E KADETT Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy 89-es E KADETT-om,és nem müködik rajta a fénykürt. Ha meghuzom a kart akkor kellene egy kattanást hallani a relénél? Mert nállam semmi. Mi lehet az oka hogy nem működik. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy 89-es E KADETT-om,és nem müködik rajta a fénykürt. Ha meghuzom a kart akkor kellene egy kattanást hallani a relénél? Mert nállam semmi. Mi lehet az oka hogy nem működik. Előre is köszi testvérem, ez egy astra H topik, és beszart a fényváltó kapcsolód.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 testvérem, ez egy astra H topik, és beszart a fényváltó kapcsolód.... hát igen, van némi különbség, ott még nem lehetett elvégezni a komplett motorgenerált az OBD csatlakozón keresztül :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gosu Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogyha olajat cserélek akkor a kocsiba le kéne nulláznom a szervízperiódus mérőt?Van rá lehetőségem diagnosztika nélkul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogyha olajat cserélek akkor a kocsiba le kéne nulláznom a szervízperiódus mérőt?Van rá lehetőségem diagnosztika nélkul? tudtommal tech2 kell hozzá, de ha egyszer ott jársz, állíttasd a létező legnagyobbra a szervíz intervallumot - nálam 50e km lol - akkor úgy 2-3 olajcsere is beleférhet mire egyszer legközelebb fizetned kell a nullázásért Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 lehet mégsem kell: kattide... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 tudtommal tech2 kell hozzá, de ha egyszer ott jársz, állíttasd a létező legnagyobbra a szervíz intervallumot - nálam 50e km lol - akkor úgy 2-3 olajcsere is beleférhet mire egyszer legközelebb fizetned kell a nullázásért nem kell hozzá tech2... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gosu Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 koszi.ki fogom probalni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
baklatyi Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Hello Mindenki! Van egy 150 lovas cdti H Astrám, és az lenne a kérdés, hogy hova forduljak, ha ki akarom szedetni belőle a speed limitet? Sajna óra szerinti 230-nál tilt, pedig menne még bőven. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok. Ha veszek egy km óra egységet mire kell figyelni? Ilyenekre gondolok: legyen letanítva a korábbi autóról, stb.. Mire kell még? Ilyenkor kell a donor autó biztonsági kódja is a felprogramozáshoz? Vagy az majd az én autóm biztonsági kódja jó lesz hozzá? válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Hello Mindenki! Van egy 150 lovas cdti H Astrám, és az lenne a kérdés, hogy hova forduljak, ha ki akarom szedetni belőle a speed limitet? Sajna óra szerinti 230-nál tilt, pedig menne még bőven. <_< Szegény fejed...komolyan sajnállak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Helló mindenkinek. Az F Astra fórumból tévedtem erre. Két éve vagyok F Astra tulaj ám most vásároltam egy H Astrát és az lenne a kérdésem, hogy a gyári CD30 fejegységre át tudnám tenni az F-ben lévő mélyládám? RCA dugaszokkal van belőve a mostani Pioneer fejegységbe de fingom nincs hogy néz ki CD30 hátulról...valaki segítsen. Köszcsi <_< Elnézést kérek....a Zene topicban azt hiszem megtaláltam amit keresek. Bocsi hogy elhamarkodtam s ide pötyögtem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 emlékeim szerint nincs kivezetése a cd30 nak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 emlékeim szerint nincs kivezetése a cd30 nak... Ez azt jelentené, hogy dobhatom ki a hangcuccot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 szerintem nem kell kidobni, csak egy másik fejegységet kell betenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 szerintem nem kell kidobni, csak egy másik fejegységet kell betenni... Pl ? Már csak azért is mert elég ilyesztőn nagy a gyári cd30...van hozzá beépítő keret vagy valami hasonló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 van átalakitókeret ami a 2 dines lukból 1 dines lukat csinál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 van átalakitókeret ami a 2 dines lukból 1 dines lukat csinál... Köszcsi. Esetleg vmi ötlet hol lehet beszerezni meg kép sem ártana...friss H Astra tulaj vagyok....csak az F-et kezdtem vágni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Köszcsi. Esetleg vmi ötlet hol lehet beszerezni meg kép sem ártana...friss H Astra tulaj vagyok....csak az F-et kezdtem vágni :rolleyes: itt tudsz 1 dines keretet venni kispluto.shp.hu autohifibolt.unas.hu kacsa-audio.hu olcso.hu www.nexxia.co.uk ; www.carlink.hu ; www.levicaraudio.hu oldalakon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 itt tudsz 1 dines keretet venni kispluto.shp.hu autohifibolt.unas.hu kacsa-audio.hu olcso.hu www.nexxia.co.uk ; www.carlink.hu ; www.levicaraudio.hu oldalakon Köszi szépen... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Sziasztok! Ezt találtam az ebay-en: http://cgi.ebay.de/CAN-Bus-Modul-Happyligh...id=p3286.c0.m14 Hátha valakinek felkelti az érdeklődését. Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pandy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Sziasztok! Mint olvasó, már régóta figyelem a fórumot, és sok okos ötletet találtam már. Most segítségre lenne szükségem. Egy 2005. májusi, 101 lovas 1,7-es dízel astram van. GID kijelzőm egy hülye baleset során elrepedt, és most egy szép fekete csík van a közepén. A csere elkerülhetetlen, szakszervízben, ezt kb 300 e Ft-ra lőtték be. Kérdésem, hogy tud-e vki segíteni bontott kijelző ügyében (amely megbízhatóan le is van tanítva az előző autóról), illetve, ha már úgyis csere, lehet-e CID-re cserélni? CD30-am van, digit klímás, Bc, érzékelőkkel működik. E-bay-en nézelődtem, van GID, illetve CID is, csak nem tudom érdemes-e megvenni, mi a biztosíték, hogy letanított eszközökről van szó..., erről van-e vkinek tapasztalata? Segítségeteket előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Szia! Az ebay.de-ről körültekintően kell vásárolni, de onnan azért lehet elfogadható áron jó cuccot venni. Csak olyat szabad megvenni, amit letanítottak ("einheratet" ha jól írtam). Arra is kell figyelni, hogy a te kijelződ még kétsoros volt, tehát ilyet kell keresni. A CID sokkal-sokkal drágább, mint a GID. Kb.: 300 EUR, szembe a kb. 50 EUR-ral. Ha netán nincs megadva szállítási lehetőség Magyarországra, akkor meg kell kérdezni vásárlás előtt az eladót. Szinte mindegyik elküldi kishazánkba olyan 25 EUR áron. Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Hello mindenkinek! 2 különböző alkalommal azt figyeltem meg, hogy a gyújtás ráadásakor egy "F" betü jelenik meg a külső hőmérséklet helyett. Mindez egy pár másodpercig tart és többet nem jelentkezik. Összefüggést nem találtam a 2 alkalom közt és nem is mindig jelentkezik. Ez mit jelenthet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sziasztok! Mint olvasó, már régóta figyelem a fórumot, és sok okos ötletet találtam már. Most segítségre lenne szükségem. Egy 2005. májusi, 101 lovas 1,7-es dízel astram van. GID kijelzőm egy hülye baleset során elrepedt, és most egy szép fekete csík van a közepén. A csere elkerülhetetlen, szakszervízben, ezt kb 300 e Ft-ra lőtték be. Kérdésem, hogy tud-e vki segíteni bontott kijelző ügyében (amely megbízhatóan le is van tanítva az előző autóról), illetve, ha már úgyis csere, lehet-e CID-re cserélni? CD30-am van, digit klímás, Bc, érzékelőkkel működik. E-bay-en nézelődtem, van GID, illetve CID is, csak nem tudom érdemes-e megvenni, mi a biztosíték, hogy letanított eszközökről van szó..., erről van-e vkinek tapasztalata? Segítségeteket előre is köszönöm Nincs itt a világvége ha nincs letanítva kb 5-10e Ft-ért kikódolják! CID-et akkor érdemes venni ha gondolkodsz esetleg gyári naviba, de akkor kell még antenna és van még egy plusz kábel a fejegység és a kijelző között. (a GID-en meg a CID-en két csatlakozónak van hely) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts