Cserenkov Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Ez erdekes, en meg ezt kaptam: http://www.ebay.com/itm/Opel-Vauxhall-CID-Video-Interface-Astra-H-Vectra-C-/141399418223?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item20ec0fe56f A kerdezo hozzaszolas javitva van, valoszinuleg abban volt eredetileg ez a link, es a mail meg azt kuldte ki...Jó láttad, először valóban egy átalakítónak a linkje volt kint. Azt én is láttam. Nem sokkal utána meg már a kijelzőé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jszabi Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Sziasztok, Elnézész szeretnék kérni mindenkitől. Igen először egy átalakítót linkeltem be véletlenül,de mivel angolul beszélek,gyorsan rájöttem,hogy az nem a kijelző.Mivel nem tudtam hogyan kell törölni ,így módosítottam a kijelző linkjére,mely már ékes német nyelvű. Ne haragudjatok,bocsánat a kellemetlenségért.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Ilyen átalakítót már szereltem be CID-be. Jól működő egység. A CID-et kell szétbontani és abba beépíteni, alig egy óra volt a CID szerelése, és majd hat óra a tolatókamera meg a DVD lejátszó vezetékelése (Zafira B-be). Tudtommal lehet hozzá érintőpanelt is kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Most jelenleg postaköltséggel hozzánk: 81 ezer ft. (térkép nélkül) Ha azt nézed, hogy itthon egy értelmes két dines 125-től kezdődik, de azon csak egy pici lcd kijelző van. Ha jól látom, kínából jön. Erre azért számolj rá még 27% Áfát, meg kb. 5% vámot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Ilyen átalakítót már szereltem be CID-be. Jól működő egység. A CID-et kell szétbontani és abba beépíteni, alig egy óra volt a CID szerelése, és majd hat óra a tolatókamera meg a DVD lejátszó vezetékelése (Zafira B-be). Tudtommal lehet hozzá érintőpanelt is kapni. Létezik ilyen, én kb. 2 éve kérdeztem rá, az árra kb. 60 ezret mondtak akkor. Utána bármit rá lehet kötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Létezik ilyen, én kb. 2 éve kérdeztem rá, az árra kb. 60 ezret mondtak akkor. Utána bármit rá lehet kötni.Én kb fél éve kérdeztem rá. Árra nagyságrendileg nekem is ennyit mondtak, vagy talán egy kicsivel többet, már nem emlékszem pontosan, de 100 alatt volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Sziasztok, rendezem az adósságom: töltök fel képeket a beszerelt DRL-ről. Csak most tudtam fotózni, 1 hónapja van bent és nagyon tetszik. Szakszerűen működik, ahogy kell. Nem méhsejtes rácsban jobban mutatna, de az egyik oldalit képtelen lettem volna beszerezni, úgyhogy maradt a méhsejt. A legnehezebb feladat a 10 fokos szög tartása volt. U alakú konzolokat csináltunk, ahol az U felső két szára fel meg le kilóg és ezzel rögzül csavarral a műanyagra. És hát a 10 fok miatt egy lámpán a 2 U mérete nem egyezik meg, viszont figyelni kellett a másik oldalra, hogy szimmetrikus legyen. Igen, látszik közelről a fekete csavar és a belenyomott sziló is, de ahogy mondani szokták: a lényeg, hogy a tulajnak megfeleljen. Távolról meg tök jól néz ki :) A motortéri biszosítéktáblán kerestünk egy üres slotot, amiben gyújtáson van áram, és innen már minden ment a bekötési rajz szerint. Az egészben a legnehezebb a műanyag szép kivágása és a konzolok voltak,a többi egyszerű volt. Elég barkács az egész, de tizenezerért szabályos, csinos DRL-em van és ez jó :) http://kepfeltoltes.hu/view/140914/DSCN6127_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/140914/DSCN6128_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/140914/DSCN6129_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/140914/DSCN6132_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/140914/DSCN6133_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Sziasztok, rendezem az adósságom: töltök fel képeket a beszerelt DRL-ről...Szerintem nagyon jó lett! :)Ez végül az Osram, amiről korábban beszéltünk?Most nagyon felcsigáztál, hogy nekem is kellene egy ilyen. A bizi tábláról tudnál egy képet lőni, hogy pontosan hova kötöttétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 (edited) Szerintem nagyon jó lett! :) Ez végül az Osram, amiről korábban beszéltünk? Most nagyon felcsigáztál, hogy nekem is kellene egy ilyen. A bizi tábláról tudnál egy képet lőni, hogy pontosan hova kötöttétek? Tudtam, h Te fogsz először reagálni :) Igen, ez az Osram, amit szerintem Te linkeltél még nyáron. Ide kötöttük, Sajnos a biztosítékfedelem törött, eláll, kicsit szállja is a por, lehet, hogy kéne vennem újat. Viszont így legalább a sárga vezeték futhat szabadon. Ahol kellett, rögzítettem kábelkötözővel, de egyébként az egységet és a kábeleket "behajtogattam" a vezetőoldali fényszóró mögé. http://kepfeltoltes.hu/view/140914/IMG_20140914_134221_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bocs, ez már csak gagyimobilfotó. Szerk: szerintem is csináld meg, rácsosban még jobban mutat, ez biztos. Mondjuk a Tiéd ködlámpás, gondolom, nálad minden földi jó van. Oda nem tudom, hogy fér. Módosítva Szeptember14, 2014 : dsteel 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Tudtam, h Te fogsz először reagálni :)Igen, ez az Osram, amit szerintem Te linkeltél még nyáron.Ide kötöttük, Sajnos a biztosítékfedelem törött, eláll, kicsit szállja is a por, lehet, hogy kéne vennem újat. Viszont így legalább a sárga vezeték futhat szabadon. Ahol kellett, rögzítettem kábelkötözővel, de egyébként az egységet és a kábeleket "behajtogattam" a vezetőoldali fényszóró mögé. http://kepfeltoltes.hu/view/140914/IMG_20140914_134221_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bocs, ez már csak gagyimobilfotó. Szerk: szerintem is csináld meg, rácsosban még jobban mutat, ez biztos. Mondjuk a Tiéd ködlámpás, gondolom, nálad minden földi jó van. Oda nem tudom, hogy fér.Meg is néztem ezek után azt a boltot, amit még nyáron linkeltem, de sajna már nem olyan jó áron adják.Igen, az enyém ködlámpás és rácsos a műanyagom. Emlékszem nyáron méregettem hogy befér-e, de már nem emlékszem mire jutottam, mert pont határeset volt. Plusz nekem is barkácsolnom kéne vele, hogy megfelelő szögben álljon.A bekötésnél nem lett volna jobb, ha arra az üres helyre betesztek egy 5A-es biztosítékot és a másik lábáról alulról vittétek volna a vezetéket? Úgy legalább lenne biztosítva is és gyáriasabban nézne ki a beszerelés, nem fityegne ott egy drót. De úgy nyilván macerásabb mert tovább kellett volna bontani a biztosítékdobozt. Bár a célnak mondjuk így is megfelel...Közben tovább gondoltam. Ha beraknék egy ilyet, akkor a gyári menetfényt le kéne programozni, mert feltételezem nem mehet egyszerre a led meg a xenon is a fényszóróban. Ezzel nem is lenne semmi baj. Csakhogy ha leprogramozom, akkor búcsút mondjatok annak a funkciónak is, hogy a kijelző nappali/éjszakai üzemmódja teljesen automatán a fényviszonyoktól függően átvált. Amit nagyon sajnálnék. Kényelmetlen lenne mindig a menüben kikeresni és manuálisan naponta kapcsolgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Közben tovább gondoltam. Ha beraknék egy ilyet, akkor a gyári menetfényt le kéne programozni, mert feltételezem nem mehet egyszerre a led meg a xenon is a fényszóróban. Ezzel nem is lenne semmi baj. Csakhogy ha leprogramozom, akkor búcsút mondjatok annak a funkciónak is, hogy a kijelző nappali/éjszakai üzemmódja teljesen automatán a fényviszonyoktól függően átvált. Amit nagyon sajnálnék. Kényelmetlen lenne mindig a menüben kikeresni és manuálisan naponta kapcsolgatni. A vilagitas bekapcsolasara nem valt? En nem a klasszikus nappali modot hasznalom, de a fenyero valtozik a vilagitassal (DRL eseten nem valt halvanyabbra, normal vilagitasnal igen). Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 A vilagitas bekapcsolasara nem valt? En nem a klasszikus nappali modot hasznalom, de a fenyero valtozik a vilagitassal (DRL eseten nem valt halvanyabbra, normal vilagitasnal igen). Nekem most tök kényelmes minden: nincs xenonom, mindig automata állásban van. Ha sötétet érzékel, felkapcsola tompított és le a DRL, ha világos van, megy a DRL. Soha többé nem kell a lámpakapcsolóhoz nyúlnom :) igen, szebb lett volna úgy a biztosítéktáblánál, ha lesz időm, megcsinálom úgy, az jobb lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 (edited) Sziasztok! Keresgéltem a Youtube-on, azt a ruszki figurát, amelyik pár szerszámmal szétszedett mindent a középkonzolon, és a műszeregységnél....viszont úgy emlékszem, mintha lenne egy olyan videója( vagy nem az övé) ahol a kormányt is szétszedi, és leveszi a kormányt.... De nem találom.... Viszont ez jópofa: https://www.youtube.com/watch?v=XZRTZyTaw8A Update: Megtaláltam....:D Módosítva Szeptember14, 2014 : Maybal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Update: Megtaláltam.... :D Abban benne van, hogy a szivargyújtó körüli részt hogyan lehet kivenni? Nálam nem világít sem a gyűrű, sem a hamus rész, pedig áram van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 (edited) Hali. Tegnap kicseréltem a bal hátsó helyzetjelző/féklámpa izzómat mert nem égett. Létezik, hogy nem duplaszálú izzó 2 különböző erősségű fénnyel világít? Egy sima 21 W-os izzó van benne, arra is cseréltem, megy a helyztejelző és a fék is. Esőben csináltam, gyorsan, nem néztem, külön van-e a fékizzó, de úgy emlékszem, nem. A CAN-bus lenne képes erre? Vagy hogy van ez? Módosítva Szeptember15, 2014 : dsteel Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Hali. Tegnap kicseréltem a bal hátsó helyzetjelző/féklámpa izzómat mert nem égett. Létezik, hogy nem duplaszálú izzó 2 különböző erősségű fénnyel világít? Egy sima 21 W-os izzó van benne, arra is cseréltem, megy a helyztejelző és a fék is. Esőben csináltam, gyorsan, nem néztem, külön van-e a fékizzó, de úgy emlékszem, nem. A CAN-bus lenne képes erre? Vagy hogy van ez? Szia! Létezik. Ha kisebb feszültséget kap az izzó, halványabban világít. Bár szerintem ezt is PWM-mel oldották meg, mint a vészvillogó visszajelzőjét. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 (edited) A vilagitas bekapcsolasara nem valt? En nem a klasszikus nappali modot hasznalom, de a fenyero valtozik a vilagitassal (DRL eseten nem valt halvanyabbra, normal vilagitasnal igen). CID-nél kicsit másképp van, nem a fényerőt változtatja. A világítás felkapcsolásával gondolom vált. De eddig így sosem kellett a világításkapcsolóhoz nyúlnom, ment minden automatán. Bár, most hogy mondod, a külön LED-es DRL-lel is működhet a dolog: világításkapcsoló automatán, így nappal lekapcsolja a tompítottat a kijelzőt pedig nappali üzemmódba teszi. Ezzel párhuzamosan fölkapcsol a DRL. Ha a fényszenzor sötétet érzékel, kapcsolja a tompítottat, a kijelzőt éjszakai módba rakja és lekapcsol a DRL. Na, akkor még is működik ez, csak át kellett gondolnom! :) De végül is ahogy így gondolkozom rajta olyan nagy előnyét mégsem látom a külön LED-es DRL-nek a gyári megoldáshoz képest. Azt leszámítva, hogy a világítás teljesítményfelvétele 70W-ról 15W-ra csökkenne. Na meg hogy mostanában divat lett ez a LED-es menetfény. Komolyan még egyszer egy régi IFA-n is láttam. :D Utólagos menetfénnyel kapcsolatban személy szerint nekem az is zavaró kicsit, főleg bizonyos fényviszonyoknál, netán esőben, hogy hátul semmi féle világítás nincs az ilyen autókon. Módosítva Szeptember15, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Utólagos menetfénnyel kapcsolatban személy szerint nekem az is zavaró kicsit, főleg bizonyos fényviszonyoknál, netán esőben, hogy hátul semmi féle világítás nincs az ilyen autókon. Azzal szerintem nincs gond, hogy hátul nincs semmilyen világítás, ha a DRL világít. A KRESZ szerint rossz látási viszonyok esetén, vagy esőben úgyis fel kell kapcsolni a tompítottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Azzal szerintem nincs gond, hogy hátul nincs semmilyen világítás, ha a DRL világít. A KRESZ szerint rossz látási viszonyok esetén, vagy esőben úgyis fel kell kapcsolni a tompítottat. Szerintem meg csak parasztvakítás a DRL, semmi más. Arra hivatkoznak, hogy csökken a károsanyag kibocsátás, meg a fogyasztás. Először le kellene kapcsolni a füstölgő hőerőműveket, meg le kellene cserélni a régi Ikarusokat, meg kiszórni az összes 15 évnél idősebb csotrogányt az utakról, majd ösztönözni az embereket az alternatív energia használatára, mint pl. Németországban. Tegnap hallottam jó kis sztorit. Kamionos barátom mesélte, hogy a legújabb Ad Blue-s Volvoval kapta pár éve. Az volt az előnye, hogy bizonyos esetekben rá nem vonatkozott a korlátozás, ami a gyengébb besorolású kamionokra. Aztán egyszer csak kijött az újabb Volvo Euro 6-tal, Ő meg csak pislogott, amikor megkapta a 300 eurós bírságot. Eddig azt szajkózták, hogy nappal kapcsold fel a világítást, hogy legyél jól látható. Most már hátul nem kell, mert onnan nem kell jól láthatónak lenni. De, ha kiégett hátsó izzókkal közlekedek, és nincs DRL, akkor kapom a bírságot, pedig ugyanannyira látható, mint a DRL-es autó hátulja. Ki érti ezt...??? :icon1: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Azzal szerintem nincs gond, hogy hátul nincs semmilyen világítás, ha a DRL világít. A KRESZ szerint rossz látási viszonyok esetén, vagy esőben úgyis fel kell kapcsolni a tompítottat. Már megszoktam, hogy ha lakott területen kívül mozgásban lévő járművet látok, akkor azon van valamiféle világítás. Ha nincs, az egyből feltűnik. Ettől még látom hogy ott van, nem megyek neki, csak furcsa a szememnek. Láttam már autópályán nem egy-két autót, amin semmiféle világítás nem volt felkapcsolva, elöl sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hafes Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni CID kijelzővel kapcsolatban. Signumé jó lehet Astrába? Másik hogy mikre kell figyelni,milyen számoknak kell passzolni? Esetleg az évjárat is számít? Valaki aki vágja ezt a témát segíthetne,köszönöm! :icon1: Signum CID hátulján ez van: http://kepkezelo.com/images/y2telp67xmicuirtu57.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni CID kijelzővel kapcsolatban. Signumé jó lehet Astrába? Másik hogy mikre kell figyelni,milyen számoknak kell passzolni? Esetleg az évjárat is számít? Valaki aki vágja ezt a témát segíthetne,köszönöm! :icon1: Signum CID hátulján ez van: http://kepkezelo.com/images/y2telp67xmicuirtu57.jpg Signum, Vectra C nem jó. Astra H-nak a Zafira B a "testvére", így ilyen is jó bele. Nekem 2004-es autó és 2007-es facelift-es van benne, és működik, így úgy gondolom, hogy évjárat független, de ez nem fix. Azonosító számokban nem tudok segíteni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Abban benne van, hogy a szivargyújtó körüli részt hogyan lehet kivenni? Nálam nem világít sem a gyűrű, sem a hamus rész, pedig áram van benne. Szia, sajna ezt az egyet nem szedi ki, de minden mást....de szerintem onnan már csak pár lépés.....bár, ez egy Easytronic? váltós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni CID kijelzővel kapcsolatban. Signumé jó lehet Astrába? Másik hogy mikre kell figyelni,milyen számoknak kell passzolni? Esetleg az évjárat is számít? Valaki aki vágja ezt a témát segíthetne,köszönöm! :icon1: Signum CID hátulján ez van: http://kepkezelo.com/images/y2telp67xmicuirtu57.jpg Szia! Valójában jó, mert fizikailag működik, amiért nem jó az az, hogy más a mérete, kisebb ugyanis a Signumé, mint a H Astrában lévő! Ha esetleg van eladó ilyen kijelző, engem lehet, hogy érdekelne! Priviben ird meg ha tudsz részleteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Sziasztok! Most, hogy jönnek a rövid nappalok, elgondolkoztam a csomagtér világítás bővítésén. A meglévő világítás egy 10W-os szofitta, ilyenből raknék be még egyet (a másik oldalra). Elbírja még a biztosíték, vagy inkább cseréljem mindkettőt ledes szofittára? Köszi, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts