kosazolika Elküldve Január2, 2016 Elküldve Január2, 2016 Sziasztok.Hamarosan tulajdonosa leszek 1.4 twinport H astrának,A tempomatot belehet utólagosan épiteni ebbe a tipusba?
Davee Elküldve Január2, 2016 Elküldve Január2, 2016 28 minutes ago, kosazolika írta: Sziasztok.Hamarosan tulajdonosa leszek 1.4 twinport H astrának,A tempomatot belehet utólagosan épiteni ebbe a tipusba? Igen, majd nézd meg a kuplung pedálnál ott van-e kapcsoló, ha igen akkor csak a tempomatos kar kell bele és programozni kell 3 helyen, után menni fog. Tempomat kar ritka bontva itthon, az új 20 ezer körül van cromaxon, viszont ebayen kint 12-15-18 ezer ft általában, Britektől egy héten belül is van, meg sokszor a németeknél is van. 1
Spityu82 Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 Szép napot mindenkinek és boldog új évet! A következőhöz szeretnék segítséget kérni. A motor indul gond nélkül. A központi zár nem használható távirányítóról. Akkuról leveszem, visszarakom működik, ahogy ráadom a gyújtást nem reagál (nem nyit, nem zár) Géppel ráolvastunk ezt a két hiba kódot találtuk. P 1614-50 Transzpander hiba P 1616-00 Környezeti hiba Lehet ezzel összefüggésben az előző jelenség? Miként lehetne orvosolni a hibát, mit tudtok erről? Előre is köszönöm mindenkinek.
Cserenkov Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 2 hours ago, Spityu82 írta: Szép napot mindenkinek és boldog új évet! A következőhöz szeretnék segítséget kérni. A motor indul gond nélkül. A központi zár nem használható távirányítóról. Akkuról leveszem, visszarakom működik, ahogy ráadom a gyújtást nem reagál (nem nyit, nem zár) Géppel ráolvastunk ezt a két hiba kódot találtuk. P 1614-50 Transzpander hiba P 1616-00 Környezeti hiba Lehet ezzel összefüggésben az előző jelenség? Miként lehetne orvosolni a hibát, mit tudtok erről? Előre is köszönöm mindenkinek. Nekem is volt hasonló hibám ezekkel a hibakódokkal, csak pont fordítva. Azaz a távirányító tökéletesen nyitotta-zárta a kocsit, de nem indult vele. A kulcsban a transzponder antennája volt hibás, a távirányító ettől független, ezért az működött. Minden a két kulccsal fennáll a probléma? Ha csak az egyikkel, akkor valószín a kulccsal van valami bibi.
Spityu82 Elküldve Január4, 2016 Elküldve Január4, 2016 On 2016.01.03. at 20:13, Cserenkov írta: Nekem is volt hasonló hibám ezekkel a hibakódokkal, csak pont fordítva. Azaz a távirányító tökéletesen nyitotta-zárta a kocsit, de nem indult vele. A kulcsban a transzponder antennája volt hibás, a távirányító ettől független, ezért az működött. Minden a két kulccsal fennáll a probléma? Ha csak az egyikkel, akkor valószín a kulccsal van valami bibi. Sajnos mind a két kulccsal hasonló a helyzet.
White07 Elküldve Január4, 2016 Elküldve Január4, 2016 Sziasztok! Az első külső tompított fényszóróba milyen típusú es teljesítményű izzó való illetve, milyet ajánlotok, mert kiegett. Opel astra h 2008-as évjárat. Segítségét előre is köszönöm!!
kisp113 Elküldve Január5, 2016 Elküldve Január5, 2016 10 hours ago, White07 írta: Sziasztok! Az első külső tompított fényszóróba milyen típusú es teljesítményű izzó való illetve, milyet ajánlotok, mert kiegett. Opel astra h 2008-as évjárat. Segítségét előre is köszönöm!! Ugyan a "külső" -t nem tudom értelmezni, de a tompított kérdésére válaszolnék: H7. Érdemes bele valami neves gyártó emelt fényerejű termékét választani (pl. GE Megalight vagy Osram Nightbreaker szériák) A noname és/vagy xenon hatású homasitás szarokat kerüld. Ha olcsóbb kell inkább a fenti gyártók alap termékei legyenek.
Davee Elküldve Január5, 2016 Elküldve Január5, 2016 14 hours ago, White07 írta: Sziasztok! Az első külső tompított fényszóróba milyen típusú es teljesítményű izzó való illetve, milyet ajánlotok, mert kiegett. Opel astra h 2008-as évjárat. Segítségét előre is köszönöm!! H7-es és Osram Night Breaker Unlimited pl, nekem is az van bent, ha fehérebbet szeretnél akkor Osram Cool Blue, ha még fehérebbet akkor ennek a Hyper változata, papíron illegális de rendőr legyen a talpán aki a helyén megmondja melyik az...
kezdőkabriós Elküldve Január6, 2016 Elküldve Január6, 2016 On 2016.01.04. at 21:34, White07 írta: Sziasztok! Az első külső tompított fényszóróba milyen típusú es teljesítményű izzó való illetve, milyet ajánlotok, mert kiegett. Opel astra h 2008-as évjárat. Segítségét előre is köszönöm!! H7 és ne vegyél Valeot, 5 db-ot dobtam ki az elmúlt 2 évben, most Tungsram van benne és világít. A Bárdinál vettem a Valeokat valami "+ 50%" volt rá írva, hát szívás volt. Egy darabig visszahordtam a kiégetteket a boltba, hogy garancia meg szavatosság de kb 2 hónapot kellet várni az árára (amikor a Valeo elfogadta az igényt) úgyhogy az utolsó kettő izzót már kidobtam a kukába.
torpenewl Elküldve Január7, 2016 Elküldve Január7, 2016 Sziasztok. 2007, Z16XER.... Az összes izzó foglalatának a típusa kellene nekem (elől, hátul). Találok ilyen leírást valahol? Köszi
jszabi Elküldve Január7, 2016 Elküldve Január7, 2016 1 hour ago, torpenewl írta: Sziasztok. 2007, Z16XER.... Az összes izzó foglalatának a típusa kellene nekem (elől, hátul). Találok ilyen leírást valahol? Köszi Szia, Igaz,hogy német,de ebben benne van minden.Én is szótárral,de könnyen elboldogultam benne. http://www.opel-infos.de/zusatz/lampen.html Üdvözlettel:Szabi
White07 Elküldve Január7, 2016 Elküldve Január7, 2016 Köszi mindenkinek a segítséget! Osram Nightb. U. rendeltem hnap atveszem es kezdődik a beszerolo show.
sasa58 Elküldve Január8, 2016 Elküldve Január8, 2016 Sziasztok! Lenne egy bugyuta kérdésem. Mivel még sohasem kellett akksit töltenem ilyen agyon elektronikázott autón, nem tudom, lehet-e csak úgy a kocsiban hagyva tölteni, a saruk levétele nélkül? Nem szeretném elveszteni a BC adatokat, meg hókusz-pókuszolni a különböző feltanításokkal.
Cserenkov Elküldve Január8, 2016 Elküldve Január8, 2016 1 hour ago, sasa58 írta: Sziasztok! Lenne egy bugyuta kérdésem. Mivel még sohasem kellett akksit töltenem ilyen agyon elektronikázott autón, nem tudom, lehet-e csak úgy a kocsiban hagyva tölteni, a saruk levétele nélkül? Nem szeretném elveszteni a BC adatokat, meg hókusz-pókuszolni a különböző feltanításokkal. Én mindig így szoktam, sosem veszem le a sarut. Sőt a töltő gyorcsatlakozója fixen rá is van szerelve az akkusarura. Így töltéskor csipeszekkel sem kell vacakolni, csak összedugom és go! De hozzáteszem, hogy nem gagyi töltőm van: CTEK mxs 5.0 1
csaba66 Elküldve Január8, 2016 Elküldve Január8, 2016 3 hours ago, Cserenkov said: Én mindig így szoktam, sosem veszem le a sarut. Sőt a töltő gyorcsatlakozója fixen rá is van szerelve az akkusarura. Így töltéskor csipeszekkel sem kell vacakolni, csak összedugom és go! De hozzáteszem, hogy nem gagyi töltőm van: CTEK mxs 5.0 Igen, ha a tolto nem csinal hulyeseget, akkor nem lehet gond, en is igy szoktam tolteni. Persze a minden miatt aggodok joggal felvethetik, mi tortenik, ha a toltonek eppen arra szottyan kedve, hogy 230 voltot adjon az akkura... 1
retfirD Elküldve Január8, 2016 Elküldve Január8, 2016 16 hours ago, sasa58 írta: Sziasztok! Lenne egy bugyuta kérdésem. Mivel még sohasem kellett akksit töltenem ilyen agyon elektronikázott autón, nem tudom, lehet-e csak úgy a kocsiban hagyva tölteni, a saruk levétele nélkül? Nem szeretném elveszteni a BC adatokat, meg hókusz-pókuszolni a különböző feltanításokkal. Én se szedem ki az aksit, egyrészt szűkös a hely (a pozitív pólusnál meg amúgy is van a sarun egy kis fül, szerintem pont a töltő csíptetéséhez), másrészt az általad is említett adatvesztés miatt. DRL beszereléskor ajánlotta a szaki a lidlis töltőt, akkor pont akcióban 5000 körül volt kapható. Elektronikusan vezérelt, bármi gond van töltés közben, akkor lekapcsol, ha kész a feltöltés, fenntartó töltésre vált, tehát túl sem tölti. Eddig elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom. 1
bximin Elküldve Január9, 2016 Elküldve Január9, 2016 Sziasztok, Astra H első ködlámpáim nem működnek (hátsó kettő igen). Először azt hittem, h kiégett mindkét első izzó (H3). Kicseréltem őket de továbbra sem világítanak. A műszerfalon a ködlámpa visszajelző narancssárgán visszajelez, ha bekapcsolom a ködlámpa kapcsolót. Mi lehet a probléma? Köszi: Bálint
Maybal Elküldve Január9, 2016 Elküldve Január9, 2016 51 minutes ago, bximin írta: Sziasztok, Astra H első ködlámpáim nem működnek (hátsó kettő igen). Először azt hittem, h kiégett mindkét első izzó (H3). Kicseréltem őket de továbbra sem világítanak. A műszerfalon a ködlámpa visszajelző narancssárgán visszajelez, ha bekapcsolom a ködlámpa kapcsolót. Mi lehet a probléma? Köszi: Bálint Hátul biztos, hogy 2 van? Mert alapból 1 világít bal oldalon....
Astra555 Elküldve Január10, 2016 Elküldve Január10, 2016 14 hours ago, bximin írta: Sziasztok, Astra H első ködlámpáim nem működnek (hátsó kettő igen). Először azt hittem, h kiégett mindkét első izzó (H3). Kicseréltem őket de továbbra sem világítanak. A műszerfalon a ködlámpa visszajelző narancssárgán visszajelez, ha bekapcsolom a ködlámpa kapcsolót. Mi lehet a probléma? Köszi: Bálint Hátsó kettő igen? Utólag valaki belemókolt? Mert hátul csak egy ködlámpa van gyárilag. Biztosítékot ellenőrizted? A narancssárga jelzés a hátsóhoz tatozik, az elsőnek zöld színű a visszajelző lámpája. Csak gyújtáson tudod bekapcsolni, ha bekapcsoltad a tompítottat.
bximin Elküldve Január10, 2016 Elküldve Január10, 2016 Sziasztok, jogos észrevételek: 1 hátsó ködlámpa vanés zöld az első ködlámpa visszajelzője. Szóval igen a tompított fel van kmapcsolva és a zöld visszajelző világít a műszerfalon. 13-as biztosítékot néztem, az rendben. Egyéb tipp? Esetleg ködlámpa relé, azt merre találom (nem találtam róla semilyen leírást)?
Astra555 Elküldve Január10, 2016 Elküldve Január10, 2016 20 minutes ago, bximin írta: Sziasztok, jogos észrevételek: 1 hátsó ködlámpa vanés zöld az első ködlámpa visszajelzője. Szóval igen a tompított fel van kmapcsolva és a zöld visszajelző világít a műszerfalon. 13-as biztosítékot néztem, az rendben. Egyéb tipp? Esetleg ködlámpa relé, azt merre találom (nem találtam róla semilyen leírást)? Több fajta biztosítéktábla van, azt is nézd meg, mert másak a kiosztások. Milyen Astrád van (GTC, kombi, sedan stb.)? REC modul van benne, vagy csak a sima kisebb tábla?
Sztaricsnaja Elküldve Január11, 2016 Elküldve Január11, 2016 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a gyári xenon izzó milyen típusú. Csak annyit találtam, hogy D2S. De milyen a színhőmérséklete? Cserélnem kell, de nem szeretném mindkettőt, és jó lenne, ha a másikkal közel egyforma lenne.
Sztaricsnaja Elküldve Január14, 2016 Elküldve Január14, 2016 On 2016. 01. 11. at 20:10, Sztaricsnaja írta: Sziasztok! Tudja valaki, hogy a gyári xenon izzó milyen típusú. Csak annyit találtam, hogy D2S. De milyen a színhőmérséklete? Cserélnem kell, de nem szeretném mindkettőt, és jó lenne, ha a másikkal közel egyforma lenne. Ha valaki cserélt már milyet rakott bele?
Cserenkov Elküldve Január15, 2016 Elküldve Január15, 2016 Még nem cseréltem. De ha cserélném, ilyet raknék bele: http://www.vilagitas.eu/osram-xenarc-66240xnb-d2s-night-breaker-xenon-duo-pack Érdekes, hogy most nincs ár feltűntetve. 32 körül szokott lenni a pár. Pontosan nem tudom a színhőmérsékletet, valahol 4200 körül lehet, mint a szokásos normál xenonoké. 1
Recommended Posts