krisztus Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok, Az miért van, hogy az elektromos ablakom, ha hosszan nyomod(2másodperc) a kapcsolót már nem megy magától le - fel. Folyamatosan nyomni kell, hogy működjön. Akksi le volt kötve? ha igen akkor ablakot gombbal húzd fel és tartsd a gombot felhúzva amig egy kicsi kattanást nem hallasz(alig valami hang miután felment az ablak)és elvileg mennie kellene megint.mindkettőnél meg kell csinálni.ha nem segít akkor várj újabb ötletet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Sziasztok! következő kérdéssel fordulok hozzátok.(szeretnék venni egy H karavánt 1,7cdti) ezzel kapcsolatban,ha nincs benne gyárilag tempomat utólagosan be lehet-e szerelni és időben és anyagiakban ez mit jelent? segítségeteket előre is köszönöm :) kb 20-30-40000ig (tavaly előtt 25000 volt a kar kb)ha szervíz ad mindent .időben kb negyed óra? ha megveszed a kelléke(ke)t akkor olcsóbb lehet csak aktiválni kell tech 2-vel pár ezerért max ami kellhet hozzá : http://apronet.hu/one.php?adid=100512922 csak mutatóba raktam ide gondolom már nem aktuális csak kb ilyesmi áron lehet venni. de lehet csak a kar kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marczeeee Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 de lehet csak a kar kell Dízelekben (elvileg) mindben gyárilag van kuplungkapcsoló. Ha 1.7-est vesz, abban 99% hogy benne lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve.n Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 OK, köszi siker. Akksi le volt kötve? ha igen akkor ablakot gombbal húzd fel és tartsd a gombot felhúzva amig egy kicsi kattanást nem hallasz(alig valami hang miután felment az ablak)és elvileg mennie kellene megint.mindkettőnél meg kell csinálni.ha nem segít akkor várj újabb ötletet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Üdv! Szeretnék, venni egy BID kijelzőt, csak akitől megvenném annak Zafirában volt, és nekem pedig H Astrába kellene. A gyártási év megegyezik, a típus eltéréstől beszerelhető-e H Asrtába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Üdvözöllek! A Zafira B és az Astra H kijelző megegyezik! A BID kijelző beépítőkeretének képernyőmérete más, nagyobb mint TID, vagy a GID, ezért feltétlenül szerezd meg a beépítőkeretet is hozzá. benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Üdvözöllek! A Zafira B és az Astra H kijelző megegyezik! A BID kijelző beépítőkeretének képernyőmérete más, nagyobb mint TID, vagy a GID, ezért feltétlenül szerezd meg a beépítőkeretet is hozzá. benkoa Köszi a gyors választ. Szerencsére kerettel együtt van! Így kerülne 13.000 Ft-ba. Ez reális ár érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Köszi a gyors választ. Szerencsére kerettel együtt van! Így kerülne 13.000 Ft-ba. Ez reális ár érte? Szia! Nézd meg a Vaterán az "Opel Zafira B, Astra H - BID kijelző" 1468054918 számú hirdetést. Az általad megjelölt hirdetést nem találtam, de a beépítőkeret biztosan jó a két megjelölt típusba. Az árát megéri, amennyiben szét van házasítva a fejegységtől. Én a tavasszal 20000 Ft-ért adtam el egy 2007-es példányt. Több cég, 7 különböző betűjellel (pl: AT;AC;KR....stb.) gyárt (gyártott) ilyen kijelzőket. Azt ugye tudod, hogy a beszerelés után, még fizetni kell a TECH 2-es programozásért is néhány ezer forintot. benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Szia! Nézd meg a Vaterán az "Opel Zafira B, Astra H - BID kijelző" 1468054918 számú hirdetést. Az általad megjelölt hirdetést nem találtam, de a beépítőkeret biztosan jó a két megjelölt típusba. Az árát megéri, amennyiben szét van házasítva a fejegységtől. Én a tavasszal 20000 Ft-ért adtam el egy 2007-es példányt. Több cég, 7 különböző betűjellel (pl: AT;AC;KR....stb.) gyárt (gyártott) ilyen kijelzőket. Azt ugye tudod, hogy a beszerelés után, még fizetni kell a TECH 2-es programozásért is néhány ezer forintot. benkoa Ezt szeretném megvásárolni amit mutattál. Remélem akkor passzolni fog minden. Azért furcsálltam, mert a hirdetésben mutatott keret belseje nem egyenletes, hanem van benne két oldalt törés. Amiket pedig eddig láttam folyamatosan ívelt volt, nem volt megtörve a belseje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Köszi a gyors választ. Szerencsére kerettel együtt van! Így kerülne 13.000 Ft-ba. Ez reális ár érte? Szia! Bocsánat, hogy beleszólok, de a vaterán, ha ezt nézted ki: "Opel Zafira B, Astra H - BID kijelző - 1468054918", az a keret nem lesz jó az Astra H-ba. Zafirának és Astra h-nak a kijelző kerete teljesen más kialakítású: H Astra keret: http://kepfeltoltes.hu/110804/ef55_1_big_w...ltoltes.hu_.jpg Vaterás Zafira keret: http://kepfeltoltes.hu/110804/88cdd196b35e...ltoltes.hu_.jpg Astra H-ba feltétlenül ilyet javaslok: http://kepfeltoltes.hu/110803/447300_www.k...ltoltes.hu_.jpg Üdv. Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Szia! Bocsánat, hogy beleszólok, de a vaterán, ha ezt nézted ki: "Opel Zafira B, Astra H - BID kijelző - 1468054918", az a keret nem lesz jó az Astra H-ba. Zafirának és Astra h-nak a kijelző kerete teljesen más kialakítású: H Astra keret: http://kepfeltoltes.hu/110804/ef55_1_big_w...ltoltes.hu_.jpg Vaterás Zafira keret: http://kepfeltoltes.hu/110804/88cdd196b35e...ltoltes.hu_.jpg Astra H-ba feltétlenül ilyet javaslok: http://kepfeltoltes.hu/110803/447300_www.k...ltoltes.hu_.jpg Üdv. Laci Szia! Köszönöm, hogy segítettél. A képek szerint igazad van! Én az ismereteimet a NET-ről szereztem, illetve, én is végigcsináltam egy-két adás-vételt. Nekem sikerült olyat venni, amelyik jó lett a H Astrába. Mégegyszer köszi. benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Szia! Köszönöm, hogy segítettél. A képek szerint igazad van! Én az ismereteimet a NET-ről szereztem, illetve, én is végigcsináltam egy-két adás-vételt. Nekem sikerült olyat venni, amelyik jó lett a H Astrába. Mégegyszer köszi. benkoa Szia benkoa! Nincs mit. Vajon ezt "owdar" is tudja? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Szia benkoa! Nincs mit. Vajon ezt "owdar" is tudja? Üdv. Igen már tudom :) Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor megpróbálok még alkudni belőle, ha már keret nincs hozzá. Kérdeztem a szalont és azt mondták, hogy 6.000 ft hozzá a keret. Igen csak ki kerekedet a szemem:). Link to comment Megosztás: More sharing options...
owdar Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Szia benkoa! Nincs mit. Vajon ezt "owdar" is tudja? Üdv. Igen már tudom :) Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor megpróbálok még alkudni belőle, ha már keret nincs hozzá. Kérdeztem a szalont és azt mondták, hogy 6.000 ft hozzá a keret. Igen csak ki kerekedet a szemem:). Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Igen már tudom :) Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor megpróbálok még alkudni belőle, ha már keret nincs hozzá. Kérdeztem a szalont és azt mondták, hogy 6.000 ft hozzá a keret. Igen csak ki kerekedet a szemem:). Szia "owdar"! Keret ügyileg esetleg próbálj bontókban érdeklődni. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanyalaci Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Sziasztok Tudna valaki segiteni, nem jelez a muszerfalon a biztonsagi ovek visszajelzoeje. Hogyan lehet orvosolni a problemat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Sziasztok Tudna valaki segiteni, nem jelez a muszerfalon a biztonsagi ovek visszajelzoeje. Hogyan lehet orvosolni a problemat? Szia! Tech 2-vel lehet tanítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 sziasztok furcsa problémám van most a kocsival: egyszerűen mikor beültem és ráadtam a gyújtást beindult a kocsi működik minden index, szervó, ventilátorok, jár a motor de: - nem megy a műszerfal (semmilyen funkciója, se a sebességmérő se a benzinmérő, se az indexvisszajelző stb.) - nem megy a klíma - tompított világítás se kapcsol be mi lehet a probléma ? járok vele mert muszáj, és motorikusan nincsen vele semmi baj, egyébként ezt pár órája csinálja biztosíték szórakozhat? vagy mi lehet a baj ? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
facsazs Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Szia! Tech 2-vel lehet tanítani. Ha esetlegesen nem működik akkor az övcsatlikat érzékelősre kell kicserélni. Kétféle típussal szerelték van ami visszajelez, hogy nincs bekötve és van ami nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marczeeee Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Szia! Tech 2-vel lehet tanítani. Annyit azért tegyünk hozzá, hogy lehet, de nem minden autóban. Az újabb gyártásúakban már több opciót letiltottak, és nem módosíthatóak (mert hogy azok biztonsági beállítások). Ilyen esetben a szerviz sem tud semmit tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 sziasztok furcsa problémám van most a kocsival: egyszerűen mikor beültem és ráadtam a gyújtást beindult a kocsi működik minden index, szervó, ventilátorok, jár a motor de: - nem megy a műszerfal (semmilyen funkciója, se a sebességmérő se a benzinmérő, se az indexvisszajelző stb.) - nem megy a klíma - tompított világítás se kapcsol be mi lehet a probléma ? járok vele mert muszáj, és motorikusan nincsen vele semmi baj, egyébként ezt pár órája csinálja biztosíték szórakozhat? vagy mi lehet a baj ? köszi na most mikor jöttem hazafele vele a melóból most jó volt hülyeséget kérdek de lehet köze ahhoz, hogy napon állt a kocsi ? mert miután mentem vele és nem volt jó találtam árnyékos helyet ahol állt 3 órát és mikor indultam haza már minden rendben volt és működött ki a fene érti ezt ? mindenesetre remélem nem jön elő többet, ráadásul a szerelőm nyaralni van 10 napra ment el tegnap utazott el Link to comment Megosztás: More sharing options...
marko14 Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Üdv! Segítségeteket szeretném kérni, mert nem szeretnék hozzá nem értő szervízből szervízbe járni. Sajnos van már ezirányú tapasztalatom ( csak kísérletezgettek cserélgettek alkatrészeket nem kevés pénzért és a végén kiderült hogy csak egy pár ezer forintos alkatrész volt a hibás ), igaz más márkával kapcsolatosan. Nemrégiben vásároltam egy 2005-ös astra H caravan 1.6 twinport ( Z16XEP ) típusú autót. Két hibakódot írt ki a computer: -ecn 15505A -ecn 112052 Történt nemrég, hogy menetközben kigyulladt a kis sárga kulcsosautó lámpa, majd letilotta a fordulatot kb.1500-ra egy kereszteződésben. Ezután leálltam, leállítottam az autót, majd újraindítottam és látszólag megszűnt a hiba. Bár szerintem nem gyorsult úgy mint előtte. Ezt követően elmentem vele egy ,,nagy szervízbe" ahol közölték, hogy motorvezérlés, cim modul, illetve elektromos gázpedál szenzor-t kell cserélni, de valószínűbb, hogy csak egy motorvezérlő egységet.( 280.000.-ért! ) Ezek után a hibakódokat törölték, és az autó tökéletesnek tűnt, míg rá egy hétre ismét világított az a kis sárga kulcsos lámpa, -leállítottam, majd újraindítottam és a lámpa elaludt. Viszont most nem tiltotta le a fordulatszámot...de minimálisan érezhető, hogy nem húz úgy az autó (talán kicsit többet is fogyaszt ), ahogy korábban. Ha valakinek van sejtése mi lehet a probléma megoldása, kérem tegye meg hogy válaszol. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Márkó14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
marko14 Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Sziasztok! Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki ezidáig megpróbált segíteni. Időközben felkerestem mailen keresztül az adott problémámmal egy másik márkaszervizet is mely ezt a lehetséges választ adta: "a két hiba P1550 és P1120 a gázpedál állás érzékelővel és a fojtószeleppel kapcsolatos. Amennyiben a hiba többet nem fordul elő, akkor csak egy átmeneti zavar volt. Ha viszont rövid időn belül újra jelentkezik, akkor végig kell ellenőrizni a kapcsolódó alkatrészeket és a vezetékezést. Esetleg előfordulhat, hogy csak a fojtószelep ház koszos, és takarítása szükséges. Látatlanban ennyi információt tudok nyújtani a hibával kapcsolatban." Huh, kezdődik a találgatás mely érzésem szerint nem kevés pénzembe fog kerülni... Azt gondolom a H astra igen nagy népszerűségnek örvend itthon és hihetetlen számomra, hogy ez a hiba csak és kizárólag az én autómat érinti... Korábban G astrám volt évekig, semmi, de semmi baj nem volt vele ezért is voksoltam ismét egy astra mellett...lehet kár volt... Nektek mi a véleményetek? Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv. Márk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Sziasztok! Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki ezidáig megpróbált segíteni. Időközben felkerestem mailen keresztül az adott problémámmal egy másik márkaszervizet is mely ezt a lehetséges választ adta: "a két hiba P1550 és P1120 a gázpedál állás érzékelővel és a fojtószeleppel kapcsolatos. Amennyiben a hiba többet nem fordul elő, akkor csak egy átmeneti zavar volt. Ha viszont rövid időn belül újra jelentkezik, akkor végig kell ellenőrizni a kapcsolódó alkatrészeket és a vezetékezést. Esetleg előfordulhat, hogy csak a fojtószelep ház koszos, és takarítása szükséges. Látatlanban ennyi információt tudok nyújtani a hibával kapcsolatban." Huh, kezdődik a találgatás mely érzésem szerint nem kevés pénzembe fog kerülni... Azt gondolom a H astra igen nagy népszerűségnek örvend itthon és hihetetlen számomra, hogy ez a hiba csak és kizárólag az én autómat érinti... Korábban G astrám volt évekig, semmi, de semmi baj nem volt vele ezért is voksoltam ismét egy astra mellett...lehet kár volt... Nektek mi a véleményetek? Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv. Márk Hát, ha nekem ilyen gondom lenne, én tuti Uhuhu-t keresném...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts