Borokafa Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Egy ismerősöm az itteni Opel szervízben dolgozik és megkérdezte az autovillamosságis kollégájától, ő mondta hogy más a csatija. Aztán megkerestem a neten a TID-et hés a BID-et hátulról :D és ott úgy tűnt, hogy igaz. Minden hozzá értő támogató segítségét nagyon megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Egy ismerősöm az itteni Opel szervízben dolgozik és megkérdezte az autovillamosságis kollégájától, ő mondta hogy más a csatija. Aztán megkerestem a neten a TID-et hés a BID-et hátulról :D és ott úgy tűnt, hogy igaz. Minden hozzá értő támogató segítségét nagyon megköszönném! A TID hatsojarol kuldj egy linket legy szives, mert nem talalom, es kivancsi vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Borokafa Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 A TID hatsojarol kuldj egy linket legy szives, mert nem talalom, es kivancsi vagyok... Most melózok :D sajnos innét nem tudok, de este küldök. Elég sokáig kerestem én is tegnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Most melózok :D sajnos innét nem tudok, de este küldök. Elég sokáig kerestem én is tegnap Az a kedves szerelő vagy ennyire tudatlan ami ciki Opel villamosságis létére (akkor ne menj többet a közelébe) vagy pénzt akar lehúzni (akkor sem!):D! Korábban egy párszor ezt már kitárgyaltam egy pár emberrel, tök mindegy milyen kijelződ van a csatlakozó ugyanaz csak programozni kell tech2-vel:)! Én is TID-ről cseréltem BID-re majd GID-re... A fejegységem először cc20 volt, ezt cseréltem cd30 mp3-ra... Minden tökéletesen működik (BC, stb..)!! Akár CID-et is rakhatnék bele, ott is csak akkor kell külön antenna meg színes kábel, ha navit akarok...:P! Szóval nyugodtan cseréld!:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Egy ismerősöm az itteni Opel szervízben dolgozik és megkérdezte az autovillamosságis kollégájától, ő mondta hogy más a csatija. Aztán megkerestem a neten a TID-et hés a BID-et hátulról :D és ott úgy tűnt, hogy igaz. Minden hozzá értő támogató segítségét nagyon megköszönném! Szia! Csatlakozom "harmlevi" hozzászólásához. Nekem is TID volt, majd le lett cserélve GID-re és nem kellett a csatlakozókhoz hozzányúlni. Semmi alakítgatás nem kellett, a GID-be simán belement a csatlakozó és tökéletesen, hibátlanul működik minden. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Borokafa Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Szia! Csatlakozom "harmlevi" hozzászólásához. Nekem is TID volt, majd le lett cserélve GID-re és nem kellett a csatlakozókhoz hozzányúlni. Semmi alakítgatás nem kellett, a GID-be simán belement a csatlakozó és tökéletesen, hibátlanul működik minden. Üdv. Köszi mindegyikőtöknek, akkor megnyugodtam. Már csak kijelzőt kell szereznem... Akkor a lényeg, hogy le legyen választva és lehetőleg kerettel legyen ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Köszi mindegyikőtöknek, akkor megnyugodtam. Már csak kijelzőt kell szereznem... Akkor a lényeg, hogy le legyen választva és lehetőleg kerettel legyen ugye? Igen. A GID keret megegyezik a TID-ével. Ha BID-et akarsz, akkor ahhoz kell hozzávaló keret, mert az kicsit más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
modern Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Nekem olyan gondom van hogy tegnap lehúztam a sarut az aksiról evvel nincs is gond ! Ma mentem vele és le akartam húzni az ablakot és az anyós felöli csak úgy megy le teljesen ha végig nyomom a gombot, pedig a vezető felöli le megy úgy is ha csak egy kicsit tovább tartom a gombot és aztán lehúzza, és persze ugyan így fel is ! Jelenthetett ez valamit ez a saru levétel ?? Jah meg elment a kürtöm szintén úgy mint a másik problem, saru levétel után, de mondjuk az meg is javult !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Nekem olyan gondom van hogy tegnap lehúztam a sarut az aksiról evvel nincs is gond ! Ma mentem vele és le akartam húzni az ablakot és az anyós felöli csak úgy megy le teljesen ha végig nyomom a gombot, pedig a vezető felöli le megy úgy is ha csak egy kicsit tovább tartom a gombot és aztán lehúzza, és persze ugyan így fel is ! Jelenthetett ez valamit ez a saru levétel ?? Jah meg elment a kürtöm szintén úgy mint a másik problem, saru levétel után, de mondjuk az meg is javult !! Igen, van összefüggés! Ha lehúzod majd fel mind2 oldalon visszaáll az automatika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Nekem olyan gondom van hogy tegnap lehúztam a sarut az aksiról evvel nincs is gond ! Ma mentem vele és le akartam húzni az ablakot és az anyós felöli csak úgy megy le teljesen ha végig nyomom a gombot, pedig a vezető felöli le megy úgy is ha csak egy kicsit tovább tartom a gombot és aztán lehúzza, és persze ugyan így fel is ! Jelenthetett ez valamit ez a saru levétel ?? Jah meg elment a kürtöm szintén úgy mint a másik problem, saru levétel után, de mondjuk az meg is javult !! lehúzod aztán folyamatosan fel és felhúzva tartod a gombot amíg van 1 pici katt szerű hang .akkor már jól műxik Link to comment Megosztás: More sharing options...
attila65 Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 SZIASZTOK ASTARA H NÁL 2005, 7071 HIBAKODOT IRJA KI ÉS A VILÁGITÁS IS MENETKÖZBEN ELMEGY ÉS KAPCSOLGAT KI BE A RÁDIO, SEGITSÉGET SZERETNÉK KÉRNI A MEGOLDÁSRA KÖSZÖNÖM Link to comment Megosztás: More sharing options...
boci86 Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Hiba kódot meglehet nézni vhogy itthon is műszerek nélkül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
modern Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 lehúzod aztán folyamatosan fel és felhúzva tartod a gombot amíg van 1 pici katt szerű hang .akkor már jól műxik ezt is köszi !! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
modern Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Hiba kódot meglehet nézni vhogy itthon is műszerek nélkül ? nem, kábel+ laptop :D de amúgy erre én is kiváncsi vagyok hogy milyen kábellel lehet "motoszkálni" az ECU-ban !? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 nem, kábel+ laptop :D de amúgy erre én is kiváncsi vagyok hogy milyen kábellel lehet "motoszkálni" az ECU-ban !? Ki lehet iratni bizonyos hibakodokat a km szamlalora es a kozepso kijelzore is, csak tobbnyire nem igazan tudni, mit jelentenek... Onmagaban pedig semmilyen kabel nem jo; a komoly elektronikat es szoftvert is tartalmazo celmuszereknek a kabel csak a legegyszerubb resze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba87 Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Hi Bc aktiválással csak a fogyasztási adatokat lehet elérhetővé tenni vagy esetleg van rá mód hogy az egész menürendszert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Sziasztok, tudja valaki, hogy mit jelentenek a km kijelzőn megjelenő számok mikor gyujtás alatt nyomva tartom a nullázót? ez engem is érdekelne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba87 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Hi Bc aktiválással csak a fogyasztási adatokat lehet elérhetővé tenni vagy esetleg van rá mód hogy az egész menürendszert? hülye kérdés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca1986 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Érdeklődnék astra h 1.7cdti z17dth típusú autom hibályával kapcsban. néha inditáskot ég a kulcsjel és nem indul a kocsi! mit lehet tenni szoftverfrissitéssel megoldható a problem? néha menet közben is bevillan....köszi a válaszokat a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti78 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok! Most vásároltuk meg 3 éves Opel Astra 1.7 cdti autonkat..Az első héten nem is volt semmi baj,de az első mínusz érkezésével megjelent a hibajelzés a műszerfalon,kis sárga autó a kulccsal..Mindenképp szervizbe vagy szerelőhöz kell vinni?Nagy a gond vagy elmegy még vele?Sem álló helyzetben sem menet közben semmit nem e,de nem is vagyunk nagy szakik..Ha valaki ír azt megköszönöm előre is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Érdeklődnék astra h 1.7cdti z17dth típusú autom hibályával kapcsban. néha inditáskot ég a kulcsjel és nem indul a kocsi! mit lehet tenni szoftverfrissitéssel megoldható a problem? néha menet közben is bevillan....köszi a válaszokat a segitséget Sziasztok! Most vásároltuk meg 3 éves Opel Astra 1.7 cdti autonkat..Az első héten nem is volt semmi baj,de az első mínusz érkezésével megjelent a hibajelzés a műszerfalon,kis sárga autó a kulccsal..Mindenképp szervizbe vagy szerelőhöz kell vinni?Nagy a gond vagy elmegy még vele?Sem álló helyzetben sem menet közben semmit nem e,de nem is vagyunk nagy szakik..Ha valaki ír azt megköszönöm előre is.. Sziasztok! Ki kellene villogtatni,dob-e valamilyen hibakódot mind kettőtöknek.Féket meg a gázt egyszerre tövig benyom,ezután gyújtás ráad (nem beinditani a mocit,csak gyújtást ráadni)és nézni a km számlálót,hogy milyen hibakódot ír ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti78 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Szia Bocs!:-) ECN a km számlálón 10-6-8-3 a villogás...Nem a kis autó villog a kulccsal ,hanem a másik oldalt a kis lámpa ami olyan mint egy alváz..:-) Mi lehet?Ha megmondanád tudnám mire készüljek.Köszi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Szia Bocs!:-) ECN a km számlálón 10-6-8-3 a villogás...Nem a kis autó villog a kulccsal ,hanem a másik oldalt a kis lámpa ami olyan mint egy alváz..:-) Mi lehet?Ha megmondanád tudnám mire készüljek.Köszi.. így a kódokat sajna nem ismerem,de majd a hozzáértők megmondják.Van részecskeszűrő az autón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti78 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Nem,nincs részecskeszűrő..Akkor be kell vinnem rátetetni a gépre..Jól van. ez van.Azért köszi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibcsyqe Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Sziasztok Bár kérdeztem már hátha valaki tud megoldást: a kódok 03000, 03100, 03200, 03300, 03400, 03140, Voltam több szerelőnél is az egyik injector tisztítást javasolt, sajnos nem jött be ugyanúgy előjönnek a hibakódok! Utána voltam Opel márka szervizbe ott rádugták a Tech 2- és azt mondták hogy a szelepek nem zárnak rendesen és tegyek bele szelep tisztítót. Tettem bele 98-ast meg szelep tisztítót nem tudom hogy jó lesz-e? Szerintetek? Vagy keressek másik szervizt? Hi 98 -ast ??? miért eddig mivel jártál? Nekem a Z16 LET motorhoz azt mondták amikor elhoztam , hogy 98 min , de annál magassabb oktánú üza. -val használjam meghálálja.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts