baga73 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Villáskulcsos kisautó villog, ha immobiliser gond van. Kontrollámpák világítanak miközben indítani próbálsz? igen világit minden probáltam már bika kábelt is semmi:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 igen világit minden probáltam már bika kábelt is semmi:-( Villáskulcsos kisautó villog, miközben próbálnál indítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusztulat Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 szia!h astra 17 cdti gyorsitok 100km oránál kivilágit a szervizlámpa és nem gyorsul az autó csak tartja a sebességet.leállitom utána megy gyorsul rendesen 150.km orára.ez mi a f.sz lehet megint.turbó??az egyik keréknyomás 2. a másik kerék 2,7 ez lehet ?ez a kocsi kinyir idegileg segitsetek már lécci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
galore Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem, a problémám a következő: hosszabb út után, tehát nem városi közlekedés esetén, -legalábbis ott nem jelentkezett olyan gyakran-, az a gond,h ha megállok, leállítom az autót,és kb 5 perc után újra indulnék, alig akar beindulni az autó. Sokáig kell tekertetnem, gázpedállal játszani, míg végre beindul :-( A motor Z16XER, 2007es. Mi lehet a hiba? Kösz a segítséget!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gpxlala Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 szia!h astra 17 cdti gyorsitok 100km oránál kivilágit a szervizlámpa és nem gyorsul az autó csak tartja a sebességet.leállitom utána megy gyorsul rendesen 150.km orára.ez mi a f.sz lehet megint.turbó??az egyik keréknyomás 2. a másik kerék 2,7 ez lehet ?ez a kocsi kinyir idegileg segitsetek már lécci. Ki kell olvastatni a hibát és utána lehet az okra tippelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem, a problémám a következő: hosszabb út után, tehát nem városi közlekedés esetén, -legalábbis ott nem jelentkezett olyan gyakran-, az a gond,h ha megállok, leállítom az autót,és kb 5 perc után újra indulnék, alig akar beindulni az autó. Sokáig kell tekertetnem, gázpedállal játszani, míg végre beindul :-( A motor Z16XER, 2007es. Mi lehet a hiba? Kösz a segítséget!! Egyik ismerősömnek is ugyanez a gondja, csak a "mi autónkkal". Azt mondja, hogy ha ráadja a gyújtást, és megvárja, amíg elalszik minden ellenőrző lámpa a műszerfalon, akkor indul gond nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mathias85 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Villáskulcsos kisautó villog, ha immobiliser gond van. Kontrollámpák világítanak miközben indítani próbálsz? Ha jól tudom az a villogó villáskulcsos autó jelzőlámpa konkrétan: Motorvezérlő elektronika, sebességváltó vezérlőegység, indításgátló, dízelüzemanyag szűrő meghibásodás!!! De nem akartam okoskodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 üdv A gyertyákhoz hogyan tudok hozzáférni? Le kell a komplett borítást szerelni a motorról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
galore Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 üdv A gyertyákhoz hogyan tudok hozzáférni? Le kell a komplett borítást szerelni a motorról? Van egy keskeny burkolat a motor közepén,a jobb szélén rajt egy jobbra nyíllal (ha szemben állsz az autóval), azt szedd le először, majd utána kicsavarozod (2db csavar) a gyújtótrafót, azt felfelé kiemeled,és alatta lesznek a gyertyák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
galore Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Egyik ismerősömnek is ugyanez a gondja, csak a "mi autónkkal". Azt mondja, hogy ha ráadja a gyújtást, és megvárja, amíg elalszik minden ellenőrző lámpa a műszerfalon, akkor indul gond nélkül. Kösz a választ, meg fogom próbálni! Azért még érdekelne, hogy ezt mi is okozza, vmi sztem nem kóser... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomekko Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 szia!h astra 17 cdti gyorsitok 100km oránál kivilágit a szervizlámpa és nem gyorsul az autó csak tartja a sebességet.leállitom utána megy gyorsul rendesen 150.km orára.ez mi a f.sz lehet megint.turbó??az egyik keréknyomás 2. a másik kerék 2,7 ez lehet ?ez a kocsi kinyir idegileg segitsetek már lécci. Szia! Nekem hasonló volt a probléma, a nyomásszabályzó szelep volt "letapadva". Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok, Kb. 1,5 hónapja "eltüntettem" az INSP feliratot a kocsiból. Most jutottam olajcseréhez. Kérdésem, hogy most be tudom-e állítani általam megadott km periódusra a szervizkijelzőt? Köszi, N Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok! Meg tudja mondani valaki, hogy a hűtővíznek mennyi a normális üzemi hőmérséklete? A GID az mutatja (Coolant), hogy 92 fok. Ezt egy kicsit soknak találom. Ez a GID mennyire mutatja a valós értékeket? Mert pl. az aktuális üzemanyag mennyiségét nem jól mutatja, 3 literrel kevesebbet ír ki. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok! Meg tudja mondani valaki, hogy a hűtővíznek mennyi a normális üzemi hőmérséklete? A GID az mutatja (Coolant), hogy 92 fok. Ezt egy kicsit soknak találom. Ez a GID mennyire mutatja a valós értékeket? Mert pl. az aktuális üzemanyag mennyiségét nem jól mutatja, 3 literrel kevesebbet ír ki. Köszi Szia! A benzinesek felmennek 102 fok környékére, a dízelek 90 körül mozognak. A TEST MODE pontosan mutatja a hűtővíz hőmérsékletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Szia! A benzinesek felmennek 102 fok környékére, a dízelek 90 körül mozognak. A TEST MODE pontosan mutatja a hűtővíz hőmérsékletet. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiralyadri Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Sziasztok! A problémám: eltűnt a hátsó világitásom (index, féklámpa, tolató van). Égőket cseréltem, nem az a baj. Feszültséget mértem, nincs rajta áram. REC? Segítsetek! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Sziasztok! A problémám: eltűnt a hátsó világitásom (index, féklámpa, tolató van). Égőket cseréltem, nem az a baj. Feszültséget mértem, nincs rajta áram. REC? Segítsetek! Előre is köszi! Biztosítékot néztél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiralyadri Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Amellyek benne vannak, azok jók. Persze nem tudom, mekyik tartozik a hátsó világításhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Sziasztok, Kb. 1,5 hónapja "eltüntettem" az INSP feliratot a kocsiból. Most jutottam olajcseréhez. Kérdésem, hogy most be tudom-e állítani általam megadott km periódusra a szervizkijelzőt? Köszi, N Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiralyadri Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Tud nekem valakii abba segíteni, hogy melyik biztosíték biztosítja a hátsó lámpa áramellátását! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Tud nekem valakii abba segíteni, hogy melyik biztosíték biztosítja a hátsó lámpa áramellátását! Köszi Az autó használati útmutatójában benne vannak a biztosítékkiosztások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Tud nekem valakii abba segíteni, hogy melyik biztosíték biztosítja a hátsó lámpa áramellátását! Köszi Szia "Kiralyadri"! http://www.opel.hu/content/dam/Opel/Europe...H_model_9.0.pdf Menj fel a megadott linkre, ahol a 244. oldaltól foglalkozik a könyv a biztosítékokkal. Remélem segítettem! benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Tud nekem valakii abba segíteni, hogy melyik biztosíték biztosítja a hátsó lámpa áramellátását! Köszi Egyik adatbázisomban sincs benne, így elkezdtem kiszedegetni a REC-ből a biztosítékokat. A 3-as jelűben van egy 7,5A-os. Ha azt kihúzom elmegy a hátsó helyzetjelző. Próbáld meg, hátha! De nézd át a többit is, hátha valamelyik kiment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
boci86 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Valaki tudna abba segiteni hogy milyen tipusú égő kell a rendszámtábla világitáshoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Valaki tudna abba segiteni hogy milyen tipusú égő kell a rendszámtábla világitáshoz? ha jól tudom akkor ugyan olyan mint a parkoló lámpáé Itt nézz szét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts