Astra555 Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 37 perce, jozsef54 írta: Sziasztok Érdeklődni szeretnék hogy szerintetek gyári bekötés-e hogy a szivargyujtóban akkor is van áram ha a kulcsot kiveszem,tehát nincs gyújtáson az autó?Kamerát használok az autóban,és így mindig ki-be kell dogdosnom a szivargyújtóba a kábelt. Szia! A szivargyújtóban mindig van áram. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 1 perc, Astra555 írta: Szia! A szivargyújtóban mindig van áram. A 10-15 perces akksivédelem bekapcsolása után is? A kamera táp gyújtásra engem is érdekelne, és tényleg állandó táp nyomkövető bekötésére. Tudtok ezekben segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 21 perce, Stofl írta: A 10-15 perces akksivédelem bekapcsolása után is? A kamera táp gyújtásra engem is érdekelne, és tényleg állandó táp nyomkövető bekötésére. Tudtok ezekben segíteni? Nekem is van kamerám, és én is a szivargyújtóból adok neki áramot. Múltkor elfelejtettem kihúzni, másnap még mindig ment a kamera a garázsban. Igaz, nem zártam le az autót, de szerintem ez nem számít. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 1 órával ezelőtt, jozsef54 írta: Sziasztok Érdeklődni szeretnék hogy szerintetek gyári bekötés-e hogy a szivargyujtóban akkor is van áram ha a kulcsot kiveszem,tehát nincs gyújtáson az autó?Kamerát használok az autóban,és így mindig ki-be kell dogdosnom a szivargyújtóba a kábelt. Annak idején én is ezzel szívtem meg! Gyári bekötés, folyamatosan van benne áram, már napok múlva is, lezárva, beriasztva is. Én azt csináltam, hogy a REC-medulban kerestem egy multiméterrel gyújtásra kapcsolódó szabad biztosítékhelyet. Tettem bele egy 5A-es biztosítékot és előre húztam a vezetéket a köszöbburkolat alatt szépen a gyári kábelkötegek mentén. A könyöklő alatti műanyag tárolórekeszbe befaragtam egy plusz szivargyújtó aljzatot, ami erről megy. Így van egy plusz gyújtásra kapcsolódó szivargyújtóm, amiről a kamera megy. Így gyújtásra rögtön automatikusan bekapcsol a kamera, gyújtás levételére pedig ki. Azóta soha nem huzigálom. A kamera tápvezetéke is szépen el varn rakva a burkolatok alá, így semmi nem látszik belőle. A csatlakozója is a könyöklő alatt van bedugva így nem kelt olyan hatást, mintha rendetlenség lenne az autóban. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 Akkor a nyomkövetőre jó lesz a gyári szivargyújtó, kamerára pedig megvalósítok valami hasonlót, ha eljutok odáig és lekerül a bakról az autó. Közben átcseréltettem a gumikat. A felniken rajta volt a TPMS rendszer adója, OP_COM-ban viszont láttam, hogy ki van kapcsolva, csak a DDS rendszer aktív. Valaki már cserélt házilag elemet az adóban? Youtube-on láttam szétdarabolós megoldást, de működik is?Érdemes vele foglalkozni? 15e Ft/db áron újat nem szeretnék venni, inkább hagyom lekapcsolva a rendszert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 1 órával ezelőtt, Cserenkov írta: Annak idején én is ezzel szívtem meg! Gyári bekötés, folyamatosan van benne áram, már napok múlva is, lezárva, beriasztva is. Én azt csináltam, hogy a REC-medulban kerestem egy multiméterrel gyújtásra kapcsolódó szabad biztosítékhelyet. Tettem bele egy 5A-es biztosítékot és előre húztam a vezetéket a köszöbburkolat alatt szépen a gyári kábelkötegek mentén. A könyöklő alatti műanyag tárolórekeszbe befaragtam egy plusz szivargyújtó aljzatot, ami erről megy. Így van egy plusz gyújtásra kapcsolódó szivargyújtóm, amiről a kamera megy. Így gyújtásra rögtön automatikusan bekapcsol a kamera, gyújtás levételére pedig ki. Azóta soha nem huzigálom. A kamera tápvezetéke is szépen el varn rakva a burkolatok alá, így semmi nem látszik belőle. A csatlakozója is a könyöklő alatt van bedugva így nem kelt olyan hatást, mintha rendetlenség lenne az autóban. Én ezt nem értem. Nekem látszólag minden gyári, ahogy leveszem a gyújtást, elmegy az áram a szivargyújtóból. Használtan vettem a kocsit, lehet, hogy mókolták, de minek?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 2 órája, Stofl írta: A 10-15 perces akksivédelem bekapcsolása után is? A kamera táp gyújtásra engem is érdekelne, és tényleg állandó táp nyomkövető bekötésére. Tudtok ezekben segíteni? Az utaster vilagitas tapjara erdemes kotni a kamerat. Eleve ott van font a szelvedonel, nem lifegnek kabelek, es ha nem is pont gyujtasra, de a celra hasznalhatoan mukodik. Ajto nyitasra indul, es az akku vedelem lezarja akkor is, ha a kocsi nincs bezarva. 24 perce, dsteel írta: Én ezt nem értem. Nekem látszólag minden gyári, ahogy leveszem a gyújtást, elmegy az áram a szivargyújtóból. Használtan vettem a kocsit, lehet, hogy mókolták, de minek?! Vagy atvarialtak, vagy az is lehet, hogy bizonyos piacon / felszereltseg mellett igy adjak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quad405 Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 29 minutes ago, dsteel said: Én ezt nem értem. Nekem látszólag minden gyári, ahogy leveszem a gyújtást, elmegy az áram a szivargyújtóból. Használtan vettem a kocsit, lehet, hogy mókolták, de minek?! Neked van hamutartód? Valami rémlik, hogy alapból valami "utility socket" (vagy még az se) van az autóban. Gondolom ez a normál átmérőjü dugalj lehet és gyujtásra kapcslódik. A szivargyújtó, ami foylton feszültség alatt van, az a donányos csomag része. Nálam ez eleve egy nagyobb átmérőjü és rövidebb dugalj. A mezei dugók ki is esenek belőle. Lehet 2 szabvány van, de nem értem a régi miért nem volt jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 1 órával ezelőtt, Stofl írta: Akkor a nyomkövetőre jó lesz a gyári szivargyújtó, kamerára pedig megvalósítok valami hasonlót, ha eljutok odáig és lekerül a bakról az autó. Közben átcseréltettem a gumikat. A felniken rajta volt a TPMS rendszer adója, OP_COM-ban viszont láttam, hogy ki van kapcsolva, csak a DDS rendszer aktív. Valaki már cserélt házilag elemet az adóban? Youtube-on láttam szétdarabolós megoldást, de működik is?Érdemes vele foglalkozni? 15e Ft/db áron újat nem szeretnék venni, inkább hagyom lekapcsolva a rendszert. De a másik fele (vevő, megfelelő ABS-kocka és IPC) is megvan az autódban? Roncsolás nélkül nem tudsz benne elemet cserélni. Nekem ez elég gány megoldás, még akkor is ha nem látszik, mert a felniben van és normálisan visszaöntöd műgyantával. Én csak 18-ért láttam gyári újat. 15-ért hol adják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február21, 2017 Megoszt Elküldve Február21, 2017 5 órája, jozsef54 írta: Sziasztok Érdeklődni szeretnék hogy szerintetek gyári bekötés-e hogy a szivargyujtóban akkor is van áram ha a kulcsot kiveszem,tehát nincs gyújtáson az autó?Kamerát használok az autóban,és így mindig ki-be kell dogdosnom a szivargyújtóba a kábelt. 4 órája, Astra555 írta: Nekem is van kamerám, és én is a szivargyújtóból adok neki áramot. Múltkor elfelejtettem kihúzni, másnap még mindig ment a kamera a garázsban. Igaz, nem zártam le az autót, de szerintem ez nem számít. 3 órája, Cserenkov írta: Annak idején én is ezzel szívtem meg! Gyári bekötés, folyamatosan van benne áram, már napok múlva is, lezárva, beriasztva is. Én azt csináltam, hogy a REC-medulban kerestem egy multiméterrel gyújtásra kapcsolódó szabad biztosítékhelyet. Tettem bele egy 5A-es biztosítékot és előre húztam a vezetéket a köszöbburkolat alatt szépen a gyári kábelkötegek mentén. A könyöklő alatti műanyag tárolórekeszbe befaragtam egy plusz szivargyújtó aljzatot, ami erről megy. Így van egy plusz gyújtásra kapcsolódó szivargyújtóm, amiről a kamera megy. Így gyújtásra rögtön automatikusan bekapcsol a kamera, gyújtás levételére pedig ki. Azóta soha nem huzigálom. A kamera tápvezetéke is szépen el varn rakva a burkolatok alá, így semmi nem látszik belőle. A csatlakozója is a könyöklő alatt van bedugva így nem kelt olyan hatást, mintha rendetlenség lenne az autóban. Sziasztok Urak! Ne haragudjatok,kicsit más témára váltok. Írásotokból látom, van kamerátok az autóban. Tudnátok egy linket dobni,hogy milyen fajta kamerák ezek? Este tényleg jól lát a kamera,vagy csak kamu? Nekem olyan van,amihez hátsó kamera is van,de sötétben a hátsó jobban "lát" mint az első. Sőt ha megtelt a kártya,nem törlődik automatikusan a legrégebbi felvétel,ahogy azt a használati útmutatóban leírták. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv. Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 (edited) 12 órája, quad405 írta: Neked van hamutartód? Valami rémlik, hogy alapból valami "utility socket" (vagy még az se) van az autóban. Gondolom ez a normál átmérőjü dugalj lehet és gyujtásra kapcslódik. A szivargyújtó, ami foylton feszültség alatt van, az a donányos csomag része. Nálam ez eleve egy nagyobb átmérőjü és rövidebb dugalj. A mezei dugók ki is esenek belőle. Lehet 2 szabvány van, de nem értem a régi miért nem volt jó. Van hamutartó is és rendes szivargyújtó is, tehát nem csak az aljzat. Módosítva Február22, 2017 : dsteel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 13 órája, csaba66 írta: Az utaster vilagitas tapjara erdemes kotni a kamerat. Eleve ott van font a szelvedonel, nem lifegnek kabelek, es ha nem is pont gyujtasra, de a celra hasznalhatoan mukodik. Ajto nyitasra indul, es az akku vedelem lezarja akkor is, ha a kocsi nincs bezarva. Nekem az a problémám ezzel, hogy leállítás után kis idő múlva ki fog kapcsolni a kamera, így nem fog venni semmit sem, ha esetleg történik valami az autó körül. A szivargyújtós talán jobb megoldás egy kapcsolóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quad405 Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 11 hours ago, bocs said: Tudnátok egy linket dobni,hogy milyen fajta kamerák ezek? Este tényleg jól lát a kamera,vagy csak kamu? A lényeg, hogy a lencse F értéke minél kisebb egyen. 2.0 vagy az alatt. Persze a gagyi kameráknál ezt meg sem adják. Egy kollégám vett régebben Angliából valami DOD márkájut. Bp.-en az éjszakai felvételek olyanok voltak mintha mozifilmet néztem volna. Annak 1.8 volt az F-je. A MIO-nak is van kis F értékű kamerája. Ha találsz valami szimpatikus típust, érdemes a youtube-on éjszakai felvételeket keresni amit azzal készítettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 11 órája, bocs írta: Sziasztok Urak! Ne haragudjatok,kicsit más témára váltok. Írásotokból látom, van kamerátok az autóban. Tudnátok egy linket dobni,hogy milyen fajta kamerák ezek? Este tényleg jól lát a kamera,vagy csak kamu? Nekem olyan van,amihez hátsó kamera is van,de sötétben a hátsó jobban "lát" mint az első. Sőt ha megtelt a kártya,nem törlődik automatikusan a legrégebbi felvétel,ahogy azt a használati útmutatóban leírták. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv. Robi Nekem ez van: http://www.overmax.eu/hu/product/camroad-6-1-11/ Elég sok funkciója van a GPS-től a mozgásérzékelésig. Magától törli a kártyát, ha megtelt. Ez mondjuk annyiból rossz, hogy az utolsó byte után mindent töröl, így, ha az a felvétel kell, ami utoljára készült, akkor az ugrott. Amúgy max. 32 GB-os micro SD-t tud kezelni, a hozzáadott alkalmazással pedig nemcsak vissza tudod nézni a videót, de térképen meg is jeleníti, hogy hol jártál és mekkora sebességgel közlekedtél. Az éjszakai felvétel itt sem olyan jó, de azért beazonosíthatók az autó, sőt sokszor a rendszám is. Nappal meg teljesen jó felvételeket készít. Hátránya: nem olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 17 perce, Astra555 írta: Nekem az a problémám ezzel, hogy leállítás után kis idő múlva ki fog kapcsolni a kamera, így nem fog venni semmit sem, ha esetleg történik valami az autó körül. A szivargyújtós talán jobb megoldás egy kapcsolóval. Ha a mozgaserzekelo funkciot akarod hasznalni, ahhoz fix tap kell, aztan a kamera eldonti, mikor rogzit. Akkor elvileg kapcsolo sem kell, bar nyilvan nem art. 12 órája, bocs írta: Sőt ha megtelt a kártya,nem törlődik automatikusan a legrégebbi felvétel,ahogy azt a használati útmutatóban leírták. Nekem valami ultragagyi kameram van, de ez beallithato. Sot, meg lehet jelolni az eppen futo felvetelt, hogy azt ne torolje. 12 perce, Astra555 írta: Nekem ez van: http://www.overmax.eu/hu/product/camroad-6-1-11/ Elég sok funkciója van a GPS-től a mozgásérzékelésig. Magától törli a kártyát, ha megtelt. Ez mondjuk annyiból rossz, hogy az utolsó byte után mindent töröl, így, ha az a felvétel kell, ami utoljára készült, akkor az ugrott. Ha nem allithato ugy be, hogy csak a legregebbi, nem megtartandonak jelolt felvetelt torolje, az nagyon durva hianyossag. Erdemes bongeszni a leirasat, esetleg fw-t frissiteni, de kell legyen ilyen funkcio. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 13 órája, bocs írta: Sziasztok Urak! Ne haragudjatok,kicsit más témára váltok. Írásotokból látom, van kamerátok az autóban. Tudnátok egy linket dobni,hogy milyen fajta kamerák ezek? Este tényleg jól lát a kamera,vagy csak kamu? Nekem olyan van,amihez hátsó kamera is van,de sötétben a hátsó jobban "lát" mint az első. Sőt ha megtelt a kártya,nem törlődik automatikusan a legrégebbi felvétel,ahogy azt a használati útmutatóban leírták. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv. Robi Nekem Mio MiVue 538-am van. Nincs hátsó kamerája. Ami nekem fontos volt, hogy van benne gps, folyamatosan rögzíti a helyet. útvonalat és a sebességemet. Valamint van benne gyorsulásérzékelő is. Rögzíti hogy milyen irányból milyen erőhatások érik az autót. Ez jópofa dolog, vissza szoktam nézni hogy pl kanyarokban, körforgalmakban hány G volt az oldalterhelés. Egy 16GB-os kártya van benne, amin kb az utolsó 2 órát tárolja HD-ben. Aztán mindig a legrégebbieket írja felül. Nekem ez így megfelel. Fent a tükör mögé van felfogatva, a kábele szépen a tetőkárpit alatt elvezetve. Nincsenek sehol lógó kábelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 9 órája, Astra555 írta: Nekem ez van: http://www.overmax.eu/hu/product/camroad-6-1-11/ Elég sok funkciója van a GPS-től a mozgásérzékelésig. Magától törli a kártyát, ha megtelt. Ez mondjuk annyiból rossz, hogy az utolsó byte után mindent töröl, így, ha az a felvétel kell, ami utoljára készült, akkor az ugrott. Amúgy max. 32 GB-os micro SD-t tud kezelni, a hozzáadott alkalmazással pedig nemcsak vissza tudod nézni a videót, de térképen meg is jeleníti, hogy hol jártál és mekkora sebességgel közlekedtél. Az éjszakai felvétel itt sem olyan jó, de azért beazonosíthatók az autó, sőt sokszor a rendszám is. Nappal meg teljesen jó felvételeket készít. Hátránya: nem olcsó. 8 órája, csaba66 írta: Ha a mozgaserzekelo funkciot akarod hasznalni, ahhoz fix tap kell, aztan a kamera eldonti, mikor rogzit. Akkor elvileg kapcsolo sem kell, bar nyilvan nem art. Nekem valami ultragagyi kameram van, de ez beallithato. Sot, meg lehet jelolni az eppen futo felvetelt, hogy azt ne torolje. Ha nem allithato ugy be, hogy csak a legregebbi, nem megtartandonak jelolt felvetelt torolje, az nagyon durva hianyossag. Erdemes bongeszni a leirasat, esetleg fw-t frissiteni, de kell legyen ilyen funkcio. 7 órája, Cserenkov írta: Nekem Mio MiVue 538-am van. Nincs hátsó kamerája. Ami nekem fontos volt, hogy van benne gps, folyamatosan rögzíti a helyet. útvonalat és a sebességemet. Valamint van benne gyorsulásérzékelő is. Rögzíti hogy milyen irányból milyen erőhatások érik az autót. Ez jópofa dolog, vissza szoktam nézni hogy pl kanyarokban, körforgalmakban hány G volt az oldalterhelés. Egy 16GB-os kártya van benne, amin kb az utolsó 2 órát tárolja HD-ben. Aztán mindig a legrégebbieket írja felül. Nekem ez így megfelel. Fent a tükör mögé van felfogatva, a kábele szépen a tetőkárpit alatt elvezetve. Nincsenek sehol lógó kábelek. Sziasztok! Köszönöm az infókat,elég komoly kamerátok van. Sajátomban az nem tetszik,hogy nem törli ki automatikusan a legrégebbi felvételt,így párszor már mentem úgy,hogy útközben megállt a felvétel. Megnéztem használati útmutatóját de nem írjahol lehet beállítani. Mindegy,majd jobban figyelek a kártya telítetségére. Mégegyszer köszönöm az infókat. Üdv: Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 47 perce, bocs írta: Sziasztok! Köszönöm az infókat,elég komoly kamerátok van. Sajátomban az nem tetszik,hogy nem törli ki automatikusan a legrégebbi felvételt,így párszor már mentem úgy,hogy útközben megállt a felvétel. Megnéztem használati útmutatóját de nem írjahol lehet beállítani. Mindegy,majd jobban figyelek a kártya telítetségére. Mégegyszer köszönöm az infókat. Üdv: Robi Milyen kamera? Márka típus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 37 perce, Davee írta: Milyen kamera? Márka típus? Szia! "Concorde Roadcam HD20"-as típusú kamerám van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 39 perce, bocs írta: "Concorde Roadcam HD20"-as típusú kamerám van. A magyar leirasban en sem latok hirtelen a torlesre vonatkozo informaciot, angolt pedig nem talalok. De azt kene megnezni, mert forditas kozben sokszor elvesznek vagy torzulnak a dolgok. https://autos-kamera.arukereso.hu/concorde/roadcam-hd-20-p185062059/#velemenyek Itt viszont ilyet is irnak: "Úgy működik ahogy kell, ha megtelik a kártya törli az elejét.", tehat tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 2 perce, csaba66 írta: A magyar leirasban en sem latok hirtelen a torlesre vonatkozo informaciot, angolt pedig nem talalok. De azt kene megnezni, mert forditas kozben sokszor elvesznek vagy torzulnak a dolgok. https://autos-kamera.arukereso.hu/concorde/roadcam-hd-20-p185062059/#velemenyek Itt viszont ilyet is irnak: "Úgy működik ahogy kell, ha megtelik a kártya törli az elejét.", tehat tudja. Még esetleg felmerülhet olyan problem,hogy valami baja van a kamerának,és azért nem tudja ezt a műveletet elvégezni,de a bátyámnak is ugyanilyen van,és nála sem muűködik ez a funkció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 On 2017. 02. 21. at 17:59, Cserenkov írta: De a másik fele (vevő, megfelelő ABS-kocka és IPC) is megvan az autódban? Roncsolás nélkül nem tudsz benne elemet cserélni. Nekem ez elég gány megoldás, még akkor is ha nem látszik, mert a felniben van és normálisan visszaöntöd műgyantával. Én csak 18-ért láttam gyári újat. 15-ért hol adják? Mindegyik egységben írja az op-com kiválaszthatónak. De csak a DDS van kiválasztva. Nem tudom már hol láttam 15-ért, lehet, hogy olvastam. Viszont ha 18e, akkor pláne felejtős. Irreálisan drága egy lemerülő elem miatt. Ma a két hátsó kereket átraktam előre, hátulra pedig felkerült két új. Mentem 50km-t, de a DDS most nem jelzett. Csak akkor jelez, ha kisebb lesz a nyomás? Ha nagyobb akkor nem csinál semmit? Tudja valaki, hogyan működik ez pontosan? Vagy esetleg a DDS rendszerhez is kellenek a felnin lévő adók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 On 2017. 02. 21. at 19:30, bocs írta: Sziasztok Urak! Ne haragudjatok,kicsit más témára váltok. Írásotokból látom, van kamerátok az autóban. Tudnátok egy linket dobni,hogy milyen fajta kamerák ezek? Este tényleg jól lát a kamera,vagy csak kamu? Nekem olyan van,amihez hátsó kamera is van,de sötétben a hátsó jobban "lát" mint az első. Sőt ha megtelt a kártya,nem törlődik automatikusan a legrégebbi felvétel,ahogy azt a használati útmutatóban leírták. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv. Robi Én SJCAM 4000 WiFi-t használok. Autós funkciója is van, egyébként egy sportkamera. Azért választottam, mert ezt bárhol bármire használhatom. Autós szempontból viszont csak a külső tápra indulást-megállást, beállítható fájl darabolást, időrendben legrégebbiek folyamatos törlését tudja. Nincsen benne gps, sebesség stb opció. Elégedett vagyok vele, arra szuper amire én szántam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
quad405 Elküldve Február22, 2017 Megoszt Elküldve Február22, 2017 4 hours ago, bocs said: Még esetleg felmerülhet olyan problem,hogy valami baja van a kamerának,és azért nem tudja ezt a műveletet elvégezni,de a bátyámnak is ugyanilyen van,és nála sem muűködik ez a funkció. Nekem Genius DVR-FHD590-em van. Alapból tudja a fájlokat egyenként törölni ha megtelt a kártya. Azt vettem észre, hogy néha lefagyott. Kiderült, hogy akkor amikor megtelt. Pedig direkt gyorsabb kártyát vettem bele mint amit előírtak. Gondolom nem tudott elég gyorsan egyszerre törölni is és rögzíteni. Azóta nem hagyom betelni a kártyát és nincs lefagyás. Jó, hogy felhoztátok ezt a témát, kiderült, hogy van új FW. Azt se tudtam, hogy lehet FW-t frissíteni rajta. Elfelejtették leírni anno a használatiban. Szóval próbálj meg egy gyorsabb/nagyobb kártyát. Hátha azzal nem lesz gond. Esetleg FW frissítést, ha találsz hozzá. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaby601 Elküldve Február23, 2017 Megoszt Elküldve Február23, 2017 Sziasztok! Elnézést ha rossz helyen kérdezem. Első fényszóró beszerelésnél a lámpa és a lökhárító közötti gumi csiknak mi a szerepe. Nagy baj ha az kimarad?Vagy nem okoz problémát a későbbiekben? Köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts