Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektronikák, elektromos kérdések

uhuhu

Recommended Posts

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy 89-es E KADETT-om,és nem müködik rajta a fénykürt. Ha meghuzom a kart akkor kellene egy kattanást hallani a relénél? Mert nállam semmi. Mi lehet az oka hogy nem működik. Előre is köszi

testvérem,

ez egy astra H topik, és beszart a fényváltó kapcsolód....

Megosztás:

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogyha olajat cserélek akkor a kocsiba le kéne nulláznom a szervízperiódus mérőt?Van rá lehetőségem diagnosztika nélkul?

tudtommal tech2 kell hozzá, de ha egyszer ott jársz, állíttasd a létező legnagyobbra a szervíz intervallumot - nálam 50e km lol - akkor úgy 2-3 olajcsere is beleférhet mire egyszer legközelebb fizetned kell a nullázásért

Megosztás:

Sziasztok.

Ha veszek egy km óra egységet mire kell figyelni?

Ilyenekre gondolok: legyen letanítva a korábbi autóról, stb..

Mire kell még?

Ilyenkor kell a donor autó biztonsági kódja is a felprogramozáshoz?

Vagy az majd az én autóm biztonsági kódja jó lesz hozzá?

válaszokat előre is köszönöm.

Megosztás:

Helló mindenkinek.

Az F Astra fórumból tévedtem erre. Két éve vagyok F Astra tulaj ám most vásároltam egy H Astrát és az lenne a kérdésem, hogy a gyári CD30 fejegységre át tudnám tenni az F-ben lévő mélyládám?

RCA dugaszokkal van belőve a mostani Pioneer fejegységbe de fingom nincs hogy néz ki CD30 hátulról...valaki segítsen. Köszcsi <_<

Elnézést kérek....a Zene topicban azt hiszem megtaláltam amit keresek. Bocsi hogy elhamarkodtam s ide pötyögtem... :rolleyes:

Megosztás:

Köszcsi. Esetleg vmi ötlet hol lehet beszerezni meg kép sem ártana...friss H Astra tulaj vagyok....csak az F-et kezdtem vágni :rolleyes:

itt tudsz 1 dines keretet venni

kispluto.shp.hu

autohifibolt.unas.hu

kacsa-audio.hu

olcso.hu

www.nexxia.co.uk ; www.carlink.hu ; www.levicaraudio.hu oldalakon

Megosztás:

• 3 weeks later...

Sziasztok!

Mint olvasó, már régóta figyelem a fórumot, és sok okos ötletet találtam már. Most segítségre lenne szükségem. Egy 2005. májusi, 101 lovas 1,7-es dízel astram van.

GID kijelzőm egy hülye baleset során elrepedt, és most egy szép fekete csík van a közepén. A csere elkerülhetetlen, szakszervízben, ezt kb 300 e Ft-ra lőtték be. Kérdésem, hogy tud-e vki segíteni bontott kijelző ügyében (amely megbízhatóan le is van tanítva az előző autóról), illetve, ha már úgyis csere, lehet-e CID-re cserélni? CD30-am van, digit klímás, Bc, érzékelőkkel működik.

E-bay-en nézelődtem, van GID, illetve CID is, csak nem tudom érdemes-e megvenni, mi a biztosíték, hogy letanított eszközökről van szó..., erről van-e vkinek tapasztalata?

Segítségeteket előre is köszönöm

Megosztás:

Szia!

Az ebay.de-ről körültekintően kell vásárolni, de onnan azért lehet elfogadható áron jó cuccot venni. Csak olyat szabad megvenni, amit letanítottak ("einheratet" ha jól írtam). Arra is kell figyelni, hogy a te kijelződ még kétsoros volt, tehát ilyet kell keresni. A CID sokkal-sokkal drágább, mint a GID. Kb.: 300 EUR, szembe a kb. 50 EUR-ral. Ha netán nincs megadva szállítási lehetőség Magyarországra, akkor meg kell kérdezni vásárlás előtt az eladót. Szinte mindegyik elküldi kishazánkba olyan 25 EUR áron.

Üdv: Laci

Megosztás:

Hello mindenkinek!

2 különböző alkalommal azt figyeltem meg, hogy a gyújtás ráadásakor egy "F" betü jelenik meg a külső hőmérséklet helyett. Mindez egy pár másodpercig tart és többet nem jelentkezik. Összefüggést nem találtam a 2 alkalom közt és nem is mindig jelentkezik. Ez mit jelenthet?

Megosztás:

Sziasztok!

Mint olvasó, már régóta figyelem a fórumot, és sok okos ötletet találtam már. Most segítségre lenne szükségem. Egy 2005. májusi, 101 lovas 1,7-es dízel astram van.

GID kijelzőm egy hülye baleset során elrepedt, és most egy szép fekete csík van a közepén. A csere elkerülhetetlen, szakszervízben, ezt kb 300 e Ft-ra lőtték be. Kérdésem, hogy tud-e vki segíteni bontott kijelző ügyében (amely megbízhatóan le is van tanítva az előző autóról), illetve, ha már úgyis csere, lehet-e CID-re cserélni? CD30-am van, digit klímás, Bc, érzékelőkkel működik.

E-bay-en nézelődtem, van GID, illetve CID is, csak nem tudom érdemes-e megvenni, mi a biztosíték, hogy letanított eszközökről van szó..., erről van-e vkinek tapasztalata?

Segítségeteket előre is köszönöm

Nincs itt a világvége ha nincs letanítva kb 5-10e Ft-ért kikódolják! CID-et akkor érdemes venni ha gondolkodsz esetleg gyári naviba, de akkor kell még antenna és van még egy plusz kábel a fejegység és a kijelző között. (a GID-en meg a CID-en két csatlakozónak van hely)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.