Borokafa Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Egy ismerősöm az itteni Opel szervízben dolgozik és megkérdezte az autovillamosságis kollégájától, ő mondta hogy más a csatija. Aztán megkerestem a neten a TID-et hés a BID-et hátulról :D és ott úgy tűnt, hogy igaz. Minden hozzá értő támogató segítségét nagyon megköszönném!
csaba66 Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Borokafa írta: Egy ismerősöm az itteni Opel szervízben dolgozik és megkérdezte az autovillamosságis kollégájától, ő mondta hogy más a csatija. Aztán megkerestem a neten a TID-et hés a BID-et hátulról :D és ott úgy tűnt, hogy igaz. Minden hozzá értő támogató segítségét nagyon megköszönném! A TID hatsojarol kuldj egy linket legy szives, mert nem talalom, es kivancsi vagyok...
Borokafa Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 csaba66 írta: A TID hatsojarol kuldj egy linket legy szives, mert nem talalom, es kivancsi vagyok... Most melózok :D sajnos innét nem tudok, de este küldök. Elég sokáig kerestem én is tegnap
harmlevi Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Borokafa írta: Most melózok :D sajnos innét nem tudok, de este küldök. Elég sokáig kerestem én is tegnap Az a kedves szerelő vagy ennyire tudatlan ami ciki Opel villamosságis létére (akkor ne menj többet a közelébe) vagy pénzt akar lehúzni (akkor sem!):D! Korábban egy párszor ezt már kitárgyaltam egy pár emberrel, tök mindegy milyen kijelződ van a csatlakozó ugyanaz csak programozni kell tech2-vel:)! Én is TID-ről cseréltem BID-re majd GID-re... A fejegységem először cc20 volt, ezt cseréltem cd30 mp3-ra... Minden tökéletesen működik (BC, stb..)!! Akár CID-et is rakhatnék bele, ott is csak akkor kell külön antenna meg színes kábel, ha navit akarok...:P! Szóval nyugodtan cseréld!:P
makimano Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Borokafa írta: Egy ismerősöm az itteni Opel szervízben dolgozik és megkérdezte az autovillamosságis kollégájától, ő mondta hogy más a csatija. Aztán megkerestem a neten a TID-et hés a BID-et hátulról :D és ott úgy tűnt, hogy igaz. Minden hozzá értő támogató segítségét nagyon megköszönném! Szia! Csatlakozom "harmlevi" hozzászólásához. Nekem is TID volt, majd le lett cserélve GID-re és nem kellett a csatlakozókhoz hozzányúlni. Semmi alakítgatás nem kellett, a GID-be simán belement a csatlakozó és tökéletesen, hibátlanul működik minden. Üdv.
Borokafa Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 makimano írta: Szia! Csatlakozom "harmlevi" hozzászólásához. Nekem is TID volt, majd le lett cserélve GID-re és nem kellett a csatlakozókhoz hozzányúlni. Semmi alakítgatás nem kellett, a GID-be simán belement a csatlakozó és tökéletesen, hibátlanul működik minden. Üdv. Köszi mindegyikőtöknek, akkor megnyugodtam. Már csak kijelzőt kell szereznem... Akkor a lényeg, hogy le legyen választva és lehetőleg kerettel legyen ugye?
makimano Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Borokafa írta: Köszi mindegyikőtöknek, akkor megnyugodtam. Már csak kijelzőt kell szereznem... Akkor a lényeg, hogy le legyen választva és lehetőleg kerettel legyen ugye? Igen. A GID keret megegyezik a TID-ével. Ha BID-et akarsz, akkor ahhoz kell hozzávaló keret, mert az kicsit más.
modern Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 Nekem olyan gondom van hogy tegnap lehúztam a sarut az aksiról evvel nincs is gond ! Ma mentem vele és le akartam húzni az ablakot és az anyós felöli csak úgy megy le teljesen ha végig nyomom a gombot, pedig a vezető felöli le megy úgy is ha csak egy kicsit tovább tartom a gombot és aztán lehúzza, és persze ugyan így fel is ! Jelenthetett ez valamit ez a saru levétel ?? Jah meg elment a kürtöm szintén úgy mint a másik problem, saru levétel után, de mondjuk az meg is javult !!
harmlevi Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 modern írta: Nekem olyan gondom van hogy tegnap lehúztam a sarut az aksiról evvel nincs is gond ! Ma mentem vele és le akartam húzni az ablakot és az anyós felöli csak úgy megy le teljesen ha végig nyomom a gombot, pedig a vezető felöli le megy úgy is ha csak egy kicsit tovább tartom a gombot és aztán lehúzza, és persze ugyan így fel is ! Jelenthetett ez valamit ez a saru levétel ?? Jah meg elment a kürtöm szintén úgy mint a másik problem, saru levétel után, de mondjuk az meg is javult !! Igen, van összefüggés! Ha lehúzod majd fel mind2 oldalon visszaáll az automatika!
krisztus Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 modern írta: Nekem olyan gondom van hogy tegnap lehúztam a sarut az aksiról evvel nincs is gond ! Ma mentem vele és le akartam húzni az ablakot és az anyós felöli csak úgy megy le teljesen ha végig nyomom a gombot, pedig a vezető felöli le megy úgy is ha csak egy kicsit tovább tartom a gombot és aztán lehúzza, és persze ugyan így fel is ! Jelenthetett ez valamit ez a saru levétel ?? Jah meg elment a kürtöm szintén úgy mint a másik problem, saru levétel után, de mondjuk az meg is javult !! lehúzod aztán folyamatosan fel és felhúzva tartod a gombot amíg van 1 pici katt szerű hang .akkor már jól műxik
attila65 Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 SZIASZTOK ASTARA H NÁL 2005, 7071 HIBAKODOT IRJA KI ÉS A VILÁGITÁS IS MENETKÖZBEN ELMEGY ÉS KAPCSOLGAT KI BE A RÁDIO, SEGITSÉGET SZERETNÉK KÉRNI A MEGOLDÁSRA KÖSZÖNÖM
boci86 Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 Hiba kódot meglehet nézni vhogy itthon is műszerek nélkül ?
modern Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 krisztus írta: lehúzod aztán folyamatosan fel és felhúzva tartod a gombot amíg van 1 pici katt szerű hang .akkor már jól műxik ezt is köszi !! :D
modern Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 boci86 írta: Hiba kódot meglehet nézni vhogy itthon is műszerek nélkül ? nem, kábel+ laptop :D de amúgy erre én is kiváncsi vagyok hogy milyen kábellel lehet "motoszkálni" az ECU-ban !?
csaba66 Elküldve Október9, 2011 Elküldve Október9, 2011 modern írta: nem, kábel+ laptop :D de amúgy erre én is kiváncsi vagyok hogy milyen kábellel lehet "motoszkálni" az ECU-ban !? Ki lehet iratni bizonyos hibakodokat a km szamlalora es a kozepso kijelzore is, csak tobbnyire nem igazan tudni, mit jelentenek... Onmagaban pedig semmilyen kabel nem jo; a komoly elektronikat es szoftvert is tartalmazo celmuszereknek a kabel csak a legegyszerubb resze.
Csaba87 Elküldve Október10, 2011 Elküldve Október10, 2011 Hi Bc aktiválással csak a fogyasztási adatokat lehet elérhetővé tenni vagy esetleg van rá mód hogy az egész menürendszert?
Findzs Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 brandhu írta: Sziasztok, tudja valaki, hogy mit jelentenek a km kijelzőn megjelenő számok mikor gyujtás alatt nyomva tartom a nullázót? ez engem is érdekelne :D
Csaba87 Elküldve Október14, 2011 Elküldve Október14, 2011 Csaba87 írta: Hi Bc aktiválással csak a fogyasztási adatokat lehet elérhetővé tenni vagy esetleg van rá mód hogy az egész menürendszert? hülye kérdés...
zsoca1986 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Érdeklődnék astra h 1.7cdti z17dth típusú autom hibályával kapcsban. néha inditáskot ég a kulcsjel és nem indul a kocsi! mit lehet tenni szoftverfrissitéssel megoldható a problem? néha menet közben is bevillan....köszi a válaszokat a segitséget
Peti78 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Sziasztok! Most vásároltuk meg 3 éves Opel Astra 1.7 cdti autonkat..Az első héten nem is volt semmi baj,de az első mínusz érkezésével megjelent a hibajelzés a műszerfalon,kis sárga autó a kulccsal..Mindenképp szervizbe vagy szerelőhöz kell vinni?Nagy a gond vagy elmegy még vele?Sem álló helyzetben sem menet közben semmit nem e,de nem is vagyunk nagy szakik..Ha valaki ír azt megköszönöm előre is..
bocs Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 zsoca1986 írta: Érdeklődnék astra h 1.7cdti z17dth típusú autom hibályával kapcsban. néha inditáskot ég a kulcsjel és nem indul a kocsi! mit lehet tenni szoftverfrissitéssel megoldható a problem? néha menet közben is bevillan....köszi a válaszokat a segitséget Peti78 írta: Sziasztok! Most vásároltuk meg 3 éves Opel Astra 1.7 cdti autonkat..Az első héten nem is volt semmi baj,de az első mínusz érkezésével megjelent a hibajelzés a műszerfalon,kis sárga autó a kulccsal..Mindenképp szervizbe vagy szerelőhöz kell vinni?Nagy a gond vagy elmegy még vele?Sem álló helyzetben sem menet közben semmit nem e,de nem is vagyunk nagy szakik..Ha valaki ír azt megköszönöm előre is.. Sziasztok! Ki kellene villogtatni,dob-e valamilyen hibakódot mind kettőtöknek.Féket meg a gázt egyszerre tövig benyom,ezután gyújtás ráad (nem beinditani a mocit,csak gyújtást ráadni)és nézni a km számlálót,hogy milyen hibakódot ír ki.
Peti78 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Szia Bocs!:-) ECN a km számlálón 10-6-8-3 a villogás...Nem a kis autó villog a kulccsal ,hanem a másik oldalt a kis lámpa ami olyan mint egy alváz..:-) Mi lehet?Ha megmondanád tudnám mire készüljek.Köszi..
bocs Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Peti78 írta: Szia Bocs!:-) ECN a km számlálón 10-6-8-3 a villogás...Nem a kis autó villog a kulccsal ,hanem a másik oldalt a kis lámpa ami olyan mint egy alváz..:-) Mi lehet?Ha megmondanád tudnám mire készüljek.Köszi.. így a kódokat sajna nem ismerem,de majd a hozzáértők megmondják.Van részecskeszűrő az autón?
Peti78 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Nem,nincs részecskeszűrő..Akkor be kell vinnem rátetetni a gépre..Jól van. ez van.Azért köszi..
Tibcsyqe Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Gaben75 írta: Sziasztok Bár kérdeztem már hátha valaki tud megoldást: a kódok 03000, 03100, 03200, 03300, 03400, 03140, Voltam több szerelőnél is az egyik injector tisztítást javasolt, sajnos nem jött be ugyanúgy előjönnek a hibakódok! Utána voltam Opel márka szervizbe ott rádugták a Tech 2- és azt mondták hogy a szelepek nem zárnak rendesen és tegyek bele szelep tisztítót. Tettem bele 98-ast meg szelep tisztítót nem tudom hogy jó lesz-e? Szerintetek? Vagy keressek másik szervizt? Hi 98 -ast ??? miért eddig mivel jártál? Nekem a Z16 LET motorhoz azt mondták amikor elhoztam , hogy 98 min , de annál magassabb oktánú üza. -val használjam meghálálja.:D
Recommended Posts