ha4nz Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 egy hete olaszországot jártuk meg családdal autópályán G astraval tempomat nélkül, azt hittem leszakad a lábam pár száz km-es szakaszoktól - valszeg az is baj hogy nem ülök benne olyan otthonosan mint a sajátomban, rossz test/lábtartás, etc - de most értünk haza lengyelországból a haverokkal, és a pár perces szünetekkel megszakított, 13 órás 750km-es utat cirka észre se vette a lábam... nagy áldás a tempomat, soha soha többé nem veszek autót nélküle, vagy ha mégis akkor az lesz az első extra ami utólag bekerül <_< Szerintem azért 750km-t simán lelehet vezetni, nem fog elkopni az ember jobb lába. A kényelem nem rossz dolog, de én azt mondom ezt azért gyakorolni kell hogy simán észre is vegye az ember időben a dolgokat és a pedálra tudjon lépni. Azért azt én is sajnálom hogy az autómba nem lehet betenni (vagyis a tanítással vannak inkább a gondok.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 az érd-fehérvár napi munkábajárós vonalon is állandóan használom, nagyon kényelmes ott is... sztem a kormánytávot nem kell le/feltanítani, mert egy-egy 4-5 eres kábel megy a két kapcsolós nyákhoz, amelyeken nincsen semmi aktív áramkör csak különböző ellenállásokat kapcsolgat... szóval valszeg elég a CIM-nek megmondani utána hogy akkor használja a rádugottat - feltéve hogy a kábelek is a helyükön vannak Beszereltem a multikormányt, OP-COM-mal aktiváltam az ablak komfort modullal együtt. Mind a kettő frankón működik. A fedélzeti computert is felprogramoztattam márkaszervízben. Most már csak a rablásgátlót kell bele applikálnom, szerencsére azt nem kell programozni. :lol: Más, valaki találkozott olyan jelenséggel hogy az ajtót sem a kulcson lévő távirányítóval, sem a középkonzolon lévő kapcsolóval nem lehet zárni? Akkusaru levétel oldotta meg. Ez a hét végén volt, azóta nem jött elő. Előzmény többször ki be zártam az autót, bevásárlás után pakoltam ki az utcán, és egyszer csak nem zárt be. Mi lehetett ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Beszereltem a multikormányt, OP-COM-mal aktiváltam az ablak komfort modullal együtt. Mind a kettő frankón működik. A fedélzeti computert is felprogramoztattam márkaszervízben. Most már csak a rablásgátlót kell bele applikálnom, szerencsére azt nem kell programozni. :lol: Más, valaki találkozott olyan jelenséggel hogy az ajtót sem a kulcson lévő távirányítóval, sem a középkonzolon lévő kapcsolóval nem lehet zárni? Akkusaru levétel oldotta meg. Ez a hét végén volt, azóta nem jött elő. Előzmény többször ki be zártam az autót, bevásárlás után pakoltam ki az utcán, és egyszer csak nem zárt be. Mi lehetett ez? igen találkoztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 igen találkoztam És rájöttél mi okozta?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusher Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Nekem is volt már ilyen, hogy nem zárt be, de 1x volt azóta sem jött elö, bár nekem más érdekességeket is csinál, mint pl,a duda néha nem müködik, vagy a kormányon lévő gomdok se müködnek mindig, gondolom ez összefüggésben állnak ezek a dolgok. Aksisaru levétele nekem is szokott segiteni ezekkel kapcsolatban, gondolom valami computeres hiba lehet az oka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem is volt már ilyen, hogy nem zárt be, de 1x volt azóta sem jött elö, bár nekem más érdekességeket is csinál, mint pl,a duda néha nem müködik, vagy a kormányon lévő gomdok se müködnek mindig, gondolom ez összefüggésben állnak ezek a dolgok. Aksisaru levétele nekem is szokott segiteni ezekkel kapcsolatban, gondolom valami computeres hiba lehet az oka. CIM modul hiba ha garnaciális akkor csere ha nem akkor zsebbe nyulós mutavány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusher Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 CIM modul hiba ha garnaciális akkor csere ha nem akkor zsebbe nyulós mutavány. Köszi a tippet! sajnos már nem garanciális! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusher Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Köszi a tippet! sajnos már nem garanciális! mennyi lehet kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Köszi a tippet! sajnos már nem garanciális! elötte azért frissiteném a helyedben Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Sziasztok. A következő hiba megoldásához kérném a segítségeteket. A napi számlálóm gondol egyet és lenullázza magát. Két hónapja van meg az autó és azóta kétszer csinálta, utoljára pedig tegnap reggel. Amikor leállítottam még rendben volt( mutatta a tankolás óta megtett km-t, reggeli indításnál pedig már nullán állt. Volt már valakinek ilyen hibája? Hogyan sikerült megoldani? Segítséget előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 na levitte az árakat a gm cimmodul ügyben a H Astrákon 46 e ft bruttó listaáron vannak na ennyit mát megér régen 100 felett voltak..... szoval akinek kell az irjon de lényegtelen mert ennyiért a dealernél is van csak maximum segitek felprogramozni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Sziasztok. A következő hiba megoldásához kérném a segítségeteket. A napi számlálóm gondol egyet és lenullázza magát. Két hónapja van meg az autó és azóta kétszer csinálta, utoljára pedig tegnap reggel. Amikor leállítottam még rendben volt( mutatta a tankolás óta megtett km-t, reggeli indításnál pedig már nullán állt. Volt már valakinek ilyen hibája? Hogyan sikerült megoldani? Segítséget előre is köszönöm. Nem gyengélkedik esetleg az akksid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 na levitte az árakat a gm cimmodul ügyben a H Astrákon 46 e ft bruttó listaáron vannak na ennyit mát megér régen 100 felett voltak..... szoval akinek kell az irjon de lényegtelen mert ennyiért a dealernél is van csak maximum segitek felprogramozni...... Milyen aranyosak! 46-ért odaadják a 300 Ft-os kínai nyáklapot :lol: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nem gyengélkedik esetleg az akksid? Az akksi fesz többnapos állás után is 12V felett van, és indítani is indít rendesen. És a Bc nem nullázódik, ha fesz probléma lenne szerintem az is nullázódna. Inkább kontakt hibának tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Az akksi fesz többnapos állás után is 12V felett van, és indítani is indít rendesen. És a Bc nem nullázódik, ha fesz probléma lenne szerintem az is nullázódna. Inkább kontakt hibának tűnik. Sokszor én is a legegyszerűbbre nem gondolok azért gondoltam az akksira. Esetleg bizti? Rosszul lenne esetleg a helyén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hali ! tudja valaki hogy az autó dudám miért csinálja azt hogy mikor kéne akkor nem működik! Legalábbis a minap amikor akartam használni a forgalomban akkor nem szólalt meg, amikor meg hazaértem és állt a kocsi [de még nem volt bedöglesztve] gondoltam hogy megnyomom és már működött! de utána megint vacakolt! Miért csinálja azt hogy egyszer jó máskor meg nem ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hali ! tudja valaki hogy az autó dudám miért csinálja azt hogy mikor kéne akkor nem működik! Legalábbis a minap amikor akartam használni a forgalomban akkor nem szólalt meg, amikor meg hazaértem és állt a kocsi [de még nem volt bedöglesztve] gondoltam hogy megnyomom és már működött! de utána megint vacakolt! Miért csinálja azt hogy egyszer jó máskor meg nem ??? Természetesen CIM modul betegség. Ne foglalkozz vele, vagy frissítesd a szoftverét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Természetesen CIM modul betegség. Ne foglalkozz vele, vagy frissítesd a szoftverét! Akkor szerviz ugye? és kb. mennyibe fáj ez nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2009 Milyen aranyosak! 46-ért odaadják a 300 Ft-os kínai nyáklapot :) ! inkább örülj neki, hogy nem 100 ért adják oda ugyanazt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
fecco1985 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Sziasztok! Egy érdekes dolgot vettem észre ma reggel. Állandó 110-es tempónál ránéztem a műszerfalra és azt láttam h kb1-2 másodpercre felvillantak a visszajelző lámpák és a mutatók is elkezdtek visszaállni 0 helyzetbe. De a következő pillanatban már minden rendben volt. Ugy nézett ki minthe egy pillanatra leállt volna az autó. Hallottatok már ilyesmiről? Ez egy 2008 as H astra. 1.4es motorral. Üdv Feccó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Akkor szerviz ugye? és kb. mennyibe fáj ez nekem? 5-10 e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HuOrso Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Sziasztok! bal féklámpa izzóm nyekk.. hogyan tudom cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2009 ne mááá.... kiveszed a rosszat és beleteszel egy jót... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szalma Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Sziasztok! Tud-e valaki olyan megszakitási pontot indításgátlóhoz, amit ha megszakitok, akkor sem ír hibakódot a computerbe. Popntos hely, és a vezeték színe kéne. (Pl.:AC, Indítómotor, gyújtás teljes tiltása). Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Sziasztok! Naviban valaki jártas? Arról lenne szó hogy lehetőségem lenne egy Cd70-es navit berakni színes kijelzővel, viszont nekem kellene kiszedni és átrakni, az enyémből meg vissza a Cd30-at meg a kijelzőt. Azt tudom hogy le föl kell majd mindent tanítgatni, viszon nem tudom pontosan milyen komponensekből áll a navigáció (fejegység, antenna stb??). És mégegy kérdés: nekem BID kijelzőm van de az autó amibe be kellene rakni az automataklímás szóval jól gondolom-e hogy ahhoz kellene egy GID kijelző? Dióhéjban ez okoz mostanság fejtörést.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts