harmlevi Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sikerült! Felprogramozták ezt is :rolleyes: Sajnos a SpeedLock-ot nem lehetett, mert tiltva van. Egy kijelzőcsere GID-re vajon mennyibe fájhat? Azzal menne a Check Control is, nem a rendőrtől kellett volna megtudnom, hogy kiégett a féklámpám ;) És akkor kellett hozzá a car pass kód? mert azt sajna nem találom,:S viszont én is felprogramoztatnám, lekérdeztetni "jópénzért" viszont nem szeretném.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 És akkor kellett hozzá a car pass kód? mert azt sajna nem találom,:S viszont én is felprogramoztatnám, lekérdeztetni "jópénzért" viszont nem szeretném.... Tőlem nem kérték, viszont lehet azért, mert abban a márkaszervizben csinálták, ahol anno vásárolva lett és bent volt a nyilvántartásban. Tempomatot bele tud valaki "varázsolni" lehetőleg Pesten, vagy azt is csak márkaszervizben lehet megcsináltatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Az szuper, mert én is oda hordom a kocsit ahol vettem:) Köszi! Tőlem nem kérték, viszont lehet azért, mert abban a márkaszervizben csinálták, ahol anno vásárolva lett és bent volt a nyilvántartásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok! A hétvégén nézegettem a műszerfalat :rolleyes:, és feltűnt, hogy a piktogramok között van egy biztonsági övet jelző szimbólum is. Gondolom, hogy ennek akkor kellene jeleznie, ha a vezető nem köti be magát. Mivel Essentia felszereltségű a gépem, feltehetőleg utasülés-súlyérzékelőm nincsen, de ez nem is kellene, mert gyakran teszek táskát, stb. az utasülésre, és nem szeretném a csipogást hallani. Viszont jó lenne, ha a műszerfalon ez a kis lámpa emlékeztetne, ha vezetőként véletlenül nem kötöm be magam. Lehet ezt aktiválni valahogy (akár Tech 2-vel) ? (REC modul van az autóban). Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok! Seeegííítsééég! Ezt a REC modul dolgot honnan lehet beszerezni? Én benéztem a hátsó lámpánál azon az ablakocskán, de ott mintha csak amolyan nagy csatlakozók lennének sok vezetékkel. Igazából nem tudom, hogy mit kellene keresnem, mert nem tudom, hogyan néz ki a REC modul kütyü. Tudna valaki képet mutatni róla? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok! Seeegííítsééég! Ezt a REC modul dolgot honnan lehet beszerezni? Én benéztem a hátsó lámpánál azon az ablakocskán, de ott mintha csak amolyan nagy csatlakozók lennének sok vezetékkel. Igazából nem tudom, hogy mit kellene keresnem, mert nem tudom, hogyan néz ki a REC modul kütyü. Tudna valaki képet mutatni róla? Köszi Külföldi fórumról "csórtam" a képet, de az enyémen is így néz ki a REC modul: A másik képet sajnos a német fórum cenzúrázta, de ott egy jóval kisebb tábla látható, három csatlakozóval és néhány vezetékkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Külföldi fórumról "csórtam" a képet, de az enyémen is így néz ki a REC modul: http://www.zafira-forum.de/ht_zafira_b/ks_...tivieren/17.jpg Azokon az autókon pedig, ahol nincs REC modul, ott csak ennyi látható a kárpit mögött: http://www.zafira-forum.de/ht_zafira_b/ks_...tivieren/18.jpg Köszi, de most itt a kép eltűnte magát. Mégegyszer légyszí. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Külföldi fórumról "csórtam" a képet, de az enyémen is így néz ki a REC modul: http://www.manualpro.hu/REC.jpg A másik képet sajnos a német fórum cenzúrázta, de ott egy jóval kisebb tábla látható, három csatlakozóval és néhány vezetékkel. Már csak az a kép lenne jó, ahol nincs. (Ok, már látom, hogy nincs) De szerintem nekem ilyenek nincsenek. Nem rémlik, hogy ennyi minden lett volna odabenn. Én csak csatlakozókkal találkoztam és sok kábellel. De nagyon köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Már csak az a kép lenne jó, ahol nincs. (Ok, már látom, hogy nincs) De szerintem nekem ilyenek nincsenek. Nem rémlik, hogy ennyi minden lett volna odabenn. Én csak csatlakozókkal találkoztam és sok kábellel. De nagyon köszi. Íme: Annyi plusz infót olvastam az idézett fórumban, hogy 2006-tól kíméletlenül kivette az Opel minden olyan autóból, ahol nem rendeltek olyan extrákat, amelyek igényelték volna a REC-et. Tehát ez a kis "ajándék" főleg a 2004-2006 évjáratokba került bele, utána csak a magasabb felszereltséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Íme: Annyi plusz infót olvastam az idézett fórumban, hogy 2006-tól kíméletlenül kivette az Opel minden olyan autóból, ahol nem rendeltek olyan extrákat, amelyek igényelték volna a REC-et. Tehát ez a kis "ajándék" főleg a 2004-2006 évjáratokba került bele, utána csak a magasabb felszereltséggel. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Íme: http://www.manualpro.hu/NO_REC.jpg Annyi plusz infót olvastam az idézett fórumban, hogy 2006-tól kíméletlenül kivette az Opel minden olyan autóból, ahol nem rendeltek olyan extrákat, amelyek igényelték volna a REC-et. Tehát ez a kis "ajándék" főleg a 2004-2006 évjáratokba került bele, utána csak a magasabb felszereltséggel. Akkor az enyémben sincs REC modul sajna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Úgy olvastam, hogy bizonyos régebbi modellekben benne volt a kuplungkapcsoló és a vezetékezés a tempomathoz, annak ellenére, hogy nem volt aktiválva. Tudna valaki képet mutatni, vagy elmagyarázni, hogy mit is kellene keresnem? Mennyire kell ahhez megbontani, hogy lássam van-e benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Úgy olvastam, hogy bizonyos régebbi modellekben benne volt a kuplungkapcsoló és a vezetékezés a tempomathoz, annak ellenére, hogy nem volt aktiválva. Tudna valaki képet mutatni, vagy elmagyarázni, hogy mit is kellene keresnem? Mennyire kell ahhez megbontani, hogy lássam van-e benne? A takaro panelt kell legfeljebb levenni, de a kapcsolot altalaban adjak a karral egyutt, igy az sem nagy gond, ha nincs (remelve, hogy a kabelezes megvan). Nekem mazlim volt, mert a kapcsolo es a visszajelzo lampa is bent volt helybol. A kart kicserelni fel perc, aztan mar csak programozni kell. Kb. ket het mulva lehet, hogy lesz egy elado karom + kapcsolom, mert megvettem az Ebayen, csak a hazakerulese sokaig tart, igy kozben vettem egyet itthon is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 A takaro panelt kell legfeljebb levenni, de a kapcsolot altalaban adjak a karral egyutt, igy az sem nagy gond, ha nincs (remelve, hogy a kabelezes megvan). Nekem mazlim volt, mert a kapcsolo es a visszajelzo lampa is bent volt helybol. A kart kicserelni fel perc, aztan mar csak programozni kell. Kb. ket het mulva lehet, hogy lesz egy elado karom + kapcsolom, mert megvettem az Ebayen, csak a hazakerulese sokaig tart, igy kozben vettem egyet itthon is :rolleyes: Pont azért szeretnék utánna nézni, hogy ha megvan a kapcsoló, akkor azt nem kellene vennem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Pont azért szeretnék utánna nézni, hogy ha megvan a kapcsoló, akkor azt nem kellene vennem. Az nem tetel, en probaltam kulon kart venni, de csak a kapcsoloval egyutt lehetett :rolleyes: Illetve nelkule sem lett volna olcsobb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Denon Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Hi All! Valakinek lenne egy eladó, használható BID kijelzője? Válaszok PÜ Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Az mitől lehet, hogy jelez a BC, hogy Range 50km alatt van, de a mutató még az utolsó nyolcad tetején csücsül? Nemrég lett felprogramoztatva a BC, eddig úgy tűnt normálisan jelez. Igaz, még nem volt azóta teletankolva. Elképzelhető, hogy egypár teletank és kifogyasztás után megtanulja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Az mitől lehet, hogy jelez a BC, hogy Range 50km alatt van, de a mutató még az utolsó nyolcad tetején csücsül? Nemrég lett felprogramoztatva a BC, eddig úgy tűnt normálisan jelez. Igaz, még nem volt azóta teletankolva. Elképzelhető, hogy egypár teletank és kifogyasztás után megtanulja? Egy telitank megoldja a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chicane Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sziasztok, Reménykedem, hogy tud valaki tanácsot adni a problémámra. 2004 Augusztusi H Astra CDTI 74kw-os autóm egyis pillanatról a másikra nem indul. Beteszem a kulcsot, elforditom és a műszerfalon az ilyenkor "szolgálatos" lámpák sem gyulladnak ki, teljesen néma minden. A fényszórók, duda, müködnek, az elektromos ablak hol igen hol nem, az autót lehet zárni, a vészvillogó müködik. A nagyobb probléma az, hogy éppen Erdélyben vagyok és aki eddig ránézett nem nagyon tud hozzászolni.. a legelső komolyabb szerviz közel 100km. Tanács sokat segitene, mert legalább tudnám milyen irányba keresgéljek. Hibakódot nem tudok leolvasni mert az ilyenkor szokásos fék gázpedál gyujtáskombináció nem müködik. Az esetleges válaszokat előre is megköszönöm! Üdv. Sebestyén Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sziasztok, Reménykedem, hogy tud valaki tanácsot adni a problémámra. 2004 Augusztusi H Astra CDTI 74kw-os autóm egyis pillanatról a másikra nem indul. Beteszem a kulcsot, elforditom és a műszerfalon az ilyenkor "szolgálatos" lámpák sem gyulladnak ki, teljesen néma minden. A fényszórók, duda, müködnek, az elektromos ablak hol igen hol nem, az autót lehet zárni, a vészvillogó müködik. A nagyobb probléma az, hogy éppen Erdélyben vagyok és aki eddig ránézett nem nagyon tud hozzászolni.. a legelső komolyabb szerviz közel 100km. Tanács sokat segitene, mert legalább tudnám milyen irányba keresgéljek. Hibakódot nem tudok leolvasni mert az ilyenkor szokásos fék gázpedál gyujtáskombináció nem müködik. Az esetleges válaszokat előre is megköszönöm! Üdv. Sebestyén Szerintem nézd át az összes biztosítékot. Akksi rendben van? Saruk nem lazák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
chicane Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Szerintem nézd át az összes biztosítékot. Akksi rendben van? Saruk nem lazák? Köszönöm a gyors választ. Átnéztük, de ugy néz ki nem ez a gond... Valaki mondta, hogy CIM Modul lehet a ludas. Egyelöre találgatunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Köszönöm a gyors választ. Átnéztük, de ugy néz ki nem ez a gond... Valaki mondta, hogy CIM Modul lehet a ludas. Egyelöre találgatunk. Ha Cim modul baja lenne attól még működne a műszerfal. Ezt úgy vennéd észre, hogy miközben indítanál villogna a kulcsos autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akaresz Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sziasztok! Létezik, hogy SEMMILYEN módon nem lehet felprogramozni speed lockot bizonyos Astrákba? A mi 1.3 EcoFlex-ünkhöz alig tudtuk kikönyörögni, hogy a biztonsági öv bekötésére figyelmeztető hang kikapcsolását megoldják, de a speedlockkal kapcsolatban minden márkaszervíz elutasító, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen kocsiban CSAK manuálisan lehet kapcsolgatni.... Mondjátok, hogy nem így van és valaki fel tudja programozni! K Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Talán a Generátor a ludas, nálunk is az Ignis hasonló jelenségeket produkált és a generátor volt rossz... Hozzáteszem csak egy tipp!:rolleyes: Sziasztok, Reménykedem, hogy tud valaki tanácsot adni a problémámra. 2004 Augusztusi H Astra CDTI 74kw-os autóm egyis pillanatról a másikra nem indul. Beteszem a kulcsot, elforditom és a műszerfalon az ilyenkor "szolgálatos" lámpák sem gyulladnak ki, teljesen néma minden. A fényszórók, duda, müködnek, az elektromos ablak hol igen hol nem, az autót lehet zárni, a vészvillogó müködik. A nagyobb probléma az, hogy éppen Erdélyben vagyok és aki eddig ránézett nem nagyon tud hozzászolni.. a legelső komolyabb szerviz közel 100km. Tanács sokat segitene, mert legalább tudnám milyen irányba keresgéljek. Hibakódot nem tudok leolvasni mert az ilyenkor szokásos fék gázpedál gyujtáskombináció nem müködik. Az esetleges válaszokat előre is megköszönöm! Üdv. Sebestyén Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sziasztok! Létezik, hogy SEMMILYEN módon nem lehet felprogramozni speed lockot bizonyos Astrákba? A mi 1.3 EcoFlex-ünkhöz alig tudtuk kikönyörögni, hogy a biztonsági öv bekötésére figyelmeztető hang kikapcsolását megoldják, de a speedlockkal kapcsolatban minden márkaszervíz elutasító, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen kocsiban CSAK manuálisan lehet kapcsolgatni.... Mondjátok, hogy nem így van és valaki fel tudja programozni! K Létezik. Az enyémben is tiltva van, nem tudták feloldani. BC-t, távirányítós ablak felhúzást megcsinálták, de ezzel nem tudtak mit kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts