E KADETT Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy 89-es E KADETT-om,és nem müködik rajta a fénykürt. Ha meghuzom a kart akkor kellene egy kattanást hallani a relénél? Mert nállam semmi. Mi lehet az oka hogy nem működik. Előre is köszi
uhuhu Elküldve Szeptember7, 2009 Szerző Elküldve Szeptember7, 2009 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy 89-es E KADETT-om,és nem müködik rajta a fénykürt. Ha meghuzom a kart akkor kellene egy kattanást hallani a relénél? Mert nállam semmi. Mi lehet az oka hogy nem működik. Előre is köszi testvérem, ez egy astra H topik, és beszart a fényváltó kapcsolód....
FPeter Elküldve Szeptember8, 2009 Elküldve Szeptember8, 2009 testvérem, ez egy astra H topik, és beszart a fényváltó kapcsolód.... hát igen, van némi különbség, ott még nem lehetett elvégezni a komplett motorgenerált az OBD csatlakozón keresztül :lol: :lol: :lol:
gosu Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogyha olajat cserélek akkor a kocsiba le kéne nulláznom a szervízperiódus mérőt?Van rá lehetőségem diagnosztika nélkul?
FPeter Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogyha olajat cserélek akkor a kocsiba le kéne nulláznom a szervízperiódus mérőt?Van rá lehetőségem diagnosztika nélkul? tudtommal tech2 kell hozzá, de ha egyszer ott jársz, állíttasd a létező legnagyobbra a szervíz intervallumot - nálam 50e km lol - akkor úgy 2-3 olajcsere is beleférhet mire egyszer legközelebb fizetned kell a nullázásért
uhuhu Elküldve Szeptember15, 2009 Szerző Elküldve Szeptember15, 2009 tudtommal tech2 kell hozzá, de ha egyszer ott jársz, állíttasd a létező legnagyobbra a szervíz intervallumot - nálam 50e km lol - akkor úgy 2-3 olajcsere is beleférhet mire egyszer legközelebb fizetned kell a nullázásért nem kell hozzá tech2...
baklatyi Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Hello Mindenki! Van egy 150 lovas cdti H Astrám, és az lenne a kérdés, hogy hova forduljak, ha ki akarom szedetni belőle a speed limitet? Sajna óra szerinti 230-nál tilt, pedig menne még bőven. :lol:
nagyc Elküldve Szeptember21, 2009 Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok. Ha veszek egy km óra egységet mire kell figyelni? Ilyenekre gondolok: legyen letanítva a korábbi autóról, stb.. Mire kell még? Ilyenkor kell a donor autó biztonsági kódja is a felprogramozáshoz? Vagy az majd az én autóm biztonsági kódja jó lesz hozzá? válaszokat előre is köszönöm.
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2009 Elküldve Szeptember21, 2009 Hello Mindenki! Van egy 150 lovas cdti H Astrám, és az lenne a kérdés, hogy hova forduljak, ha ki akarom szedetni belőle a speed limitet? Sajna óra szerinti 230-nál tilt, pedig menne még bőven. <_< Szegény fejed...komolyan sajnállak :rolleyes:
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2009 Elküldve Szeptember21, 2009 Helló mindenkinek. Az F Astra fórumból tévedtem erre. Két éve vagyok F Astra tulaj ám most vásároltam egy H Astrát és az lenne a kérdésem, hogy a gyári CD30 fejegységre át tudnám tenni az F-ben lévő mélyládám? RCA dugaszokkal van belőve a mostani Pioneer fejegységbe de fingom nincs hogy néz ki CD30 hátulról...valaki segítsen. Köszcsi <_< Elnézést kérek....a Zene topicban azt hiszem megtaláltam amit keresek. Bocsi hogy elhamarkodtam s ide pötyögtem... :rolleyes:
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2009 Szerző Elküldve Szeptember22, 2009 emlékeim szerint nincs kivezetése a cd30 nak...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Elküldve Szeptember22, 2009 emlékeim szerint nincs kivezetése a cd30 nak... Ez azt jelentené, hogy dobhatom ki a hangcuccot?
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2009 Szerző Elküldve Szeptember22, 2009 szerintem nem kell kidobni, csak egy másik fejegységet kell betenni...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Elküldve Szeptember22, 2009 szerintem nem kell kidobni, csak egy másik fejegységet kell betenni... Pl ? Már csak azért is mert elég ilyesztőn nagy a gyári cd30...van hozzá beépítő keret vagy valami hasonló?
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2009 Szerző Elküldve Szeptember22, 2009 van átalakitókeret ami a 2 dines lukból 1 dines lukat csinál...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Elküldve Szeptember22, 2009 van átalakitókeret ami a 2 dines lukból 1 dines lukat csinál... Köszcsi. Esetleg vmi ötlet hol lehet beszerezni meg kép sem ártana...friss H Astra tulaj vagyok....csak az F-et kezdtem vágni :rolleyes:
Lev Elküldve Szeptember22, 2009 Elküldve Szeptember22, 2009 Köszcsi. Esetleg vmi ötlet hol lehet beszerezni meg kép sem ártana...friss H Astra tulaj vagyok....csak az F-et kezdtem vágni :rolleyes: itt tudsz 1 dines keretet venni kispluto.shp.hu autohifibolt.unas.hu kacsa-audio.hu olcso.hu www.nexxia.co.uk ; www.carlink.hu ; www.levicaraudio.hu oldalakon
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Elküldve Szeptember22, 2009 itt tudsz 1 dines keretet venni kispluto.shp.hu autohifibolt.unas.hu kacsa-audio.hu olcso.hu www.nexxia.co.uk ; www.carlink.hu ; www.levicaraudio.hu oldalakon Köszi szépen... :rolleyes:
koco Elküldve Október11, 2009 Elküldve Október11, 2009 Sziasztok! Ezt találtam az ebay-en: http://cgi.ebay.de/CAN-Bus-Modul-Happyligh...id=p3286.c0.m14 Hátha valakinek felkelti az érdeklődését. Üdv: Laci
Pandy Elküldve Október14, 2009 Elküldve Október14, 2009 Sziasztok! Mint olvasó, már régóta figyelem a fórumot, és sok okos ötletet találtam már. Most segítségre lenne szükségem. Egy 2005. májusi, 101 lovas 1,7-es dízel astram van. GID kijelzőm egy hülye baleset során elrepedt, és most egy szép fekete csík van a közepén. A csere elkerülhetetlen, szakszervízben, ezt kb 300 e Ft-ra lőtték be. Kérdésem, hogy tud-e vki segíteni bontott kijelző ügyében (amely megbízhatóan le is van tanítva az előző autóról), illetve, ha már úgyis csere, lehet-e CID-re cserélni? CD30-am van, digit klímás, Bc, érzékelőkkel működik. E-bay-en nézelődtem, van GID, illetve CID is, csak nem tudom érdemes-e megvenni, mi a biztosíték, hogy letanított eszközökről van szó..., erről van-e vkinek tapasztalata? Segítségeteket előre is köszönöm
koco Elküldve Október14, 2009 Elküldve Október14, 2009 Szia! Az ebay.de-ről körültekintően kell vásárolni, de onnan azért lehet elfogadható áron jó cuccot venni. Csak olyat szabad megvenni, amit letanítottak ("einheratet" ha jól írtam). Arra is kell figyelni, hogy a te kijelződ még kétsoros volt, tehát ilyet kell keresni. A CID sokkal-sokkal drágább, mint a GID. Kb.: 300 EUR, szembe a kb. 50 EUR-ral. Ha netán nincs megadva szállítási lehetőség Magyarországra, akkor meg kell kérdezni vásárlás előtt az eladót. Szinte mindegyik elküldi kishazánkba olyan 25 EUR áron. Üdv: Laci
Reeckatee Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Hello mindenkinek! 2 különböző alkalommal azt figyeltem meg, hogy a gyújtás ráadásakor egy "F" betü jelenik meg a külső hőmérséklet helyett. Mindez egy pár másodpercig tart és többet nem jelentkezik. Összefüggést nem találtam a 2 alkalom közt és nem is mindig jelentkezik. Ez mit jelenthet?
PoviCsabi Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Sziasztok! Mint olvasó, már régóta figyelem a fórumot, és sok okos ötletet találtam már. Most segítségre lenne szükségem. Egy 2005. májusi, 101 lovas 1,7-es dízel astram van. GID kijelzőm egy hülye baleset során elrepedt, és most egy szép fekete csík van a közepén. A csere elkerülhetetlen, szakszervízben, ezt kb 300 e Ft-ra lőtték be. Kérdésem, hogy tud-e vki segíteni bontott kijelző ügyében (amely megbízhatóan le is van tanítva az előző autóról), illetve, ha már úgyis csere, lehet-e CID-re cserélni? CD30-am van, digit klímás, Bc, érzékelőkkel működik. E-bay-en nézelődtem, van GID, illetve CID is, csak nem tudom érdemes-e megvenni, mi a biztosíték, hogy letanított eszközökről van szó..., erről van-e vkinek tapasztalata? Segítségeteket előre is köszönöm Nincs itt a világvége ha nincs letanítva kb 5-10e Ft-ért kikódolják! CID-et akkor érdemes venni ha gondolkodsz esetleg gyári naviba, de akkor kell még antenna és van még egy plusz kábel a fejegység és a kijelző között. (a GID-en meg a CID-en két csatlakozónak van hely)
Recommended Posts