farkaska71 Elküldve Január14, 2015 Megoszt Elküldve Január14, 2015 Szia! Írj neki itt a fórumon! Én is ezt tettem! Sziasztok! Kedvet kaptam és én is megszeretném csináltatni a Cd30-as fejegységemhez az aux kimenetet! Somi lenne a szakember, és őt hogyan lehet elérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kaluszto Elküldve Január16, 2015 Megoszt Elküldve Január16, 2015 sziasztok autós társak a segítségeteket kérném, olyan problémám lenne, hogy magasabb lett az alapjárata a kocsinak felvillant az abs felirat és közben elment a rádió is,most már bese indul a kocsi én a generátorra gyanakszom. Szerintetek köszönöm a választ előre is,1,7dísel 101 l Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január16, 2015 Megoszt Elküldve Január16, 2015 sziasztok autós társak a segítségeteket kérném, olyan problémám lenne, hogy magasabb lett az alapjárata a kocsinak felvillant az abs felirat és közben elment a rádió is,most már bese indul a kocsi én a generátorra gyanakszom. Szerintetek köszönöm a választ előre is,1,7dísel 101 lLegelőször nézz egy hibakódot, akár a pedálos módszerrel! Az alapján könnyebb elindulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kaluszto Elküldve Január16, 2015 Megoszt Elküldve Január16, 2015 Kódok 062201,213971,050056,050074ezeket írta ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kaluszto Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 Kódok 062201,213971,050056,050074ezeket írta ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 sziasztok autós társak a segítségeteket kérném, olyan problémám lenne, hogy magasabb lett az alapjárata a kocsinak felvillant az abs felirat és közben elment a rádió is,most már bese indul a kocsi én a generátorra gyanakszom. Szerintetek köszönöm a választ előre is,1,7dísel 101 l Nézd meg a tesztmenüben a feszltséget. Ha 10 V alatt van, akkor nem igazán fog beindulni és akkor valószínű, hogy a generátor a ludas. A hibakódok meg a feszültségesés miatt jönnek elő, mert a rendszerek (ABS) kevés áramot kapnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 Igaz. Én lehet félreéretteme. Azt gondoltam valamiért, hogy az indító teker, csak nem indul be. Akkor valóban egy akkufeszültséget kéne nézni vagy mérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kaluszto Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 akkor rögtön meg néztem és 11,4-v volt éppen az akuban az már kevés egy dízel, motor beinditásához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kaluszto Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 Az egyik hibakód a generátorra figyelmeztet,generátor térerő F kivezetés vezérlő árakkor,ez vajon mit jelenthet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 akkor rögtön meg néztem és 11,4-v volt éppen az akuban az már kevés egy dízel, motor beinditásához? Nem kevés, bár akkor kellene megnézni, amikor gyújtáson van, az már közelebb van az igazsághoz. Kábeleket nézd végig, nem szakadt-e vagy lazult meg valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opcili Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy:p0141 Lambdaszonda fűtés áramkör (1.hengersor 2.szonda) hibám van a h astramon. Ez a szonda hol található? A katalizátor után levő szonda? Válaszotokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opcili Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy:p0141 Lambdaszonda fűtés áramkör (1.hengersor 2.szonda) hibám van a h astramon. Ez a szonda hol található? A katalizátor után levő szonda? Válaszotokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
lpatyi Elküldve Január18, 2015 Megoszt Elküldve Január18, 2015 Sziasztok, olyan problemam van a 2004-es H Astrammal, hogy megszakadt a ket hatso ajtoba vezeto elektronika. Szetszedtem, kijavitottam a szakadasokat, biztositekot csereltem es megsem mukodik a kozponti zar. Kulcson a nyito gombot hosszan nyomva lehuzza az ablakokat, de nem nyit es zar. A benti kozponti zaro gomb sem csinal semmit. Van valakinek otlete, hogy mit csinalhatnek? Minden tapasztalatot szivesen latok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve Január18, 2015 Megoszt Elküldve Január18, 2015 Helló! Egy sima lassításnál kigyuladt a ABS lámpám meg az a másik sárga lámpa ami a kerék kipörgésénél szokott villogni! mi lehet a baj azóta az abs nem müködik!!! most levettem az aksi sarut hátha magáhoztér remélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve Január18, 2015 Megoszt Elküldve Január18, 2015 Helló! Egy sima lassításnál kigyuladt a ABS lámpám meg az a másik sárga lámpa ami a kerék kipörgésénél szokott villogni! mi lehet a baj azóta az abs nem müködik!!! most levettem az aksi sarut hátha magáhoztér remélem! nem tért! valaki nem tem tud op comot eladót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opcili Elküldve Január18, 2015 Megoszt Elküldve Január18, 2015 Hali! Nekem van.azzal rá tudnánk nézni.attól függ merre laksz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve Január18, 2015 Megoszt Elküldve Január18, 2015 Hali! Nekem van.azzal rá tudnánk nézni.attól függ merre laksz. Hali! Vásárosnamény Szabolcs megye Link to comment Megosztás: More sharing options...
opcili Elküldve Január18, 2015 Megoszt Elküldve Január18, 2015 Én meg Szegeden úgyhogy sajnos nem tudok segíteni rajtad :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
lpatyi Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Sziasztok, olyan problemam van a 2004-es H Astrammal, hogy megszakadt a ket hatso ajtoba vezeto elektronika. Szetszedtem, kijavitottam a szakadasokat, biztositekot csereltem, de nem mukodik a kozponti zar. Kulcson a nyito gombot hosszan nyomva lehuzza az (elektromos) ablakokat, de nem nyit es zar. A benti kozponti zaro gomb sem mukodik. Van valakinek otlete, hogy hol keressem a hibat? Elore is koszonom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bartalix Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Sziasztok! Nekem is hasonló gondom van! Sokszor többszöri gomb nyomásra nyit és zárnak az ajtók.Messziről egyáltalán nem veszi be. Az elem most volt cserélve, de a pótkulcsal is hasonló a helyzet. Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kisati Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Egy éve vásároltam egy Astrát olyan gondom lenne vele hogy a kód kártyája hiányzik ahol a pin kód is rajta van , a pótkulcsomból hiányzik a chip ami nélkül nem indul az autó, a szalonba azt mondták hogy kártya kell hozzá amin rajta vannak az autó kódjai , ki olvasható-e ez a kód valahonnan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkaska71 Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Szia! A security code, meg a key code egy ún carpass card-on van, amit vásárláskor meg kellett volna kapnod. Én sem kaptam meg. Egyszerű volt a megoldás, ha Magyarországi forgalomba helyezésű az autó, akkor aki előszőr forgalomba helyezte, jó eséllyel lemásolta, és eltárolta. Én ingyen megkaptam utólag, csak egy-két telefonbeszélgetés történt, és egy e-mail váltás... Ha külföldről hozták az autót, akkor egy Opel kereskedés le tudja kérni, ezért viszont fizetni kell, nem is keveset... Egy éve vásároltam egy Astrát olyan gondom lenne vele hogy a kód kártyája hiányzik ahol a pin kód is rajta van , a pótkulcsomból hiányzik a chip ami nélkül nem indul az autó, a szalonba azt mondták hogy kártya kell hozzá amin rajta vannak az autó kódjai , ki olvasható-e ez a kód valahonnan ? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Ha külföldről hozták az autót, akkor egy Opel kereskedés le tudja kérni, ezért viszont fizetni kell, nem is keveset... 12 ezer Ft-ot kérnek érte, múltkor kérdeztem márkaszervizben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opcili Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Sziasztok! Az én kérdésemben tud nekem valaki segíteni? Hátha megúszom a kocsi alatt hempergést esőben. :-) szeretném a héten megvenni az alkatrészt és hétvégén garázsban cserélhetném is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve Január20, 2015 Megoszt Elküldve Január20, 2015 Es ha magyarorszagi az auto aķkor is 12000 Ft a cod kartya? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts