezer forint között van. Segítsetek. Tényleg csak az alkatrész cseréje a megoldás? Valaki tud valami egyszerűbbet és olcsóbbat? Köszönettel:benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Üdvözlök Mindenkit! Az egyik barátomnak a 2004-es Astra H Essentia autóján elromlott a hűtőventillátor. A tünet az, (amit elmesélt), hogy bekapcsolt légkondinál a ventillátor folyamatosan és nagyon gyorsan pörög. Elvitte egy szervízbe, ahol megállapították, hogy a ventillátor előtét ellenállása ment tönkre, aminek a GM száma 13126354. Az ára pedig 140 ezer és 90 ezer forint között van. Segítsetek. Tényleg csak az alkatrész cseréje a megoldás? Valaki tud valami egyszerűbbet és olcsóbbat? Köszönettel:benkoa Helló! A hiba nálam is fenn állt két éve, fóti opel bontóban kaptam akkor bontott ventilátort 35-ért, máshol hűtővel együtt akarták adni 80 körül. Én nem jöttem rá, hogyan lehetne javítani, a rossznak az ellenállása porcelánba van öntve, ami bekerült annak perforált fém háza van talán jobban tud hűlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Helló! A hiba nálam is fenn állt két éve, fóti opel bontóban kaptam akkor bontott ventilátort 35-ért, máshol hűtővel együtt akarták adni 80 körül. Én nem jöttem rá, hogyan lehetne javítani, a rossznak az ellenállása porcelánba van öntve, ami bekerült annak perforált fém háza van talán jobban tud hűlni. Szia! Tehát, ha jól értelmezem, akkor az ellenállás nem javítható és nem cserélhető, hanem a teljes ventillátort cserélni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Helló! A hiba nálam is fenn állt két éve, fóti opel bontóban kaptam akkor bontott ventilátort 35-ért, máshol hűtővel együtt akarták adni 80 körül. Én nem jöttem rá, hogyan lehetne javítani, a rossznak az ellenállása porcelánba van öntve, ami bekerült annak perforált fém háza van talán jobban tud hűlni. Szia! Tehát, ha jól értelmezem, akkor az ellenállás nem javítható és nem cserélhető csak egyben az egész ventillátorral együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Szia! Tehát, ha jól értelmezem, akkor az ellenállás nem javítható és nem cserélhető csak egyben az egész ventillátorral együtt? sajnos igen :( néz szét bontóba ... az új ára valóban húzós Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 sajnos igen :( néz szét bontóba ... az új ára valóban húzós Szia! Köszönöm a segítségeteket, akkor jön a bontó. benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
joma Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 (edited) Szia! Köszönöm a segítségeteket, akkor jön a bontó. benkoa Üdv! Az egyik javítási könyv szerint az ellenállat a ventillátor bal felső oldalánál található, két drót megy rá (fekete és narancs)és cserélhető. Meg tudná mondani valaki ennek mennyi az ellenállása? Esetleg azt is, hogy az egyes fokozatokban mennyi áram megy át rajta és ekkor mennyi feszültség esik rajta? Vagy inkább mérjem meg én :blush: ! Egyébként össze lehetne pakolni nagyteljesítményű ellenállásokból, csak a mérete és a melegedés lehet a gond. Első nekifutásra nekem nem tűnik megoldhatatlannak a csere. Közben megnéztem a rajzot és ha jól látom, akkor 4 db ellenállat van sorba kötve és közéjük jön 4 db 4 mm2-es drót, a venti fokozatainak megfelelően. A ventire megy a fekete-narancs kábel. Az ellenállatokat egyenként ki lehet mérni és egy-egy darabbal lehet helyettesíteni. Módosítva Május15, 2012 : joma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts