laczika83 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Ha gyakori lesz a probléma vidd el egy szakihoz és nézesd meg és ha kell frissítsd!!! ok. Köszi, az lesz, csak előbb meg kelle szerezzem a car pass kártyát. Az egy 10000 Ft-os mutatvány lesz <_< Aztán kerítek egy szakit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 ok. Köszi, az lesz, csak előbb meg kelle szerezzem a car pass kártyát. Az egy 10000 Ft-os mutatvány lesz <_< Aztán kerítek egy szakit. Helló Hibakódot nem írt ki? gáz+ fék benyomva és gyújtást ráadod,km számlálónál irja ha van valami.(ha nem tudnád) ECN 161450-es hibakód plusz még egy 161600-is volt nekem asszem 3500 ft volt szervízbe a kulcsprogramozás.nekem leesett hamar kétszer is a kulcs ja és a kártya kell. Nekem ha ilyet csinált akkor kulcs ki és újra be és jó is volt.10 indításból egyszer nem indított Autóklubos emberke azt tanácsolta egyszer ha nem akarna indulni akkor akksisaru le és pár perc múlva vissza és jó is.indul de a hiba megmarad.csak nem tudom melyik sarut kell leszedni mert nem mindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 ok. Köszi, az lesz, csak előbb meg kelle szerezzem a car pass kártyát. Az egy 10000 Ft-os mutatvány lesz <_< Aztán kerítek egy szakit. 6500ft bármelyik opel márkakerbe :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 6500ft bármelyik opel márkakerbe :( Az jobban hangzik :wacko: Engem az Opeltől hívtak fel, miután rákérdeztem a dologra emailen, és akkor mondták, hogy 10ezer jó minőségű magyar forintba fog kerülni nekem ez a mutatvány. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Az jobban hangzik :wacko: Engem az Opeltől hívtak fel, miután rákérdeztem a dologra emailen, és akkor mondták, hogy 10ezer jó minőségű magyar forintba fog kerülni nekem ez a mutatvány. <_< talán egy hónapja kértünk,akkor annyi volt :( (wallisnál,de ez mindenhol annyi,mármint a carpass pótlás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Sziasztok! Valakinek van tapasztalata utólag beépített ülésfűtéssel kapcsolatban? Melyik típus lehet a legjobb minőség? Az elektromos bekötése megoldható-e úgy, hogy csak akkor működjön, ha van az autón gyújtás? Köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocipocok Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy valaki vajon tudja-e hogy egy 2007-es 16 XER-es motorkódú (ezt a kódot csak fejből mondtam 115 lovas 1,6-os) Astrában, mely gyárilag kanyarkövetős xenon fénnyel van ellátva, vajon a xenon izzók típusa milyen lehet? foglalata, és a Kelvin foka? AFL az aktív lámpának a neve azt hiszem. Ha valaki tudja pontosan h milyen kell bele, kérem ossza meg velem, mert nem akar felkapcsolni a lámpa, van mikor egyik-másik felkapcsol. Voltam szervizben... megnéztem hogy hogyan kell szétbontani, kicserélni. De nem kértem a gyárit 45 000 huf / darab sem az általuk jónak mondott 'sokkal olcsóbbat' sem 22000 ft / db.... Előre is köszönök minden segítséget. És biztos hogy az égő a rossz, mert egy csereégővel, minden egyes felkapcsolásnál égett, viszont ami gyárilag benne volt-van, azt nem volt üzembiztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 talán egy hónapja kértünk,akkor annyi volt :( (wallisnál,de ez mindenhol annyi,mármint a carpass pótlás) Yuppijájééé! :wacko: Meg van a car pass kártyám. kerek 6000 pénz volt. Már csak kerítenem kell valakit, aki programozni is tudja az autót. <_< Esetleg van valakinek megbízható embere bp-en? Szoftvert kellene frissíteni, meg felprogramozni a BC-t, és az egyéb finomságokat amiket még tudhat az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Yuppijájééé! :( Meg van a car pass kártyám. kerek 6000 pénz volt. Már csak kerítenem kell valakit, aki programozni is tudja az autót. <_< Esetleg van valakinek megbízható embere bp-en? Szoftvert kellene frissíteni, meg felprogramozni a BC-t, és az egyéb finomságokat amiket még tudhat az autó? mondanám hogy megcsinálom,de az én diag.kutyum még mindig nem jó.... :wacko: a szoftvert viszont nem tudnám frissíteni......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Yuppijájééé! :wacko: Meg van a car pass kártyám. kerek 6000 pénz volt. Már csak kerítenem kell valakit, aki programozni is tudja az autót. <_< Esetleg van valakinek megbízható embere bp-en? Szoftvert kellene frissíteni, meg felprogramozni a BC-t, és az egyéb finomságokat amiket még tudhat az autó? Miért nem csináltattad meg ott ezeket a dolgokat, ahol a kártyát intézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Miért nem csináltattad meg ott ezeket a dolgokat, ahol a kártyát intézted? gondoltam rá én is, de egy kicsit tartok a márkaszervíztől. Egyszer nagyon csúnyán átvertek, azért kérdeztem rá, hogy van e valakinek megbízható ismerőse, vagy van e olyan hely ahol már járt... Van pár független szervíz amit találtam neten, azokat is megkérdezem, de a végső megoldás nálam a márkaszervíz... Hát ezért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocipocok Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ezek szerint senki nem tudja milyen a kanyarkövetős xenon izzó foglalat típusa?! Sziasztok! Érdeklődnék, hogy valaki vajon tudja-e hogy egy 2007-es 16 XER-es motorkódú (ezt a kódot csak fejből mondtam 115 lovas 1,6-os) Astrában, mely gyárilag kanyarkövetős xenon fénnyel van ellátva, vajon a xenon izzók típusa milyen lehet? foglalata, és a Kelvin foka? AFL az aktív lámpának a neve azt hiszem. Ha valaki tudja pontosan h milyen kell bele, kérem ossza meg velem, mert nem akar felkapcsolni a lámpa, van mikor egyik-másik felkapcsol. Voltam szervizben... megnéztem hogy hogyan kell szétbontani, kicserélni. De nem kértem a gyárit 45 000 huf / darab sem az általuk jónak mondott 'sokkal olcsóbbat' sem 22000 ft / db.... Előre is köszönök minden segítséget. És biztos hogy az égő a rossz, mert egy csereégővel, minden egyes felkapcsolásnál égett, viszont ami gyárilag benne volt-van, azt nem volt üzembiztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy valaki vajon tudja-e hogy egy 2007-es 16 XER-es motorkódú (ezt a kódot csak fejből mondtam 115 lovas 1,6-os) Astrában, mely gyárilag kanyarkövetős xenon fénnyel van ellátva, vajon a xenon izzók típusa milyen lehet? foglalata, és a Kelvin foka? AFL az aktív lámpának a neve azt hiszem. Ha valaki tudja pontosan h milyen kell bele, kérem ossza meg velem, mert nem akar felkapcsolni a lámpa, van mikor egyik-másik felkapcsol. Voltam szervizben... megnéztem hogy hogyan kell szétbontani, kicserélni. De nem kértem a gyárit 45 000 huf / darab sem az általuk jónak mondott 'sokkal olcsóbbat' sem 22000 ft / db.... Előre is köszönök minden segítséget. És biztos hogy az égő a rossz, mert egy csereégővel, minden egyes felkapcsolásnál égett, viszont ami gyárilag benne volt-van, azt nem volt üzembiztos. Szia! D2S 35w izzót kell bele venned. Talán 4300K, de ez nem biztos, de nem is lényeges úgyis párban fogod cserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocipocok Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Köszönöm segítséged, sokat segítettél! Vicc egyébként hogy a gyári (250 000 huf volt a kanyarkövetős bixenon lámpa) xenonok 3 éves korukig sem bírták. kíváncsi leszek, hogy ez mennyi ideig fogja húzni... A másik vicces dolog az hogy a szakszervizben azt mondta ott egy úr, miután közöltem hogy nem kérem az általuk ajánlott terméket, hogy nem mindegy hogy milyet veszek bele (értsd gagyit) mert tönkreteheti a trafót.... <_< Szia! D2S 35w izzót kell bele venned. Talán 4300K, de ez nem biztos, de nem is lényeges úgyis párban fogod cserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 gondoltam rá én is, de egy kicsit tartok a márkaszervíztől. Egyszer nagyon csúnyán átvertek, azért kérdeztem rá, hogy van e valakinek megbízható ismerőse, vagy van e olyan hely ahol már járt... Van pár független szervíz amit találtam neten, azokat is megkérdezem, de a végső megoldás nálam a márkaszervíz... Hát ezért. keresd uhuhu-t <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tamas_n Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok! A hátsó rendszámvilágitás egyik lámpája sem világít. Kombi astra (van). Hogy lehet, hogy egyszerre pusztultak meg, vagy valami más a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sziasztok! A hátsó rendszámvilágitás egyik lámpája sem világít. Kombi astra (van). Hogy lehet, hogy egyszerre pusztultak meg, vagy valami más a probléma? Probáltad már cserélni az izzókat? nekem mindig a aH7 izzóim mennek ki egyszerre 3-4 évenként és mindig azt hiszem hogy kapcsoló hiba és nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Probáltad már cserélni az izzókat? nekem mindig a aH7 izzóim mennek ki egyszerre 3-4 évenként és mindig azt hiszem hogy kapcsoló hiba és nem.... A 3-4 év az nem olyan rossz.. <_< Nekem eegy éve van meg a kocsim, de már 4szer cseréltem, és mindig csak a jobb oldalit. Ebből kétszer 1 hónap alatt. Olyan szintre fejlődtem, hogy 2 perc alatt kicserélem, bárhol, bármikor. :wacko: A legutóbbi kiégésnél jöttem rá, hogy mitől pukkan ki olyan, hamar. Túl gyorsan kapcsoltam fel. Miótan hagyok 2-3 másodpercnyi szünetet a két kapcsolás között, azót hibátlan, és már fél éve nem cseréltem izzót... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tamas_n Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Probáltad már cserélni az izzókat? nekem mindig a aH7 izzóim mennek ki egyszerre 3-4 évenként és mindig azt hiszem hogy kapcsoló hiba és nem.... Nem. Hol kell kiszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nincs valakinek veletlenul nyelvi CD-je a CD50-es radiohoz? Koszonet elore is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 A 3-4 év az nem olyan rossz.. <_< Nekem eegy éve van meg a kocsim, de már 4szer cseréltem, és mindig csak a jobb oldalit. Ebből kétszer 1 hónap alatt. Olyan szintre fejlődtem, hogy 2 perc alatt kicserélem, bárhol, bármikor. :wacko: A legutóbbi kiégésnél jöttem rá, hogy mitől pukkan ki olyan, hamar. Túl gyorsan kapcsoltam fel.Miótan hagyok 2-3 másodpercnyi szünetet a két kapcsolás között, azót hibátlan, és már fél éve nem cseréltem izzót... :( Na ilyenről sem hallottam még... Nem lehet, hogy csak véletlen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ja, meg egy kerdes... Olyan bontot tudtok Pesten, ahol H Astrabol lehetne kulonfele csatlakozokat kibanyaszni? Gondolom, ezek nem tul kurrens dolgok, nem keszletezik oket, tehat olyan hely kene, ahol ott a kocsi, amiben ra lehet mutatni, hogy ez es ez kene. Koszonom ezt is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Na ilyenről sem hallottam még... Nem lehet, hogy csak véletlen? Nem tudom, de mindig akkor pukkant meg az égő mikor felkapcsoltam a világítást, és mindig csak a jobb. Eddig 4 hónap volt a leghosszabb idő, hogy nem kellet cserélni. Ez most 5 hónapnál tart. Ha még 3 hónap múlva is világít, akkor nem véletlen, ha közben ez is megadja magát, akkor együtt élek tudattal, hogy ez ennyit bír... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember11, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 keresd uhuhu-t :wacko: engem ne keressen, én márkaszervizes vagyok, és az csak a végső megoldás.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 engem ne keressen, én márkaszervizes vagyok, és az csak a végső megoldás.... <_< Te egy megbízható márkaszervizes vagy....szerintem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts