Kejozsef Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Sziasztok! Bocsánat, biztosan többször is le lett már írva, csak nem találom, hogy hogyan lehet a TEST Mode-ot előcsikarni a H Astra-ból. Addig megvan, hogy bekapcsolt rádiónál 'Settings' gomb. Ekkor ki is írja a kijelzőre, hogy TEST Mode, de el is tűnik, és semmi tovább csak az idő, külső hőmérséklet, meg a rádióadó.. Mit kell még tenni? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 A BC gombot kell nyomkodni, és lapozgat az adatok között. Nem írtad, hogy milyen rádiód és kijelződ van, de azoktól függ, hogy mennyi adatot ír ki a teszt módban. Üdv: Laci Sziasztok! Bocsánat, biztosan többször is le lett már írva, csak nem találom, hogy hogyan lehet a TEST Mode-ot előcsikarni a H Astra-ból. Addig megvan, hogy bekapcsolt rádiónál 'Settings' gomb. Ekkor ki is írja a kijelzőre, hogy TEST Mode, de el is tűnik, és semmi tovább csak az idő, külső hőmérséklet, meg a rádióadó.. Mit kell még tenni? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kejozsef Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 A BC gombot kell nyomkodni, és lapozgat az adatok között. Nem írtad, hogy milyen rádiód és kijelződ van, de azoktól függ, hogy mennyi adatot ír ki a teszt módban. Üdv: Laci Szia! Köszi! Bár nincs BC gombom.. 2 soros kijelzőm van. azt hiszem az itt olvasottak alapján ti TIC-nek hívjátok. Alapból az időt, külső hőt, és a dátumot írja, alatta 2 gomb van, a beállításhoz használhatók.. A magnómra az van írva, hogy CC20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Szia! Köszi! Bár nincs BC gombom.. 2 soros kijelzőm van. azt hiszem az itt olvasottak alapján ti TIC-nek hívjátok. Alapból az időt, külső hőt, és a dátumot írja, alatta 2 gomb van, a beállításhoz használhatók.. A magnómra az van írva, hogy CC20. Szia! Nekem is ilyen volt (TID+cc20, azóta CD30 mp3 +GID), szóval a test mód bekapcsolása után te a kijelződön lévő két gomb közül a pontos közepűvel (asszem a jobb oldali) tudsz lépkedni:)! Levente Link to comment Megosztás: More sharing options...
themike83 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy külföldön vásárolt astra H-hoz, magyarosítani kellene a fedélzeti szám.gépet és a navigációt... De inkább először a fed.számítógépet. Ha valaki tudna segíteni írjon. Köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marczeeee Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy külföldön vásárolt astra H-hoz, magyarosítani kellene a fedélzeti szám.gépet és a navigációt... De inkább először a fed.számítógépet. Ha valaki tudna segíteni írjon. Köszönöm :lol: Ide nem írom le újra, lásd az Egyéb csevegésben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi28 Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Hello Mindenkinek! Az autó leállítása után kb. 5-6 sec.-ra érdekes hangot hallok 3 napja, felnyitottam a motorteret és véleményem szerint a generátorból jöhet. A hangot 1 morajláshoz lehetne hasonlítani kb. 1sec. Szerintetek ez mi lehet?? Menet közben semmilyen hang nincs, csak az autó leállítása után. Előre is köszönöm a hozzászólásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabcsi Z19 Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Hello Mindenkinek! Az autó leállítása után kb. 5-6 sec.-ra érdekes hangot hallok 3 napja, felnyitottam a motorteret és véleményem szerint a generátorból jöhet. A hangot 1 morajláshoz lehetne hasonlítani kb. 1sec. Szerintetek ez mi lehet?? Menet közben semmilyen hang nincs, csak az autó leállítása után. Előre is köszönöm a hozzászólásokat. Szia! Talán a tenger morajlását hallod??? Nem hogy örülnél neki! Nem?? :lol: NA de komolyra fordítva...... nem inkább hajókürtre hasonlít??? de tényleg??? Mert ilyen típusú hang van ugyanígy nekem is leállás után. Azt mondta a szervizes, hogy a klíma rendszerből jön ahogy leáll, és valami nyomás kiegyenlítődés miatt van. Ha a motor már áll akkor a generátor miért forogna még 5 mp után??? Inkább gondolnám a turbó forgásának ha már " valami forgás" hangot szeretnél hallani mindenképpen. Ha a motor leáll attól még a turbó forog, és csak pár mp múlva áll le és nem egy időben a főtengellyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi28 Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Szia! Talán a tenger morajlását hallod??? Nem hogy örülnél neki! Nem?? :lol: NA de komolyra fordítva...... nem inkább hajókürtre hasonlít??? de tényleg??? Mert ilyen típusú hang van ugyanígy nekem is leállás után. Azt mondta a szervizes, hogy a klíma rendszerből jön ahogy leáll, és valami nyomás kiegyenlítődés miatt van. Ha a motor már áll akkor a generátor miért forogna még 5 mp után??? Inkább gondolnám a turbó forgásának ha már " valami forgás" hangot szeretnél hallani mindenképpen. Ha a motor leáll attól még a turbó forog, és csak pár mp múlva áll le és nem egy időben a főtengellyel. Ezzel most gondolatba ejtettél, amiket írtál. Akkor eddig miért nem csinálta ha a klíma rendszerből jön ez a hang... (mondjuk a héten töltettem a klímát gázzal ,mert csak 100g volt benne a 475 helyett,lehet van összefüggés a kettő között?) A kocsi leállítás után a generátor nem forog már, csak mintha onnan jönne... A turbóról nem is akarok hallani, nem 2 ft-os dolog... fél éve szét lett szedve ki lett takarítva azt mondták turbós cégnél minden rendben van vele... Holnap viszem szerelőhöz az autót, kíváncsi vagyok ő mire fog tippelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi28 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Ezzel most gondolatba ejtettél, amiket írtál. Akkor eddig miért nem csinálta ha a klíma rendszerből jön ez a hang... (mondjuk a héten töltettem a klímát gázzal ,mert csak 100g volt benne a 475 helyett,lehet van összefüggés a kettő között?) A kocsi leállítás után a generátor nem forog már, csak mintha onnan jönne... A turbóról nem is akarok hallani, nem 2 ft-os dolog... fél éve szét lett szedve ki lett takarítva azt mondták turbós cégnél minden rendben van vele... Holnap viszem szerelőhöz az autót, kíváncsi vagyok ő mire fog tippelni. A klímát és a ventilátort sem használom úgy csinálja ezt a hangot. Neked is csinálja mikor nem használod a klímát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanyalaci Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Sziasztok Vettem egy csipogo LED -et a hatramenet lampaba, kiprobaltam csak ugy siman az akunal, minden ok. Beszereeltem a lampatestbe, es minden OK ha nem inditom be a motort. Ha beindul a motor tobbe nem csipog, csak vilagit egy ideig, majd azt sem. Mi lehet a hiba, mit lehet tenni? Elore is koszonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
don_peter Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Szia! Nekem is ilyen volt (TID+cc20, azóta CD30 mp3 +GID), szóval a test mód bekapcsolása után te a kijelződön lévő két gomb közül a pontos közepűvel (asszem a jobb oldali) tudsz lépkedni:)! Levente Ha BC gomb megnyomására "No Function" üzenetet kapok akkor fel kell programoztatnom a rendszert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
boci86 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Ha BC gomb megnyomására "No Function" üzenetet kapok akkor fel kell programoztatnom a rendszert? Igen,10ezer ft szokott lenni a márkaszervízbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
marko14 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Sziasztok! Volna egy kérdésem, remélem tud valaki segíteni, már ha kell...:lol: Szóval ha bekapcsolom állóhelyzetben a (digit) klímát, akkor a ventillátor kb.15mp-enként ki-be kapcsol. Ez normális így? Válaszotok előre is köszönöm! Üdv.M. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Ha BC gomb megnyomására "No Function" üzenetet kapok akkor fel kell programoztatnom a rendszert? Szia! Nem biztos,hogy fel kell programoztatnod,emlékeim szerint bekapcsolod a rádiót,majd folyamatosan nyomod a SETTINGS gombot,pár másodperc múlva egy pittyegést hallasz,azután kezd el nyomogatni a BC gombot.Elvileg úgy működnie kellene,DE,mint mondtam ,"emlékeim szerint",ha mégse jön be, akkor bocsánat a téves infóért,majd a hozzáértők megmondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Szia! Nem biztos,hogy fel kell programoztatnod,emlékeim szerint bekapcsolod a rádiót,majd folyamatosan nyomod a SETTINGS gombot,pár másodperc múlva egy pittyegést hallasz,azután kezd el nyomogatni a BC gombot.Elvileg úgy működnie kellene,DE,mint mondtam ,"emlékeim szerint",ha mégse jön be, akkor bocsánat a téves infóért,majd a hozzáértők megmondják. Az a teszt mód:)! Szerintem ő a bc-t akarja..:lol:! Ha kétsoros kijelződ van alatta két óraállító gombbal (tid) arra nem lehet a többire igen:)! Kijelzők Kijelzők2 Ezek alapján azonosíthatod!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Az a teszt mód:)! Szerintem ő a bc-t akarja..:lol:! Ha kétsoros kijelződ van alatta két óraállító gombbal (tid) arra nem lehet a többire igen:)! Kijelzők Kijelzők2 Ezek alapján azonosíthatod!:D Oké! Bocs a téves infóért,félre értelmeztem a dolgot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
don_peter Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Az a teszt mód:)! Szerintem ő a bc-t akarja..:lol:! Ha kétsoros kijelződ van alatta két óraállító gombbal (tid) arra nem lehet a többire igen:)! Kijelzők Kijelzők2 Ezek alapján azonosíthatod!:lol: A teszt módot akartam megnézni és igen TID-em van benne sajna! BC gomb megnyomására "No Function" üzenetet kapom, kijelző alatti 2gombra max az orát állítja. Probálltam a jobb pontos gombot nyomni egy ideig de semmi sem történik. Van rá esély, hogy tudja a teszt módot az enyém is vagy programozni kell? A teszt mód különben mit csinál? A Settings folyamatos nyomását mindjárt ki is próbálm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
don_peter Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Szia! Nem biztos,hogy fel kell programoztatnod,emlékeim szerint bekapcsolod a rádiót,majd folyamatosan nyomod a SETTINGS gombot,pár másodperc múlva egy pittyegést hallasz,azután kezd el nyomogatni a BC gombot.Elvileg úgy működnie kellene,DE,mint mondtam ,"emlékeim szerint",ha mégse jön be, akkor bocsánat a téves infóért,majd a hozzáértők megmondják. Neked volt igazad! Annyi változással, hogy nekem a SETTINGS gomb folyamatos nyomás és a csippanás után a kijelző alatti Jobb gombbal lehet benne lépkedni! Kösz a segítséget. A következő kérdésem az lenne, hogy nincs valakinek egy magyar vagy akár angol leírása hogy, melyik menüpont mit is jelent? Van pl. 2 dátum egy csomó zagyvaságnak tűnő számsor me valami code...stb. Egyébként lehet ezeket állítani is vagy csak mutatja az infókat? Az aksi szintjelzést megismertem :lol: 12.4V van benne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 A következő kérdésem az lenne, hogy nincs valakinek egy magyar vagy akár angol leírása hogy, melyik menüpont mit is jelent? Van pl. 2 dátum egy csomó zagyvaságnak tűnő számsor me valami code...stb. Egyébként lehet ezeket állítani is vagy csak mutatja az infókat? Az aksi szintjelzést megismertem :lol: 12.4V van benne! :lol: T: Hűtővíz hőmérséklet (ez gyújtás nélkül mindig 73-at mutat), V: aktuális sebesség ( van eltérés az órához képest, ez a valós:)!) a többit én sem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brandhu Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Sziasztok, tudja valaki, hogy mit jelentenek a km kijelzőn megjelenő számok mikor gyujtás alatt nyomva tartom a nullázót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibsi Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Sziasztok. tud-e valaki segíteni! asta h pár hónapja elkezdett a szellőzőrostélyállító motor/bár nem tudom a nevét pontosan/önálló életre kelni.Minden ajtónyitásra zömmög ,állít magán bár hozzá sem nyúlok az állítókombokhoz. A minap vettem észre hogy már menet közben is állít magán.Viszont a levegő oda fujja ahova állítom. ha tud valaki segíteni megköszönném Link to comment Megosztás: More sharing options...
fullboy Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Hello, http://www.carminat.hu/opel-bmw-psa-vdo/39...d90-magyar.html Multkor nezegettem en is, mas nyelveket le lehet tolteni es siman kiirod cd-re, de magyart nem talaltam, csak fizetoset. Ha jol emlekszem vatera-n is arultak. Mas: Valaki aki otthon diagnosztikalja a kocsijat, milyen programot ajanlatok? Azt olvastam hogy ha PC-t akarok rakotni akkor op-com-ot ajanljak mert Tech2 csak 2004esig tamogatta, illetve a CAN-BUS-t nembiztos, hogy tudja. Igaz nekem 2004-es a H-m. Illetve nem csak diagnosztikara szeretnem hasznalni, de gondolom a laptopos tech2-vel se lehetne az extrakat aktivalni csak a szervizes muszerrel. OP-COM hardverkulcsos? Mar egy eve probalunk rajonni az auto bajara, de meg nem sikerult. Koszi, Full Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy külföldön vásárolt astra H-hoz, magyarosítani kellene a fedélzeti szám.gépet és a navigációt... De inkább először a fed.számítógépet. Ha valaki tudna segíteni írjon. Köszönöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Borokafa Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék, AstraH 2005-ös autómban TID kijelző van(+CD30), szeretném cserélni BID vagy GID-re. Viszont ahogy nézem a TID elektromos csatlakozója más mint a másik kettőé. Kellene még hozzá kerítenem ilyen csatlakozót is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék, AstraH 2005-ös autómban TID kijelző van(+CD30), szeretném cserélni BID vagy GID-re. Viszont ahogy nézem a TID elektromos csatlakozója más mint a másik kettőé. Kellene még hozzá kerítenem ilyen csatlakozót is? Mibol gondolod, hogy mas? Mondjuk TID-et meg nem lattam hatulrol, de meg lennek lepve... De ha valoban mas, akkor nyilvan kell uj csatlakozo, vagy ganyolni kell valamit. BID-re es GID-re pl. jo a floppy kabelbol kinyert csatlakozo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts