harmlevi Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Sziasztok A H Astrámmal lenne egy kis problémám. Akkut cseréltem a kocsiban és utána el kezdett szórakozni a távirányító. A kocsi rendesen megy, ha kiveszem a kulcsot nem hallgat el a rádió, nem működik a távirányító és kulcsal sem tudom a kozpontizárat működtetni. Ha leveszem az akkusarut, akkor 1-2 nyitás-zárásig jó és utána megint el kezd szórakozni. Nem tudjátok mi lehet a baja, mert egy szervízben már azzal rigattak, hogy a hátsó vezérőegységet kell kicserélni. Előre is köszi a segítséget Üvd.: Laci Szia! A rádió beállításai között (settings gomb) nézd meg, hogy az ign. logic on vagy off, ha offon van állítsd on-ra... Kp.-zár: Én a helyedben a középkonzoli kapcsolóval szórakoznék egy kicsit, a kulccsal nem is zárja egyébként sem az összes ajtót az Astrák nagy része, csak a vezetőjét, bezárni az autót így úgy tudod, hogy az anyósülés felől szállsz be megnyomod a bezárást majd becsukod az ajtót, így az összes zárva lesz... Továbbá cserélnék elemet a kulcsban CR2032-es gombelem kell bele, a tokot kinyitni az illesztési résébe helyezett körömmel lehet, mintha egy szilvából a magot akarnád kivenni:)... Remélem helyrejön!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kövi Laci Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Szia! A rádió beállításai között (settings gomb) nézd meg, hogy az ign. logic on vagy off, ha offon van állítsd on-ra... Kp.-zár: Én a helyedben a középkonzoli kapcsolóval szórakoznék egy kicsit, a kulccsal nem is zárja egyébként sem az összes ajtót az Astrák nagy része, csak a vezetőjét, bezárni az autót így úgy tudod, hogy az anyósülés felől szállsz be megnyomod a bezárást majd becsukod az ajtót, így az összes zárva lesz... Továbbá cserélnék elemet a kulcsban CR2032-es gombelem kell bele, a tokot kinyitni az illesztési résébe helyezett körömmel lehet, mintha egy szilvából a magot akarnád kivenni:)... Remélem helyrejön!:lol: A settingsben be van kapcsolva, az elemcsere megvolt a kulcsokat újra tanították és még mindig rossz... Valakinek vmi ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Bakker, én nagyon béna vagyok. Sikerült eljutni a veszvillogo csatlakozojáig és szégyen de nem tudtam kihúzni a csatlakozót. Ilyen biztonsági bigyót még nem láttam. Segítsetek kérlek. Hogy kell lehúzni a csatlakozót ? Vagy tudja valaki melyik színű vezetéken van gyújtáskapcsolt 12V ? A másik problémám hogy a kihangositó bekötése után hivaskor a rádió némit de nem hallok semmit. Lehet, hogy ezt is fel kell programozni, hogy a bejövő jelet kitegye a hangszorora ? Remelem nem gáz, hogy ilyen béna vagyok. Előre is köszi a segítséget. Szia! A vészvillogó panelban van gyújtáskapcsolt 12V. http://kepfeltoltes.hu/111231/V_szvillog__...ltoltes.hu_.jpg 12-es láb, fekete vezeték. Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Bakker, én nagyon béna vagyok. Sikerült eljutni a veszvillogo csatlakozojáig és szégyen de nem tudtam kihúzni a csatlakozót. Ilyen biztonsági bigyót még nem láttam. Segítsetek kérlek. Hogy kell lehúzni a csatlakozót ? Vagy tudja valaki melyik színű vezetéken van gyújtáskapcsolt 12V ? A másik problémám hogy a kihangositó bekötése után hivaskor a rádió némit de nem hallok semmit. Lehet, hogy ezt is fel kell programozni, hogy a bejövő jelet kitegye a hangszorora ? Remelem nem gáz, hogy ilyen béna vagyok. Előre is köszi a segítséget. Gyújtáskapcsolt +12V: 12-es láb, fekete vezeték. A csatlakozónak van egy felhajtható füle, ami egy fogazott áttételen keresztül kiemeli a csatlakozót. Ezt a fület kell felhajtani (felhajlás ellen pedig egy kis pöcök védi, azt előtte be kell nyomni). A rádiódra bekötötted a kihangosító hangszoró vezetékeit? A Quadlock alsó sorában a pici csatlakozók között van két láb. A csatlakozókiosztás a rádió tetején lévő adatlapon is fel van tüntetve. A PH+ és PH- (vagy TEL+ és TEL-) lábakra kell kötni a hangszóró vezetékeit. Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Gyújtáskapcsolt +12V: 12-es láb, fekete vezeték. A csatlakozónak van egy felhajtható füle, ami egy fogazott áttételen keresztül kiemeli a csatlakozót. Ezt a fület kell felhajtani (felhajlás ellen pedig egy kis pöcök védi, azt előtte be kell nyomni). A rádiódra bekötötted a kihangosító hangszoró vezetékeit? A Quadlock alsó sorában a pici csatlakozók között van két láb. A csatlakozókiosztás a rádió tetején lévő adatlapon is fel van tüntetve. A PH+ és PH- (vagy TEL+ és TEL-) lábakra kell kötni a hangszóró vezetékeit. Üdv: Laci Sziasztok! Egy megjegyzés a vészvillogó csatlakozó behelyezésére: Ezt a csatlakozót könnyedén vissza lehet úgy rakni, hogy NE működjenek a gombok :D . Nekem már sikerült ezt a csatlakozót úgy visszarakni, hogy nem nyomtam be teljesen, a felhajtható fület is vissza lehetett pattintani és úgy látszott, mintha a helyén lenne. Aztán, mikor visszaraktam mindent a helyére, akkor derült ki, hogy nem működik a vészvillogó és persze az ajtózáró gomb sem. Mondanom sem kell, hogy mi következett :lol: Középkonzol visszaszerelése előtt érdemes a gombokat kipróbálni! :devlish: Ezt csak azért írtam le, mert ha nekem sikerült, lehet más is járhat így. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aca Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Segitséget szeretnék kérni tőletek. 2004-es benzines H Astrám van és az istenért nem találom hol lehet beállítani az időt és a dátumot. Valaki segitsen. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Segitséget szeretnék kérni tőletek. 2004-es benzines H Astrám van és az istenért nem találom hol lehet beállítani az időt és a dátumot. Valaki segitsen. Köszi Milyen kijelződ van? Kétsoros/három/grafikus/színes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Segitséget szeretnék kérni tőletek. 2004-es benzines H Astrám van és az istenért nem találom hol lehet beállítani az időt és a dátumot. Valaki segitsen. Köszi Szia! http://www.opel.hu/content/dam/Opel/Europe...H_model_9.0.pdf Menj rá a a linkre, (Opel Magyarország hivatalos honlapja) és a 118. oldaltól keresgélj. benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Üdvözlök Mindenkit! Megint kitaláltam valamit. Két hónap múlva négy éves lesz az autóm, sajnos jön a műszaki vizsga. (Astra H Essentia+ Kombi, 14XEP). Arra gondoltam, hogy felrakok egy vonóhorgot. Találtam is 20-30 ezer közötti áron nekem tetszőt, de egyikhez sincs elektronika. Régen (még a békebeli időkben autószerelő voltam), amikor felraktam egy vonóhorgot, akkor a hátsó lámpák vezetékeiből lehetett venni az energiát a csatlakozó aljzathoz. Most, hogy egy kicsit "utánaolvasgattam" a neten az Astrának, megdöbbenve tapasztaltam, hogy 20-30 ezer (ugyanannyi mint a horog!!!) Ft.-ért be kellene szereznem, valami utánfutó vezérlő modult is? Az autóban nincs REC modul gyárilag és a neten csak olyan utánfutó vezérlőket találtam, amelyek az előbb említett összegért kaphatóak, de csak a REC modulos autókhoz. Szerintetek az én autómba mit kell beszerezni, ahhoz hogy be lehessen kötni az utánfutó csatlakozóját? Nem tudjátok, hogy be van-e építve gyárilag ilyen egység? Hol lehet, ha van? (Vezérlő gyári száma:6235326). Milyen megoldás van még? (Olcsó, de elegáns és megbízható). Előre is köszönöm:benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Gyújtáskapcsolt +12V: 12-es láb, fekete vezeték. A csatlakozónak van egy felhajtható füle, ami egy fogazott áttételen keresztül kiemeli a csatlakozót. Ezt a fület kell felhajtani (felhajlás ellen pedig egy kis pöcök védi, azt előtte be kell nyomni). A rádiódra bekötötted a kihangosító hangszoró vezetékeit? A Quadlock alsó sorában a pici csatlakozók között van két láb. A csatlakozókiosztás a rádió tetején lévő adatlapon is fel van tüntetve. A PH+ és PH- (vagy TEL+ és TEL-) lábakra kell kötni a hangszóró vezetékeit. Üdv: Laci Kedves Laci ! Istenkirály vagy. Nagyon köszi a segítséget. A számítógép floppy táp vezetékéből operaltam ki a "csatlakozót. Ezt tettem bele a csatlakozóba. Elvileg beleszorult de sajnos nem Ellenőriztem le hogy érintkezik e a tüskékkel. Elvileg bekötöttem a PH+- ra. Ezt a bemenetet nem kell "engedélyezni " valamilyen menüben? Koszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 A számítógép floppy táp vezetékéből operaltam ki a "csatlakozót. Ezt tettem bele a csatlakozóba. Elvileg beleszorult de sajnos nem Ellenőriztem le hogy érintkezik e a tüskékkel. Nem a floppy tapkabelt kell hasznalni, hanem az adatkabelt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Kedves Laci ! Istenkirály vagy. Nagyon köszi a segítséget. A számítógép floppy táp vezetékéből operaltam ki a "csatlakozót. Ezt tettem bele a csatlakozóba. Elvileg beleszorult de sajnos nem Ellenőriztem le hogy érintkezik e a tüskékkel. Elvileg bekötöttem a PH+- ra. Ezt a bemenetet nem kell "engedélyezni " valamilyen menüben? Koszi a segítséget. Ha a PH+, PH- és a TEL MUTE bevan kötve, akkor minden egyéb beállítás nélkül működik. Ha a telmute-on testelést kap, akkor némítja a rádiót vagy megállítja a cd-t, és az első két hangszóróra erősíti a PH-n bejövő jelet, kijelzőn az "Ext in" vagy "External in" szöveg jelenik meg. Ezt a hangerőt a rádió hangerő szabályzójával lehet változtatni, és a rádió hangbeállításainál meg lehet adni az alapértelmezett telefonhangerőt is. A némítás egyébként működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Ha a PH+, PH- és a TEL MUTE bevan kötve, akkor minden egyéb beállítás nélkül működik. Ha a telmute-on testelést kap, akkor némítja a rádiót vagy megállítja a cd-t, és az első két hangszóróra erősíti a PH-n bejövő jelet, kijelzőn az "Ext in" vagy "External in" szöveg jelenik meg. Ezt a hangerőt a rádió hangerő szabályzójával lehet változtatni, és a rádió hangbeállításainál meg lehet adni az alapértelmezett telefonhangerőt is. A némítás egyébként működik? Igen, a némitás működik. ha meg lehet adni az alapértelmezett telefonhangerőt, akkor azt még leellenorzom mielőtt szetszedem :lol: Nagyon köszönöm a válaszokat !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Igen, a némitás működik. ha meg lehet adni az alapértelmezett telefonhangerőt, akkor azt még leellenorzom mielőtt szetszedem :lol: Nagyon köszönöm a válaszokat !!! Indíts egy hívást, és adj rá hangerőt mindkét eszközön (kihangosító és rádió). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 légyszi tudja valaki hogy ez mit jelent? Valami hibakod féle? mert ezt irja ki a kijelzo helyén! De elobb megjelent az InSp 0 feilrat azt szerettem volna eltuntetni, majd ez jelent meg, amikor hosszan nyomvatartottam a nullázo gombját! 1,7 001 05 Link to comment Megosztás: More sharing options...
HuOrso Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Sziasztok! S-O-S lenne a kérdésem! Opel Astra H 1.4 benzines! Tegnapra megadta magát a központi zár. Mivel 1 db kulcsos zár van a vezetői oldalon azt tudom kulccsal vezérelni, de CSAK azt az 1 ajtót. A többit külön külön az ajtó zár részénél tudom bezárni... Nem nyílik a csomagtartó és ami a legnagyobb baj, hogy a tank ajtaja sem. Biztosítékot kicseréltük, hátha az a baj, nem működik. Akkumulátorról levettük a sarut, majd vissza. Így sem működik. Utastérben, a műszerfalon a központi zár visszajelző piros fénye sem világít. Mit tanácsoltok? Vagy esetleg (anyagi okok miatt nem szak szerviz) ajánlani tudok e Budapesten hozzáértő szakit! Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Sziasztok! S-O-S lenne a kérdésem! Opel Astra H 1.4 benzines! Tegnapra megadta magát a központi zár. Mivel 1 db kulcsos zár van a vezetői oldalon azt tudom kulccsal vezérelni, de CSAK azt az 1 ajtót. A többit külön külön az ajtó zár részénél tudom bezárni... Nem nyílik a csomagtartó és ami a legnagyobb baj, hogy a tank ajtaja sem. Biztosítékot kicseréltük, hátha az a baj, nem működik. Akkumulátorról levettük a sarut, majd vissza. Így sem működik. Utastérben, a műszerfalon a központi zár visszajelző piros fénye sem világít. Mit tanácsoltok? Vagy esetleg (anyagi okok miatt nem szak szerviz) ajánlani tudok e Budapesten hozzáértő szakit! Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! Üdv. De akkor a műszerfalon lévő gombbal sem zárja az ajtókat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
HuOrso Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 De akkor a műszerfalon lévő gombbal sem zárja az ajtókat? Szia! Nem, nem zárja. Semmi reakció. Viszont, ma újra levettük a sarukat. Kicsit tovább hagytuk úgy, vissza tétel után, már zárta a távirányító, de műszerfalról továbbra sem lehet vezérelni. Illetve ami érdekes. Lezárom az autót... megpróbálom kinyitni a hátsó utas ajtót és lám, nyitja az egész központi zárat. Ez mind a 2 hátsó ajtóval. Tehát, lezárt ajtókat a 2 hátsó ajtó kilincsnyitással nyitható. Mintha szimplán kinyitnám a kilincset.... Tanksapka továbbra sem nyílik. Csomagtartó most már nyílik. Javaslat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsombi01 Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Szia! Nem, nem zárja. Semmi reakció. Viszont, ma újra levettük a sarukat. Kicsit tovább hagytuk úgy, vissza tétel után, már zárta a távirányító, de műszerfalról továbbra sem lehet vezérelni. Illetve ami érdekes. Lezárom az autót... megpróbálom kinyitni a hátsó utas ajtót és lám, nyitja az egész központi zárat. Ez mind a 2 hátsó ajtóval. Tehát, lezárt ajtókat a 2 hátsó ajtó kilincsnyitással nyitható. Mintha szimplán kinyitnám a kilincset.... Tanksapka továbbra sem nyílik. Csomagtartó most már nyílik. Javaslat? Szia HuOrso! Az enyém is tudta ezt!!!!!!! Evett is az ideg miatta rendesen! Nekem a végén a jobb hátsó ajtóba átvezető kábelkötegben volt elszakadva egy /piros színű/ vezeték, az ajtóhoz közel eső részen! A gumi " harmonika " szigetelésbe annyira bele szorul a vezeték köteg, hogy saját magát elszakítja, ahogy összetapad és mikor nyitjuk az ajtót, a vezeték lemarad az ajtóról. Persze látni nem lehet, mert a gumi takarja. A csatlakozót összerakáskor jól rakjátok össze, mert nekem a "szakik" ezt nem tették meg és elhagytam menet közben egy alkatrészt, ami a gumit tartja a helyén! A hiányzó elem talán 500,-huf értékű, de csak kábelköteggel adják vagy 20.000,-huf ellenében. Szerencsére egy "G" donorból kinyertem, hála a segítőmnek baráti áron. A javítás után én szilion olajat fújtam bele a gumiba, azóta nem tapad össze. Az ajtót addig be tudod zárni mechanikusan, de akkor csak belülről nyílik- saját kilincsével mint a régi Ladák -, DE A GYEREKZÁRAT KAPCSOLD KI, mert ha nem teszed, akkor már sehonnan! :lol: Ha nincs más ötlet kivesézem neked a munkamenet, üzenj! Ja, meg a kulcson lévő gombok nyomogatásával és ezzel egy időben a kilincs nyitott-zárt állapotában /meghúzott állapotában/ lehet tanítgatni a vasat, a végén meg azt sem tudod mi az eredeti állapot. Csuda dolgokat csináltam a -10 C fokban az udvaron. Utána saru levesz és alapra minden visszaállítódik - persze a bezárt ajtót te is fogod tudni kívülről nyitni, mintha bentről tennéd, vagyis nem csináltál semmit. Márkaszervizben azt mondták 6.000,- + munkadíj és - idézem- programot javítanak az ajtózár elektronikában. Nem győztek meg! Egyébként javaslom mindenki nézze meg a saját verdáját időnként, a fenti hiba miatt, mert a központi zár szépen kattan záráskor, minden tuti. Amikor meg a kilincset megnyitjuk kívülről, minden ajtó nyílik, oszt a fene megeszi, ha ezt más csinálja amikor nem vagyunk a közelben!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
HuOrso Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Szia HuOrso! Az enyém is tudta ezt!!!!!!! Evett is az ideg miatta rendesen! Nekem a végén a jobb hátsó ajtóba átvezető kábelkötegben volt elszakadva egy /piros színű/ vezeték, az ajtóhoz közel eső részen! A gumi " harmonika " szigetelésbe annyira bele szorul a vezeték köteg, hogy saját magát elszakítja, ahogy összetapad és mikor nyitjuk az ajtót, a vezeték lemarad az ajtóról. Persze látni nem lehet, mert a gumi takarja. A csatlakozót összerakáskor jól rakjátok össze, mert nekem a "szakik" ezt nem tették meg és elhagytam menet közben egy alkatrészt, ami a gumit tartja a helyén! A hiányzó elem talán 500,-huf értékű, de csak kábelköteggel adják vagy 20.000,-huf ellenében. Szerencsére egy "G" donorból kinyertem, hála a segítőmnek baráti áron. A javítás után én szilion olajat fújtam bele a gumiba, azóta nem tapad össze. Az ajtót addig be tudod zárni mechanikusan, de akkor csak belülről nyílik- saját kilincsével mint a régi Ladák -, DE A GYEREKZÁRAT KAPCSOLD KI, mert ha nem teszed, akkor már sehonnan! :lol: Ha nincs más ötlet kivesézem neked a munkamenet, üzenj! Ja, meg a kulcson lévő gombok nyomogatásával és ezzel egy időben a kilincs nyitott-zárt állapotában /meghúzott állapotában/ lehet tanítgatni a vasat, a végén meg azt sem tudod mi az eredeti állapot. Csuda dolgokat csináltam a -10 C fokban az udvaron. Utána saru levesz és alapra minden visszaállítódik - persze a bezárt ajtót te is fogod tudni kívülről nyitni, mintha bentről tennéd, vagyis nem csináltál semmit. Márkaszervizben azt mondták 6.000,- + munkadíj és - idézem- programot javítanak az ajtózár elektronikában. Nem győztek meg! Egyébként javaslom mindenki nézze meg a saját verdáját időnként, a fenti hiba miatt, mert a központi zár szépen kattan záráskor, minden tuti. Amikor meg a kilincset megnyitjuk kívülről, minden ajtó nyílik, oszt a fene megeszi, ha ezt más csinálja amikor nem vagyunk a közelben!!!!!!!!!! Szia, köszönöm a választ! Az ajtók most már úgy néz ki, hogy sok szórakozás árán, de jók. Viszont a tank ajtaja nem nyílik... Erre valami megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Szia HuOrso! Az enyém is tudta ezt!!!!!!!!!!!!!! Hogyan is lehet széthuzni azt a csatlakozot az ajtonál? (van rajta valami kék csatlakozo a végénél) És nem tud valaki a fent emlitett hibára valami megoldást ? (#2015-os számu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HuOrso Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Hogyan is lehet széthuzni azt a csatlakozot az ajtonál? (van rajta valami kék csatlakozo a végénél) És nem tud valaki a fent emlitett hibára valami megoldást ? (#2015-os számu) Mi nem nyúltunk a csatlakozóhoz. Ma elvittem a Nagykőrösi úton egy szerelőhöz aki azt mondta, valószínűleg csak szerviz tudja megcsinálni.... Legalább korrekt volt és nem kezdte el barkácsolni ész nélkül. Továbbra is várom a hozzászólásokat, ki tudna hozzáértő szaki elérhetőséget ajánlani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Mi nem nyúltunk a csatlakozóhoz. Ma elvittem a Nagykőrösi úton egy szerelőhöz aki azt mondta, valószínűleg csak szerviz tudja megcsinálni.... Legalább korrekt volt és nem kezdte el barkácsolni ész nélkül. Továbbra is várom a hozzászólásokat, ki tudna hozzáértő szaki elérhetőséget ajánlani! Kábelszakadást kb. 3ezer forintért javít a márkaszervíz, szépen zsugorcsővel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HuOrso Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Kábelszakadást kb. 3ezer forintért javít a márkaszervíz, szépen zsugorcsővel... Melyik márka szervizet tudnád javasolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Melyik márka szervizet tudnád javasolni? Nekem Dunaharasztin a Molnárnál csinálták meg:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts