sasa58 Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 73 a standard érték, ha elindítod az autót akkor fog változni az érték. Ma reggel kipróbáltam, budapesti forgalomban, 16 fokban és 10-12 perc után elérte a 102 fokot, majd 99-102 között mozgott. Jó ez így? Az Astra G nemigen ment 90 fok fölé, legfeljebb nyáron, dugóban. Köszi a segítséget.
kezdőkabriós Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 (edited) Ma reggel kipróbáltam, budapesti forgalomban, 16 fokban és 10-12 perc után elérte a 102 fokot, majd 99-102 között mozgott. Jó ez így? Az Astra G nemigen ment 90 fok fölé, legfeljebb nyáron, dugóban. Köszi a segítséget. Ha Z16XEP, Z16XER vagy Z18XER a motorod az Astrában, akkor jó a 102 fok. Ha Z14XEP akkor nem. Módosítva Április28, 2015 : kezdőkabriós 1
sasa58 Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 Ha Z16XEP, Z16XER vagy Z18XER a motorod az Astrában, akkor jó a 102 fok. Ha Z14XEP akkor nem. A16XER
Davee Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 A16XER A16XER ugyan az mint a Z16XER csak eggyel későbbi szériás motor, tehát arra is jó a hőfok. 1
Astra555 Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 Az Astra G nemigen ment 90 fok fölé, legfeljebb nyáron, dugóban. Azt ne felejtsd el, hogy a G-ben óra volt, itt meg digitálisan jelzi. 1
sasa58 Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 Azt ne felejtsd el, hogy a G-ben óra volt, itt meg digitálisan jelzi. Azért továbbra sem értem, miért hagyták le a műszerfalról a vízhőfok mutatót. Szerintem fontos információ volt, akár termosztát meghibásodás, akár a fűtés bekapcsolása tekintetében. Bár lehet, hogy a német alsó középosztályt nem érdeklik az ilyen apróságok.
Cserenkov Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 Azért továbbra sem értem, miért hagyták le a műszerfalról a vízhőfok mutatót. Szerintem fontos információ volt, akár termosztát meghibásodás, akár a fűtés bekapcsolása tekintetében. Bár lehet, hogy a német alsó középosztályt nem érdeklik az ilyen apróságok. Termosztát meghibásodásból adódó túlmelegedésnél szól. A fűtés bekapcsolását nem értem. Amíg hideg a motor leveszed a fűtést? Ez így mért jó? Én hagyom állandóan 21 fokon, nem piszkálom. Amikor bemelegszik a motor, akkor elkezd fűteni, a környezetnél hidegebbet hideg motor esetén sem csinál. Ha pedig van quckheat rendszered, hideg motornál is azonnal fűt. 1
sasa58 Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 Termosztát meghibásodásból adódó túlmelegedésnél szól. A fűtés bekapcsolását nem értem. Amíg hideg a motor leveszed a fűtést? Ez így mért jó? Én hagyom állandóan 21 fokon, nem piszkálom. Amikor bemelegszik a motor, akkor elkezd fűteni, a környezetnél hidegebbet hideg motor esetén sem csinál. Ha pedig van quckheat rendszered, hideg motornál is azonnal fűt. Még csak tanulom a H-t, nem is tudom van-e quickheat rendszer benne, ezt hogyan lehet megtudni? Eddig G-m volt, és csak akkor kapcsoltam be a fűtést, amikor elérte a 70-80 fokot. Egyrészt, amíg hideg a volt a víz, addig úgysem fűtött, másrészt szerintem hamarabb bemelegedett a motor, így kevesebbet járt hidegen.
Astra555 Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 A fűtés bekapcsolását nem értem. Amíg hideg a motor leveszed a fűtést? Ez így mért jó?Azért, mert a fűtés a vízkörről jön. Amíg hideg a víz addig azt a levegőt fogja befújni, vagyis nagyobb hűtést kap a hűtőkörben lévő víz, így nehezebben fog bemelegedni. 1
Cserenkov Elküldve Április29, 2015 Elküldve Április29, 2015 Azért, mert a fűtés a vízkörről jön. Amíg hideg a víz addig azt a levegőt fogja befújni, vagyis nagyobb hűtést kap a hűtőkörben lévő víz, így nehezebben fog bemelegedni. Most hirtelen nincs előttem, hogy a fűtés a termosztát előtt, vagy után van... Ha előtte van, akkor igen, talán 2 perccel tényleg később éri el az üzemi hőfokot. Nekem emiatt eszembe nem jutna állandóan lecsavargatni a fűtést, fagyoskodni és kézzel törölgetni a szélvédőről a kicsapódó párát. Szerintem ennyit nem ér meg az a 2 perc. Ugyan így nyáron a klímát is bekapcsolom, pedig tudom, hogy néhány decivel többet fogyaszt vele az autóm. De inkább ez, mint hogy izzadjak. A spórolásnak is van szerintem egy ésszerű határa.
koco Elküldve Április29, 2015 Elküldve Április29, 2015 (edited) Mindegy, hogy hol van a termosztát a fűtőradiátorhoz képest, az egy külön kör. Úgy üzemel, mint egy hűtő: a motor melegíti a vizet, az kerül egyet a fűtőradiátorban (ha be van kapcsolva a fűtés), amin keresztüláramlik a kinti fagyos levegő, tehát jelentősen lehűti. Nem 2 perc, inkább 15-20 perc a plusz bemelegedési idő. Saját tapasztalat: 1.9CDTI, hibátlan termosztát, kinti -12°C, fűtés 20°C-ra állítva (akkor még Quickheat nélkül) és 20 km alatt érte el a motor a 60°C-ot. 1-1 lámpához gurulásnál még csökkent is a vízhőfok. A hűtő jéghideg volt a 20 km után. Módosítva Április29, 2015 : koco 1
Cserenkov Elküldve Április29, 2015 Elküldve Április29, 2015 Mindegy, hogy hol van a termosztát a fűtőradiátorhoz képest... Nem egészen. Nem mindegy hogy a hulladék hőt viszed el vele, vagy a "hasznos" hőt. 20 perc alatt (ez kb 10-15km város) nálam a legnagyobb téli mínuszokban 21 fokra állított fűtéssel is közel üzemi hőfokon van a lé. (Egyszer mikor direkt néztem, még itt is beszámoltam róla. Egy téli reggelen 4-5km alatt éri el a 60-70 fokot.) Egyébként ha a fűtőradiátor olyan hatalmas mértékben vinné el a hőt, simán beiktathattak volna gyárilag a kezelőmodulba egy olyan opciót, hogy letiltsa a fűtést X hűtőfolyadék hőmérséklet alatt. De ennek szerintem inkább negatív fogadtatása lett volna, mintsem egy pozitív fontos "extra".
Astra555 Elküldve Április29, 2015 Elküldve Április29, 2015 Nem egészen. Nem mindegy hogy a hulladék hőt viszed el vele, vagy a "hasznos" hőt.20 perc alatt (ez kb 10-15km város) nálam a legnagyobb téli mínuszokban 21 fokra állított fűtéssel is közel üzemi hőfokon van a lé. (Egyszer mikor direkt néztem, még itt is beszámoltam róla. Egy téli reggelen 4-5km alatt éri el a 60-70 fokot.)Egyébként ha a fűtőradiátor olyan hatalmas mértékben vinné el a hőt, simán beiktathattak volna gyárilag a kezelőmodulba egy olyan opciót, hogy letiltsa a fűtést X hűtőfolyadék hőmérséklet alatt. De ennek szerintem inkább negatív fogadtatása lett volna, mintsem egy pozitív fontos "extra".Fűtés. Próbáld ki, amikor meleg a hűtővíz, mondjuk 88 fok környékén, hogy rátolod a fűtést maximumra. Pillanatok alatt le fog esni a víz hőmérséklete. Anno volt egyik kollégámnak egy kétütemű Wartburgja. Azzal jártunk Egerből Miskolcra, meg vissza, minden vasárnap és pénteken 5 személlyel. Bizony, amikor jó idő volt, rendesen rá kellett tolni a fűtést, az ablakot meg lehúzni, mert felforrt volna a hűtővíz.Egyébként, ha elromlik a ventilátor, bizonyos esetekben így is megoldható, hogy ne forralja fel a vizet. Egyébként garázsban tárolva lehet, hogy felmegy hamar a vízhőfok, de szabad ég alatt, amikor van -10, -15 fok, akkor sokkal később fog felmelegedni a dízel.Hűtés. Nyáron én előbb kiszellőztetem az autót, majd leenegedett ablakokkal elindulok és kb 1 km után kapcsolom be a klímát. Amikor már érzem, hogy hideget fúj, akkor felhúzom az ablakot és bekapcsolom a belső keringetést egy ideig.
koco Elküldve Április29, 2015 Elküldve Április29, 2015 Nem egészen. Nem mindegy hogy a hulladék hőt viszed el vele, vagy a "hasznos" hőt. 20 perc alatt (ez kb 10-15km város) nálam a legnagyobb téli mínuszokban 21 fokra állított fűtéssel is közel üzemi hőfokon van a lé. (Egyszer mikor direkt néztem, még itt is beszámoltam róla. Egy téli reggelen 4-5km alatt éri el a 60-70 fokot.) Egyébként ha a fűtőradiátor olyan hatalmas mértékben vinné el a hőt, simán beiktathattak volna gyárilag a kezelőmodulba egy olyan opciót, hogy letiltsa a fűtést X hűtőfolyadék hőmérséklet alatt. De ennek szerintem inkább negatív fogadtatása lett volna, mintsem egy pozitív fontos "extra". Lényegtelen minek nevezzük, mert amíg nem nyit a termosztát (üzemi hőmérséklet alatt), addig hűtöd vele a motort. Neked van kiegészítő elektromos fűtésed, nekem a leírt esetnél még nem volt. A te esetedben a quickheat fűtötte a bejövő hideg levegőt, a hagyományos fűtőradiátorodon nem veszített a hőjéből a hűtővíz. Ezért is érte el 4-5 km alatt a 60-70 fokot. Mondjuk ebből is látszik, hogy több pozitívuma is van a quickheat-nek: a motor hamarabb eléri az üzemi hőmérsékletét, és az utastér előbb fűthető. A letiltásról: elektronikus klímavezérlő esetén hideg motornál AUTO állásban hiába tekered fel a hőmérsékletet, nem fogja felpörgetni a ventillátort. Egyrészt mert a jéghideg levegő belapátolása csak rontana a helyzeten (fagyott, deres szélvédő), másrészt a motor még később kezdene melegedni.
Astra555 Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 Neked van kiegészítő elektromos fűtésed, nekem a leírt esetnél még nem volt. Utólag tetted be?
sasa58 Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 Lényegtelen minek nevezzük, mert amíg nem nyit a termosztát (üzemi hőmérséklet alatt), addig hűtöd vele a motort. Neked van kiegészítő elektromos fűtésed, nekem a leírt esetnél még nem volt. A te esetedben a quickheat fűtötte a bejövő hideg levegőt, a hagyományos fűtőradiátorodon nem veszített a hőjéből a hűtővíz. Ezért is érte el 4-5 km alatt a 60-70 fokot. Mondjuk ebből is látszik, hogy több pozitívuma is van a quickheat-nek: a motor hamarabb eléri az üzemi hőmérsékletét, és az utastér előbb fűthető. A letiltásról: elektronikus klímavezérlő esetén hideg motornál AUTO állásban hiába tekered fel a hőmérsékletet, nem fogja felpörgetni a ventillátort. Egyrészt mert a jéghideg levegő belapátolása csak rontana a helyzeten (fagyott, deres szélvédő), másrészt a motor még később kezdene melegedni. Bugyuta, szőke nős kérdés, honnan lehet megtudni van-e quickheatem?
Sztaricsnaja Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 Bugyuta, szőke nős kérdés, honnan lehet megtudni van-e quickheatem? Ide beírod az alvázszámot, és kiírja a felszereltséget. http://www.ecat24.com/opel/catalog/models/1/ Vagy Op-com kell hozzá. (Ha utólag rakták bele, akkor az ecat24 nem tudja)
sasa58 Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 Ide beírod az alvázszámot, és kiírja a felszereltséget. http://www.ecat24.com/opel/catalog/models/1/ Vagy Op-com kell hozzá. (Ha utólag rakták bele, akkor az ecat24 nem tudja) Köszi, de az én alvázszámomat nem találja.
dsteel Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 nekem sem találja az enyémet :) Nem mindegy, hogy WOL vagy W0L erre figyeltetek?
bazs7 Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 Nem mindegy, hogy WOL vagy W0L erre figyeltetek? nekem egyikkel sem megy :)
dsteel Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 nekem egyikkel sem megy :) Alsó mezőbe írod? A felső az szerintem alkatrészre keres.... Nálam simán megy.
bazs7 Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 (edited) Alsó mezőbe írod? A felső az szerintem alkatrészre keres.... Nálam simán megy. ertelemszerűen az alsóba ahol a 17 jegyű "számot" kéri :) de akár megadom itt az alvazszamot...hatha nektek sikeruil .:) leheten vagyok ennyire bena :D Módosítva Április30, 2015 : bazs7
sasa58 Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 ertelemszerűen az alsóba ahol a 17 jegyű "számot" kéri :) de akár megadom itt az alvazszamot...hatha nektek sikeruil . :) leheten vagyok ennyire bena :D Próbáltam én 0-val és O-val is, természetesen az alsó mezőbe, de nem találja. Egy cirill betűs üzenetet hoz ki.
dsteel Elküldve Április30, 2015 Elküldve Április30, 2015 Próbáltam én 0-val és O-val is, természetesen az alsó mezőbe, de nem találja. Egy cirill betűs üzenetet hoz ki. Jobb felső sarok angol nyelv kiválasztása? Legalább megrudjuk, mi a hibaüzenet...
Recommended Posts