Reeckatee Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Szia! Nekem már kb két éve benne van a xenon és hibátlanul működik! Nem kell felismertetni Bc-vel, legalábbis nekem nem kellett. Amire figyelni kell, hogy ha berakod, akkor felkapcsolásnál vibrál e vagy nem! Ha nem akkor jó, ha igen akkor valami komolyabbat kell bele venni. Nekem Z16XEP van 2006os évjárat! G. Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Azt írod nem akarsz addig belevágni. Szerintem először csak kösd rá az nem nagy ügy és próbáld le. Ha működik, akkor szereld be rendesen, ha valami bibi van akkor legalább tudod hogy min kell változtatni! Szívesen. G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 igen, feltétlenül kívül kösd be először, de ne nézz bele az izzóba, mert pár percig csak csillagokat fogsz látni :huh: felismertetni nem kell, csak a gyári hella szettre kell tech2-vel ráállítani ha azt teszel bele, de feltételezem nem olyan sajnos nagyon finnyás ezeknek a kocsiknak a lámpa része, és ahogy fórumokon látom, se évjárathoz se szett típushoz nem lehet kötni nagyon hogy melyik lesz jó és melyik nem. van aki beköti és dolgozik nála szépen, de én nem voltam ilyen szerencsés, nekem mindig lekapcsolt pár másodperc után. egyszerűen az elektronikának nem tetszett a trafó és levette róla a tápot. megoldás: 21W-os terhelő izzó vagy megfelelő mennyiségű ellenállás, relé, dióda, biztosíték, némi kábel. ha nem menne, akkor írj, és lerajzolom hogyan kell átverni az elektronikát. 2.5 éve megy így rendesen - egyetlen szépséghiba hogy fél-1 évente cserélnem kell a kamu izzót, mostmár meg se várom hogy kiégjen, ha látom hogy nagyon sötétedik akkor lecserélem - de végre 1x meg kéne csinálnom teljesítmény ellenállásokból ugyanezt, és akkor már soha többé nem kell vele foglalkozni, csak élvezni egy apróság: a xenon sajnos csak akkor szabályos, ha van lámpamosó és aktív (nem elég a belső tekerőgomb) magasságállító rendszer. természetesen mind2 lófaxt nem ér, de a rendőr mindkettőt kérheti, és műszaki vizsgán is megkövetelik. utóbbi egyszerű, mivel nem kell szétvágni a vezetékezést ezért a vizsga idejére pár órára visszakapja a halogén izzót, a rendőrök meg 5-10 igazoltatás alkalmával még sohasem baxtattak miatta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 igen, feltétlenül kívül kösd be először, de ne nézz bele az izzóba, mert pár percig csak csillagokat fogsz látni :huh: felismertetni nem kell, csak a gyári hella szettre kell tech2-vel ráállítani ha azt teszel bele, de feltételezem nem olyan sajnos nagyon finnyás ezeknek a kocsiknak a lámpa része, és ahogy fórumokon látom, se évjárathoz se szett típushoz nem lehet kötni nagyon hogy melyik lesz jó és melyik nem. van aki beköti és dolgozik nála szépen, de én nem voltam ilyen szerencsés, nekem mindig lekapcsolt pár másodperc után. egyszerűen az elektronikának nem tetszett a trafó és levette róla a tápot. megoldás: 21W-os terhelő izzó vagy megfelelő mennyiségű ellenállás, relé, dióda, biztosíték, némi kábel. ha nem menne, akkor írj, és lerajzolom hogyan kell átverni az elektronikát. 2.5 éve megy így rendesen - egyetlen szépséghiba hogy fél-1 évente cserélnem kell a kamu izzót, mostmár meg se várom hogy kiégjen, ha látom hogy nagyon sötétedik akkor lecserélem - de végre 1x meg kéne csinálnom teljesítmény ellenállásokból ugyanezt, és akkor már soha többé nem kell vele foglalkozni, csak élvezni egy apróság: a xenon sajnos csak akkor szabályos, ha van lámpamosó és aktív (nem elég a belső tekerőgomb) magasságállító rendszer. természetesen mind2 lófaxt nem ér, de a rendőr mindkettőt kérheti, és műszaki vizsgán is megkövetelik. utóbbi egyszerű, mivel nem kell szétvágni a vezetékezést ezért a vizsga idejére pár órára visszakapja a halogén izzót, a rendőrök meg 5-10 igazoltatás alkalmával még sohasem baxtattak miatta... Aha. Épp ezen filóztam ha nem fogja érzékelni a túl alacsony fogyit akkor bekötök egy rellét. Hetek óta vadászom a srácot, hogy szerelje már be nekem a cuccot de ha így megy tovább nekifogok egymagam. Mely szálat mely vezetékre kell rádugnom (tudtommal 2 fekete van) és a ballasztokat hova heyezzem el? Mi az amit még módosítani kell? Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Aha. Épp ezen filóztam ha nem fogja érzékelni a túl alacsony fogyit akkor bekötök egy rellét. Hetek óta vadászom a srácot, hogy szerelje már be nekem a cuccot de ha így megy tovább nekifogok egymagam. Mely szálat mely vezetékre kell rádugnom (tudtommal 2 fekete van) és a ballasztokat hova heyezzem el? Mi az amit még módosítani kell? Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget! gondolom adtak a szetthez valami útmutatót, abban benne kell lennie hogy melyik színű vezetéket hová kell kötni - túl sokat nem kell... nem árt egy voltmérő, amivel ki tudod mérni hogy melyik a plusz, melyik a minusz. izzóról lehúz, a két vezeték megy a ballasztba, abból meg megy a xenon izzóba. elvileg... ha lekapcsolgat, akkor jöhet az a trükközés amit én csináltam vele. igazából nem az a baja, hogy keveset fogyaszt - kb 35 wattot, mert a 21 wattos izzó simán égve tartja, a ballaszt nem... a xenonok először villannak egy nagyot, majd visszaesik a fényerő és fokozatosan megy vissza a maximumra. valszeg az a löket az elején nem tetszik az elektronikának, rövidzárlatnak hiszi és lekapcsol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 gondolom adtak a szetthez valami útmutatót, abban benne kell lennie hogy melyik színű vezetéket hová kell kötni - túl sokat nem kell... nem árt egy voltmérő, amivel ki tudod mérni hogy melyik a plusz, melyik a minusz. izzóról lehúz, a két vezeték megy a ballasztba, abból meg megy a xenon izzóba. elvileg... ha lekapcsolgat, akkor jöhet az a trükközés amit én csináltam vele. igazából nem az a baja, hogy keveset fogyaszt - kb 35 wattot, mert a 21 wattos izzó simán égve tartja, a ballaszt nem... a xenonok először villannak egy nagyot, majd visszaesik a fényerő és fokozatosan megy vissza a maximumra. valszeg az a löket az elején nem tetszik az elektronikának, rövidzárlatnak hiszi és lekapcsol... Leírásom van csak nem talál a mostanihoz, mert ez a xenon cucc volt az F Astrámban és az H4-es volt. A haverral H7-re cseréltettem az izzókat de a többi szerkó ugyanaz. Nem újdonság a xenon csak az autó új :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Leírásom van csak nem talál a mostanihoz, mert ez a xenon cucc volt az F Astrámban és az H4-es volt. A haverral H7-re cseréltettem az izzókat de a többi szerkó ugyanaz. Nem újdonság a xenon csak az autó új :huh: H4? ha olyan H4 ami képes távolságizni is a xenonnal - benne van az a mozgó rész - akkor lehet nem lesz jó hozzá... vagy ezt már ellenőrizted? általában a fekete vagy barna a föld, a másik meg mehet kizárásos alapon a tápra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsombi Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Hali, Nem tudja valaki véletlenül hogy amikor tekerem a klímán a "hova fújjon" gombot, akkor miért hallatszódik nyekergés belülről? De csak egy pár másodpercig, gondolom amíg fordulnak a lapátok vagy mik. És hogy ezt hogy lehet orvosolni? WD40? Ajtónyikorgásnál bejött. Hátha itt is jó lenne csak nem tudom hova kell fújni. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Hali, Nem tudja valaki véletlenül hogy amikor tekerem a klímán a "hova fújjon" gombot, akkor miért hallatszódik nyekergés belülről? De csak egy pár másodpercig, gondolom amíg fordulnak a lapátok vagy mik. És hogy ezt hogy lehet orvosolni? WD40? Ajtónyikorgásnál bejött. Hátha itt is jó lenne csak nem tudom hova kell fújni. Köszi ajtó zsanérba fújtad? ezt én is bebuktam, pár hét múlva már úgy szorultak mint állat, mehettem szervízbe ahol befújták valami zsír spray-vel és jó lett... a wd40 elsősorban lemosószer - hamar kimossa a maradék zsírt is, ami olaj meg van benne az a gravitációnak köszönhetően hamar távozik > még jobban szorult mint előtte... nekem is van valami nyiszorgás itt ott, de túl összetett a rendszer, nem lehet hozzáférni a szervók, lapok, tengelyek nagyrészéhez, szóval meg kell szokni... wd40-et semmiképpen ne fújj rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 H4? ha olyan H4 ami képes távolságizni is a xenonnal - benne van az a mozgó rész - akkor lehet nem lesz jó hozzá... vagy ezt már ellenőrizted? általában a fekete vagy barna a föld, a másik meg mehet kizárásos alapon a tápra... :huh: Jaja. De csak az izzók változnak mert van egy elektromágnes a fenekén. A ballasztok ugyanazok mindeniknél és kaptam új izzókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
werda Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Üdv a forumozóknak. Adott egy 1.7cdti motoros(2006-os) CD30-al szerelt gép.Akksi levétel óta nem lehet megjeleniteni az üzemanyagfogyasztást,stb.A BC gombra nem reagál csak egy no funtion felirattal Hogy lehet visszaállitani az info üzemmódot ennél a tipusnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2009 Üdv a forumozóknak. Adott egy 1.7cdti motoros(2006-os) CD30-al szerelt gép.Akksi levétel óta nem lehet megjeleniteni az üzemanyagfogyasztást,stb.A BC gombra nem reagál csak egy no funtion felirattal Hogy lehet visszaállitani az info üzemmódot ennél a tipusnál? el kell vinni újra beprogramoztatni, mert az akku levétel után visszaállt az eredeti beállitásra azaz nincs BC re. egyáltalán volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Scopulus Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Sziasztok! CD30 van az autómban és szeretném lecserélni egy olyan fejegységre ami nem canbus-os. Jelenleg a cd-n lévő "BC" és "SETTINGS" gombokat használom és ez után is szeretném. Létezik vmi megoldás, hogy ennek a két gombnak a funkcióját átültetni máshova, vagy esetleg valami ehhez hasonló megoldás?: üdv: Scopulus Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viko1979 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Sziasztok! Sok helyen olvastam már utána hogy milyen nehéz kicserélni a h Astra izzóit! Elsőre nekem is meglehetős szívás volt! De aztán megláttam a kerékdobban 1 kis ajtót ami a lámpa hátuljára nyílik és lám mindjárt csak 5 perc lett az izzócsere! De lehet h ezt ti már tudjátok! Aki nem annak nagy segítség lehet! Nem kell szétbontani az egész kisautót! Üdv Viktor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Sziasztok! Sok helyen olvastam már utána hogy milyen nehéz kicserélni a h Astra izzóit! Elsőre nekem is meglehetős szívás volt! De aztán megláttam a kerékdobban 1 kis ajtót ami a lámpa hátuljára nyílik és lám mindjárt csak 5 perc lett az izzócsere! De lehet h ezt ti már tudjátok! Aki nem annak nagy segítség lehet! Nem kell szétbontani az egész kisautót! Üdv Viktor :rolleyes: szerintem a többség eddig is tudta, még nem kellett cserélnem de mások mondták, hogy szerintük a kis lukon át is cumi. Leírásod van a géphez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viko1979 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 :rolleyes: szerintem a többség eddig is tudta, még nem kellett cserélnem de mások mondták, hogy szerintük a kis lukon át is cumi. Leírásod van a géphez? Sajnos nincs! De jó lenne! illetve az is jó lenne ha tudnám hogyan lehet okosítani a gépet! Astra 1.4 Essentia típus és az alapokon kívűl mire lehet még képes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mark_05 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Üdv. Fórumozók! A következőkben szeretném a hozzáértő véleményeteket/segítségeteket kérni: A következő autóról lenne szó: Astra H 1.7 CDTI (100LE) ENJOY PLUS A probléma a következő lenne: Fél éven belül a második kormány oszlop modul/CIM modul kell kicserélni az autón. Az elsőt kb. 1 év 10 hónaposan még garanciába cserélték, a második pedig most lenne esedékes. Az autó a következő hibákat produkálja/produkálta: - a duda nem mindig működik, - néha a kormányon a bal oldali görgő sem működik, - a jobb oldali ablak automata funkciója egyszer nem működött (majd 15-20 egy más utána ablak le/felmozgatás, gyújtás ki/be után, ez helyre jött, azóta se produkálta ezt a hibát), - az automata klíma is meghülyült egyszer (a kijelzőn jelzett középre állított levegő fúvásnál a szélvédőre fújta a levegőt, de ha a szélvédőre állítottam középre fújta – a gyújtás levételével ez a hiba is megoldódott, azóta sem csinálta) Az autót mindig Opel márkaszervibe vittem és mindig ugyan oda. Az első csere előtt kétszer is programozták. Másodszorra is ellenőrizték, hogy lehet e programozni, nem lehetett! Jelezték, hogy volt hiba a hátsó modulban is, csak az nem derült ki, hogy milyen jellegű. Itt jegyezném meg még, hogy csak úgy tudtak néhány vezérlőkészülékkel kommunikálni, hogy levették, majd vissza az akksi sarut. Végül cseréltek egy kábelköteget a „kormányban”, a hibák ugyan úgy fennmaradtak (gondolok itt főleg a dudára) Tehát most ott tartok, hogy vehetek bele egy kormányoszlop modult. A kérdéseim a következők: - normális az, hogy félévente tönkremegy? - vagy esetleg nem találkoztatok-e olyan hibával, ami tönkreteszi a CIM modult? Az autó a fent említett hibáktól eltekintve jó, meg vagyok vele elégedve. Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2009 sajnos láttam már én is ilyet... elmult 3 éves az autód? mert ha nem akkor van szavatosság rá... budapesti vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Sajnos nincs! De jó lenne! illetve az is jó lenne ha tudnám hogyan lehet okosítani a gépet! Astra 1.4 Essentia típus és az alapokon kívűl mire lehet még képes? attól függ mit jelent az okosítás. Elvileg van pár dolog amit szervizben tech2-vel fel tudnak programozni mint a bc, ablak felhúzás, akár ha van rec modul akkor elvileg az abs működésénél a vészvillogó bekapcsolása stb elég hosszú a lista. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mark_05 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 sajnos láttam már én is ilyet... elmult 3 éves az autód? mert ha nem akkor van szavatosság rá... budapesti vagy? uhuhu! Nem vagyok Budapesti (Zalaegerszeg), de ha tudsz valami megoldást akkor fel tudok menni. Az autó 2 és fél éves. Még azt el kell mondanom , hogy ma reggel hívtak a szervizből, hogy GM az modul árának 50%át fizeti. Az a kérdésem,hogy tapasztalataid szerint az ismételt modul csere megoldja e a problémát ?(ennyire rosszak lennének???), vagy valami más miatt mennek tönkre ezek a modulok ilyen gyakran? Ha kell kifizetem az 50%át, mert már egyáltalán nem működik a duda, de nem szerném ha valami más is tönkre menne egy felderítetlen hiba miatt az autón.(Ezt az aggodalmat arra alapozom,hogy egy H astra tulaj meseléte, h neki 3-at cseréltek garanciában és végül egy kábelköteg volt a probléma. Sajnos a kábelköteg szerepéről, helyéről semmit nem tudott mondani :rolleyes: ) Segítséged előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 uhuhu! Nem vagyok Budapesti (Zalaegerszeg), de ha tudsz valami megoldást akkor fel tudok menni. Az autó 2 és fél éves. Még azt el kell mondanom , hogy ma reggel hívtak a szervizből, hogy GM az modul árának 50%át fizeti. Az a kérdésem,hogy tapasztalataid szerint az ismételt modul csere megoldja e a problémát ?(ennyire rosszak lennének???), vagy valami más miatt mennek tönkre ezek a modulok ilyen gyakran? Ha kell kifizetem az 50%át, mert már egyáltalán nem működik a duda, de nem szerném ha valami más is tönkre menne egy felderítetlen hiba miatt az autón.(Ezt az aggodalmat arra alapozom,hogy egy H astra tulaj meseléte, h neki 3-at cseréltek garanciában és végül egy kábelköteg volt a probléma. Sajnos a kábelköteg szerepéről, helyéről semmit nem tudott mondani :rolleyes: ) Segítséged előre is köszönöm! van nálam egy ami jó nem akarlak rábeszélni de a tiednek csak szoftver frissités kell mivel nem rég jött ki. ha kell még info szolj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy lehet e az emlékeztető csomagot utólag aktiválni? (folyadék, izzó hiba) A kocsiban digitklíma van GID kijelzővel. Tud valaki segíteni? Márkaszervizben azt mondták nem lehet, de ott a gyári ködlámpára is ezt mondták, mégis sikerült. Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2009 van nálam egy ami jó nem akarlak rábeszélni de a tiednek csak szoftver frissités kell mivel nem rég jött ki. ha kell még info szolj. vagy a csere :rolleyes: amugy ha 50% ot fizetsz a cseréért, akkor megint lesz rá 2 év garanciád... bár lehet hogy tényleg elég egy sofwer frissités rá... mi is mindig azzal kezdjük.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2009 Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy lehet e az emlékeztető csomagot utólag aktiválni? (folyadék, izzó hiba) A kocsiban digitklíma van GID kijelzővel. Tud valaki segíteni? Márkaszervizben azt mondták nem lehet, de ott a gyári ködlámpára is ezt mondták, mégis sikerült. Köszi előre is. úgyemlékszem hogy nem lehet... viszont ködlámpát lehet, csak dolgozó lány drága utólag beszerelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusher Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 van nálam egy ami jó nem akarlak rábeszélni de a tiednek csak szoftver frissités kell mivel nem rég jött ki. ha kell még info szolj. Hy, engem lehet érdekelne, mert nekem is ugyan ez a problémám, enyim 2004es és még nem cserétem cim modult, de ha 1 frissités is megoldja akkor az is megteszi nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts