zsolesz79 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 2. A tempomat csatlakozóját a CIM modulban találod. A kuplungkapcsolót a CIM-be kell bekötni? Van valakinek képe róla, hogy néz ki a vezetékezés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 A kuplungkapcsolót a CIM-be kell bekötni? Van valakinek képe róla, hogy néz ki a vezetékezés? :rolleyes: A kuplungkapcsolót a kuplungpedál fölötti részbe kell belepattintani értelemszerűen és a fölé rögzített vezetéket rá kell dugni a csatlakozóra Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 :rolleyes: A kuplungkapcsolót a kuplungpedál fölötti részbe kell belepattintani értelemszerűen és a fölé rögzített vezetéket rá kell dugni a csatlakozóra Azt értem és látom is a helyét, de nem látok semmi szabadon lévő vezetéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Én sem találok ott kábelt:S! Erre mi a megoldás és mennyiért?:rolleyes: Azt értem és látom is a helyét, de nem látok semmi szabadon lévő vezetéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Azt értem és látom is a helyét, de nem látok semmi szabadon lévő vezetéket. Csináltam képet róla, azt nem tudom hogy hova van rögzítve gyárilag, de látszik, hogy melyik kötegből jön és egy rögzítővel van a kuplungfőhenger tartójához patentolva, ahogy a képen is látjátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Akkor ezt majd holnap nézem meg és köszi:)! Csináltam képet róla, azt nem tudom hogy hova van rögzítve gyárilag, de látszik, hogy melyik kötegből jön és egy rögzítővel van a kuplungfőhenger tartójához patentolva, ahogy a képen is látjátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Akkor ezt majd holnap nézem meg és köszi:)! Van még kettő: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Van még kettő: Én tegnap csináltattam, nekem a lámpakapcsoló mögött lévő vezetékekhez volt hozzákötegelve. Alulról nem is lehetett látni, az összes műanyagot le kellett hozzá venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Akkor nekem is valószínű ott lesz!:rolleyes: Lehet hogy hülye kérdés, de amúgy minden CIM modul tudja a felokosítás után a Tempomatot kezelni (érzékeli hogy tempomatos a kar) vagy vannak olyan változatok, amelyek nem? Én tegnap csináltattam, nekem a lámpakapcsoló mögött lévő vezetékekhez volt hozzákötegelve. Alulról nem is lehetett látni, az összes műanyagot le kellett hozzá venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonek Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Sziasztok! E-bayről rendeltem tempomatos indexkart a kocsimba (2005/12, Z16XEP, Easytronic) és pénteken beszéltem a márkaszervizzel. Azt mondták, hogy 15k a programozás és lehet, hogy kell 25k-ért valami fékkapcsoló... A kuplungkapcsolóról sok helyen olvastam (de az ugye nálam nem játszik), de ezzel a fékkel kapcsolatos cuccal még sehol nem találkoztam. El tudja valaki mondani, mi ez? És tényleg 15k egy programozás? Köszi, Sonek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Sziasztok! E-bayről rendeltem tempomatos indexkart a kocsimba (2005/12, Z16XEP, Easytronic) és pénteken beszéltem a márkaszervizzel. Azt mondták, hogy 15k a programozás és lehet, hogy kell 25k-ért valami fékkapcsoló... A kuplungkapcsolóról sok helyen olvastam (de az ugye nálam nem játszik), de ezzel a fékkel kapcsolatos cuccal még sehol nem találkoztam. El tudja valaki mondani, mi ez? És tényleg 15k egy programozás? Köszi, Sonek programozáshoz tuok hozzászólni: keress másik szervizt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 programozáshoz tuok hozzászólni: keress másik szervizt :D Bizony! És miért nem játszik a kuplungkapcsoló? Tudtommal csak a dízelekben van alapban. Nekem 6k volt márkaszervizben, úgy hogy én vittem a kapcsolókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonek Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Bizony! És miért nem játszik a kuplungkapcsoló? Tudtommal csak a dízelekben van alapban. Nekem 6k volt márkaszervizben, úgy hogy én vittem a kapcsolókat. EasyTronic = Robotizált 5sebességes váltó (automata, csak nem a "classic") = nincs kuplungpedál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 EasyTronic = Robotizált 5sebességes váltó (automata, csak nem a "classic") = nincs kuplungpedál ^_^ Csak a motor kódot néztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fecco1985 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok. Meg tudná nekem vki mondani h kb mennyi a reális ár egy tempomatos indexkarra? A szervizbe 25000 et mondtak, de tudom h az rengeteg. A programozást a szervizes autovillamossági srác maszekba 2000ért csinálja nálunk. előre is köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok. Meg tudná nekem vki mondani h kb mennyi a reális ár egy tempomatos indexkarra? A szervizbe 25000 et mondtak, de tudom h az rengeteg. A programozást a szervizes autovillamossági srác maszekba 2000ért csinálja nálunk. előre is köszi az infót. Vaterán 12000 körül szokott lenni, de most nincs, figyelni kell, vagy meg tudom adni a srác e-mail címét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonek Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok. Meg tudná nekem vki mondani h kb mennyi a reális ár egy tempomatos indexkarra? A szervizbe 25000 et mondtak, de tudom h az rengeteg. A programozást a szervizes autovillamossági srác maszekba 2000ért csinálja nálunk. előre is köszi az infót. Én 12-ért rendeltem e-bay-ről (Németországból). Itthon ha jól tudom 15 körül van. A "nálunk" hol van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fecco1985 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Köszönöm az infót. Azért nem mindegy h 12e vagy 25e. És ha németből rendeled akkor mennyi a postaköltség? A nálunk az Baján van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonek Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Köszönöm az infót. Azért nem mindegy h 12e vagy 25e. És ha németből rendeled akkor mennyi a postaköltség? A nálunk az Baján van :D Postaköltség miatt volt ennyi ^_^ De sajnos E-bay-nél is oda kell figyelni... Bajára meg csak a programozás miatt sztem nem megyek le :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 szdada nevű felhasználó szokott hirdetni 12000-ért!:D Köszönöm az infót. Azért nem mindegy h 12e vagy 25e. És ha németből rendeled akkor mennyi a postaköltség? A nálunk az Baján van ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
fecco1985 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Még két buta kérdés. 1.Ezek az olcsó karok bontottak, vagy utángyártottak? Voltam egy opel márkaboltban, ott csak gyárit tartanak, de a srác utána járt és azt mondta h elvileg nem forgalmaznak Magyarországon utángyártott karokat. 2.ezeket a karokat ugye nem kell tanítgatni mint a fejegységet, cim modult, kijelzőt stb.? Tech 2-es kábelt nem tudjátok véletlenül hogy mennyiért lehet beszerezni? Láttam egy srácnál, aki laptopon futtatta a szoftvert és ahhoz csatlakoztatta a verdát. Nem lenne rossz egy olyan, m ha minden jol megy programot meg tudom szerezni.(Ha csak ki nem rugják a villamosságis srácot a szervizből ^_^ ) Ja ez már 3lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Még két buta kérdés. 1.Ezek az olcsó karok bontottak, vagy utángyártottak? Voltam egy opel márkaboltban, ott csak gyárit tartanak, de a srác utána járt és azt mondta h elvileg nem forgalmaznak Magyarországon utángyártott karokat. 2.ezeket a karokat ugye nem kell tanítgatni mint a fejegységet, cim modult, kijelzőt stb.? Tech 2-es kábelt nem tudjátok véletlenül hogy mennyiért lehet beszerezni? Láttam egy srácnál, aki laptopon futtatta a szoftvert és ahhoz csatlakoztatta a verdát. Nem lenne rossz egy olyan, m ha minden jol megy programot meg tudom szerezni.(Ha csak ki nem rugják a villamosságis srácot a szervizből ^_^ ) Ja ez már 3lett :D Nekem gyári a kar, szép kis GM matricával. A kart nem kell tanítani, viszont a CIM modult fel kell programozni. A PC interfészes cuccok sokkal kevesebbet tudnak, mint az Opel műszer, leginkább csak diagnosztikára való és a CAN buszos vasakhoz legtöbbször nem is jó. Amúgy egy kis google és többet is találsz idehaza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fecco1985 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Nekem gyári a kar, szép kis GM matricával. A kart nem kell tanítani, viszont a CIM modult fel kell programozni. A PC interfészes cuccok sokkal kevesebbet tudnak, mint az Opel műszer, leginkább csak diagnosztikára való és a CAN buszos vasakhoz legtöbbször nem is jó. Amúgy egy kis google és többet is találsz idehaza... Köszi szépen. Szoktam googlézni, de itt a segítőkész fórumozoktol (köszönöm nekik) előbb megkapom a szükséges válaszokat, mint mire kiszűrőm a rengeteg felesleges tartalom közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Köszi szépen. Szoktam googlézni, de itt a segítőkész fórumozoktol (köszönöm nekik) előbb megkapom a szükséges válaszokat, mint mire kiszűrőm a rengeteg felesleges tartalom közül. Szerintem is nagyon jó a fórum, pont azért nem akartam ilyen témában pontos címet írni. Keress a Tech2 usb-re és rögtön az első oldalon találsz több magyar találatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Szerintem is nagyon jó a fórum, pont azért nem akartam ilyen témában pontos címet írni. Keress a Tech2 usb-re és rögtön az első oldalon találsz több magyar találatot. Egyikkel se fogsz tudni tanítani, programozni, csak hibakódot olvasni, törölni, élőadatot nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts